Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#174093) lumpy92


lumpy92
aktív tag

Sziasztok!
Tavaly rendelt csomagjaim közül idén másodjára játsze el a posta, hogy meg sem próbálja a kézbesítést (tudom, mert mindig van az adott címen valaki) és postaládában hagyott értesítő helyett kapok egy sms-t, hogy fáradjak be a postára a nemzetközi küldeményemért.
Szerintem pofátlan, hogy ezzel az sms módszerrel letudják a dolgot, de nekik nagyon jó, mert meg sem kell próbálni kézbesíteni.
Mivel nem fogok a jövőben rendszeresen bebungizni minden sz*rért a postára, kérlek írjátok meg, hogy szerintetek mit lehet tenni ebben az esetben.
Másnál is ez van? Volt valami valtozás amiről lemaradtam? Postán tudom kérni, hogy nálam ne legyen opció az sms? Vagy simán nem adok meg mobil számot a rendelésnél? Attól félek akkor tudomást sem szerzek majd róla, hogy megjött a csomag. Bp. 13.ker.
Köszi!

"never send to know for whom the bells tolls; it tolls for thee"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.