Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
- Tomb Raider Remastered I-III
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sir_mook
csendes tag
-
sir_mook
csendes tag
-
Cha-b
senior tag
válasz Gabor970 #40036 üzenetére
hát sztem bmelyik óraboltos oldalon ránézhetsz erre. Szűrsz Cetinára + automatára ár szerint növekvőre rakod, biztos lesz vmennyi eltérés az adott boltok áraiban, de legalább tudod, hogy nagyságrendileg mire számithatsz. De ez az összeg a fele sincs kb. mint a legolcsóbb Certina automata
CSAKAKISPEST!!!!
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Munkahelyemen kapok kb 55-60e Ft értékű ajándékutalványt, amit egy helyi óra-ékszerben lehet levásárolni. Sajna csak Certina óra az, ami náluk automatában beszerezhető. Kb árban hol az alja a legolcsóbb új Certináknak? (mennyit kell még hozzátennem, hogy vehessek)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
pohár
félisten
válasz ronin s8 #40026 üzenetére
úgy rémlik, hogy automata volt... legalábbis eddig ebben a hitben éltem, csak lófuttában néztem be a kirakatba
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
nederlanden
senior tag
Egy ujszeru datumos magyarorszagi 2010-es vasarlasu Rolex
Submarinernek mi a reális kp ara?koszi"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
WiZARD
addikt
válasz ronin s8 #40031 üzenetére
Jaja, nekem 4 éves a Seamaster GMT-m, nem volt az olyan régen, és inkább fél milla környéke volt akkor...
Eléggé elszaladtak az árak, saját szerkezettel meg még inkább erre törekednek, hogy ne lehessen azt mondani rájuk, hogy csak ETA-t tokoznak.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz ronin s8 #40029 üzenetére
igen, de ez nem volt kitétel
amúgy kb 100as különbség van gumi és fémszíjas közt, így még az is beleférhetne 1 alá.na meg ki tudja mikori darab, elmúlt 1 évben tuti végig ott volt a kirakatban.... (vagy ugyanolyat tettek vissza mindig, amit nem hinnék)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
-
Pé
senior tag
válasz nederlanden #40014 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz -FreaK- #40013 üzenetére
de gyönyörű a Tissot
Debrecenben féláron dobálják még mindig a Certina és Tissot órákat a Piac és Kossuth sarkán a Smarag óraüzletben (lehet nem ez a pontos neve)
mellette, az OREX-nél ki van téve egy Omega, cirka 880k
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ronin s8
senior tag
válasz nederlanden #40021 üzenetére
Akkor ne órát vegyél, hanem valami mást, mondjuk részvényt. Az órák nem igazán jók befektetésnek, legalábbis ilyen alacsony összegben nem.
Ha nem akarsz bukni, vegyél Rolexet vagy Pateket."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
nederlanden
senior tag
Mindenképp olyat szeretnék amin nem bukok,ikább fel megy az ára idővel.Létezik,hogy dátumos Rolex submarinert már lehet kapni 800e környékén,használtan?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
young78
tag
válasz nederlanden #40014 üzenetére
Topiktárs Aquaracere eladó...
300 körül újban Fortis, esetleg Longines is kijöhet, ha nem is könnyen, használtban Tag, és ha szerencséd van, akkor Seamaster is.
[ Szerkesztve ]
-
nederlanden
senior tag
Nekem ez nem tetszik.
Egyébként most automata bőrszíjas,fehér számlapos prs 516-om van ami 9 éves és soha nem volt semmi bajom vele.
Használt is lehet(omega,longines,tag.stb.)"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
TimeCenter
tag
válasz nederlanden #40015 üzenetére
-
nederlanden
senior tag
Helo.300e-ig szeretnék vásárolni kizárólag fémszíjjas automata inkább sportos (nekem a Rolex Submariner az etalon/órát megbízható helyről.Tudnátok vmit ajánlani?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
-FreaK-
veterán
Én is megtaláltam a szerelmemet:
Sajna nagyon messze van árban a lehetőségeimtőlSzerk.:
bár ezzel is beérném:[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
Én egy ilyet vennék inkább, persze ehhez gyűjteni kellene egy kicst, de szerintem megéri.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Zyrius
aktív tag
válasz altntv #39997 üzenetére
http://tissot.timecenter.hu/tissot+orak/t-trend+karorak/T035.617.16.051.00.ora
A fenti órát javasolnám Zafír fekete chrono.
Kicsit több mint 80 TimeCenter vagy Young78 kollégával beszélj, ők esetleg tudnak jóárasítani, ha tetszik az óra.
80-ért én már nem vennék nem zafír üvegeset, kérdezz rá az árra és ha kell várj még egy kicsit, hogy mellé tudd tenni a különbséget.
Én személy szerint ebbe az órába vagyok szerelmes, ezért ezt ajánlom[ Szerkesztve ]
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
TimeCenter
tag
válasz altntv #39997 üzenetére
1. Acéltokos Eco-Drive szerkezettel
2. Titánium tokos Eco-Drive szerkezettel
Használd a részletes keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik
- Hardcore café
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Macska topik
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest