Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#166141) Istv@n válasza AndrewBlase (#166131) üzenetére


Istv@n
aktív tag

Hello!

Nekem olyan Oiwas táskám van, mint ami után érdeklődsz. Életem táskája! :) Tényleg elég nagy, de nekem ez inkább előny mint hátrány. A "laptoptartó" részébe belefér egy vékonyabb 15.6"-os laptop is. (úgy rémlik, hogy amikor én vettem, még 14" volt a leírásban)
Rengeteg zsebe van. hátul (a feléd eső része, ha a válladon van) a laptop zseb, előtte egy jó nagy "rekesz", belül zsebekkel: 1-1 a rövid oldalon, 2 nagyobb a hosszú oldalon + ezek mögött egy cipzáras, kb A4 méretű. Az elején a lehajtható rész alatt egy közepes méretű zseb, (kicsit szélesebb mint a fényvisszaverő csík a táska elején. Mögötte egy ugyan ekkora méretű cipzáras zseb. Plusz a külső ferde nagy zseb.... Szerintem rohadt jól pakolható.
Ja, és a csatokat sosem szoktam bekapcsolni, nem nyílik ki a táska a válladon, úgy van varrva a felfogatása. A tépőzár meg annyit tart rajta, hogy a szél nem lobogtatja.
Szóval szerintem nagyon jó táska.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.