Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTaZo
addikt
Valaki, erre?
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HXY
addikt
Amlogic S905W + 2GB RAM + 16GB ROM
TV box van, vagy volt valaha 20 dollár alatt? -
Wienstroth
csendes tag
-
őstag
Sonoff S20 EU plug Wifi-s "konnektorral" találkozott ma valaki - (TN) postázással együtt - ~10 USD/db alatti átlagáron?
-
bertokl
tag
A Gearbest Hungary facebook csoportból nem lopok kupont, de aki Xiaomi Huami AMAZFIT Smartwatchot szeretne venni, nézzen be oda.
-
sharp4
őstag
válasz hodostamas #100368 üzenetére
És? Honosítható 😉 kb 3 perc.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
őstag
Mi a lényegi felhasználási különbség/cél a "hagyományos" kitolható pengével rendelkező kés és pl. - számomra - újszerű kialakítású pengével (link #2; link #3) rendelkező között?
(A termékek árát/gyártóját most hagyjuk figyelmen kívül: az eltérő kialakítás miatti különbségek értelmére lennék kíváncsi, hátha valaki tudja...) -
őstag
válasz Chris Kiki #100370 üzenetére
Mikor?
Mert nekem azt a hármat (2017.10.11.) törölték és minden kérés nélkül visszautalták![ Szerkesztve ]
-
zserrbo
aktív tag
BlitzWolf® BW-P3 10000mAh 22$-ért ez jó vétel vagy szokott időnként olcsóbb is lenni? Láttam a topicban volt ez 13$-ért is, de arról lemaradtam.
A Original Xiaomi Power Bank 2 10000mAh most 15.49$-ért nem rossz szerintem. Erre ránéztem párszor a Blitzwolf-ossal ellentétben.
[ Szerkesztve ]
-
bertokl
tag
Huawei Honor 9 4G Smartphone International Version (B20 nincs benne)
AFF1173
$314.47Xiaomi Redmi Note 4 5.5 inch 4G Phablet 4GB/64GB - GOLDEN
$159.99
note4js11[ Szerkesztve ]
-
sketchifun
senior tag
válasz ANOka #100371 üzenetére
Az első, az egy tördelhető pengés kés. Éles, hegyes, általános használatra kiváló. Túl kemény dolgok vágására alkalmatlan.
A másik egy összecsukható, trapézpengés kés. Nálunk is divat. A penge lényegesen vastagabb, emiatt tartósabb is. Keményebb dolgok vágására is alkalmas.
Gyerekek! Az a lényeg, hogy van pénz lóvéra! © Jakab Zoltán
-
Kernel
nagyúr
válasz ANOka #100371 üzenetére
Leglényegesebb talán az, hogy nagyon stabilan tartja a pengét, oldalirányban is, visszatolódás nagy erő hatására is lehetetlen. Amellett:
– A penge két vége használható fel, csak fordítani kell, ha tönkremegy.
– Bicskaszerűen behajtható.
– Tartalékpengékhez tárolórekesz.[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Heimdallr75
őstag
Sziasztok, Roidmi transmitert nem lát valaki akciósan ?
الغريبة في هذا الكوكب
-
sepsi0
őstag
Sziasztok!
Kérdésem lenne.
Szeretném lecserélni a 1x éves merevlemezes JVC kameránkat, mert már régi és valamiért zajosak a felvételek vele. Azt hozzá teszem a gyári akkuja még mindig tökéletes.
Nem szeretnék újra 140-150eft-ot kiadni kamerára. Általában csak a családi események vannak vele megörökítve.
Nézegettem az akció kamerákat pl Xiaomi, de ezek nem erre vannak kitalálva, meg az optikai zoom is jól jön (JVC-ben 36x-os van).
Tudtok ajánlani valamit ilyen célra mondjuk a Gearbest-től az EU Express miatt?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz sketchifun #100380 üzenetére
sketchifun; Kernel:
-
Bobbysolo
tag
-
Shingen
addikt
Hali!
Elemes éjszakai fényt tudtok ajánlani?
THX風林火山
-
retesz147
addikt
válasz Shingen #100393 üzenetére
csak sötétben (félhomályban is) mozgásra be....majd ha nem mozogsz, akkor utolsó mozgástól kb 20-30mp múlva kikapcsol....
Nem 360 fok az érzékelése, arra figyelj, vagy 2 irány, ahol jól érzékel, többiben tompább!Korábban én tettem be ide képet, hol érzékel jól.
Xiaomi 13 eu dev...
-
Bobbysolo
tag
Lenovo P8 Tablet PC - WHITE
$101.11
1111HSC47 -
mrrr74
aktív tag
válasz Shingen #100393 üzenetére
Mozgásra. Rettentő jó cucc, 2 fényerő állítható (vagy ez, vagy az), a kisebb bőven elég éjszakára.
3-4 méterre van az ajtótól és mindig bekapcsol. Vsak a fóliát is le kell venni hozzá az elejéről. GB-ről vedd, BG-on kilopják belőle az elemet, pedig tartozék.https://weddmegonline.hu, https://nekedveszem.hu
-
kurtuzov
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest