Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-28 06:29:07

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#34362) maestro87 válasza Intruder2k5 (#34354) üzenetére


maestro87
őstag

Ötnél több aktív torrent nem is szokott lenni egyszerre, a 200 az csak a seed-ben tartás lenne. Inkább csak seedelésre kellene. A letöltést inkább a gépre bíznám, de nem tudom, hogy lehet-e így torrentezni: Letöltés géppel a megosztott router-es vinyóra és a router végezné a seedelést. Nem gabalyodna össze a két program?
A seedelési sebességet meg be is korlátozhatom mondjuk 70Mbit/s-ra.

"Az USB osztható egy HUB-al akár több felé is!"
Ezt úgy érted, hogy az 1043ND-vel is tudok egyszerre pl. ftp szervert üzemeltetni/torrentezni és nyomtatót megosztani? Leírásokból én mindig úgy vettem ki, hogy nem lehet a kettőt egyszerre csinálni.
Lényegében szükségem lenne a torrent-re meg valami mappa megosztásra vagy ftp-re amivel bárhonnan elérhetném a fájljaimat, illetve a nyomtatómegosztásra. Ezt az 1043ND v2-vel meg tudom csinálni?

(#34355) zsolt501: 5 GHz-es eszközöm a közeljövőben (2 éven belül) lehet nem lesz, de ha lenne is nem használnám ki a plusz sebességet. Én a filmnézést is inkább egy HTPC-vel szeretném megoldani ami a későbbiekben a letöltést is végezné a saját belső háttértárolójára ami meg lenne osztva a többi géppel. Nem tudom, hogy ehhez kellene-e az 5 GHz/450 Mbit/s. Ilyen wifi-n keresztüli stream-elés nem nagyon lenne, meg egyébként sem hiszem, hogy egy full minőségű 50GB-os filmnél sokat számítana az 50%-os sebesség növekedés a 300 Mbit/s-hoz képest. Max. néha áthúznék a HTPC lemezéről egy-egy filmet a PC-re, vagy a laptopomra későbbi megnézés céljából.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.