Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#66694) Timyyy válasza mobilizmo (#66684) üzenetére


Timyyy
őstag

SJCAM SJ4000 például, nekem ilyen van. Mielőtt megvettem, csomó osztott képes videót néztem, amiken egy goprot raktak mellé és alig volt valami különbség, árban viszont az ötöde. Természetesen ehhez is van rengeteg kiegészítő, amikkel különböző helyekre tudod felfogatni a kamerát. Vízálló tok is jön vele, tulképp minden megvan a csomagjában, csak egy szelfibot hiányzik - már ha egyáltalán van rá igény. :) Úgyhogy megvettem motorozáshoz, és remek döntés volt! :)
Vigyázni kell honnan rendeled, mert pont a nagy sikere miatt hamisítják, és ultragagyi az egész, a doboza meg majdnem olyan mint az igazié.
Ja az kimaradt, hogy 25 000 Ft körül van a wifis verzió, amilyen az enyém is. Ez annyiban több mint a sima, hogy a telódra letölthetsz hozzá egy appot, amin látod a kamera képét, és egyéb funkciókat is állítgathatsz vele. Pl ha fent van a sisakodon, akkor ez nem olyan rossz dolog. :) YT oldalamra raktam már fel néhány motorozás közben készült videót, ha gondolod belinkelem.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.