Hirdetés
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertb88
tag
válasz
norbertb88 #5048 üzenetére
De az sem kizárt, hogy a ds first a picit drágább 251.262-es werket kapta!?
-
ospubis
csendes tag
válasz
csabi84bana #5047 üzenetére
A téma igen részletesen kifejtve: svájcióra.com. honlapon.
Tovább lépsz és:Az óra története 12. pont alatt részletes információkhoz jutsz.
A konkrét szerkezetre tippelni tudok, Norbi tippje mellé+1. -
norbertb88
tag
válasz
csabi84bana #5047 üzenetére
Ha kronográfos, akkor viszont te is nagyon jó árban vetted!!!!
Ha tippelnem kéne akkor, én azt mondanám, hogy ETA G10 werk van benne.
Már csak azért is tippelném ezt mert a tissot, certina dátumos kronográfokba általában ezt rakják, éppen úgy ahogy a nevesebb gyártók is (pl.:tag heuer).
De nem 100%, csak az én tippem!Szerintem várjuk meg seikot csalódott lennék ha nem tudná utána nézés nélkül.....
-
ospubis
csendes tag
válasz
csabi84bana #5045 üzenetére
Certina.com.
Megnéztem a honlapon, svájci kvarcszerkezet. -
csabi84bana
csendes tag
válasz
norbertb88 #5041 üzenetére
Sziasztok. Bocsi nemírtam oda az enyém kronográfos. Még annyit szeretnék kérdezni, hogy véletlenül nem tudjátok milyen ETA szerkezet van benne, vagy hol tudnám megnézni a szerkezet felépítését?
-
seiko
senior tag
válasz
szvsz.ő kronográfot vett.
-
norbertb88
tag
válasz
csabi84bana #5040 üzenetére
Én ilyet vettem csak fekete lünettával és számlappal 74k-ért.
-
norbertb88
tag
válasz
http://babosszalon.hu/shop_index.php?o=orak_ws&mid=47&p=1&l=3
http://www.ora.bolt.hu/certina_ora.php?tipus=DS%20First%20New
http://www.oraszalon.hu/item/certina/certina_ds_first_ferfi_karora_115_7184_42_61 -
norbertb88
tag
válasz
csabi84bana #5040 üzenetére
Véleményem a következő: nagyon szuper kis óra, nekem is van 1 fekete számlapos, hárommutatós kvarc és én is nem olyan túl rég vásároltam!
Amennyiben a tiéd is kvarc és hárommutatós, akkor azt kell mondjam, h elég drágán vetted.... Én a certina által megjelölt hivatalos forgalmazónál vásároltam az órát, ami eleve 92.000Ft-ba került és még ebből az árból nem keveset sikerült lealkudnom!
De egyébként gratulálok, szerintem nagyon jóóó kis óra....IMÁDOM!!!
Gondolom te is....!? -
csabi84bana
csendes tag
Sziasztok. a napokban vásároltam egy certinát ds first. 105000 ft volt mindössze üzletben. Szerintem nagyon jó vásárt csináltam. Eredetileg tissot prc200 at akartam de még egy kicsit böngésztem szerencsére. Remélem hogy még egy pár évig kiszolgál. Mi a véleményetek?
-
-
Gabbana
aktív tag
Megint új szerelem:
http://ekszer-ora.vatera.hu/karora_ferfi/citizen/citizen_infusion_bn0030_71e_eco_drive_buvarora_uj_184987880.htmlSeiko, ha veszek egy órát, összekarcolom az üvegét, azt lehet újra, vagy adott esetben zafírra cserélni?
-
Én nagyon nem szeretem a használt dolgokat, szóval sajnos sosem lesz már ilyen órám. Pedig elfogadnám.
Most azon agyalok, hogy a vizsgák után mivel lepjem meg magamat. Certina DS Rookie vagy Casio OCW 520-TDE.
Árban van köztük 20k (100-80) és talán presztízsben ennyivel többet is ér a Certina, de csak egy G10-es szerkezet van benne, míg a Casio rádiójel vezérelt, napelemes, stb.
-
seiko
senior tag
válasz
norbertb88 #5021 üzenetére
http://ekszer-ora.vatera.hu/karora_ferfi/tissot/tissot_seastar_1000_184924408.html
-
válasz
norbertb88 #5021 üzenetére
Jön az új Seastar, mondjuk szerintem ronda lett: [link]
-
norbertb88
tag
válasz
norbertb88 #5026 üzenetére
Egyébként drágálottam az árakat az aluljáróban!!!
