Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#149042) bajnokpityu válasza Kornel (#149041) üzenetére


bajnokpityu
félisten

rühellem a TCt, annyi baromságot összehordanak, hogymég.

hja, ültem mindkettőben, majd vettem. ha ráfizetnének, se adnám egy scrossért a vitarát. puha. de nem úgy puha, ahogy rendes autóban, hanem egy tré mintázattal, hogy üvöltsön róla az igénytelenség. és hol puha? ahova sose nyúlsz.

nemtom hogy etet meg átlag 7litert vitarával. szemétkinyomom zöldtőlzöldig eszik ennyit, de elmúlt 2 év átlaga 6-6.2, és nálunk nincs kimélve, sok a hidegindítás, rövid út, dugó. mondjuk végig kettesben bekapcsolva felejtett összkerékkel talán összejön a 7. vitarások aszongyák a 4wd nagyjából fél litert jelent, ha ki van kapcsolva akkoris. vitarát elég sokan veszik 4wd-vel, biztos azt hiszik, maradt még valami a régi 1.3 vitara terepező képességéből. (nem sok)

szomszéd papa 1.6 benya 2wd scrossa inkább 8. biztos racsingol állandóan 65évesen.

ismerek olyan embert is, aki új scrossból ült át új vitarába. azonos motor, váltó, súly, vezető, környezet, használat, és másféllel eszik kevesebbet.

kurtára nem érezni a plusz teret, sőt, nekem még a térdemet se nyomja a középkonzol. nemhogy 10cm-t de 2t nem érezni a beltérben. csomitartóban érezni mondjuk picit, ennyi.

vegyél scrosst, azt is el kell adni valakinek. de őszintén nem tudom kinek ajánlanám rajtad kivül, ha 4M körül keres új kocsit.

[ Szerkesztve ]

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

Útvonal

Fórumok  »  Technika, hobbi, otthon  »  Milyen autót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.