Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48547) norbert1998


norbert1998
veterán

Érdekes komplikációba jutottam. Az Ampere appot mennyire tituláljátok pontosnak?
850 mAh-es SONY töltőre 800-900 mAh-t írt min és max értéknek, az 1800-as, gyári töltőjére szintén 900 mAh körül, viszont utóbbi multiméterrel mérve is csak 1 A-t adott le. Bizonyára haldoklik a töltő? Nem érdekes.

Ami érdekes, hogy a senevesemárka Power Bank-em elvileg 1A-os, multiméterrel közvetlen a kimenetnél 2.0-2.3A-t mérek (bár mivel nincs még egy multiméterem, nem tudom megnézni, ekkor mennyire esne le a feszültség), viszont az Ampere csak 400 mAh-t ír. Ilyenkor mi van? Ampere appal lehet gond?

Pár napja jött meg ebay-ról. Aksi nélkül a belsejében 0.1-0.3A töltési sebsséget ír, ami nagyon kevés az 1A-hez, amit elvileg tudnia kéne. Akksival meg nem nagyon van értelme mérni, mert akkor meg az akksi által leadott áramerősséget is méri.
Igazából már az is fura, hogy miukor a bankot töltöm, pirosan kéne villognia. Ehelyett pirosan és kéken villog. 4.2-uig kéne töltenie fesszel az aksikat, de csak 4.16-ig viszi és megáll, mivel annyival tölt terhelés nélkül is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.