Nyáron new yorkban (manhattan) a kínai negyedben 60dolcsiért voltak a fake órák, márkától és tipustól függetlenül. A submariner lünettája meg sem mozdult!!!! -
norbertb88
tag
menj fel a tissot honlapjára (www.tissot.ch) és ha rákattolsz a collection-re, akkor egy ilyen figyelmeztetést fogsz kapni azonnal:
,,The Tissot International Warranty and after-sales services are offered exclusively to customers in possession of watches sold through an authorized Tissot retailer.
Any Tissot watch offered for sale by a non-authorized dealer (particularly over the Internet) may be counterfeit or may be stolenor defective. Therefore Tissot declines all responsibility.''
Szerintem nem véletlenül!!!!!
Én mielött órát vettem megnéztem a honlapon a hivatalos forgalmazót és ott vásároltam a tissot és a certinát is.
Vatera nálam szóba sem jöhetne, szerintem is nagyrészt hamisítványokat lehet ott venne, de ha még igazi is, akkor is valami tutti, h nem kerek vele.
Egyébként ha bemész a boltba, ott nagyon nagyon sokat lehet alkudni az árból!!
Én tapasztalatból tudom, legutóbb mikor megvettem a certinát, akkor kb. 30%-ot alkudtam le az árból!!!!
Így már alig járunk a vaterás ár fölött és én biztos vagyok az órám eredetiségében, nyugodt szívvel fexem le.....Egyébként hétvégén a nyugati téri aluljáróban 27.000Ft-ért láttam fémszíjas prc 200-ast az egyik mobilosnál!
30.000-ért submarinert!
Mindkettőt kékszínű celluxxal körbehúzva. Na ehhez szereznek 1 dobozt és már mindjárt 40 ezerért adják!
-
Kombat
őstag
Mi a vélemény erről az óráról? [link]
Vaterán 40eFt-ért árulják ezeket újonnan és állítják, hogy eredeti. Szerintetek?
-
norbertb88
tag
Mi a véleményetek a tissot seastar 1000-ről????
Miért állt le a gyártása????
Nekem nagyon megtetszett.....mennyiért lehet egy tisztességes darabot beszerezni most???Különösen tetszik ebben az összeállításban:
http://img501.imageshack.us/i/seastarlu4.jpg/ -
norbertb88
tag
válasz
ospubis #5018 üzenetére
Szép az óra, gyönyörű élekkel, de hol a cyclops????
Nekem a rolex az úgy cyclops-ostól rolex és csak olyan modellt választanék ami olyan.
Ráadásul a dátumfunkciót én speciel elég sokat is használom a saját óráimon.De tetszik nagyon a millgaus is, csak azon sincs cyclops.......
Gondolom azért csinál a rolex ilxen modelleket mert valakinek meg pont az nem tetszik benne és így nekik is kinál modelleket.
-
seiko
senior tag
válasz
norbertb88 #5017 üzenetére
én ennyi kompromisszumot engedtem meg magamnak:
16610 LV, vagy 116610.
e kettő közül valamelyik, más szóba sem jöhet!!!!!
de csak akkor, ha legalább 100 millióm lesz még e fölött, szóval soha!
-
ospubis
csendes tag
válasz
norbertb88 #5017 üzenetére
A Rolex vágyakat a földhöz közelítem, érdemes megnézni az új Rolex Explorer I-et/39 mm/,
kb 5000 dollár, vadonatúj modell, Baselben mutatták be tavasszal. -
norbertb88
tag
Tudom, hogy ETA tokozás, de annyira szép!
Természetesen nem fakult a rolex önelló, saját, manufakturiális szerkezetei iránti bírtoklási vágy, csak nekem tetszik a datejust is nagyon, és akkor inkább az meg ez a breitling.
Teljesen fölösleges lenne egy sub. meg egy ilyen aeromarine (submariner breitling módra) egyszerre. -
seiko
senior tag
válasz
norbertb88 #5015 üzenetére
jó kis ETA tokozás! ;-)
-
norbertb88
tag
Még le sem írtam, hogy hétvégén minden megváltozott ami az álmaimat illeti.....
Pestre utaztunk a hosszú hétvégére és betévedtem a westend-be a márkás órák üzletébe az első emeleten és belebotlottam 1 gyönyörűségbe!!!!Eddig azt mondtam, hogy egy fekete kerámia lünettás submariner kéne és semmi más!
