Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz norbert1998 #101618 üzenetére
Nem mondom, hogy a legjobb találatok, de talán közelít:
https://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=EU+power+cord+female
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
geri1111
tag
Telefonhoz rendeltem Usb-micro usb kábelt.
Egy cellux szerű átlátszó ragasztóra van rányomtatva a márkajelzés és az van a kábel fejére rátekerve.
A csomagban agyonnyomorítva lett összetekerve egy Orico feliratú eredetinek tűnő papírdobozba.
Ez már a harmadik olyan rendelésem, amivel kicsit sem vagyok megelégedve.
íme ahonnan rendeltem: [link]
és alább a képek.
Szerintem gagyi.
Ti is úgy gondoljátok, hogy ez átverés?
Tud valaki olyan 30cm-es kábelt esetleg kuponnal ami minőségi gyártás?
Kész vagyok....
Köszi előre is. -
őstag
Mindenki úgy és onnan rendel, ahonnan akar.
Én úgy csinálom, hogy kb ~4 USD/csomagtól (~1200 Ft) inkább megveszem azt az +1 USD körüli TN-t, mint hogy ilyen meg nem kapások miatt idegeskedjek, az eladóval levelezgessek vagy a postán töltsem a (szabad)időmet. Nekem ennyit megér. -
őstag
válasz szabi__memo #101630 üzenetére
Nem mindegy, hogy az ember kis településen vagy nagy városban lakik...
-
emre
veterán
válasz balazs1956 #101640 üzenetére
a mediamarkban talán még van pár 850 evo jóárasítva
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Beni2360 #101621 üzenetére
Ránézésre oda esnek a kivágások, egyedül az sd kártya helye nincs kivágva de gondolom azt úgyse cserélgeted.
Ezen [link] a tokon gondolkodom .Nincs ennek a tabnak topickja esetleg ? Chrome nem akar elindulni .
Lenovo P8 tab3 8 plus
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Beni2360
félisten
válasz Druss #101633 üzenetére
Tehát Imrén volt negyed 7-kor ás utána Gyálon kolbászolt 1 utcával előttem ahol lakom, majd eggyel még elment aztán megszűnt létezni a követés 19.58h-kor. Még 7 címe lett volna a környéken kijjebb tőlem. Maradt egy rugó a zsebembe. Átvágás az egész. Hétfőn folytatódik.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz xcvbxcvb #101656 üzenetére
Itt linkeltem volna ha nem szúrom el. (#101628) Beni2360 -Ez hogy tetszik alatt.
Én nekem is a 2. ha ez nem lesz jó.
Chrome nem akar elindulni - oppá érdekes. Inkább droid topikba kérdezd.
Végül nem hozták ki.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Druss
aktív tag
válasz Beni2360 #101659 üzenetére
Nagyon sajnálom, azt hittem még ki viszi a mai nap folyamán, egyszer nekem 9.30-kor este hoztak csomagot és még mondta, hogy 10 címe van éjfélre fog végezni. Úgy látszik akkor nem egyformák.
[ Szerkesztve ]
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
rushty
őstag
válasz Balinov #101627 üzenetére
30-40€ körül milyen akciókamera ajánlott mostanában? 4k nem letszukseglet, 1080/60fpst tudjon jo minőségben, lehetőleg 170° FOV, Normális akksi, az sem baj ha lenne hozzá pár alap kiegészítő...
Én is keresek, a paraméterek annyiban mások, hogy 4K nem érint. 30fps is elég.
Revolut meghívó pü-ben
-
GIJoe
addikt
Tetszik a digoo fa órája, rákeresek 10$ direktbe rákattintok, felugrik 12$re, van vmi kupon v felkerülni vmi a figyelmem? :G
-
Timyyy
őstag
Balinov: add lejjebb az igényeket, vagy vidd feljebb a keretet, de ilyen feltételekkel nincs kamera jelenleg.
Más:
Original Xiaomi 5000mAh Mobile Power Bank Li-Polymer Battery Charger - SILVER
Ár: 9.89$
Berendelem a xiaomi lámpához végreOsztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Game-over
aktív tag
válasz Beni2360 #101628 üzenetére
Nekem bejön az a fajta tok amit linkeltél másodjára.
Én ilyet vettem párom P8-ra (nekem tegnap jött meg a gép): [link]
Szerintem ami neked van az gyári hibás, mivel ezeknek a tokoknak működnie kell kitámasztott helyzetben is.
Én kb. 10 féle tabra vettem már ilyen kialakítású tokot, szvsz ezek nyújtják a legjobb védelmet, a 12,2"-os 2in1 gépem is ilyenben van, alul fogja a tépőzár, sosem akart még kiesni.
(#101656) xcvbxcvb: Nincs topikja, de az androidos tablet topicban nyugodtan kérdezhetsz róla.
-
geri1111
tag
-
Dr.NX
addikt
válasz xcvbxcvb #101656 üzenetére
Lenovo Tab 3 8 Plus-hoz
szilikon TPU tok
https://www.aliexpress.com/item/for-Lenovo-Tab-3-8-Plus-TB-8703-TB-8703F-TB-8703N-Soft-Silicone-TPU-Back/32796302701.html 5.11$
Teljesen jó, fényes hatású, nem túl tapadós, de jól véd. (Feketét rendeltem)Kijelzővédőt GB-ről rendeltem, még nem tettem fel. 4.37$
Szállításhoz EVA kemény tok
https://www.ebay.com/itm/Black-EVA-Travel-Case-Cover-for-Lenovo-Tab-2-3-8-3-8-Plus-Yoga-Tab-3-8/142445371136?hash=item212a67df00:gMwAAOSw4PxZ55N2
8.58$[ Szerkesztve ]
Elfogadom a sütiket.
-
johnahex
tag
Szerintetek mi értelme az eu raktárnak /gearbest/ egy lenovo p8 40 dolcsival drágább és még a szállítási díj is a duplájába kerül?
azt látom, hogy akár egy hét alatt a kezembe lehet a cucc eu raktárból, de ennyi a különbség?
nem eu-s ratárból Priority Line-t választva is tréfa mentesen jön ugyebár...
köszi -
Beni2360
félisten
válasz Game-over #101675 üzenetére
Az a helyzet ami nekem jött annak ahol a fő képen alul a varrott rész van onnan kellett betolni a tabot és alá hajtani egy széles nyelvet. Tehát amikor így feltámasztottam lejjebb csúszott a tab. Más gyártmány volt de ez vagy 4 éve volt. Látom itt oldalt kell betolni. Na az a fűl ott alul volt és a tab súlya végett nem tartotta meg.
Na akkor félre értetted-magyaráztam a hsz-met. Köszi félre teszem most megvárom amit rendeltem.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Czimby
addikt
Lii-500 -hoz tud valaki kupont, hogy22 dollár alá menjen az ára?
Nemrég volt rá 13 dolláros kupon, csak arról lecsúsztam.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz tomcsi23 #101683 üzenetére
Bocsi, én is annyit szerettem volna csak 22-t sikerült 21 helyett.
Ennyiért már Opus is van kuponnal, viszont abba nem tetszik a PWM-es pulzálás, és a táp oldalt is megrángatja rendesen.
A Lii-500 kevesebbet tud, de azt stabilabban.
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
AndrewBlase
senior tag
A minap megérkezett a Xiaomi 20000mAh-s powerbankja.
Dobozán a matrica szerint eredeti. Félig töltve/merülve érkezett. Rádugtam a KCX-017 tesztelő bigyót 2A-es műterheléssel. Stabil 5V 1,69A mellett 71xx mAh-t adott le.
Nosza, fel is raktam a Blitzwolf 24W 2*2,4A-es töltőre egy Ugreen kábellel. ±0,8A(!) áramot vesz fel. Immáron 12 órája van töltőn, és még mindig csak 9437mAh-t tolt bele, az első led fixen világít, a második villog.Leírása szerint 7 óra alatt fel kellene töltödnie teljesen, ami ugye az írt értékek alapján teljesen lehetetlen.
Ez normális, vagy kifogtam valami hibás darabot? Ja, és a súlyából is hiányzik 20 g, leírás szerint 338g, én 318-at mértem. (Tudom, a hosszú út alatt lefogyott, mert nem kapott enni! ).
Miért mindig én???
-
spidersoft
senior tag
válasz AndrewBlase #101690 üzenetére
-
pityu8
tag
Itt nem éppen powerbankról van szó, de talán hasznos lehet, mivel a PB-od is QC3 szabványt ismer. Sajnos eléggé "kényesek" a QC3-as kütyük a töltőfejre/kábelre.
[ Szerkesztve ]
-
gingerbalm
aktív tag
Próbáld másik konnektorban/elosztóban. Bármilyen furán hangzik, itt már előfordult, hogy ez segített powerbanktöltésnél.
-
nyikszi
őstag
válasz geri1111 #101652 üzenetére
Erről az Összeomlás című film jut eszembe Amikor Michael Douglas bemegy a gyorsétterembe és nem olyan hamburgert kap, ami a képen van Na utána jön az összeomlás, azaz maga a film. Érdemes megnézni a filmet. És sajnos ez mindenre igaz Főleg kis hazánkban, az átverés, a lehúzás az nagyon megy.
De hogy egy kicsit a tárgyhoz is hozzá szóljak. Én innen rendeltem USB kábelt és egész jó a minősége: [link]
Nincs márka rajta, de nem gagyi hatást keltő. Ezt rendeltem nevezetesen: [link]
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
kcsa
veterán
válasz geri1111 #101652 üzenetére
Nekem egy 50 centis darabom van, eredeti kell hogy legyen, mert a -fentebb már linkelt- Orico Store-ból van, autóstöltő+kábel csomagból. És az is pont ilyen gagyi. Mindezt annak tudatában írom, hogy van más Orico termékem, hosszabb kábelem is volt (amíg tönkre nem sikerült tennem), és az teljesen jó minőségű volt ehhez képest. Úgy látszik "ez ilyen".
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
ktamas76
csendes tag
Ezzel fektetve is használható
-
elszabi
tag
próbáld ki a saját kábelével.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest