Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:59

LOGOUT.hu

[B] Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.

Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
[B] Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#108927) cs.david94


cs.david94
tag

Sziasztok! Az elmúlt 24 óra, és az e időszakban elfogyasztott alkoholos italok miatt, elhatároztam, hogy nem iszok többet. De mivel kevesebbet se, és még vezetni is kell néha másnaposan, szükségem lenne egy szondára.
Arra kellene hogy egy nagyobb italozás után, fújok egyet másnaposan, és ha 0,0 akkor biztonsággal ülök autóba, nem kell kerülőúton mennem amerre biztos nincs rendőr, hanem mehetek a legrövidebb, ám legkékebb úton.
Meg azért arra is jó lenne ha meg lehetne tartani a versenyt hogy mit tud, ki fúj kevesebbet.
Árban nem a legolcsóbbat, nem a legdrágábbat, hanem egy olyat ami ár érték arányban jó, olyat szeretnék vásárolni.
Várom a tippeket! Köszi

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.