Na ez változott most meg, ugyanis már rolexből egy datejust kellene inkább és a datejust mellé jöhetne a hétvégén meglátott darab:http://www.breitling.com/en/index.php#/models/aeromarine/superocean-heritage-46/
-
gazsilaci
csendes tag
Átböngésztem a Citizen kínálatát. Az általad írt óra fémcsatos változata nekem is tetszik.
Amikre "szűrtem":
-zafír üveg
-nemesacél/titán tok csat
-10WR vízállóság (+menetes hátlap)
-Eco Drive / sima quartzEco Drive-ról érdemes valamit tudni? Nem kell tőle félni, megbízható kipróbált szerkezet?
Érdemes még valamire figyelni?Igazából a chrono-modellek kinézetre jobban tetszenek, de lehet barátkozom a 3 mutatós modellekkel
Tissotból ez nagyon tetszik, ennyiért még neccesen bele is férne, csak a bőrszíj...
http://tissot.timecenter.hu/tissot/t-sport/T36.1.316.72.html -
norbertb88
tag
válasz
gazsilaci #5009 üzenetére
Akkor a kettő közül én inkább a citizenre szavazok!
Csak az a baj, hogy a citizennél is a 120-150k-s promasterek is csak edzett kristályüvegesek!Ezeket nézted?
http://certina.orak.hu/CERTINA%20DS%20ACTION|C260.7078.42.69
http://certina.orak.hu/CERTINA%20C-SPORT|C260.7198.42.66
http://certina.orak.hu/CERTINA%20DS%20ACTION|C260.7178.42.61
Ezek mind zafírosak és wr100-asak. Megbízható svájci ETA quartz szerkezettel.
A tissot-nál ezek az alapkategóriás sportórák most egy picit drágábbak, de szerintem ezek közül a certinák közül bármelyik jobb választás mint 1 citizen vagy festina.
Ha jól emléxem nagyrészt kronográfokat nézegettél.....érdemes elgondolkodni, h a hétköznapi használat során hányszor használnád a stoppert!?
Ha nem tul sokszor akkor fölösleges krono.-t vásárolni, hiszen fölöslegesen bonyolítja a szerkezetet, egy lehetséges hibafaktor az órában. Ráadásul bonyolítja a számlapot is, de ez ízlés dolga, kinek tetszik, kinek nem! NEKEM SPECIEL NEEEEM!!!! -
seiko
senior tag
válasz
norbertb88 #5007 üzenetére
egyetértek.
-
norbertb88
tag
válasz
gazsilaci #5006 üzenetére
Az általad konkrétan említett modellekben ha jól tudom egytől egyig ásványi üveg van, amit én napi használatra nem ajánlanék!
Bármennyire is fox rá vigyázni napi használat mellett én garantálom neked, hogy féléven belül csupa karc lesz.Napi használatra én mindenképpen zafírosat ajánlanék!!!!!
Ja, és ebben az ár szegmensben én szétnéznék a quartz certinák meg tissot-k között is, hátha akad olyan ami tetszik! (1-2 modell már kapható ilyen áron is náluk)
Azok tutti zafírosak és ha olvastál korábbi bejegyzéseket tölem, akkor már biztosan rájöttél, hogy véleményem szerint sokkal jobbak is!De esküszöm, hogy ezt most írtam le utoljára....tudom, h már a tökötök ki van vele, hogy mindig ezeket ajánlom, de hát na.....ami jó az jó!!!!!
-
gazsilaci
csendes tag
Sziasztok!
Óra vásárláson töröm a fejem, mindennapi használatra. A rászánandó keretösszeg kb. 40-60ezer Ft. Eddigi laikus netes nézelődés alapján (ár és kinézet dominált) két márkára szűkítettem a kört: Festina és Citizen.
Festinából néztem pontos típusokat: Festina Sport-Chrono F16299, F6798, F16358 vagy Festina 2 IN 1 F16169, F16385.Citizenből is a hasonló stílusú modellek tetszenek (melyek beleférnek a keretösszegbe)
Van valami ellenvetés/javallat egyik vagy másik márka modelljei ellen/mellett.
Igazából kinézet és a kevés megadott paraméter alapján nem tudok dönteni.Segítséget előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Jó állapotú Kona Shred / Pike 454 dual-air 110mm-140mm / Shimano Deore felszereltség!
- Segway Ninebot G30 DII - elektromos roller
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest