Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mára elég volt a reklámokból
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
válasz joiner007 #29268 üzenetére
Ha elektromos fogkeféről van szó, akkor én évek óta ebay-ről veszem a cserélhető fejeket és még soha nem tört el egy sem, évente veszek egy nagyobb készletet, a családnak is. Ha itthon kéne aranyárban venni, már átszoktam volna a hagyományos fogkefére.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz Predator2 #30159 üzenetére
Ezeket a tépőzáras szalagokat találtam a teljesség igénye nélkül:
32.0 cm x 2 cm
20 cm x 2 cm
26 cm x 2 cm
30 cm x 2 cm
45 cm x 2 cm
60 cm x 2 cm
13 cm x 1 cm
22 cm x 1,8 cmVan közte a korábban linkeltek közül is, de akkor már azokat is beillesztettem.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Belinkelem hátha valakinek elkerülte a figyelmét ez a blog bejegyzés:
Univerzális mágneses micro USB kábel
Itt az akció 4.96$, amire a cikk is hivatkozik, be is rendeltem egyet Paypal fizetéssel 1500 Ft lett.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz Outlander #30361 üzenetére
Ha csak azt nézem, hogy védi a nyílást a szennyeződéstől és a ki-be dugdosás okozta esetleges sérüléstől már megéri, mivel a jelenlegi telefonomat szeretném hosszabb távon is megtartani. Én is gondolkodtam rajta egy ideje, de ennyiért egy próbát megér, majd megírom a tapasztalataimat, ha megérkezik.
DJGABI: Igen a QI nagyobb kiadás, annyit nem szántam rá.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz spidersoft #30418 üzenetére
Nem vettétek észre az egyik nélkülözhetetlen tartozékot.
-
synar
őstag
Próbáltátok már az "AliExpress" -t betenni a Google fordítóba?
-
synar
őstag
-
synar
őstag
Ez szerintetek megéri ennyiért?
-
synar
őstag
100PCS 3 x 0.9 mm Magic Magnet: $1.50
Biztos jó valamire. -
synar
őstag
Néhány hiánypótló kütyü ami nélkül nem élhettem tovább:
Három éve Velencében a Szent Márk téren esténként ez volt a sláger, nem nézett ki rosszul, gyerekek tátott szájjal bámulták (ugyanez 3x), azóta vágytam rá
3D VR, egyszer ki kellene már próbálnom.
Fejlámpa helyett. Felhívnám figyelmeteket a szemüveg közepén található szintén multifunkciós mágnesre...
...és ha az előbbi mágnes mégse lenne jó mindenre, ennek talán tényleg van értelme. (2X)
Korábban volt már hasonló linkelve, de ez sem tűnik drágának, rendelek is belőle, vékonyabbat is.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Van valakinek tapasztalata, vagy rendelt már QI charger pad-ot Ebay-ről, melyiket érdemes megvenni, LG G3-hoz kellene.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz Mr.Csizmás #31645 üzenetére
Lassan aktuális lesz a téma összefoglalóba összegyűjteni a csodaszivacs használati utasítását és a tisztítási tippeket.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
-
synar
őstag
Pont ma jött meg nekem is ebből a 4W-os melegfehér ledes izzóból 6db, október 31-i rendelés volt. Kellemesebb a színhőmérséklete, mint a korábbi kukoricás típusnak, azt is meleg fehérnek árulták pedig, de eléggé zöldes árnyalata volt ehhez képest. A 4W-os fényereje kb. egy 20-25W-os hagyományos izzóéval egyenértékű.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Lenyomtam 00-kor a Note-ot, azóta szürke a gomb és semmit változás, frissíteni nem merek. Minek kéne most történnie?
syler123
Köszi, akkor lenyugszom[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Eddig nálam ez a csúcs, nov. 19-én rendeltem és nov. 27-én hozta a postás a 100 db-os csodaszivacsot.
[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
válasz netseft #33318 üzenetére
Nagyon megéri, főleg ha arra is felszámolják $7.24 postát, mint annál a $1,99-es óránál, amit kinéztem, de persze meg már nem rendeltem ennyiért.
[ Szerkesztve ]
-
-
synar
őstag
Istant VIP tagság, ha valaki a körömcsipeszt és a UMI-t egyszerre elhozza?
-
synar
őstag
Fél siker: az UMI nem sikerült, de a körömcsipesz megvan
Windows óra szerint 59mp-nél még korai volt, a következő katt +1mp-nél már sold out.[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
ugyan nem snap-up, de még ez sem rossz ár:
Original XIAOMI 5.1V 2.1A 10000mAh - 3469 Ft[ Szerkesztve ]
-
synar
őstag
Csodaszivacs, ha még nem olvastad.
Új hozzászólás Aktív témák
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Apple asztali gépek
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- LEGO klub
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest