Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48017) Nestor16


Nestor16
senior tag

Jó minőségű portörlőt vett-e már valaki? Az itt szóban forgó mikrószálas kendővel mik a tapasztalatok? Anyám eddig a Zepteres törlőkendő kesztyűvel (2. kép) elégedett igazán, de az meg drága. Alternatívát keresek, ami nem porol, hanem magába szívja a port.

Keresek még így a konyha felújítása után praktikus rendszerező dolgokat, leginkább evőeszköz elválasztók kellenének. Erre hogy lehet rákeresni? Én nem találtam.

Ablaktisztítóból is van bevált, olyan mint ez, tehát gumi a törlő része. Ilyesmit még magyarban vettünk, ezzel van tapasztalat? Csak a GUMIS része is elég lenne belőle, de gondolom azt külön nem lehet venni.

Kéne még a szék lábai alá alátét gumi vagy szövet szett, hogy ne karcolja a padlót. Ez is inkább magyarból?

Kerti sütögetéshez elférne a Xaomi zenedoboz mellé egy hordozható fényforrás, ami praktikusabb, mint egy zseblámpa. Nekem a legjobb ötletem, hogy a Xiaomi powerpankba egy kislámpát teszek. :))

Álmennyezethez gondoltam venni 5 vagy 10 méteres RGB LED sort, ezzel kapcsolatban az egyik kérdésem az lenne, hogy ezt (valami molex csatlakozót látok rajtuk) mégis hogyan lehet bekötni a hálózatba? A másik, hogy kétféle típust szoktam látni, az 5050-ast és a 3528-ast. Mi a különbség? Ha tippelnem kéne akkor azt mondanám, hogy a LED-ek milyen sűrűn vannak egymáshoz.

Én most nem tudok ajánlani semmi érdekeset, mert csak apróságokat vettem. Kréta toll, ecset, gombelem, mind okés.

Sorry, hogy soknak tűnnek a kérdéseim, de én egybe szoktam gyűjteni az infókat. Köszi előre is, ha bármiben is segítesz.

Üdv, Dávid

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.