Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#94039) Kernel válasza oszy (#94032) üzenetére


Kernel
nagyúr

https://www.aliexpress.com/item/-/32822553534.html

Operation Steps:

For no USB port Speakers---Supply power to the device by connecting charger with 5V USB interface, then connect the Speaker's AUX port with the audio cable.

Turn on the Bluetooth function of computer, mobile or other device which has Bluetooth function, searching for the device to connect and input: 0000 for matching when the device is in the matching mode.

After matching success, you can use your phone to play music.

------------

Ez csak tápot vesz USB-ről, jack aljzaton pedig az analóg hangot adja ki, pl. az autórádió AUX bemenetére vagy aktív hangszóró bemenetére stb. BT receiver, ahogy a címben szerepel.

Neked viszont BT-vevős fejegység van, ha jól értettem. Az első hozzászólásod második linkje voltaképpen egy transzmitter, de én sem próbáltam még ilyet, hogy alkalmas-e a célra.

(#94037) ANOka

Voltak itt már ötletek, de fórumok működésének is vannak olyan sajátosságai, hogy nem egyszerű megoldani.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.