Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Newton harmadik törvénye
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz MittuDomain_ #174149 üzenetére
A forrasztáshoz kell használni egy speciális anyagot. [link]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
maestro87
őstag
válasz MittuDomain_ #174151 üzenetére
Kevés ón kell a pákára. Ha össze is zárja, lehet javítani. De nem árt ha van folyasztószer is. Csak előtte egy másik oldalon, forrasztással rögzíts vagy két lábat, hogy ne csúszkáljon el. [link]
-
szakalistvan
senior tag
Használj folyekony gyantát, toltsd bele fecskendobe.
Én előtte a forrasztasi pontokat megcinezem, gyantával. Két átlós lábát leforrasztod,utána vegighuzod a labain a pákát,nem kell kozben cin.
Ha végeztél végig húzol rajt egy tűt le van e forrasztva mind. -
Bajgunar
aktív tag
válasz Zsoleszhun #174148 üzenetére
Jah.
Néztem én is, hogy miért lett 3k?
Erre ma meg emag-on ennyi.
Máshol ~1500-től.
Mondjuk ennyiért usb kábelt se kapni.
Nemhogy 2 töltőt.
Rendeltem én is 4-et.Minek hirdet az, aki nem tud reagálni privire? Törölje a hirdetését, meg magát is... Csak teleszemeteli az oldalt...
-
farkas-j
őstag
A 82 éves édesapámnak keresek táskarádió szerűséget. FM rádióra és Mp3 lejátszásra van szükség. Én ezeket a Rolton típusokat néztem ki: W505 és a W405-öt. Van valakinek tapasztalata velük? Engem leginkább a drágábbik W505 érdekelne, hogy mennyire egyszerű a használata? Egyszerű e a rádió és az Mp3 lejátszás között váltani stb.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Beni2360
félisten
válasz farkas-j #174157 üzenetére
Nekem a W405 van és egy nagyon jó kis rádió csak panaszkodtam, hogy a jack kimenet nem működik. Most a linken utána nézve nem kimenet hanem bemenet. Nem ártana ha váltani tudnánk az irányt.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
snipr
aktív tag
válasz MittuDomain_ #174149 üzenetére
ezt én ón pasztáznám + hőlégfúvó... ha nincs hőlégfúvó, akkor a páka még jó lehet keresztbe, de paszta szerintem nem nagyon úszható meg
-
dugesz77
őstag
Ezeket az akkus mini airbrush szórókat próbálta valaki? Esetleg van belőle ajánlott márka? Kisebb 3D nyomtatott figurák festésére alkalmas lehet?
[ Szerkesztve ]
-
werszomjas
addikt
Vezetéknélküli QI telefon töltőre van valami ajánlott darab?
Min 10W-os kéne és hozzá pluszban adapter és kábel is, amivel valóban tudja a 10W-ot.
üdv
-
fraba
aktív tag
Tud valaki olyan kamerát kínából, ami Octoprint kompatibilis?
-
dugesz77
őstag
válasz fraba #174166 üzenetére
A múltkor lehalt a microsoft webkamerám és sajnáltam újra a pénzt (brutálisan elszaladtak a webkamera árak csak példának az árgrafikon ) egy kis hekkeléssel egy sq11 is működésre bírtam octo alatt.
[ Szerkesztve ]
-
-
p.t.r
aktív tag
válasz w.miki #174143 üzenetére
Tudom nem valami szép, nyugodtan kövezzetek meg érte, de én ilyet vettem [app link] és nagyon szeretem. Radio kontrollos és még a jelet is fogja.
-
Ciccuka
veterán
Soldering Flux a neve. Nem mindegyik jó mindenhova.
Valahol láttam, hogy van ezeknek Review oldala.
[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Ciccuka
veterán
-
Ra3
őstag
válasz Zoli-bácsi #174174 üzenetére
ez csak egy példa, nem pedig működő kód
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
farkas-j
őstag
Korábban vásároltam egy ilyen Xiaomi hőmérő szettet. A leírásában az szerepel, hogy
0 C°-60 C°-ig működik. Ma gondoltam egyet és betettem az egyiket a fagyasztóba. Láss csodát, az appal lekérdezve tökéletesen mutatja a hőmérsékletet. (Van betéve másik hőmérő is, így volt mihez viszonyítani.) A páratartalom már nem stimmel, és kivéve az LCD-n a hőmérséklet helyett csak egy L jelzés volt. Ezen felbuzdulva rendeltem még egy garnitúra hőmérőt
-
farkas-j
őstag
válasz sambenez #174177 üzenetére
A jó fagyasztóban van ilyen hideg. A fagyasztott élelmiszer hosszú eltarthatóságának egyik alapelve, hogy minimum -18°-ra kell lehűteni az élelmiszert. Mivel a fagyasztó hűtőterének hőmérséklete nem teljesen homogén (még a nofrostosnál sem), így vannak hidegebb és kevésbé hideg zónák. Ráadásul a hőmérséklet sem egyenletes. Ezt anno az új hűtőnknél teszteltem is két digitális hőmérővel. Nálunk -20 C°-ra van állítva a fagyasztó, és úgy látom, hogy -22.8 C° és -19,2 C° között változik benne a hómérséklet az adott fiókban. Ennek kontrollálására van egy nagyon jó hűtőhőmérőnk is.
-
sambenez
addikt
válasz farkas-j #174180 üzenetére
Értem.
Egyébként miért nem a kijelző nélkülit használod?
Ez -20-ig jó. -
verybigboy
senior tag
Működő Aliexpress-es kódok vannak még ... a fentebbiek nekem már nem működnek
-
farkas-j
őstag
válasz sambenez #174183 üzenetére
Mert az állítólag nem kompatibilis a Bluetooth gatevay-em a kijelző nélküli hőmérővel. Kijelzősöket meg olcsón vettem (14,6$/4db) és a lakásba ha ránézek telefon nélkül is látom a hőmérsékletet.
-
vwpolopg
őstag
Sziasztok, kapott más is ilyen levelet a csomagkuldo.hu-tól?:
Jó napot,
az alábbi webáruház: muj-eshop.cz értesített bennünket, hogy az Ön rendelését, melynek száma xyz, a Csomagküldõ.hu fogja Önnek feldolgozni. Jelenleg várjuk, hogy a csomag beérkezzen a webáruháztól. Amint megérkezik, kiszállítjuk az Ön által megadott címre:
És itt a hozzam legközelebb eső atvevopontjuk címe.
Csak banggoodrol és ebayrol vannak nyitott rendeleseim, ahogy neten keresgéltem, más is kapott ilyen mailt. Itt a topicban valaki esetleg? A levélben szereplő webshop kamu, nem létezik, ezért is fura...
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz farkas-j #174180 üzenetére
pontosan mér?nem a tized fokokra gondolok,hanem arra,hogy nem téved-e több fokot is + vagy - ?
nem hülyeség,elgondolkdtam rajta,mert időnként a fagyasztónk nem fagyaszt rendesen és ilyenkor le kell engedni az egész hűtőt.
általában csak onnan veszem észre,hogy nem fagyaszt rendesen,hogy a jégkrém nem fagy meg,hanem krémes marad. -
draco31
veterán
válasz farkas-j #174176 üzenetére
Lehet azért írták a nullát alsó értéknek, mert nincs védve páralecsapódás ellen, vagy nem tudom. Nekem is van egy ilyenem egyébként, de így már lehet beszerzek én is kintre is 1-2 darabot.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
w.miki
veterán
POCO M3 Global Version - 6000mAh, 4GB 64GB $129.00
US$199.99Email Only
Extreme Pro Class 10 SD/TF Memory Card$4.39US$24.49Email Only
LED Mirror Alarm Clock Big Screen Clock Rechargeable - 17 USD (nem merem megvenni)Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1360P 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest