Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #287297 üzenetére
Amint az S/G71 a Fót - Nyugati távon egy hét alatt nem termel ~2-3 óra késést napi két út esetén ezzel nem is lesz baj.
edit.: ide beilleszthetsz tetszőleges vágányt lassan... nem véletlen jött a CB500 mellé most a kocsi újra. Az elmúlt 3-4 évben élhetetlenre rohadt a MÁV az elővárosokban.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #287293 üzenetére
Ezek egyébként jó helyre mennek... igaz melóba és egyetemre menet motorral kicsit sajnálatos, hogy kikerülnek mert pont ezeken a szakaszokon lehetet fogni az M0-Megyeri torlódás okozta késést...
Qru az csúnya? Holnap ha időben érek megy ÖF kép a cickányról meg bemutatom milyen egy tisztes német import jazz mikor a fém elfogyott az ívből.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz
Micsurin #287287 üzenetére
Én bízok a kálnoki srácokban, eddig mindennel elégedett voltam, amit csináltak.
Ezt kéne cserélni. Ugye gyárilag itt két réteg lemez van összehajtva és ponthegesztve, a rohadás pedig belülről, a két réteg közül indul. Ezzel a javítóívvel viszont csak egy réteg lemez lesz a végén.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #287286 üzenetére
Voltam ma az Orczyn néztek rám nagy szemekkel ők ezt így nem tudják abszolválni a gyári Honda szám alapján...
Amayamara ránézek
használt tippre meg két hét múlva törne el.
---
Nem fogja az kikezdeni a hegesztés mentén ugyanúgy 2-3 év múlva? Golfnál anno mindig ezzel riogattak, hogy küszöbbel ne rohanjak inkább majd komplett csere.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboldi #287284 üzenetére
Azt még mentik vagy leveszik már?
Lakkhiba javításra tipp?
Van egy pötty a cickányon is kb egy 10ft-os az ajtó élén, valamihez hozzá lett csapva. Akkor azt reményeim szerint egy 50-ből minőségileg megoldják.Zsemitótól tudsz olcsóbb helyet motorháztető pálca patentre? Most este sikeresen eltörtem az egyi oldalát visszapattintáskor.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
Lakatos díjak mint alakulnak saccra? Jazznek a balhátsóívét ki akarjuk nyáron cseréltetni mert az ív elég szépen kezd pörsenni. ~100-200 közt saccra?
Lakkhiba javításra az A oszlopon mit számoljunk? Egy füst alatt akkor már az is menne.
Megvolt húzva az ív sajnos tudtuk előbb utóbb csere.
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Azért írom ide is, remélem nem gond, hátha előbb kapok választ.
Az alábbi kérdést tettem fel egy másik topikba: [link]
Bízom benne, valaki csak tud segíteni.
Köszönöm!
-
6030D
őstag
válasz
MC Pite #287277 üzenetére
2-es hengerben van égéskimaradás, előtte semmi baj nem volt. Elvileg felcseréltek két gyertyát, majd két trafót, de ugyanúgy a kettest dobja hibára. Aztán hogy ez tényleg megtörtént zárás előtt, vagy sem, az talány.
Céges, úgyhogy pénzügyileg nem izgulom túl, csak jó lenne használni. Addig nyomom az oldschool SUV-val, CR-V 2,0 benzin. -
MC Pite
veterán
válasz
radi8tor #287275 üzenetére
Addig jó amíg nincs letaposva. Addig kiszámíthatóbb a tapadás, plusz anhavon jobban tapad mint jégen.
Ha esik a hó, kerülöm a tizes utat (kb sík) mert 25-30 az átlagsebesség, és Dobogókőnek megyek. Arra tuti nagyobb a hó (biztos takarítják valamikor, de tizennéve sose láttam ilyet arra) és sokkal kisebb a forgalom.
Nincs agyvérzés a sok 15 éves téligumis meg nyárigumismegNoveZamkyb*lfaszok miatt, csak haladás a havas úton. -
MC Pite
veterán
válasz
6030D #287265 üzenetére
Egyik gyertya nem kap rendesen tápot (feltételezvén hogy a gyertya rendelést nem baszták el). Ezt illett volna pár perc alatt csekkolniuk (nem tudom megtörtént-e).
Casco saga:
Előzmény:
Nejemnek Gopupama évfodulóval felmondta a biztit, nem adtak új árat. Átkötöttük 2 hónapja unionhoz, azóta megy a herce hurca, mert az utolsó 3 évről a kármentességi igazoláson biztosító általi felmondás van (nem díjnemfizetés!)Tisztelt Ügyfelünk!
Hivatkozva társaságunkhoz érkezett elektronikus megkeresésére tájékoztatjuk, hogy biztosító által felmondott casco szerződés bonuszát nem tudjuk elfogadni, így a 2020 előtt kiállított igazolások alapján sem tudunk bonusz kedvezményt adni. A casco bónuszt korábbi megszűnt casco biztosítások időszakainak beszámításával lehet módosítani, melynek feltétele, hogy egy casco szerződés megszűnése és a következő kezdete között 2 évnél több idő nem telik el.Szóval:
1, Groupama mindig megszivat (káresetkor is több hónapi járkálás volt, mert telefonon, levélben nem jutottunk előre)
2, Union szokás szerint dilettáns (101%ban mindig valami gebasz volt új szerződés kötésekor, jellemzően az igazolásokkal, adatokkal)Van valami szervezet, biztosítós adatbázis ( G.szerint van) ami segíthetne? G csak 1 soros levélben (semmi pdf, csak bepötyögték) volt hajlandó nyilatkozni, hogy fizettük andíjat, évfordulós felmondás volt. A felmondó levelet is csatoltuk természetesen.
-
válasz
BigBlackDog #287267 üzenetére
Félrement, @#287262 macilaci78
Oakley Prizm konkrétan. 🤗Az árvák könnyét is ma a strandon...
nagyon jó hely, sajnos, nyugger leszek, megfontolnom pedig hazafi vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz
szőröscica #287272 üzenetére
téligumit nem lehet valahol nyerni, én oda mennék
tegnap reggel óta jön a csomag essenből, de nem akar ideérni a helyi gls központba.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Fel kellett volna ma mennem Dobogókőre. (nem tudtam hogy ott is havazott)
De ma mostam kocsit dél körül.
Hátha nyerek vele T-Roc-ot
Legalább nem volt sorbanállás az eső miatt.
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz
BigBlackDog #287267 üzenetére
1,5 TSI
-
BigBlackDog
veterán
válasz
grizlisandor #287266 üzenetére
Mintha 3-as Oktáv lenne...
-
6030D
őstag
Olajcsere, szűrők, gyertyák... 205K. Indulok, remeg, nem megy, EDC lámpa. Vissza, égés kimaradás, ok megnézik. Nem tudják mi a baja, holnapig marad. Das Auto (motor).
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
macilaci78 #287261 üzenetére
Nem gond, mert mindig is a lencse volt a baró.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
MunezXBK #287246 üzenetére
Oakley keretet vettem, nem napszemüveg, csak keret a dioptriás lencsémhez. Az eladó mondta, hogy már ez sem a régi, olaszok megvették a nevet, és gyártanak hozzá keretet.
Polarizált dioptriás lencse létezik cilinderrel? Feleségem esetében lehet nehezíteni prizmával is...
-
rbalint88
addikt
válasz
focvis #287252 üzenetére
Viszont a polarizaltbol nem kell olyan sotet a mukodesi elve miatt. Ami nem polarizalt, annal a nagyon sotet lencseknel is megmaradnak a csillanasok, visszaverodesek, amiket a polarizalt szepen kiszed
Kijelzokbol kb a benzinkut meroje az egyetlen, ami hasznalhatatlan, alapvetoen figyelnek arra minden kijelzonel, hogy a rendeltetesi iranyaban jol lehessen polarizalt lencsen keresztul nezve is hasznalni. (Telefonok, auto kijelzok eseteben legalabbis ez a tapasztalatom)
-
tboldi
nagyúr
válasz
focvis #287252 üzenetére
Attól függ, hogy az LCD kijelző polarizáló rétege milyen orientációban van. Az Alfában és a Jazz-ben már-már kényelmetlen mértékben el kell fordítanom a fejem ahhoz, hogy kiüssék egymást a szemüveggel, és elkezdjem nem látni a km-órát vagy a rádiót. OLED-es telefonnal meg abszolút semmi ilyen probléma nincs.
-
tboldi
nagyúr
válasz
brumi1024 #287250 üzenetére
Azt se tudom, mi az.
szerk.: Ja, de, valami rémlik.
[ Szerkesztve ]
-
s.csanyi
csendes tag
Sziasztok!
Bocsi ha nem jó topikba írok, de apumnak szeretnék vezetéshez szemüveg venni. Nem szemüveges, csak hogy a különböző fényviszonyok ne zavarják annyira (éles fény, szürkület, éjszakai vezetés...).
Van esetleg olyan ami tényleg jó és "minőségi" esetleg?
Köszönöm előre is!
-
Yodafon
senior tag
válasz
macilaci78 #287241 üzenetére
enyemen kulcs nelkul is rajta marad.
Nem tolteni akarom, csak szinten tartani, hogy ne meruljon csutkara ha 3 hetig nem ulok bele, 2 fokban. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
norbert1998 #287237 üzenetére
Sajnos UHP 4S gumikat nem forgalmaznak az EU-ban. Pedig sztem igény lenne rá.
-
norbert1998
nagyúr
-
Szoszo94
őstag
válasz
dellfanboy #287225 üzenetére
Ezt nem tudom, azt igen, hogy a kettes Mégane-omon már csak diaggal lehet a teljes folyadékot cserélni - nem mai csirke, nem tudom milyen hárombetűs dolgai vannak az ABS-en kívül
-
Szoszo94
őstag
válasz
BigBlackDog #287188 üzenetére
Itt a duplája lett meg
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
dellfanboy #287225 üzenetére
Igen én is úgy tudom, hogy ha éppen nem avatkozik közbe a esp/abs akkor nyitva van minden szelep a kockában és átfolyik rajta a fékolaj.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
norbert1998 #287222 üzenetére
Anno azt a gumit én is néztem de pont a tesztek miatt engedtem el.
-
norrberth
addikt
Purrari 😂
-
norbert1998
nagyúr
válasz
bandus #287134 üzenetére
Néztem most ezt az új 4 évszakos tesztet. Nekem Dunlop Sport AllSeason van, hát elég szomorú voltam, mikor láttam, hogy gyakorlatilag ez az egyik legrosszabb, szárazon, vízen, havon....
Aztán legalább a fogyasztása jó
Csak akkor ne hívja már Sport-nak a gyártó, ha eco, nem csoda, hogy nem bír a lovakkal[ Szerkesztve ]
-
Harcipocok84
tag
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha átlépek Letkésen a Szlovák határt, majd Esztergomnál visszajövök akkor számíthatok határellenőrzésre? -
Yodafon
senior tag
Udv
Használ itt valaki napelemes csepptöltőt? Amit bedugok a szivargyújtóba és kiteszem a műszerfalra. Milyen márkát ajánlotok? -
norbert1998
nagyúr
Reggel úgy körbe volt parkolva az autóm, hogy nem tudtam kijönni a MERŐLEGES parkolóból
Ízlésesen feljhatogattam az ablaktörlőket a blokkoló autón, de az igazság az, hogy nagyon szerintem egyikük sem szegett szabályt. Bár biztosan vonatkozik arra valamilyen szabály, hogy a merőleges parkolóval szemben mekkora helyet kell hagyni, hogy a fixen szabályosan parkoló autók ki tudjanak jönni. Én nem tudtam, egyáltalán nem. -
Meg kéne nézzem csík pár videóját ezekről a csodákról.
A BMW kéne, de semmi extra valóban, nem egy világújdonság...
A Kia EV9 tetszik, de akkora mint egy guruló nyaraló.
Pözsó...
Rönyó...
A toyota max kinézetben extra!
A Volvo már 1x volt év autója elektromosban, nem? Most akkor megint? nemár... -
válasz
szőröscica #287163 üzenetére
Volvo a tippem.
(Egyik se indítja be a fantáziám.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik