Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
snipr
aktív tag
válasz schawo #81274 üzenetére
Sajnos nálunk (13.kerület) az utóbbi pár hónapban 4-5 alkalommal kellett bemennem a Nyugatihoz (62-es posta). Elvileg csak azt hozzák ki, ami regisztrált/nyomkövetett csomag, a többi az automatice értesítős. Gyakorlatilag meg volt olyan, hogy kollégáknak mindent kihoztak, nekem meg csak értesítőket (0-24es portaszolgálat pedig kényelmes volt eddig, mindig át tudták venni).
Az lett a vége, hogy átírtam mindenütt a shipping addresst a céges postafiókra, legutóbb délben mentem csomagért (hátha kevesen lesznek), de 40percet sikerült várni mire sorra kerültem... ők is panaszkodtak, hogy nekik sem túl jó ez így.
-
snipr
aktív tag
Üdv.
Quelima SQ11 mini kamerával kapcsolatos tapasztalatok/vélemény esetleg van már valakinek?!
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
válasz MittuDomain_ #86356 üzenetére
> Szerk: a kód már lejárt, a fenébe is vele.
sorry... nem volt sok belőle akkor,
kb 20peccel azután linkeltem be, ahogy megjelent a BLF-en(persze ki is kellett próbálni, akkor még jó volt )szerk.: benéztem, már fent volt délután kettőtől...
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
BROTHER 1502 Backlock Knife BROTH kóddal $13.99 - sanszos, hogy elcsábulok, tetszetős darab
-
snipr
aktív tag
válasz kmarci25 #87129 üzenetére
Én ilyen powerbank házat vettem nemrég, 1-8db cellát pakolhatsz bele. Egyelőre elégedett vagyok vele, bár még nem volt alkalmam sokat nyüstölni (tölteni jól tölt, kijelző is azt mutatja kb, amit multiméterrel leolvasok - csak töltöttség százalékban nem Voltban ). Hátránya, hogy az olcsó árhoz valóban olcsó műanyag hatás társul, illetve jó nagy és elég nehéz is 8x3400mAh Pana cellával.
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
válasz pvt.peter #88422 üzenetére
Ha esetleg még várod a tapasztalatokat, nekem most érkeztek meg az aug elsején rendelt kütyük Belgium Registered szállítással.
Broadlink RM mini3 - $13.03 volt szállítással (már nem emlékszem, hogy kuponnal vagy flash sale-ben), egyelőre még csak töltöm...
CHUWI A - 100 - ez $4.04 volt, fórumtárs linkelte ide a kupont, de gyorsan elfogyott... egyelőre még ki sem bontottam a dobozból, a csomagba mellé dobtak ajándékba egy eu adaptert is, pedig erről nem szólt a fáma.
Illetve jött egy sokadik lámpa (Convoy C8 xp-l hi, alapanyag átalakításra - $15.99, még most is ennyi (flash sale)
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
-
snipr
aktív tag
Zanflare C4 - C4GB - $ 24.99
Bent volt a kosaramban, de végül kivettem igazából nincs szükségem rá, csak nem láttam még ilyen olcsón... van most egyébként Lii-500 is flash sale-ben 21.99-ért (eu plug), ha valaki töltőt keres éppen.
-
snipr
aktív tag
-
snipr
aktív tag
válasz kinaicuccok #103188 üzenetére
Én nem keveslem a fényét, az alapértelmezett állapotát valahol 70% körülre lőttem be (pont az előbb tekertem be... igaz nem nappali, háló... ja és a fehér fényéről beszélek, színes módban tényleg csak hangulatfény)
-
snipr
aktív tag
válasz kinaicuccok #103194 üzenetére
Ez nem egy RGBW led?! (mintha neki külön lenne a fehér, legalábbis úgy rémlik a melegebb fehéret nem keveri)
szerk.: nem csak a melegebbet, a spec szerint 1700-6500K külön fehér led van
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
Jött ma pár még nem várt küldemény...
Westbam féle október 31-én rendelt Lii-100 töltő, november 11-én rendelt UV-s ragasztó, illetve egy november 13-i rendelésű hátitáska...
egy petákot nem tettem volna ilyen kézbesítési időkre, bár tény, hogy néha azért előfordult már, de ebben az időszakban azért ritka.[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
BlitzWolf BW-L3 28W napelem Banggood-on most 37.29 dollárért elég jó vételnek tűnik...
-
snipr
aktív tag
-
snipr
aktív tag
válasz Dr. Gonzο #122946 üzenetére
Sziasztok!
Sorry, biztosan volt már, de mégis csak kérdés formájában találtam rá (a válaszom is egy ilyen kérdésre ment). Kell kitöltenem egyszeri import megbízást ha a 2017 évi CLII. törvényre hivatkozva kérem a csomagom továbbítását, vagy elég a topikban megtalálható "sablon levél" + igazolások? Ha kell kitöltenem, akkor az A mezőt választom ki? (Elbizonytalanított az "A" jelű szolgáltatás 3500Ft-os díja)
Köszi!
-
snipr
aktív tag
válasz szabi__memo #129466 üzenetére
Nem kell megvárnod az értesítést, ha tracking alapján látod, hogy megakadt, már mehet is az emil nekik a szükséges csatolmányokkal. (nekem egyébként szombaton jelezte a tracking a procedúra kezdetét, ma délután már jött az sms, nem sokkal azután, hogy már elküldtem)
-
snipr
aktív tag
Félig off, szolgálati közlemény: A Bluedio T6 vámkezelése kapcsán hirtelen "Címzettől beérkezett dokumentumok postai feldolgozása" után megjelent az "Adatbekérés a címzettől" státusz... felhívta kolléga őket rákérdezni mégis mit hiányolnak újra egy hét után, és az a válasz jött, hogy egy kollégájuk hétvégén eltolt valamit és egy halom csomag adabekérés státuszba került, de fals adat ne foglalkozzunk vele Az a gyanúm ez még eltart egy darabig...
-
snipr
aktív tag
válasz szabi__memo #130710 üzenetére
Nekem is még csak ott tart, hogy elküldték a NAV felé a vámmentes vámkezelési indítványt (08.02 érkezett be az országba)
-
snipr
aktív tag
válasz szabi__memo #130716 üzenetére
Rossz esetben a következő lépés az lesz, hogy elkezdik rajta a vámolási procedúrát (+1hónap), jobbik esetben többünk példáján okulva már tudják, hogy ez vámmentes és engedik is tovább ( na jó, erre azért nem tennék sokat)
-
snipr
aktív tag
válasz dugesz77 #131647 üzenetére
Enyém már megvan, csak postafiókra kértem (melóhely) és a héten nem vagyok bent :| olvastam róla írást közben (másoknak is megérkezett a nagyvilágban), röviden: szebb hangja van mint az elődöknek, elmúlt a delay, viszont az aktív zajcsökkentés még mindig tönkrevágja a hangzást. Továbbá bugosnak tűnik (legalábbis néhányaknak), mert régi BT eszközökkel nem szól rendesen...
-
snipr
aktív tag
válasz dugesz77 #131766 üzenetére
Beugrottam érte a melóhelyre én is (T6), a régi bluetooth eszközökkel fennáll nálam is a hangerőprobléma, gyenge közepes hangerőn szól maxon is. Samu S8-al viszont brutál jó hangja van, 80% hangerőn tudom hallgatni, utána már fáj Az aktív zajcsökkentés viszont egy vicc így is úgy is de ezt kb tudtam előre... Ha reklamálsz majd írd meg mire jutottál.
Szerk.: látom közben PC-n neked is ok... hogy jót is írjak még: a hangja tényleg rendben van, szépen szól, jók a mélyek. Viszonylag kényelmesnek is mondanám. Jól szigetel, alig hallatszik ki valami viszonylag magas hangerőn is. Ha minden eszközömön úgy szólna, amit valójában tud, akkor bőven boldog lennék, így csak félmosoly...
Itt egy teszt, első kommentben ő is felhívja a figyelmet az alacsony hangerőre.
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
válasz snipr #131777 üzenetére
A hivatalos fórumon azt állítják megoldották a problémát (katt)
Írtam nekik, rákérdeztem mi a teendő.szerk.: kicsit guglizgatva valószínűleg azt fogják írni, hogy a "media volume sync" opcióval megjavul... nos ilyen opció nincs csak olyan eszközön, amivel egyébként is jó (pl S8)
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
Bluedio T6 update: futottam pár kört a gyártóval, azt mondták sajnos nem fogom tudni orvosolni a problémát házilag (firmware update-re gondoltam valahogy), az új szériában már kijavították a hibát, illetve azt javasolták, hogy nulla hangerőről lassan emeljem és ez néha segít - emellett persze reklamáljam meg a sellernél direktbe, ők majd kezelik a dolgot. Na ők először azt kérték, hogy csináljak videót az alacsony hangerőről amire zsigerből olyan levelet írtam vissza, hogy nagy hirtelen fel is ajánlották, hogy küldenek egy újat vagy visszafizetik a teljes árat. Noha feketeöves zsidó hírében állok, de ezt azért még nekem sem volt pofám elfogadni, megírtam, hogy nem teljesen használhatatlan az eszköz, úgyhogy a felajánlott összeg fele is bőven elég lesz...
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
válasz w.miki #132020 üzenetére
Én alapvetően az aftersales@bluedio.com-al váltottam több levelet, ahol ők egyértelműen elismerték a hibát, ki is javították már az új szériákban és azt is megírták, hogy indítottak egy csere/refund programot. Én ezt a levelezést screenshot-otltam be nekik + rákérdeztem mégis hogy a viharba gondolják, hogy egy tök szubjektív dologról (amit ráadásul hallani kell) videót készítek?! Helyette inkább (lásd gyár levele) kérdezzenek rá, hogy mikor javították ki a problémát és innentől kezdve elegendő azt tudniuk, hogy én előtte, vagy utána vásároltam...
Szerk.:
@dugesz77: Win10-en megtaláltam én is ezt a megoldást, Win7-re volna még jó valami trükk (win10-en is egyébként áprilisi driverekkel megy csak jól, a korábbiakkal nem), illetve a gyártó által javasolt "lassan emeljem a hangerőt nulláról" dolgot még nem próbáltam ki...[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
válasz KamuMazsola #132154 üzenetére
Mi is rendeltük a cégnél hárman is... még az is lehet, hogy csak a netto 5750 + szállítás lesz a költségünk, ami végképp jó ár volt (ps.: egyikőnknek sincs rá szüksége, de ez a topik erről szól nem?! )
-
snipr
aktív tag
válasz dugesz77 #132237 üzenetére
Lehet kifogtam egy kezdő ügyintézőt, nekem az első morcosabb levelemre full refundot vagy újraküldést ajánlott Bluedio Sophie (de írtam korábban, nem ismétlem a sztorit, azóta meg is jött a 16dollár refund, amit kértem a full helyett). Rákérdeztem most viszont pontosan milyen type-c kábelt is ajánlottak neked, mert páran írták másutt, hogy gyakorlatilag egyikkel sem akar működni, amit eddig próbáltak más gyártótól... ha van nekik saját és azzal tuti megy, akkor lehet én is rendelek.
[ Szerkesztve ]
-
-
snipr
aktív tag
Sziasztok!
Maghőmérőket esetleg tesztelgetett már valaki, van ajánlott?
Létezik olyan esetleg, amit (vagy aminek legalább szenzor részét) bent lehet hagyni a sütőben real time monitoring céljából?!Köszi!
-
snipr
aktív tag
válasz snipr #141989 üzenetére
... kis utánajárás után ezek maradtak a pakliban:
[ Szerkesztve ]
-
snipr
aktív tag
válasz BB9000 #145100 üzenetére
Ezekből a "Dolidada" csodákból most kijött egy rossz sorozat, ahogy elnézem a januári visszajelzéseket nem csak én kérek épp refundot... mind a négy akksi 1900-2050mAh környéki kapacitást produkál (Lii-500 NOR teszt), 3.6V környékén egyszer csak elkezd másodpercenként esni a feszültség még kis terhelés mellett is, egészen 2.8ig engedi a lii, majd kikapcsol a teszt. Innen persze a feszültség álltában is visszakúszik oda, ahonnan bezuhant, csak terhelni nem lehet továbbra sem. Tulajdonképpen 4.2V-3.6V közt használhatók a cellák.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hardcore café
- LED világítás a lakásban
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest