Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gsx-rr
veterán
Leírom ,mert annyira nem off. Tegnap írtam ,hogy kaptam a postától levelet ,hogy vámkezeli a csomagom. 15.559 dollár volt. most hívtam őket ,és mondta az ügyintéző,hogy átvilágításra került a csomagom ,és ilyenkor dönthet úgy Vámos,hogy vámköteles az árú értéktől függetlenül.
Hozzáteszem ,örültem volna ha ide se ér ,mert már nem kellene!
-
MittuDomain_
őstag
Végre megint hagyta a rendszer, hogy használjam a 80%OFF$1 kupont, gyorsan rendeltem is 4 dolgot, összesen 840,- Ft-ért. Köszi az infót!
Eiffel-torny, dob szett, Xwing, R2-D2 lego.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
spiky03
veterán
Erre valaki tud adni infót?
[link]Volt már valaki hasonló helyzetben?
Egy Thor kalapácsot akartam rendelni.
[ Szerkesztve ]
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Arcképgyáros
válasz MittuDomain_ #100906 üzenetére
Melyik Eiffel?
-
Vtibike496
csendes tag
GB appal kell vásárolni vagy hol van ez a játék?
-
Arcképgyáros
válasz Vtibike496 #100912 üzenetére
Fizetés után visszadob a GB oldalára és ott lesz.
-
a2d2
addikt
válasz szabi__memo #100902 üzenetére
Ne bánkódj! Most próbáltam felhasználni egy 60 dolláros flash sale-es távirányítós autónál, de nem engedi.
Az akciók nem vonhatók össze. Magyarul csak teljes áras termékeknél használható, szóval szinte használhatatlan.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
MittuDomain_
őstag
válasz -secret- #100909 üzenetére
Én korábban megszívtam vele, szóval ha most használsz egy ilyen XY%OFF$1 kupont, lehet hogy letilt a rendszer egy időre róla, szóval nézd végig az 1$ alatti lapot, és pakolj be egyszerre mindent, ami kell.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
spiky03
veterán
válasz -secret- #100910 üzenetére
igen láttam a választ, de utána láttam, hogy két cím szerepel.
Az baj, akkor a melóba küldik.
@(#100911) FingR86
Még nem postázták. Processingben van.Hol tudok írni a supportnak?ezt megtaláltam Contact Us lesz az gondolom
Meg mit kell ilyenkor?
Hogy bocsi rossz címre rendeltem és kérem, hogy másik címre postázzák?[ Szerkesztve ]
-
-
8
senior tag
Én szinte mindig 15%-os kupont kapok... csak olyan kategóriákra amik nem érdekelnek.
Ha más is fel tudja használni és nincs felhasználóhoz kötve akkor szívesen közzéteszem itt.-- most nézem eddig 8 db kuponom van, 15%-40% között
[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlás elérhető. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. REVOLUT regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
geri1111
tag
Lenovo p8 sotetkek 121,11 $ ert ujra akcioban!pontozhato!
-
zoltan6
őstag
aki rendelt okt.30-án az akciós zseblámpából,zanflare F1 USB Rechargeable Flashlight,annak már feldolgozták? mert nekem még mindig csak processing státusban van.
-
cidalain
veterán
válasz Gsx-rr #100903 üzenetére
dönthet úgy, hogy vámköteles, mert ha te nem mondod meg, hogy mennyibe került, akkor neki kell meghatároznia az árát, és akkor meghatározhatja rosszul is. ezért mondtam tegnap is, hogy küldd el a fizetési bizonylatot (bank, paypal), képernyőmentést a vásárlásról, és akkor látni fogja hogy érték alatti, és továbbengedi.
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
-
Beni2360
félisten
Nincs lehetőség GB-n beállítani csomag összevárást, hogy mondjuk hetente csak 1 csomagot postázzanak? Mindenki jobban járna.
Na most képzeld el, hogy több tíz ezer vevőnek fakkot csinálnak és abba gyűjtik az áruját vagy számító gépen tarják nyilván, hogy ezen a héten ki mit rendelt és Pénteken megszakadnának a csomagolásban. Ugye ez nem egy valami gazdaságos ötlet, arról nem is beszélve, hogy ez egy web áruház ahol az áru nincs jelen hanem különböző raktárakból indítják útra a megrendelésedet.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
synar
őstag
Tolómérő, subler: 150mm 6 inch LCD Digital Caliper Carbon Fiber Vernier
kupon: GBDLA1$8.62=> $2.793.5m Mini Android Endoscope
kupon: Endoscop$9.13=> $3.99[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
válasz spiky03 #100929 üzenetére
Ahogy látom Nov18-21 között lesz csak postázva, így addig csak sikerül velük leegyeztetni, hogy melyik címre is küldjék a csomagot.
De ahogy nézem a tablet is akkor kerül csak feladásra, amit szombaton rendeltem. Így tuti nem érkezik meg karácsonyra, EU Express ide vagy oda.
-
FingR86
őstag
válasz AtiSnatch #100939 üzenetére
a fém verzió pár ponttal 4$, az már budget határ ?
[ Szerkesztve ]
-
spileraaa
senior tag
válasz FingR86 #100943 üzenetére
koszi chrome ban sikerult
firefoxon akkor ugy nez ki nem mindig megy rendesenlehet a 2 db volt a hiba de mar sokadjara probaltam es mintha 1 db se ment volna
most kiakartam probalni firexon meg egyszer hogy lassam mi a helyzet de mar ezt irja
The Code you entered has expired.[ Szerkesztve ]
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
Timyyy
őstag
Firefoxban vigyázni kell a kuponozással, mert amikor az adott dolgot berakom a kosárba, majd alá beírom a kódot, akkor az apply gomb megnyomásával egyidőben a vásárolni kívánt darabszám 1-ről 2-re ugrik, fogalmam sincs miért, és így azt hiszi az ember (ha nem figyel), hogy a kupon nem jó. Pedig de, csak utána a mennyiséget vissza kell állítani 1-re.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Kernel
nagyúr
válasz -secret- #100904 üzenetére
Egyébként nem értem, hogy miért vámkezelik ha nem éri el a 22€-s határt.
Mert átvilágítva gyanús neki valamiért és nem hiszi el. Gondolom.
Másik lehetne a tiltott eszközök, betörőszerszámok, kések egyes fajtái, de azt bizonyára látta, hogy nem látja.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest