Hirdetés
- Mára elég volt a reklámokból
- Mára elég volt az LSD-ből
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gépötty
senior tag
Nekünk van ilyen TV Shopos nyúnyogháló itthon, hát... nem vagyok tőle hanyattesve.
Körben öntapadós-tépőzáras, a két felet mágnesek fognák össze. Nem lenne ez rossz, ha egy méterrel magasabb lenne az ajtó, nem csak szabványos, kétméteres. Ott bukik ugyanis a koncepció, hogy a felső ajtófélfán fixen rögzítve van, csak alul és a függőleges része nyílik - méretéből adódóan nem eléggé. Namost annak ellenére, hogy mi vagyunk a csontkollekció család, és nálunk mindenki a pálcikaemberek rendjébe tartozik, mégsem férünk ki rajta. Ezért aztán felül mindig leszakad az összetételnél lévő rögzítés, amit először rajzszöggel próbáltunk meg helyettesíteni, aztán most épp nem is tudom, hogyan kérte meg a párom, hogy maradjon a helyén, mert legutóbb már anyagában szakadt szét.
Persze az sem tett neki igazán jót, hogy egyszer egy nagyobb kartondobozzal próbáltam kievickélni a lakásból (ez az ami esélytelennek bizonyult), és annyira figyeltem, hogy se a dobozzal ne szakítsam ki, se a kritikus felső felfogatást ne tépjem le, hogy egy laza mozdulattal átléptem rajta lábbal
Az asszony valahogy megvajákolta (miután én hangjelzésekkel gyakorlatilag az egész lakótelep tudtára adtam, hogy aki nem akar bajt magának, ne vásároljon a termékből). Az idén még tovább idegesítjük magunkat vele, de jövőre ki kell dolgoznom egy új technológiát.
A másik ajtóra lécekből csináltam, Tesa-féle hálóval, ez bő hatezer egységbe, és vagy tíz óra munkámba került. Szegény párom ezért döntött a csodaháló mellett, ami így már nem is tűnik rossz boltnak. De inkább nem mint igen.Azt hitted felnőttél, közben csak a játékaid lettek drágábbak
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- iPhone topik
- LEGO klub
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Külpolitika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Politika
- Spórolós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest