Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Köszöntünk az 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók Topikjában!
A topik gamer - jellemzően virtuális térhangzású - vezetékes és vezetéknélküli fejhallgatókkal foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
"megvárom amíg valaki gondol egyet és kihoz egy olyat ami 2,4ghz és open"
Ugyenerre jutottam én is egy hete a füles topikban.
Amit találtam még, a Rog Cetra Openen kívül, az a Cleer Arc 2 (és 3) Gaming, szintén kampós kialakítással, és szintén nem olcsón. + aliexpressen is találtam egy kampóst, Monster Mission AC100 néven fut, árban ideálisabb lenne, de tesztet/videót nem találtam róla, és AC100 kóddal másik fülest is árulnak (amiről van videó, de az nem tud 2.4ghz-et), szóval nem túl biztató... -
Xaels
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Most legalább a LED jó színű -
harry3
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Inkább a dinamikusabb hang lenne a fontos, úgy dübbenjen jó nagyot.
Zenét nem hallgatnék rajta. Battlefield 6, League of Legends, amivel most aktívan játszom. A mikrofon minősége nem fontos. -
tomee007007
Topikgazda
válasz
middlestork
üzenetére
Nagyon szívesen, ha még bármi kérdés felmerül, írj nyugodtan
-
middlestork
újonc
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönöm szépen! HyperX már felkeltette a figyelmemet többször is, úgyhogy lehet ő lesz a szerencsés kiválasztott, de még alszom rá. Még egyszer köszönöm!
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
middlestork
üzenetére
Rendben

Ezeket javasolnám:
- HyperX Cloud III S - természetesebb, kiegyensúlyozottabb hangzás, szoftver még fejlesztés alatt, kényelmes bőr párnák, amik azért az átlagnál jobban fűtenek, de remek mikrofon, és bitang üzemidő, van BT+2,4 Ghz-es kapcsolat, de manuálisan kell a hangforrások között váltani, mostanában 45 ezer körül van,
- Logitech Astro A20 X - igazi mindenes fejes, kényelmes, abszolúte felsőkategóriás mikrofon, kiváló precizitás a pozícionálásban, van mobilapp, amiről menet közben tudsz pl. EQ-t állítani, kiegyensúlyozottabb, de azért dinamikus hangzás, itthon 55 körül van most pár helyen, tesztemet itt találod,
- Steelseries Nova 7 Gen2 - nagyon ütős, erőteljes hangzás, részletes, ropogós középfrekvenciákkal, parametrikus EQ, BT+2,4 Ghz egyidejű lejátszása (tehát játék közben mondjuk podcastot hallgathatsz, telefonálhatsz, stb), nagyon kényelmes, de csak átlagos mikrofonteljesítmény, tesztem itt
Eu-s gyártói honlapon most 55 ezer. -
middlestork
újonc
válasz
tomee007007
üzenetére
Hát, a kérdésből ítélve, valószínűleg érdemes lenne feljebb menni, úgyhogy szerintem belefér.
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Köszönöm szépen Neked is, ránézek a hétvégén
nem is emlékszem, hogy nekem ezt a VAD-t felhozza, pedig fent van a Swarm....na most már tényleg ránézed
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
middlestork
üzenetére
Értem, köszönöm

55 körül még belefér, vagy szigorúan maradjunk az 50 ezres határnál? -
tomee007007
Topikgazda
válasz
harry3
üzenetére
Szia!
Üdv ismét
Pár kérdés előtte:
- Milyen hangzást szeretnél? Dübörgősebb-dinamikusabbat, ami V-karakteresen üt, vagy inkább a természetes hangzást favorizálod?
- Zenét sokat hallgatsz rajta? Ha igen, milyen stílust?
- Milyen játékokkal játszol?
- Mennyire fontos a mikrofon minősége? -
Gzula[HUN]
addikt
válasz
tomee007007
üzenetére
Nekem TÖK UGYANEZ. Swarm II- meg ez:

Amúgy nálam vsz. az kavart be (meg egy picit a dilettantizmusom is), mert ha így:

használom wireless módban, akkor szebben szól, meg kisebb a hiba lehetőség. Ha telepítem a Swarm-ot, akkor jön elő a Virtual Audio Device lehetőség is, akkor ott már nem minden OK.
Fejest szeretem a (max apró) hibáival együtt is. -
middlestork
újonc
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia!
Mindenképpen a fület körülölelő fejhallgatót szeretnék, és zártat. A nyitott az mindig zavart. -
harry3
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia!
Megjöttem.
Az lenne a kérdésem, hogy max. 150e forintig melyik vezetékmentes fejhallgató ajánlott, ami tud dual audiot? A legfontosabb a hangminőség, más mellékes. Köszönöm.
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
middlestork
üzenetére
Szia!
Szerencsére ma azért már nincs rossz darab ezen az áron, csak jó és jobb
Köszönöm hogy ilyen részletesen leírtad, még egy kérdés, hogy lehet nyitott/félig nyitott, vagy fontos a hangizoláció és zártat szeretnél?
Tarkov-val nem leszünk egyszerű helyzetben, elég finnyás a hangmotorja....
-
F.B.I.
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Amikor valami jól működik....nem kell erőltetni, hogy jobb legyen....mert nem lesz.
-
válasz
tomee007007
üzenetére
Így néz ki nálam:
Nem tapasztaltam semmilyen anomáliát, lehet szerencsés vagyok, több mint egy éve használom napi szinten, de még semmilyen problémám nem volt vele.
-
middlestork
újonc
Sziasztok! Most hogy a régi vezetékes fülesem felmondta a szolgálatot, így hozzátok fordulnék segítségért, mert nem tudom mik a jó, és vagy mik a rossz darabok.
1. Milyen legyen a csatlakoztatás módja; vezetékes, vagy vezetéknélküli?
Vezeték nélküli
2. Milyen platform(ok)on játszol?
Csak PC
3. Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális keretösszeg?
40-50k max
4. Mi a preferált hangkarakter, amit szeretsz, vagy elvárnál?
Leginkább FPS játékokkal játszom, (abból is inkább tarkov, dayz, cs, r6) így jó lenne ha rendesen hallanám hol lépkednek körülöttem. De mellette szoktam zenét is hallgatni, viszont nem baj ha a zene minősége nem lenne tökéletes.
5. Mik a mikrofonnal szemben támasztott elvárásaid?
Mikrofon minősége azért ne legyen kuka, de nyilván nem stúdió minőségre számítok. És nem szeretnék fix állású mikrofont, mert az sokszor zavart.
6. Milyen egyéb funkciókat, jellemzőket vársz el?
Nyilván nem várok csodákat, de jó lenne ha lehetne telefonnal is csatlakozni rá, akár egyidejűleg is. És cipelni sem cipelném sehova.
Köszönöm!
-
Scorce
tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönöm!
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Gomez1984
üzenetére
Szuper!

#32119 sixpak: Köszönöm

#32132 F.B.I.: Akkor biztosra mentél
Mondjuk a 700 Gen3-at szerintem nagyon rossz irányba vitték a frissítésekkel megjelenés óta, nem is a megbízhatóság/stabilitás, hanem a hangzás, ami nekem mára már túl meleg, sötét lett 
De ha már frissítésekről beszélgetünk, van azért ellenpélda: akinek esetleg van otthon Corsair Virtuoso Max, mostanában jött rá egy frissítés, és tovább javult a hangzás, valamint az ANC teljesítménye is.
-
F.B.I.
veterán
válasz
tomee007007
üzenetére
Én akkor frissítettem amikor megjött, azóta nem engedtem rá újat.
-
Gomez1984
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
Egyenlőre nem.
Kopp Kopp -
tomee007007
Topikgazda
válasz
Gomez1984
üzenetére
Örülök, hogy jól sikerült a választás
Nagyon precíz az Atlas....de ugye ha csak az alap Swarm II szoftvert használod, már az is tartalmazza a saját, gyári virtualizálóját, tehát ott is térhatást kapsz, ahhoz nem kell az Atmos

Nálad nem jelentkezett semmi probléma fw frissítés után?
-
Gomez1984
aktív tag
A héten letoltam jópár órát BF6 és death stranding 2.
A TB Atlas Air parádésan jó.
Csata közben nagyon jó a pozícionálás, pedig sima stereo módban használom Atmos nélkül. A fegyverek hangja, meg a robbanások is odavernek rendesen.
-
Levi26
újonc
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszönm az idődet mindeképp végig nézem amiket ajánlottál!
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Levi26
üzenetére
Első körben kezdjünk a középkategóriában; a jelenleg 55-60 ezres ársávban. Nemrég lett készen az Astro A20X tesztem, abban a kategóriatársakkal is összehasonlítottam. Olvasd el, de elsőre az A20-at vagy a Nova 7 Gen2-t mondanám, bár igazán természetes jellege egyiknek sincs, de egy kis EQ-zással lehet ahhoz közelíteni. Ami ebben az ársavban természetes(ebb) hangzást nyújt még az a Razer Barracuda Pro (ez alapból egy 300€-s fejes, de lassan leállítják a gyártást, itthon most 60 ezer alatt van), és a Kraken V4, bár ezek sem a pozícionálás legprecízebbjei, és a mikrofonjuk sem világbajnok.
Ha feljebb nézelődünk árban, mondjuk a Nova Pro kb 100 ezres szintjéig, akkor már tudunk bővülni. Nálam a Nova Pro örökös kedvenc a ropogós frekvenciakezelésével, de ezen a szinten van precízebb mulit játékokra, és finoman szólva sem túl fényes a mikrofonja.
Rog Delta II nagyon kiegyensúlyozott, természetes, óriási hangtér, sok részlet, parádés kényelem és jó mikrofon, de multihoz ez sem a legprecízebb, főleg a hátsó traktus pozícionálásában.
Kompetatív játékokra igazi célszerszám az AceZone A-spire Wireless, kényelmes, szuper mikrofon, de kifejezetten fps-ekre van hangolva, a story/rpg játékok jellemzően nem szólnak vele túl jól.Nézd meg a fenti fejeseket, aztán egyeztessünk, de valószínűleg valamiben krompromisszumot kell kötnöd

-
Levi26
újonc
válasz
tomee007007
üzenetére
Milyen játékokkal játszol? Story és Competitive egyarántcs2, arc raiders, indiana jones
Milyen hangzást részesítesz előnyben? Inkább lágyabb, természetesebb, vagy dinamikusabb V-karaktert? Természetes
Mikorofon minősége mennyire számít? Discordon szoktam beszélni haverokkal, azt a szintet akarom belőni semmi mást.
Egyéb funkciók, amiket használnál? ANC, mobilappos vezérlés, stb?
Esetleg zajszűrés fontos lehet. Párom melettem játszik, nyilván 100%-ban semmi se tudja kiszürni de azért ne legyen a leggagyibb.
Mobilos használat nálam nem játszik van rá másik eszközöm. -
Xaels
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
Az FW-re azt írja a legfrissebb, az 1.0.0.38... Ugye elvileg a donglen a LED lila ha High Bandwidth beállitáson van, de van amikor egyáltalán nem világít a LED de működik a fejes, van amikor lila és van amikor zöld. Indul a swarm a winnel együtt, hogy legyen a tálcán akku visszajelzés. Tegnap az volt az érdekes, hogy a swarm 16bit 24kHz-et irt, ott rányomtam a beállítás ikonra és ott meg 24bit 96kHz volt beállítva (ahogy hagytam), a LED meg maradt zöld oda-vissza állítás után is...
De ma ha hazaérek nyomok neki egy resetet, hátha...
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Scorce
üzenetére
Szia!
Vezetékesből ami nyitott, az a Sennheiser-Epos H6 Pro Open, ez jelenleg 55 ezer körül van, illetve a Corsair Virtuoso Pro, de az most igen borsos áron van, és szerintem ennyit nem ér meg, bár valóban kiváló a hangzása.
Ha esetleg tennél próbát vezetéknélküli nyitott fejessel, akkor a TB Atlas Air nagyon jó hangminőséget nyújt töredék áron, akciósan már 40 ezer alá is bement pár hete a hivatalos eu-s honlapon, így a keretedhez is ez áll a legközelebb.
-
tomee007007
Topikgazda
válasz
Levi26
üzenetére
Razer BlackShark V2 Pro-t vegyük is ki a listából, ha rám hallgatsz
De pl. a V3 Pro már igencsak jól sikerült darab...De kicsit specifikáljuk a saját igényeid szerint:
Milyen játékokkal játszol?
Milyen hangzást részesítesz előnyben? Inkább lágyabb, természetesebb, vagy dinamikusabb V-karaktert?
Mikorofon minősége mennyire számít?
Egyéb funkciók, amiket használnál?
ANC, mobilappos vezérlés, stb? -
válasz
tomee007007
üzenetére
Minden nap 2-3 órát használom, hibátlan az elejétől kezdve.
Délután rá tudok nézni majd...nálam csak az Android app van. -
Levi26
újonc
Sziasztok!
Vezeték nélküli gamer fejhallgatót szeretnék venni, de nem tudok dönteni több modell között, és kíváncsi lennék a tapasztalataitokra.
A kiszemelt típusok:
SteelSeries Arctis Nova Pro Vezetéknélküli
Razer BlackShark V2 Pro Vezetéknélküli(2023)
SteelSeries Arctis Nova 7 Vezetéknélküli
HyperX Cloud Alpha Vezetéknélküli
Főleg gamingre használnám (PC).
A Nova Pro Wireless nagyon tetszik, de az ára elég magas, és nem tudom, hogy ki tudnám-e használni a plusz funkciókat,így hogy csak játékra lenne.
Előre is köszönöm!
-
tomee007007
Topikgazda
Nem tudom mi van most a TB-nél....
Mondjuk ez simán lehet windows probléma is....Én most kb 1,5 hónapja nem kapcsoltam be az Atlas-t, de a hétvégén nekiesek, sok az elmúlt hetekben itt a topikban rá a visszajelzés...
Srácok, most kinél-mi az Atlas Air fejes és a dongle fw verziója? -
válasz
tomee007007
üzenetére
Köszi a választ. Alíghanem megvárom amíg valaki gondol egyet és kihoz egy olyat ami 2,4ghz és open. Amúgy az atlas air nem nehéz, de jelenleg úgy oldom meg hogy egy vezetekés telefonos fülest dugok bele az xbox kontinak a csatijába az pedig donglen csatlakozik a gépre. Így nincs késés és a géphez sem vagyok hozzákötve.
-
tomee007007
Topikgazda
Ugye nem rég jelent meg az Asus Rog Cetra Open, ez most pár helyen 65 ezer körül van itthon bevezető akcióban, nézegettem a teszteket, de nem győzött meg. Más pedig nincs, ami dongle-ös lenne sajnos

Én ilyen clip-es megoldásra Bose QC Ultra Open-t használok, jellemzően Nintendo Switch 2-vel, de ott nagyon nagy bluetooth-on a késés (próbáltam FiiO bt dongle-t is bekötni a folyamba, de nem segített), legalább 3-400 ms. Most rendeltem egy Baseus XC1-et, tesztek alapján nagyon jó a hangminőség, szerintem játékra is jó lesz, kérdés, ott is a késés mértéke lesz. Elvileg ez jövő héten érkezik hozzám, akkor be tudok róla számolni
De ugye ott sincs dongle, csak bt.
Érdekes viszont, hogy használok még egy Sony Bravia Theatre U-t ugyancsak Switch-el, ott ilyen 100-120 ms körüli a késés bt-on, azzal már story game-knél bőven együtt tudok élni
-
válasz
tomee007007
üzenetére
Szia
Ilyenek nincsenek mint a razer hammerhead véletlenül nem agybadugósban?Sajnos ezektől hamar megfájdul a fülem. Story gamekhez jól jönne hogy ne az atlas airt viseljem. Próbáltam bt vevővel a telefonos füleseimet de vagy szinkronizálási vagy késési gondjaim voltak.
-
tomee007007
Topikgazda
A Razer azért nem ma kezdte a gaming termékek, és főleg a fejesek/fülesek gyártását

Közel sem kiváló minden terméke, de tudnak nagyot húzni...
Ezek közül mindegyik USB-C dongle-el rendelkezik, jellemzően 30 ezredmásodperces "késésssel" dolgoznak, ilyen értéknél már nem igazán beszélhetünk a hang észrevehető késéséről.
A Sony nincs meg, de sok jót egyik tesztben sem mondtak róla, főleg a hiányos basszustartományáról. A Steelseries GameBuds, AKG N5, és Razer Hammerhead V3 Hyperspeed viszont megvan, ezekről készül is nálam most egy összehasonlító teszt, de azt már most megmondhatom, hogy nem a Steelseries nyeri a csatát
-
Laby
őstag
válasz
tomee007007
üzenetére
A Sony-nál egy Razer jóval jobb hangteljesítményt tud?
Hogy a francba hozzák ezt össze? AKG-be jobban hiszek, mint a gamer márkákba, de meglep hogyha tényleg ilyen jókat csinálnak már…Ezekkel is lehet kompetitíven játszani, nincs észrevehető késésük, mint a Steelseries vagy Sony gamer fülhallgatóknak? -
Xaels
félisten
válasz
tomee007007
üzenetére
És milyen jó lenne, ha megtartaná azt a beállítást...
-
Gomez1984
aktív tag
válasz
tomee007007
üzenetére
tb atlas air fülesnél 48 vagy 96khz ajánlott?
-
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz
Gzula[HUN]
üzenetére
Sikerült a refund szerencsére. Idő közben ki is öblíettem a párnát, annak köszönhetően egész tűrhető lett a kinézete.

Egyszer jó lesz valamire. Vsz. ajándékba fogja majd kapni valaki, aki majd egyszer rá lesz szorulva. -
Laby
őstag
Vettem egy HP Hyperx Cloud III Wireless fejhallgatót végül. Egy festo 6mm-es levegőcsövet a párna alá rakva egész tűrhetőnek tűnik.
Szerencsére nem olyan feszes a fülpárna, úgyhogy még egy 8mm-es levegőcső is alá fog férni, holnap veszek egyet. Így csak enyhén ér hozzá a driver-hez a fülem és körbe is elég enyhén.Gondolom a fülpárna hasonló méretű, szóval van értelme hangzásban előrelépés miatt a
HP Cloud Alpha 2 Wireless -nek?
Van valakinek tapasztalata mindkét fejhallgatóval? Van értelme kipróbálni a drágább verziót?Közben B opciónak nézegetem még a Sony Inzone WF-G700N és SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgatókat is egy külső mikrofonnal esetleg (eddig azt nem akartam, de lehet megtudnám oldani a mobilitását is.
Szóval eléggé szétlövés van a fejemben, érdekel mindenféle vélemény.
-
Sonja
nagyúr
Nem tudom jónak számít-e, de az Alza leakciózta a JBL Quantum 360P Console Wireless fehér fejhallgatót 27590HUF-ra. Hátha valakinek hasznos lesz.
-
-
tomee007007
Topikgazda
Nagy Gamer Fejes/Füles ANC Teszt
Korábban már készítettem egy "gyors" ANC (Active Noise Cancellation, vagyis aktív zajszűrés, mely leegyszerűsítve a környezeti zajokat ellenhullámokkal oltja ki) tesztet, ám azóta sok víz lefolyt a Dunán, nálam is bővült a gyűjtemény, és a zajszűrésre otthoni környezetben is sokatoknak szüksége van, ezért elérkezettnek láttam az időt egy nagyobb, átfogóbb tesztre.
Kreált (egyenletesen szinten tartott 55-57 dB-es) - de éppen ezért konstas - otthoni, zajos környezetben (beszédhang, ventillátor, stb) végeztem a tesztet a nálam meglévő, aktív zajszűréssel rendelkező gamer hangkeltőkből.
A sorrend a következő (első a legjobb), mindegyik gyári párnával tesztelve:- Nulladik helyen a jelenleg zenei fejeseknél ANC fronton referenciának tekinthető Sony csúcsfejese szerepel, de szemléltetés gyanánt berakom még a füleseknél (TWS) referencia Bose-t is -
0. Bose QC Ultra Gen2 (TWS) - 9,8 pont
0. Sony WH-1000XM6 - 7,7 pont
1. Dell Alienware Pro, és AKG N5 Hybrid (TWS) - 7,3 pont
2. Razer Barracuda Pro - 7,2 pont
3. Acezone A-Spire Wireless, és Corsair Virtuoso Max - 7,1 pont
4. Turtle Beach Stealth Pro, és Steelseries Nova Elite - 7 pont
5. JBL Quantum 910X, és AKG N9 Hybrid - 6,7 pont
6. Razer Hammerhead V3 Hyperspeed - 6,4 pont
7. Razer Blackshark V3 Pro - 6,2 pont
8. Audeze Maxwell* - 6 pont
9. Steelseries Arctis Nova Pro - 5,8 pont
10. Steelseries Arctis Buds 4,5 pontKicsit elemezve az eredményeket: az első helyen szerepel megosztva a Dell fejese, ami valamivel hatékonyabb volt beszédhang kiszűrésében, az AKG TWS-e viszont páratlan munkát végzett a ventillátor keltette zaj kioltásában, így közösen vitték el az aranyérmet. Második helyre került a listámon a Razer előző generációs csúcsfejese, ami alapvetően a legnagyobb mértékben csökkentette a külső zajokat, ám a koros ANC modul nem végzett olyan kifinomult és precíz munkát, mint a kategóriatársak. A harmadik hely is megosztott az Acezone és a Corsair fejesei között. Meg kell jegyeznem az első három helyen szereplő 5 fejes/füles borzasztóan közel áll egymáshoz teljesítményben, így elég nehéz volt ítéletet hozni. A negyedik helyet az Elite és a Stealth Pro csípte meg teljesen azonos teljesítménnyel. Ötödik hely ismét megosztott, az AKG jobban szűrte valamivel a beszédhangokat, míg a JBL a ventillátor zajában teljesített kicsivel jobban.
*Érdekesség a listán a Maxwell, ami alapvetően nem rendelkezik ANC-vel, de rendkívül jó passzív izolációval rendelkezik, ezért is vettem be a tesztbe, és meg is lett az eredménye; két ANC-s hangkeltőt is maga mögé tudott utasítani.A fenti rangsort próbáltam a lehető leginkább objektív módon megalkotni, de mint tudjuk, a hallás azért szubjektív, azért remélem hasznos lesz a végeredmény sokatok számára

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Óra topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Programozás topic
- Vírusirtó topic
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Battlefield 6
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 1000GB 1 év garancia
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
- 27% - ASUS ROG Strix LC III 360 ARGB White vízhűtő!
- MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 1 TB 27%-os áfás számla (0449AB)
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most legalább a LED jó színű
Zenét nem hallgatnék rajta. Battlefield 6, League of Legends, amivel most aktívan játszom. A mikrofon minősége nem fontos.