Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz crazygamer75 #109344 üzenetére
"20 $ körüli okosóra"
- Munkatársam próbált pár olcsóbb Gerabest-est.
Egy napig sem bírta idegekkel, egy funkciója sem működött helyesen.
A 8 éves gyereke elhülyéskedett vele pár napig, de aztán ő is megunta.Ő végül lemondott az okos órákról. Vissza tért a hagyományosokhoz.
A feleségének Mb2-t vett, neki elég.Huawei telóhoz én vennék egy drágább Huawei órát.
Pár embernek van a melóhelyen már a kezdetektől, és szeretik.▓▒░ Dell - i7 - akku 5ó ░▒▓█► https://hardverapro.hu/apro/dell_latitude_i7/friss.html
-
Masooo
aktív tag
válasz andrisbandi #109351 üzenetére
Igen huawei párti vagyok telóban már igen régóta. (jöhetne a p11 pro)....
én is ha látnák fantáziát az okosórában akkor watch1 szériát vettem volna, mert az jó, volt nálam pár napot próbára és alapjában elégedett voltam vele, kedvesemnek pedig lady watch a szerelme ő elégedett is.
De nekem a talkband dolgok jöttek be mert leveszed füledhez teszed és mégis elegáns is. Órám 2 van, azok nem okosak de szépek és elegánsak.okosórát kaptam egyet családtól, hát nézd, nem rossz és az általad említett kategória ahogy utánna kerestem.
A funkciók működnek, lapozni könnyű, menü tetszetős és érthető, viszont igazából ami nem volt megfelelő az az ezen órákhoz mellékelt app. Vacak, szívja az akkut és lehet hogy jelent hazafelé is mert több esetben kifogásolt a leírások alapján és nekem sem tetszett az, hogy olyan dolgokhoz kért az app hozzáférést ami egy ilyen appnak aligha kell. Ezen megy el szerintem ez a kategória, de lehet van jobb app is, én próbáltam 2őt, vacak volt, töröltem, óra dobozban feltöltve elrakva. néha töltöm, hogy rendben legyen ha egyszer kell valakinek. Ajánlai azonban nem ajánlom őket senkinek!Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Digitalis
senior tag
válasz KaiotEch #109353 üzenetére
Tőlerendelem most a második kanyart, 14 nap alatt megjött. Meglévő kábelek használhatók, adapter jól illeszkedik a tok usb kivágásba, erősen tart,bármilyen helyzetben tölt, (180fok) illetve adat is ok vele.
[ Szerkesztve ]
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
Beni2360
félisten
válasz st6969 #109309 üzenetére
Én a linken az olvasom, hogy: Ajánlott szoba mérete: 15 - 20 ㎡.
A 30 nm meg a duplája mert a felső határt szerintem nem szabad figyelembe venni.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
Beni2360
félisten
válasz Breki #109347 üzenetére
pl LG Magic remote kiváltására - annál jobbat még nem találtam max ha Bt. működik.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Andrej1
aktív tag
válasz bertokl #109330 üzenetére
Igen köszi ez az ! . Ahogy nézem mobil appból is ennyi .
anadroid : Nekem sajnos nem adott pontot a visszajelzésemre pedig videót és képet is tettem fel . Valamit nem jól csináltam ? Megírtam az értékelést képet videót csatoltam majd elküldtem . Zöld pipa megjelent de semmi pontot nem kaptam pedig most 25 értékelést írtam . Mi lehet a gond
tupacamaru: Köszi de ahogy nézem most GB-n olcsóbb
[ Szerkesztve ]
Az tényleg igaz, hogy mi-újság van veled ? :D
-
anadroid
senior tag
válasz Andrej1 #109361 üzenetére
Én csak szövegeset adtam le. Esetleg meg kellene próbálnod neked is előbb csak szövegeset leadni, azután, ha már látod a pontokat érte, külön a képeket.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
vince
őstag
5 pontot kapsz automatikusan, mikor a vásárlást értékeled, de a termékértékelésért járó pontokat kézzel adják, akár napok múlva.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
kigyi_23
addikt
Sziasztok!
Teljesen véletlenül ilyen petekre nem tud valaki kupont?
Tudom furcsán néznek ki, de a gyerekek imádják őket.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
retesz147
addikt
Mindenkint óvaintek ettől az USAMS töltőtől.
Tegnap este 2 hét használat után konnektorba való bedugáskor felgyulladt.
Tesóm kezét meg is égette.Még jó, hogy vettem belőle vagy 5-öt.
Ugyanitt: keresek fehér 2 portos megbízható töltőt, aminek a dugvillája és az USB portjai ugyan így helyezkednek el egymáshoz képest (ár nem számít, csak megbízható legyen)!
Xiaomi 13 eu dev...
-
st6969
őstag
válasz Beni2360 #109356 üzenetére
Igen, ezt a részt láttam én is, de megzavart, hogy ugyanakkor meg odaírja, hogy 3000lm. Én szeretem a sok fényt, de 15-20m2-en 3000lm túlzónak tűnik. Na mindegy, ennyiért + szállítás (+ áfa?) egyelőre nem kell, bár franc tudja... itthoni árakhoz képest ez még így se rossz vétel, ha a tudását nézem (teljesítmény, távirányítás, smart, dimmelhetőség, színhőmérséklet állíthatóság...tulajdonképpen kezdem meggyőzni magam )
(#109311) bertokl
Köszönöm -
-
veterán
-
Digitalis
senior tag
válasz Digitalis #109355 üzenetére
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
kigyi_23
addikt
Na megint elkezdtek összekeveredni a csomagjaim Dec 18. után rendeltek már futnak be a Dec. 10. körül rendeltek meg persze sehol sincsenek Megérkezett a Mi Band 2-m ma a legnagyobb meglepetésemre ezt csak kb jövő hét végére vártam leghamarabb.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
retesz147
addikt
@Dluinet: Köszi!
@Breki: Köszi, de ilyen ment már tönkre nekem, igaz első verziós volt és sajnos az elrendezése sem jó....
@Donki Hóte: "Tesóm kezét meg is égette". Tesóm!=én
@Imy: ki nem gyulladt, de csak 3V jön ki belőle
Szóval már nem tudom miben bízzak.
Tönkrement már egy Awei is.
A 3 portos Tronsmart jól bírja (fél éve megy).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
Beni2360
félisten
Nálam is volt még Nov. elején, hogy csak az 5 pontot adta meg és vagy 3 hét múlva ránéztem és tele voltam pontokkal.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
retesz147
addikt
válasz Breki #109376 üzenetére
Ezért mertem megvenni az Usams-ot, de hát hiba csúszott a gépezetbe. De persze "nagy" márkák is bakiznak...pl. Samu robbanó akksik, vagy ezer másik....
Az elrendezés az esztétika/design miatt kell Xiaomi repeaterek mennek róluk és kicsit bénán néz ki, ha oldalra áll az antenna. Valahogy annak felfele van a helye a világban
A két port meg azért kell, mert tuti, hogy rádugunk mellé egy telót, vagy bármi mást...@mQWeXgsf: Köszi. Samu elgondolkodtató...
@tboy93: nekem is sok BW cuccom van....nem csalódtam, csak épp az az egy töltő beadta az unalmast....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
FingR86
őstag
november közepe körül rendelt itt vki jóárasított convoy s2+ lámpát ?
minden megjött már novemberből amit magamnak rendeltem.
ezt a lámpát másnak....hát persze h még semmi nyoma. -
Beni2360
félisten
válasz st6969 #109367 üzenetére
Azért azt is figyelembe kell venni, hogy a mennyezetre lesz szerelve és milyen magas a szoba.
Ugye megszoktuk a lelógó lámpát ami közelebb van hozzánk és ebből kifolyólag világosabbak érezzük és a fehér plafon is veri vissza a fényt. Ezek a led égők meg irányított fénnyel rendelkeznek.
Itt a fórumtárs is azt írja, hogy 2 db volt a szobában.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
azbest
félisten
válasz retesz147 #109374 üzenetére
kívülről fizikailag nem sérült? Csak azért kérdem, mert itt a gyerekzáras aljzatba ész nélkül, erővel ütött be egyik kolléga egy adaptert és a dugvilla becsúszott, s az okozott zárlatot. Persze az sem szerencsés, csak az más jellegű probléma, mint a spontán kigyulladás.
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz retesz147 #109366 üzenetére
Erről még nincs teszt a Lygte-info-n, de én mindig ott kezdem, ha számomra ismeretlen adaptert látok.
Gyors összehasonlító tábla - USB Adapterek
usb töltő, adapter, orico, blitzwolf, tronsmart, ugreen, táp, teszt, összehasonlító, choetech, chuwi, ldnio
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
bertokl
tag
Blitzwolf cuccok Banggoodról. Van amelyiknél a kuponok csak keveset vesznek le és, - amennyiben engedi - pontozással olcsóbbak.
BlitzWolf® BW-TC1 3A USB Type-C Braided Charging Data Cable 3.33ft/1m With Magic Tape Strap
aff7off
$2.16
BlitzWolf® BW-F3 IPX5 Water Resistant 2*5W Outdooors Sport Bluetooth Speaker
$16.99
Huawei CM33 Hi-Res USB Type-C Earphone Wired Control Headphone
CellAcc
$17.09
[Qualcomm Certified] BlitzWolf® BW-C10 QC3.0 54W USB Car Charger with Power3S and Quick Charge 3.0
$9.29
[Qualcomm Certified BlitzWolf® BW-C7 USB Type C Quick Charge QC 2.0 33W Car Charger
c7b421
$7.99
BlitzWolf® 9.6A 48W 4 Port USB Car Charger BW-C1 With Power3S Technology
edc8ef
$6.39[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
válasz Saccco #109385 üzenetére
Igen, sajnos nincs teszt...Sokat vaciláltam rajta, egyet rendeltem.Megjött, jónak tűnt. Berendeltem a többit, amiből szitén egy megjött, 3 úton van.
Körülnézek ott és keresek valamit.@FingR86: Nekem is nov 15-ös S2+ sehol sincs....De tegnap kaptam 2 értesítőt, remélem egyik az lesz...Este okosabb leszek, ha megjött beírom ide.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
Saccco
nagyúr
Raspberry Pi Model 3 B Motherboard - ENGLISH VERSION GREEN
RPI3EST
$29.99+$0.24 = $30.23 ~7.860ft█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
vargalex
félisten
válasz FingR86 #109382 üzenetére
Én 2017.11.03-án rendeltem, 2017.11.05-én adták fel. Már felvettem velük a kapcsolatot, de holnap jár le a 60 nap, így akkor kell újra nyilatkoznom, hogy megérkezett-e, vagy sem.
Az S2+-t saját részre rendeltem, de sajnos ugyan így áll a 2017.11.10-én kollégámnak rendelt (már ki is fizette) Xiaomi Mi Band 2 is... Pedig azóta jöttek meg későbbi rendelések is (már a 2017.12.19-én rendelt Baseus MicroUSB kábel is).
[ Szerkesztve ]
Alex
-
retesz147
addikt
Úgy érzem valaki ráment az S2+ lopásra, valahol megvilágosult a falu
Későbbi rendeléseim nekem is befutottak, csak ez nem meg a EU Exp és a vonatos
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
vince
őstag
válasz FingR86 #109382 üzenetére
Én két S2+ lámpát rendeltem novemberben, egy pirosat november 4-n, ez 20 nap múva a kezemben volt és egy UV ledeset 23-n és ez is befutott egy héttel karácsony előtt.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
kinaicuccok
csendes tag
Nov 23-as S2+ rendelésem tegnap jött meg. Az előtte és utáni rendelések is már befutottak 1-2 hete.
Szerintem csak szerencse kérdése. Remélem a tiétek is hamarosan itt lesz![ Szerkesztve ]
http://kinaicuccok.blog.hu - Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)
-
FingR86
őstag
válasz kinaicuccok #109397 üzenetére
remélem akkor nekem is megjött már, csak még anyu nem jelezte
-
Masooo
aktív tag
válasz FingR86 #109398 üzenetére
reggelt.
tegnap rendeltem 7 pénzért én is s2+. erre meg riogattok
remélem megjön, elvileg feladták ma, egy másik rendelést amit 2 perccel előbb rendeltem még tegnap fel is adtak. remélem azért megjön. Eddig ebayről 2 dolgom tünt el összesen, bg-ről meg még 1 sem de innen kevesebbet is rendeltem jóval, ne ez legyen az első.
Bár amig jóáras c4 töltő nincs nyírségi akkuval addig mondjuk ráérPolitikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- PlayStation 5
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- PlayStation 4
- Politika
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest