Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#161651) petipetya válasza Donki Hóte (#161647) üzenetére


petipetya
nagyúr

Szoktak.

"nincs rá lezsóidő"

(#161652) DJGABI válasza KamuMazsola (#161650) üzenetére


DJGABI
addikt

[link] tavaly év végéig adó igazolvány -vagy mi kell hozzá- nélkül be lehetett menni. Idei évre nem tudom mi a tervük.

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#161653) farkas-j válasza fjudors (#161620) üzenetére


farkas-j
őstag

Ugyan riasztókkal csak annyit foglalkoztam amennyit itthon és a családban telepítettem, de híradástechnikával foglalkozom, így rádió technikával is. Tudom mit jelent a zavartatás és a frekvenciablokkolás. ;) Egyébként nekem nem kell hinned. Csak olvass utána. Csak példaként, volt egy Indexes fórum, ahol egy kilépett profi autótolvaj adott tanácsokat a védelemhez. Ő is leírta, hogy a rádiós rendszerek simán blokkolhatók. Keress rá a támára. Egyébként nálam a Google első találata:
"A riasztókról: Műholdas cuccok, mobiltelefonos cuccok. NEM ÉRNEK EGY KALAP SZART SEM! A GPS rendszer a műholdakkal kommunikál, a pontos meghatározáshoz legalább egyszerre 3 db-al, ezekkel határozza meg a kocsi pontos helyét, és a mobil rendszeren keresztül riaszt és intézkedik. Megoldás: Zavarni kell ezt a jelet. Ennyi. Ez a készülék, megközelítőleg 2x3x1 cm méretű + elem, és kiviteltől függően antenna (pár cm hosszú drót magára a készülékre fel lehet tekerni...) tehát nem nagyobb, mint egy távirányító bármelyik kocsihoz. Kis kapcsolóval bekapcsolod, és kb. 10m-es körzetben (teljesítménytől függően) nem lehet TV-zni, telefonálni, pláne a GPS rendszer nem tud kommunikálni a műholdakkal. Csupán a lopás közben általunk használt CB frekvenciája van szabadon hagyva. Ez a készülék végig mindenkinek ott van a zsebében bekapcsolva, előállítási ára kevesebb mint 5000 Ft, így elenyésző az ára a többi szükséges cucc mellett (pl. egy Motorolla CB min. 30.000),bármelyik rádióamatőr össze tudja forrasztgatni a kapcsolási rajz ismeretében, az alkatrészek is minden ilyen boltban kivétel nélkül beszerezhetőek. A GPS cucc elemeit általában meghatározott helyekre teszik, könnyű megtalálni őket és semlegesíteni."
Én most is állítom, hogy aki profi, az egyszerűen blokkolható rádiós riasztó rendszert vagy annak elemeit messzire elkerüli!

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#161654) asdf_ válasza farkas-j (#161653) üzenetére


asdf_
veterán

Ugyan nem vagyok a tema szakertoje, es most megsporolom, hogy megguglizzam a radios lakasriasztok mukodesi elvet, maximum seggszaj lesz belole, de feltetelezem, hogy a radios lakasriasztok ugy mukodnek, hogy adott, fix rovid idokozonkent beszelgetnek a kozponttal. Ergo az a tippem, hogy ott egy zavarassal annyit lehet elerni, hogy 15-30 masodpercen belul a kozpont elkezd riasztani, a kezelon pedig sorra lekezdenek vilagitani a riasztasban levo zonak es a vegen olyan lesz, mint a karacsonyfa.

Az autos gsm+gps riasztonak ehhez semmi koze.

(#161655) fjudors válasza farkas-j (#161653) üzenetére


fjudors
aktív tag

ok.
nem tudtam, hogy szakértő vagy, hisz már láttál ilyet, akkor mindet ismered.

..így ha nem haragszol, nem hiszek neked, pláne, hogy nincs gyakorlati, valós tapasztalatod, csak az internet.
az, hogy az autóriasztó hogy jön a mozgásérzékelőkhöz, azt neked kell tudni.

fogalmad sincs a működésükről.nem is kell, hogy legyen, csak ne terjessz félinformációkat.
az, hogy mit gondolsz, csak egy vélemény, nem tény.

van riasztós topik is.

[ Szerkesztve ]

(#161656) farkas-j válasza KamuMazsola (#161648) üzenetére


farkas-j
őstag

Én amikor Budaörsön jártam akkor személyesen vettem tőlük pár darabot, hogy legyen tartalékba is. A postaköltséget így nem néztem.

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#161657) farkas-j válasza fjudors (#161655) üzenetére


farkas-j
őstag

Úgy jött az autós riasztó a mozgásérzékelőkhöz, hogy az említett riasztók ugyanúgy rádiófrekvencián kommunikálnak mint azok a bizonyos rádiós mozgásérzékelők csak a frekvenciájuk és a teljesítményük eltérő. A blokkolásuk metodikája viszont ugyan az.
Egyébkén itthon egyes biztonságtechnikai cégeknél is megvásárolhatók olyan blokkolók, amik a "teljes" frekvenciaspektrumot blokkolni tudják. A Kínai webáruházakból is rendelhetők ilyen eszközök. Hogy ez legális vagy illegális abba nem mennék bele.
Egy cég ismerős osztályvezetője (a megnevezésük nélkül) baráti segítséget kért tőlünk, mert volt egy olyan problémájuk, hogy rapszodikusan teljesen beállt mindennemű rádiós kapcsolatuk (rádió, mobiltelefon, WiFi stb.). Már az antenna Hungária is volt kint mérni, de pechükre a hiba nem jelentkezett hetekig.
Elmondásuk szerint a zavar jelentkezésekor még a helyi kereskedelmi rádió vétele is katasztrofális volt náluk az irodában. Némi nyomozás után kiderült, hogy az alattuk lévő szinten lévő tárgyalóban a bizalmas megbeszélések alkalmával bekapcsoltak egy jelzavarót és az bénította meg a fél irodaház rádiófrekvenciás kapcsolatát. A belső biztonsági csoport és a felső vezetők erről "elfelejtették" tájékoztatni a középvezetést és az ott dolgozókat.
Mindenki vonjon le ebből (is) olyan következtetést a vezeték nélküli riasztórendszerek vagy elemeinek használatáról, megbízhatóságáról amit a józan esze megenged.
Részemről a téma lezárva, mert ez nem ennek a fórumnak a témája.

Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

(#161658) AtHoS válasza farkas-j (#161657) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Pár éve futottam bele egy kerékpárokhoz fejlesztett GSM rendszerű riasztó tesztjébe, mely sms-t küldött beprogramozott számra. Konkrétan leraktak mellé az asztalra egy rendőrségi mobil zavaró készüléket, ennek ellenére az sms küldésre került. Sajnos nem találom már ezt a tesztet, de elmagyarázták, hogy miért nem volt hatásos az akkor használt zavarási módszer.

read-only mode on the forum

(#161659) MADcat


MADcat
MODERÁTOR

HOBBY elektronika topik!

Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!

(#161660) Zoli-bácsi


Zoli-bácsi
senior tag

Xiaomi vipera valakinek? :DDD [link]

(#161661) Zsoleszhun válasza Zoli-bácsi (#161660) üzenetére


Zsoleszhun
addikt

Van valakinek tapasztalata, hogy mennyire pontos az ütésszámlálója? :DDD

¯\_(ツ)_/¯

(#161662) petipetya válasza Zsoleszhun (#161661) üzenetére


petipetya
nagyúr

Valószínűleg pontos, de azért érdemes párat pluszban rásózni vele valakire, hogy meglegyen az appban beállított napi cél.

"nincs rá lezsóidő"

(#161663) Aryes válasza Zsoleszhun (#161661) üzenetére


Aryes
nagyúr

&petipetya: :DDD

[ Szerkesztve ]

(#161664) petipetya válasza Zoli-bácsi (#161660) üzenetére


petipetya
nagyúr

Ha ezt nem is, de egy fekete Kaco tollat behúztam. Máshol csak tizesével láttam. Viszont az értékelések alapján sokára érkezik, gondolom az eladó megvárja, amíg megrendelnek X mennyiséget, hogy útnak indítsa.

"nincs rá lezsóidő"

(#161665) szpeti40


szpeti40
addikt

van most esetleg joybuy-os baseus kábel akció?

Swift 1.3 GLX, Garmin Fēnix 6s, EOS R, Dell T110 II, iPad Pro, iPhone 15 Pro, Unifi

(#161666) korpicschess válasza petipetya (#161664) üzenetére


korpicschess
veterán

Miért jobb ennyiért egy ilyen toll, mint egy kb. 180 Ft-os Stabilo itthon? :F Sosem értettem. Nekem ez vált be a legjobban, nem fáj, ha elhagyom, stb. Szépen ír, sokkal jobban bejött, mint az olcsóbb, de ennél így is bőven drágább Zebrák, Rotringok.

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#161667) bandigyerek válasza Zoli-bácsi (#161660) üzenetére


bandigyerek
senior tag

B+! Azt hittem viccelsz... :Y

(#161668) alcapone386 válasza Zoli-bácsi (#161660) üzenetére


alcapone386
őstag

Komolyan gondolják:D Promó videó

[ Szerkesztve ]

(#161669) KTU válasza korpicschess (#161666) üzenetére


KTU
addikt

:K
És pluszba kék színű betét, nem fekete.

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

(#161670) korpicschess válasza KTU (#161669) üzenetére


korpicschess
veterán

Amilyet csak szeretnél: [link] :))
Sok használat után ez jobban bejött, mint a drágább Stabilo, mert azoknál mielőtt kifutották volna a km-t, hogy megérjék, mindig volt valami nyűg (vagy elhagytam :DDD ).

[ Szerkesztve ]

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

(#161671) csako


csako
veterán

Wish :C

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#161672) Nethooligan válasza csako (#161671) üzenetére


Nethooligan
tag

Mi a baj, kevesled? :C :DD

(#161673) w.miki


w.miki
veterán

BlitzWolf® BW-JS1 Portable Car Jump Starter 12000mAh 800A Emergency Battery Booster Power Bank Waterproof with LED Flashlight QC3.0 USB Charging Port - 48 usd
vs.
Lidl Akkumulátortöltő indító funkcióval14999Ft/db

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#161674) anonymus89 válasza vince (#161646) üzenetére


anonymus89
addikt

Szerintem meg fog az indulni én is hasonlóan jártam de már lassan kézhez kapom.
Refund már megjött, nekem állandóan ezek szerepeltek.
International office of exchange, Consignment departure
CNCANA, Insert item into bag
CNCANA, Send item abroad

[ Szerkesztve ]

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#161675) JackeL válasza w.miki (#161673) üzenetére


JackeL
tag

Az egyik egy powerbankos megoldás, a másik meg 220-as, kinek melyikre van szüksége. Nekem csillaggarázsos autónál a lidl-ös megoldás, ha bikázni kellene kb semmit nem érne, mert nem tudok oda áramot vinni, míg a powerbankos talán beindítaná, ha tudja azt ami rá van írva...

(#161676) DJGABI válasza csako (#161671) üzenetére


DJGABI
addikt

Após aranyos volt, karácsonyra -teljes jó szándékból-, napelemes 30k mAh-s powerbankot adott. Másik családtag -akinek szintén ilyet adott- már panaszkodott, hogy max kétszer lehet róla tölteni a mobilt. Én itthon már mondtam asszonynak, hogy hisz még a mesékben? Hát könnyebb volt ez a készülék, mint a 10k-s xiaomi :DDD

de amúgy nyilván tudom használni, valami csak elketyeg róla, 5-10k mAh is elég kisebb fogyasztóknak, csak vicces volt.

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#161677) sambenez válasza JackeL (#161675) üzenetére


sambenez
addikt

A powerbankos az csak bikázni jó a lidl-s meg egy elég sokoldalú akku töltő. Ami mellesleg alkalmas bikázásra is.

[ Szerkesztve ]

(#161678) w.miki válasza sambenez (#161677) üzenetére


w.miki
veterán

csak azt nem találtam meg, abban milyen akku van, és mit tud

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#161679) JackeL válasza w.miki (#161678) üzenetére


JackeL
tag

Az 220-ról bikáz szerintem vagy akkuról? Mert arról én se találtam semmit.

[ Szerkesztve ]

(#161680) vince válasza anonymus89 (#161674) üzenetére


vince
őstag

Na szép egy sztori ez is, 25 returned bejegyzés (némelyik duplán is) :DDD
Nálad legalább egy-két naponta történt valami a csomaggal, az enyémnél akár két hét is eltelik két bejegyzés között :Y

"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal

(#161681) Digitalis válasza anonymus89 (#161674) üzenetére


Digitalis
senior tag

Megjárta a hadak útját rendesen. Kicsomagolás rögzítsd... (Remélem, nem törékeny cucc)

Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.

(#161682) Degeczi válasza DJGABI (#161676) üzenetére


Degeczi
nagyúr

" 5-10k mAh" - ne osszuk már le ezerrel, h aztán rögtön visszaszorozzuk... 5-10 Ah

(#161683) anonymus89 válasza Digitalis (#161681) üzenetére


anonymus89
addikt

egy tablet tok de ugye az a vicc, hogy már Banggood-ról megrendeltem Priority Mail-lel november 29-én de sajnos az sem jött meg Karácsonyig.

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#161684) AndrewBlase válasza JackeL (#161675) üzenetére


AndrewBlase
senior tag

Nekem van powerbankos megoldás (igaz, hazai beszerzésű), egy párszor már kihúzott a csávából.

sambenez: A powerbankos jó egyéb 5V-ot igénylő cucc töltésére is, plusz zseblámpa is. Oké, értem, az autó akksit nem tudja tölteni. :P

Miért mindig én???

(#161685) digitalentum


digitalentum
csendes tag

Egy tölthető (USB), nem szivargyújtós, autós porszívót keresek kb. $30-ig. Nem (ipari méretű/erejű) nagytakarításhoz, hanem a gyerekek után maradt, napi száraz sár-törmelék, apró kavicsok, avar-maradványok, stb. eltüntetéséhez.

Nagyon vonzónak találom a gravitációt. Elfogadom a sütiket, de krémtorta is jöhet!

(#161686) Bavid válasza anonymus89 (#161674) üzenetére


Bavid
senior tag

Nekem egy csomagom (11.11-i rendelés) 11.20 óta azt írja, hogy shippment accepted by airline. Jól érzem hogy ezt valahol nagyon elkavarták? Kérjek refundot? Az a dühítő, hogy kuponos rendelés volt, úgyhogy vagy 20 dollárt bukok ezzel. :(

(#161687) anonymus89 válasza Bavid (#161686) üzenetére


anonymus89
addikt

Leghamarabb 11-én tudsz refundot kérni mivel nyomkövetéses meg is fogod kapni.
Sajna kupon bukta lesz.

[ Szerkesztve ]

Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//

(#161688) edk- válasza JackeL (#161679) üzenetére


edk-
őstag

A lidülösben nincs beépített akku.

"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://cutt.ly/edkelado

(#161689) Wajk válasza Bavid (#161686) üzenetére


Wajk
addikt

ha nem Trackinges, akkor simán úton lehet. Ali-n nézted? az azonosítót érdemes külső követővel is csekkolni. Amúgy meg ilyenkor még nem kell aggódni a 2 hónap simán benne van az év végi dömping hatásai miatt. :K

iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB

(#161690) citkar válasza Bavid (#161686) üzenetére


citkar
addikt

Nekem is úton van még 11.11-i rendelésem. Nem tartom kizártnak, hogy meg fog érkezni a tied is. Több ugyanazon nap leadott rendelésem is két ünnep közt vagy idén érkezett meg.

(#161691) rushty válasza Bavid (#161686) üzenetére


rushty
senior tag

Hong Kong? Volt valami politikai tüntetés akkor. Sajnos nekem is így el van veszve.

Revolut meghívó pü-ben

(#161692) koala69


koala69
tag

Sziasztok, BUEK mindenkinek!
Szeretnek postazassal kapcsolatban segitseget kerni....
Ha BG-rol rendelek, melyik az a szallitasi mod, amivel nem kell vam/afa ugyben aggodnom?
koszonom!

(#161693) CHIPman válasza koala69 (#161692) üzenetére


CHIPman
nagyúr

EU Express, és EU priority line.

Eladó Thrustmaster TCA Sidestick Airbus Edition - hardverapro.hu/tag/chipman

(#161694) Nikaré válasza koala69 (#161692) üzenetére


Nikaré
őstag

Szia!

Van saját topikja.
Innen még nem rendeltem, nem tudom, hogy ugyanaz e mint a többinél.
[link] Itt.

[ Szerkesztve ]

(#161695) koala69 válasza Nikaré (#161694) üzenetére


koala69
tag

koszonom!

(#161696) Almos


Almos
aktív tag

Szeretném megmérni, hogy az USB-s töltő fejegység, illetve a kocsiban az USB aljzat (A illetve C) mit tud, mekkora a feszültség, töltési áram, stb.
Mi erre most az ajánlott eszköz?

(#161697) ktommy91


ktommy91
addikt

(#161698) GIJoe válasza ktommy91 (#161697) üzenetére


GIJoe
addikt

:R

esetleg vkinek joybuyra, kuponja? Szemezek a noname nagyobb SSDkkel 1,5 - 2 TB...

(#161699) DJGABI válasza ktommy91 (#161697) üzenetére


DJGABI
addikt

*elec rendszerre lehet hogy tökéletes, de a 8 zsiga ram miatt droid alá ne ilyet vegyetek

<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>

(#161700) cof válasza DJGABI (#161699) üzenetére


cof
veterán

Miért nem elég a 8GB? Nekem a telefon 16G tárhely, és 12GB szabad. Ha valaki játékokat akar letölteni arra lehet, hogy kevés, de kis pénz kell hozzá és van S905X3 4/32.

Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.