Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
válasz #04441088 #100615 üzenetére
Elméletileg holnap hozza a postás ezt a kültéri wifis IP kamerát: SV3C B01W 720P
És szintén elméletileg vámmentesen, úgy tűnik a nyomkövetésből hogy elfogadták a fórumtárs által javasolt dolgot. Külön köszönet érte ismételten
A közeljövőben írok pár sort majd a kameráról is. -
szabi__memo
nagyúr
válasz Donki Hóte #99429 üzenetére
Ezt január elején nem törölték? Én úgy tudtam :-o ezek szerint rosszul
[ Szerkesztve ]
-
RaiDani
tag
Sziasztok!
Roidmi 3S-hez van valakinek kuponja? -
qqzs
őstag
Nekem harom fele xiaomi kameram van mindegyik megy itthon. A dafang most 19 usd egy baja van hogy 15fps de a tobbi az csucs kepben meg tudasban is es raadasol.szep. ja meg van rajta automata motoros mozgas kovetes csak a google playes mi homeal megy ne frissitsetek
Eladó: GTS450
-
-
NORBl
aktív tag
Mit jelent az nvr, és nas-re való rögzítés ? Én is szeretnék egy ilyen kamerát. Melóhelyről szeretném nézni az otthoni történéseket. Wifi van otthon, bár ahol használnám ott elég gyenge a jel, de gondoltam egy repeater - el meg tudom növelni a hatósugarat.
-
Zola007
veterán
most zárult le a dispute az augusztus végi nagyon akciós damilra
Van aki írta, hogy megérkezett.Én rendeltem 5db 100m-es és 500m-es tekercset, a tracking be volt írva minden tételhez, csak éppen az 500 métereseket "felejtette" el elküldeni.
Gondolom sose volt szándékában, mert szó nélkül elfogadta a refundot.
Szóval akinek mostanáig nem futott be, az szerintem ne is várja.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
DougButabi
tag
-
tomcsi23
veterán
Motospeed CK888 NKRO Mechanical Keyboard + Mouse Combo - SILVER
Kupon 9:00-től: 11.11GB240
$13.11....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz tomcsi23 #100677 üzenetére
chh, ennyit arról hogy BF-ig nem rendelünk semmit...
(#100679) tomcsi23 abból a szempontból hogy mecha, és 3k-ért egy fos membránost se kapsz, jó. csak a billes topicba ne mutogasd, mert vasvillával kergetnek meg
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tomcsi23
veterán
válasz Mr.Csizmás #100678 üzenetére
Ez jófajta cucc amúgy?
Hehe.
Tekintve, hogy már full áron is viszonylag kevés van, gyorsnak kell lenni.[ Szerkesztve ]
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Timyyy
őstag
Meizu EP51 Bluetooth HiFi Sports Earbuds
09:00-kor!
Kupon: 11.11GB239
Ár: 19.11.$Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
MittuDomain_
őstag
válasz tomcsi23 #100677 üzenetére
basszus-basszus-basszus...
Mit csináljak ezzel?
Végre egy rendes (?) mecha bill olcsón, van világítás, és szimmetrikus egere van (balkezes vok), de nem német, hogy egy matrica szett megoldja, plusz a fő gép otthon most egy lapos.
Igazából ennyiért a kiosztás tántorít csak el nagyon...Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz MittuDomain_ #100682 üzenetére
nem a valódi V30-as egeret adják hozzá, ld. description
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
dugesz77
őstag
válasz MittuDomain_ #100682 üzenetére
Nálam 39$-ra fiszi le a kupon
De jó lett volna pedig. Éppen haldoklik a billentyűzetem. Billentyűzet világítás az alap ami fontos. Tud valaki esetleg ajánlani valamit kintről? Vagy maradjak a magyar kiosztás miatt inkább egy itthoni mellett[ Szerkesztve ]
-
Timyyy
őstag
Convoy S2+ elemlámpa
9,99$ZLS ZLS - 118 Mini kéz melegítő
25,08$
(a tűzveszélyességi kockázatot mindenki mérlegelje saját maga)Ferrari roller
41,75$
EU Express szállítás is van!Q5 Zoom-os LED lámpa kerékpárra
$1.69 kód: AFF1183[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Timyyy
őstag
Xiaomi 4K drón, EU Express szállítással
$379.11
kód: AFF1185Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
bertokl
tag
Original Xiaomi Bluetooth 4.2 Speaker - SILVER
GBOB1111.0
$15.11Original Xiaomi Mi IV Hybrid Dual Drivers Earphones - SILVER
GBOB1111.1
$9.99AnyCast M2 DLNA Airplay WiFi Display Miracast TV Dongle - BLACK
GBWD1110.2
$8.99Men Outdoor Trendy Canvas Travel Backpack - ARMY GREEN (Csak pár darab van)
GBTC1108
$6.11 -
anorche1
őstag
Szeretnék venni egy chuwi hi8 tabletet.
Gearbesten tegnap még volt eu express szállitással, de ma már elfogyott.
Valami tipp, hogy honnan tudnám 85usd körül beszerezni, áfa és vám nélkül?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest