Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#162836) KaiotEch válasza tonyrulez (#162834) üzenetére


KaiotEch
nagyúr

Le is írták a review-k között, olyan 120° csak. Amúgy baromira bírom, hogy ilyen képekhez odatesznek egy 50milliós autót, hát akinek olyan van, biztos nem ilyen gagyi szart vesz, hanem gyáriba beleteteti :D

Kérdésre visszatérve, szerintem senki meg nem mondja neked, hogy milyen fér bele(pláne kétlem, hogy valaki pont ki is cserélte másikra). Mivel neked már megvan, mérd le, hogy milyen kamera fér be és keress olyat.

(#162835) Ra3 Ha jót akartok vegyetek versenydrónhoz való kamerát(Foxeer vagy Runcam), igaz azok nem vízhatlanok.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.