Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yellow73_a
tag
válasz aAron_ #123480 üzenetére
Szerintem ez a hasonlat nem igazán helytálló, mert a PC vásárlása egy egyszeri dolog.
Én inkább ahhoz hasonlítanám - ha már ÖNYP-ről van szó - hogy a belépéskor ráhagyod-e a biztosítóra, hogy a korod alapján a szerintük neked való portfóliót válassza, vagy utánanézel, és a saját preferenciáid alapján választod ki a portfóliót.
Nekem is van ÖNYP-m, és fizetek is rá rendesen, és a kockázatvállaló portfóliót választottam. Úgy tekintek rá, mint egy brókerre, aki kezeli a portfóliómat.
Alapból havi 20eFt-ot fizetek, de fel szoktam tölteni, hogy megkapjam az állami jóváírást. Ráadásul rendszerint nem az év végén, hanem az első év után már az év elején szoktam befizetni, hogy akkor már az az 510eFt is termeljen abban az évben, ne csak a következőben.
Az ÖNYP egy láb a megtakarításaimban. Van, amikor ez a leggyengébb láb, de van, amikor elég erős. Van nála jobb? Biztosan. De vannak nála rosszabbak is.
Egy részvénycsomagban/kötvénycsomagban is van olyan, ami felfelé húzza a csomagot, és van olyan, ami lefelé.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- Samsung s22 garanciás
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700KF - Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 11 Pro LTE !
- Gamer PC // i7 8700 // RTX 3070 // 16gb 3200MHz RGB ram // vízhűtés // SSD+HDD + Ajándék billentyű
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest