- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Hm. Nekem nem hajlandó normálisan működni az MD már. Általában a repülőgép módot nem deaktiválja időzítetten, de most pl az akku kímélő mód maradt úgy. Néha, ha ránézek a telefonra éjszaka, olyat látok, hogy aktiválnia nem sikerült időzítetten az egyiket, vagy mindkettőt.
-
dave0825
őstag
Köszönöm, szerintem működni fog, mert teszteltem mindkét feltételt, és a csatlakoztatva igaz volt, a nincs csatlakoztatva pedig hamis, és ugye a telefon nem jelzi csatlakoztatott BT-nek most sem, de így jó is (mert kihangosítóként nem akarom használni, ahogy eddig sem). Holnap tesztelem.
-
válasz
dave0825 #4061 üzenetére
Ha látszik feltételként, akkor a következőt kell tenned.
Illesszd be a makróban a Műveletek elejére a képen látható műveletet.
A feltételhez példaként a saját órámat illesztettem be, értelemszerűen ott a Te órádnak kell lennie.
Ez meg fogja szakítani a makrót, amikor az órád le vagy felcsatlakozik és nem piszkálja a lejátszót. -
dave0825
őstag
Értettem, csak azt nem, hogy hol kéne látszódnia, amit írtál, ott sem találtam.
Bluetooth eszközként hozzá tudom adni a Macrodroid-ban, az előző képen a Stratos 3 Pro az, szóval lehet rá hivatkozni, csak azt nem tudom, hol lehetne kivételként hozzáadni, hogy egyáltalán ne figyelje ezt az eszközt a fenti makró.
-
dave0825
őstag
Most is csatlakoztatva van, de nem jelzi a telefon csatlakoztatott BT eszközként. Egy próbát nem érne meg, hátha? Valahogy mégis csatlakozik, csak mivel nem hangszóró, vagy kihangosítóként, ezért nem jelzi a rendszer, de a háttérben a szolgáltatás attól még csatlakoztatottnak látja.
-
válasz
dave0825 #4057 üzenetére
Szia!
Akkor tudunk kezdeni vele valamit, ha az eseményeknél vagy a feltételeknél a Bluetooth eszköz csatlakoztatva menüben látszik az óra. Ha nem látszik, akkor nincs mihez fűzni a makró működését.
Vagyis nem tudunk sem eseményt, sem feltételt beállítani a kívántak szerint. -
dave0825
őstag
Tudnánk egy olyat beletenni, hogy egy adott eszközt ne figyeljen? Vagy valami megoldás az alábbi problémára?
Az a gond, hogy szépen működik, de ha a közelben van az órám, elindul a zene, majd pár másodperc és megáll, elindítom, újra megáll, újra elindítom, utána már megy szépen. Az óra alkalmazása ugye a háttérben kapcsolódik BT-n hozzá, és valószínűleg ezért áll meg a zene. A telefon nem mutatja, hogy BT-n, kapcsolódik az órához, csak az alkalmazása írja, hogy connected, mivel a zene és a hívás nincs bekapcsolva hozzá, tehát a csatlakoztatott eszközök között nem jelzi, viszont gyanítom, hogy emiatt áll le a zene. Ha nincs a közelben az óra, megy, megáll a zene, ahogy annak kell a fenti eszközök csatlakozás/leválasztásakor, csak az or közelében bolondul meg.
Itt egy kép, hogy mire gondolok a "zene és a hívás nincs bekapcsolva hozzá" alatt:
-
Oldman2
Topikgazda
-
mzso
veterán
válasz
DrKapocs #4053 üzenetére
Oké, de ingyenes módban limitáltak a makrók.
Ja, amúgy jut eszembe, bekapcsolni sem mindig kapcsol be a repülőgép mód mostanában. Ott is van beállítva várakozás, de csak hét perc.
Most nézem, hogy három opció van benne, ADB hack, default assist app, és root. Az ADB van kiválasztva. Ennek mi is a feltétele? Már rég nem emlékszem, ha tudtam is. Lehet, hogy a rendszer frissítés után elbarmolódott.
-
DrKapocs
őstag
"valami olyan megoldással aktiválja az MD az akku kímélő módot, hogy azt kézzel nem is tudom visszakapcsolni"
Ezt én is észrevettem, ettől függetlenül én használom. Ha manuálisan ki akarom kapcsolni az akkukímélő módot, akkor ezzel a makrómmal teszem:
Ebből csináltam egy parancsikont és "probléma megoldva". De nem igazán szoktam manuálisan állítani, mert csak éjszakára kapcsol be az akkukímélő mód, hajnalban pedig kikapcsol.
-
mzso
veterán
Helló!
Nekem mostanában cseszik működni egy már rég használt szkriptem.
Olyan az akció, hogy Battery Saver of, Wait 256 minutes, Airplane mode off. De nem lép már ki a repülőgép módból.Ezzel lehet kezdeni valamit?
Amkúgy azért volt így. Mert valami olyan megoldással aktiválja az MD az akku kímélő módot, hogy azt kézzel nem is tudom visszakapcsolni, és nem minden app működik. A hosszú várakozás meg azért van, hogy hogy ne zaklassanak túl korán amikor tovább alhatok.
Nem tudom mióta csinálja. Lehet egész azóta, amióta decemberben Android 13-ra upgradeltem. (Hogy száradt volna le a kezem...)
-
PistiSan
addikt
Sziasztok, egy ideje már leszoktam a makrózásról, vagyis van egy csomó amit egyszer beallítottam, és teszi a dolgát, és nem kell javítgatni.
Felmerült bennem az igény, amit nem tudtam hírtelen megoldani, hát ha van rá mód, vagy ötlet alternatív megvalósításra.Teams appnak munka után blokkolni szoktam az értesítéseit, másnap meg vissza engedélyezem.
Ezt lehet valahogy automatizálni? Vagy egy gomot megnyomva vezérelni?
Root az nincs. -
válasz
dave0825 #4047 üzenetére
Ne azt eredeti makrót nézd, mert az úgy jó, ahogy van.
Viszont a módosított makróhoz, ahol több esemény van, már másképp kell használni.
Próbáld meg értelmezni, amit fentebb írtam, de idézem:
Azt a feltételt add meg, hogy Esemény nem aktív - BT eszköz leválasztva -Bármelyik Bt eszköz.
Igy az összes csatlakozós esemény aktiválni fogja a Lejátszás Műveletet.
A csatlakozós eseményeknek nem adtunk feltételt, viszont az Esemény nem aktív a Bt eszköz leválasztva eseményre reagál, tehát amig az nem aktív, addig minden más esemény tudja indítani a Lejátszás Műveletet.
Érted már? -
dave0825
őstag
Köszi.
Az Esemény aktívat tegyem át nem aktívra, és Bármely BT eszköz? Te csináltad nekem ezt a makrót, és mindkettő Esemény aktívon volt. Illetve a lejátszásnál az Esemény aktívhoz melyiket tegyem? Ha bármelyt teszek, akkor a felsoroltakon kívül csatlakozott eszköz is indítja, nem?
-
válasz
dave0825 #4044 üzenetére
Szia!
A MD-ban az Események mindig is VAGY kapcsolatban voltak és vannak most is.(Gondolj csak bele, hogy lehetnél egyszerre két wifi hálózaton vagy más helyszínen, illetve hogy lehetne a képernyő egyszerre nyitva és lezárva..stb)
ÉS kapcsolatot Feltételekkel lehet elérni, amit nagy általánosságban Műveleteknél használunk.
Szóval az első megoldásod jó volt, de a Műveleteknél - a Lejátszásnál rosszul állítottad be a Feltételt.
Azt a feltételt add meg, hogy Esemény nem aktív - BT eszköz leválasztva -Bármelyik Bt eszköz.
Igy az összes csatlakozós esemény aktiválni fogja a Lejátszás Műveletet.
Meg lehetne oldani úgy is, hogy minden Eseményhez csinálsz egy Esemény aktív feltételt a Lejátszás Művelet alá, de az több munka és nem is néz ki jól.
Én mindig a rövidebb utat választom.
Az Újraindítás sok problémát megoldott már.
Ismerni kéne a Windowsból.Utoljára pedig egy jó tanács mindenkinek: Soha ne szerkesszetek egy működő makrót, kivéve, ha csak apró módosítást kell végezni és 100%-ig biztosak vagytok benne, hogy mit csináltok.
Készítsetek másolatot, az eredetit kapcsoljátok ki és mehet a tesztelés.
Bármi történik, egy ki-be kapcsolással vissza lehet térni az eredetihez és nem mellesleg össze lehet hasonlítani vagy másolni belőle működő részeket.
Ha pedig már tökéletes a szerkesztett Másolat, akkor lehet az eredetit Archiválni vagy végleg törölni. -
dave0825
őstag
Heló! Amit csináltál nekem makrót üzenetben (azért itt írok, hátha mást is érdekel), kicsit módosítani akartam, de csak rosszabb lett.
A makró röviden: ha csatlakozik a telefon BT-n egy Baseus BA01 nevű eszközhöz, és van megállított youtube zene, akkor folytassa, ha lecsatlakozik, álljon meg. Működött is szépen, annyit akartam módosítani, hogy ne csak ezzel az eszközzel legyen így, hanem egy VAGY kapcsolattal több eszközt is be tudjak rakni (fejhallgatót, másik BT hangszórót (3-at is), stb.), viszont nem találtam az Események között olyat, hogy VAGY, csak simán beraktam őket sorban egymás alá, de így (gondolom, mivel nem teljesül az összes) nem működik. Mindegy, gondoltam, majd máskor megcsinálom, ha több időm lesz, szóval visszacsináltam az eredetire, hogy csak a Baseus maradjon bent, viszont most meg nem működik. Ha csatlakozik, azt mutatja, hogy elindult a zene, mert a Play gomb helyett a Pause gombra vált, de mégsem szól, meg kell állítanom, majd újra rányomni, úgy már szól. Érdekes, mivel semmit nem állítottam át, minden úgy néz ki, ahogy eredetileg volt.Ilyenre csináltam, de nem működött:
Ilyen most (és ilyen is volt), de így meg mint írtam, nem szól, pedig elvileg megy a videó:
Most átneveztem a régit, és hozzáadtam újra az eredetit, később megnézem, jó-e, hátha valamit nem vettem észre.
-
-
Macika66
őstag
Köszönöm.
Van egy BT monitor nevű progi, ami erre hivatott...
OnePlus Watch 2-n tökéletesen ment is.
Most cseréltem 3-asra, itt az energiatakarékos módra váltva kilövi a BT progit és újra már nem indítja el. Az első programindítás után tökéletesen megy, míg egyszer el nem megy Power Saver mode-ba.
Tulajdonképpen az is jó lenne, ha lenne egy makró, amit el tudna fuittatni a MD az órán, amely újraindítaná azt a progit mittudomén óránként 1x. -
Macika66
őstag
Tiszteletem a hozzáértőknek!
Segítséget szeretnék kérni.
Adva van egy androidos készülékem, amelyre több éve megvettem már a Macrodroidot, kiválóan működik is, én a hely alapján némítás funkcióját használom a programnak. Belépek az adott területre, a telefon lenémul, majd ha kilépek, akkor felhangosodik.
Ez sok év óta kiválóan működik.
Időközben szert tettem egy Android Wear OS okosórára, és többször van, hogy a telefonomat otthon felejtem, a lépcsőn lefelé menet (jó esetben) hasít belém, hog az asztalon hagytam.
Szeretnék valami makrót elkövetni, amely arra lenne hivatott, hogy az órát rezgesse nagyon, ha lecsatlakozik a BT-ről, elérve a max. távolságot a telefonomtól...
Tudna valaki ebben segyteni, megoldható-e valahogyan? -
7Sony7
addikt
Üdv. A teló kapott egy hard resetet, persze a makrókat nem megtettem le. Most csinálgatom újra. Ez viszont nem módosítja a csengő hangerőt valamiért. Mit hagytam ki?
-
chubby2o6
senior tag
Szia, köszi a választ.
A kihangosítás igazából most is működik felhasználói beavatkozással, csak meg kell nyomni a kijelzőn a mikrofont.
Próbáltam a sablonok közül is beállítani egy erre vonatkozót, nem tudom, a létrehozójánál működött-e, nálam nem. Mindegy, el tudom engedni, olyan ritkán kellene, hogy olyankor kibírom azt az egy mozdulatot.
Az Aod beállításnál rákérdezett, hogy figyelje-e a szenzorokat kikapcsolt kijelző esetén is, figyelmeztetett az ezzel járó magas akkuhasználatra, leokéztam, de így sem volt hajlandó kikapcsolni a zsebemben, szóval ezt is elengedem. Meg hát tulajdonképpen mindegy is, akkor nem az Aod szívná az akksit, hanem a folyamatosan ébren lévő szenzorok. Marad a hely- és wifi alapú tiltás, azok legalább működnek, bár ezt Bixby rutinnal is meg tudtam oldani.
Köszi mégegyszer -
válasz
chubby2o6 #4036 üzenetére
Szia!
1. A kihangosítás művelet normál módon sajnos nem működik.
Felhasználói beavatkozással ki lehet kényszeríteni, de még nem építettem rá makrót, ezért nem is tudom, hogy mennyire működhet megbízhatóan.
2. Az AOD kapcsolgatását, ha szenzorokkal akarod vezérelni, akkor a beállításokban kell engedélyezned, hogy a fény vagy közelségérzékelő kikapcsolt kijelzőnél is működjön.
Ez viszont magas akkumulátor használattal jár, mivel a szenzorok folyamatosan ébren tartják a telefont. -
chubby2o6
senior tag
Sziasztok!
A telóm egy Galaxy S10e, rootolt, egy gyári alapú ( Android 12, OneUI 4.1 ) custom rom fut rajta.
Nemrég kezdtem "makrózni" (az alap dolgokat a Bixby rutinokban is be lehet állítani, de a MD Pro sokkal részletesebb beállításokat is enged). Csak hát ehhez nem ártana jobban érteni
Két makróval nem boldogulok sehogy sem, az egyiknél valószínűleg én vagyok béna, a másiknál meg talán a teló nem teszi lehetővé.
Azt nem tudom megoldani, hogy hívás közben automatikusan bekapcsoljon a kihangosítás, ha elveszem a fülemtől a telót. Ez már a sokadik konfig, ( de még egyik sem működött ):A másik az AoD. Én szeretem, ha mindig mutatja az időt, értesítést, stb., de azt nem tudom, miért nem kapcsol ki teljesen, ha zsebben vagy tokba téve a táskában van. Anno az S7 magától is tudta ezt, a mostani már a harmadik S10e-m, de egyik se...
Próbáltam makrót csinálni ehhez, de nem sikerült. Megpróbáltam a fényérzékelővel ( ha egy bizonyos szint alá esik a lux -> Aod ki ), megpróbáltam közelségérzékelővel ( Közel -> Aod ki ), de egyikkel sem sikerült ( ezekről nem tudok képet feltölteni, már töröltem őket ) . Hely alapon ki lehet kapcsolni ( pl. Munkahelyre érkezés -> Ki ), meg wifi alapon is ( ha lecsatlakozik az otthoni wifiről -> Ki ), de a zsebmód sehogy sem sikerült. Lehet, hogy ehhez is én vagyok béna, de az is elképzelhető, hogy kikapcsolt kijelzőnél a közelségérzékelő és a fényérzékelő elmennek aludni. Persze ennek ellentmond, hogy az Aod fénye a környezeti fénynek megfelelően változik, szóval passz...Szerk.: Azt elfelejtettem írni, hogy a MD-nak minden létező engedélyt megadtam.
-
Minden ADB engedélyt megtalálsz az Összefoglalóban.
Az MDHelper-t telepítsd fel, mer az inkább a wifi miatt fog kelleni.
A képen láthatod hogy egy TESZT hálózatot állítottam be, de Te majd a saját otthoni wifidet fogod beállítani oda és akkor annak a neve lesz látható és csak annál fog működni a makró. -
vacs
veterán
Köszi.
Digitális asszisztens-nek be tudom állítani, így jó lesz? [kép]
De az adb is megoldható, értek hozzá, ha megmondod a parancsot.
Mennyire megbízhatóan működik, rendszer nem lövi ki?
Az MDHelper apk is kell?
Azt be tudom állítani, hogy csak az otthoni wifi-nél működjön, más wifivel nem? -
Nem 100%, mert vannak olyan alkalmazások, ahol a MD nem tudja lehívni a képernyőtartalommal az összes értéket.
ilyenkor szokott az a probléma előfordulni, hogy nem tudja beazonosítani a kattintandó szöveget.
Ez nem lenne baj, ha az adott szöveg fix pozícióban van, mert akkor az X-Y koordinátákat használva lehet kattintani.
Viszont, ha a szöveg a képernyőn mindig máshol bukkan fel, akkor a kattintás csak akkor lehetséges, ha változóból ki tudja a MD keresni a szöveget. -
vacs
veterán
Sziasztok.
Olyat szeretnék, ha az otthoni wifire csatlakozom, akkor mindig kapcsoljon repülő módba a telefon (ilyenkor is hívható vagyok a VoWiFi miatt) és ha elmegyek otthonról (tehát elveszti a wifit), akkor kapcsoljon ki a repülő mód!
Google Pixel 7, Android 15.
Ez megoldható, tudtok segíteni? -
mzso
veterán
Helló!
Olyasmit össze lehet, hozni mint a Domino Most aktiválása a Telekom alkalmazásban 31 naponként? -
detroitrw
addikt
A böngésző csak egy dolog, de ami a videóba is látszik alkalmazásoknál se egyértelmű, hogy mi számít az MD-nek vágólapnak
Valahogy ezt kellene fixálni akárt egy plusz vágólapos progival (vagy nem tudom
)
és ha az normálisan működik akkor onnan kinyerni a friss és feltételnek megfelelő sorokat -
válasz
detroitrw #4018 üzenetére
Megnéztem, de fogalmam sincs, miért van.
Próbálj meg esetleg másik böngészőt.Az "Egyszeri engedélyezés"-t nem lehet megkerülni és véglegesíteni sem.
Mint azt korábban már írtam, ezt álltalában csak akkor kell ismételten megbökni, ha a telefont újraindítottad vagy a MD kikerült a memóriából, vagyis bezáródott. -
detroitrw
addikt
-
detroitrw
addikt
válasz
detroitrw #4016 üzenetére
Na ná, hogy lehet tovabb bonyolitani a dolgot
Chrome-ba bizonyos oldalakkal azonnal megtortenik a link szovegfajlba helyezese, bizonyos aldalakon meg sehogyse (pedig az android kiirja hogy mit masolt a vagolapra, de valszeg azt nem latja vagy nem fer hozza az MD).
Ezt nem is ertem
-
detroitrw
addikt
Szia!
Sajnos nálam csak rosszabb lett így ezekkel a beállításokkal.
Ugyan úgy nem működik automatikusan, kézzel kell elindítani, sőt már az ADB óta az se elég, mert ki kell erőszakolni belőle ezt. Ha ezt leokézom (az egyszeri hozzáférést) akkor onnantól rendben van, de ehhez bele kell nyúlni a makróba és rámenteni, hogy feldobja a jogosultságot.
Ezt nem lehet valahogy véglegesíteni?Ill. észrevettem egy érdekességet, hogy amíg nem működik normálisan és elkezdem a vágólapra pakolni a linkeket valamikor 1B-vel növeli a fájl méretét (valami, direkt nem nyitom meg nehogy azért ne történjen meg az írás mert foglalt a fájl). Ami azt jelenti, hogy valamit próbál vele csinálni, de lényegébe nem csinál semmit mert megnyitva a szöveges fájl semmilyen karakter (szünetet se) tartalmaz.
Ez még az egyszeri hozzáférés engedélyezése előtt történik.Na és persze amíg nem működik addig az MD se dob üzenetet, hogy "A(z) MacroDroid beillesztett a vágólapról".
Majd valamikor készítek róla képernyő videót, hátha tudsz úgy jobb következtetést levonni mi lehet a hiba.
-
válasz
detroitrw #4014 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Meglett a "ludas" úgy néz ki.
Vagyis ha a vágólapon ugyan az a bejegyzés található rajta, mint amit másolunk, akkor nem történik változás, vagyis nem jön létre törlés és új feltöltés.
Ebből kifolyólag a "Vágólap" esemény sem fog aktiválódni, ha vágólap nem frissül.
A "Vágólap" eseménybe ezt írd be http* és próbáld meg a böngészőben eltérő webcimek másolatát.
Igy működnie kell. -
-
válasz
detroitrw #4012 üzenetére
Készíts egy teszt makrót, ami a következőket tartalmazza:
Esemény: Macrodroid inicializálva.
Művelet: Várakozás 5mp - Párbeszédablak megjelenítése.
Indítsd újra a telefont!
Ha ez lefut, akkor működik a Md.
A http linkre meg visszatérünk holnap. Tesztelni fogom én is.
Jó éjszakát! -
detroitrw
addikt
Mert, hiaba mutatja az ertesito sav, hogy aktiv a macrodroid az alkalmazni kivant makro megse mukodik csak ha manualisan elinditom/tesztelem valamelyik reszet
Ezert lenne, jo ha amint elindul az MD lefuttatna valamit es akar kiirhatna egy uzenetet, hogy pl. Link copy makro aktivala ...
-
válasz
detroitrw #4010 üzenetére
"De ujrainditas utan magatol megjelenik az ertesito savon (gondolom ez azt jelentene, hogy keszen all)"
Igen, ez azt jelenti, hogy fut a MD.De a makró miért futna magától?
Csak akkor indul el, ha végzel egy másolás műveletet szövegfájlból, böngészőből, stb. ami tartalmaz egy http linket. -
detroitrw
addikt
Moto G34
De ujrainditas utan magatol megjelenik az ertesito savon (gondolom ez azt jelentene, hogy keszen all)
Es ha ranyomok akkor nyilvan mar 100%, hogy fut, de a makro megse fut le csak akkor ha kezzel lefuttattom, vagy tesztelemEs arra nincs makrozasi lehetoseg, hogy amikor elindul a macrodroid akkor ezen a makron csinaljon egy futtattast, vagy tesztet?
-
válasz
detroitrw #4008 üzenetére
"és miért nem működik azonnal amikor újraindult a teló?"
Nem tudom milyen telefont használsz, (gondolom valami olyat, ami mindent megöl az android rendszeren kívül.), de nálam HuaweiP30 és Samsung S23-on hibátlanul teszi a dolgát.
Soha ilyen jellegű gondjaim nem voltak, de ahogy más topikokat olvasok, a Xiaomi, Oppo, meg egyéb kínai márkáknál ez rendszeres probléma szokott lenni más alkalmazásokkal is. -
detroitrw
addikt
az a baj, hogy meg se kell nyitni a fájlt mert csak TC-be nyomok egy frissítést és látom, ha nem változik a fájl mérete akkor nem került bele.
ez így nagyon megbízhatatlan
és miért nem működik azonnal amikor újraindult a teló?
direkt meghagytam az értesítőjét, hogy lássam fut e már -
válasz
detroitrw #4006 üzenetére
"ja és ezt állandóan feldobja: klikk"
Azért dobja fel, mert a háttérben az android kilővi a MD-t.
Nálam is feldobaj újraindítás után vagy, ha az utoljára használt appok közül (memoria) kilővöm a MD-t.
Tedd be a MD-t mindenhol a kivételek közé( Akku optimalizálás, háttérben futás, stb)"de akkor utána is csak 1-et tárol"
Pedig a beállításod szerint jó.
Kipróbáltam és nálam működik. Próbáld meg bezárni és újra nyitni a fájlt. Lehet, hogy csak optikai csalódás.
-
detroitrw
addikt
-
Mi a gond?
Nem segít a szkript, ami az összefoglalóban van? -
válasz
detroitrw #4002 üzenetére
Szóval...kezdjük valahol az elején.
1. Ha a vágólapról szeretnél valamit elérni, akkor a vágólapot kell figyeltetni egy "Vágólap" eseménnyel és ebben az eseményben kell definiálni azt, amire szükséged van.
Esetedben úgy látom, hogy valamennyi http link.
Pld:Innentől fogva minden link, ami a vágólapra kerül, elindítja a makrót.
2. A vágólap automatikusan nem töltődik fel az általad kívánt tartalommal egy böngésző alkalmazás megnyitásával, csak akkor ha te minden alkalommal ráböksz a link másolása, vagy megosztása lehetőségre.
3. Műveletnek pedig elég az "Írás fájlba" művelet, ahol a ""Szöveg" mező végén a 3 pontra bökve a "Vágólap szöveg"-et kell választani.
Feltételekre ebben a formában nincs szükség, mert a feltételt a "Vágólap" eseményben definiáltuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest