- Doky586: Egyszerű boot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Autós topik
-
ArthurShelby
addikt
(rögzített hozzászólás)
Ha jól látom feltörtem, mint a talajvíz, és szervezővé avanzsáltam (sosem volt még rögzített hozzászólásom
).
Nem én vagyok a társaság közepe (ha kell, szívesen átadom ezt a szervezői posztot), de a szavazás alapján a szerdai budaörsi helyszín nyert.Tehát a következő autóstali április 16-án szerdán 17:00-tól.
Valószínűleg itt csak a budapesti keménymag lesz jelen, de aki lemarad/nem tud jönni ne keseredjen el, lesz egy tali húsvét után is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
válasz
Magnum_ #58118 üzenetére
SKF van benne és elvileg kb. 11e km, 1 év, viszont van hangja a feszítőgörgőnek. Szerelő megnézte a szíjat és azt mondta nincs vele gond, de nem tudni mikor volt cserélve. Az előző tulaj megbízható volt és megmutatta, hogy 11e-vel ezelőtt cserélve lett (valami). (Bárdis számla volt). A számlán nem emlékszem, hogy szett vagy szíj volt csak, szóval ledobom. Ami idegesít, hogy a nyüszítő görgőhangot minnnnnnnndenképp meg akarom szüntetni, mert engem idegesít. Ha SKF van benne és cseréltek görgőt megfelelő időben, akkor Gates-t kéne vennem, de mivel nem tudom mit cseréltek, így azért gondolkozom, hogy 40ért Gates, vagy 20-ért SKF. Olvasva a neten, senkinek nem volt gondja az SKF-fel. Azért kérdeztem, hátha nektek van ezzel a kettővel tapasztalatotok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- iPhone 14 Pro Max 128GB, Független, Átlagos állapot, 100%, Garanciával!
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest