- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
focvis #256818 üzenetére
A Lanciánál megvolt a kuplungnál a kapcsoló, csak a stekkert nem találtam a kormány mögötti burkolat alatt a harmadik bajuszkapcsolónak. Most már tárgytalan, de valami olyasmit olvastam, hogy a motortérből kellett volna behúzni néhány vezetéket oda, utána kis babrálás számítógéppel és a Multiecuscannel, aztán ment volna abban is.
Az Alfában már van tempomat eleve, még szokatlan, hogy magától megy az autó.
A Jazz-be és a WagonR-be legfeljebb csak aftermarket cuccot lehet beépíteni. Mondjuk a Honda esetében más piacokon (pl. Amerika) elérhető volt gyárilag is, de nagyon sokban különbözik a vezetékezés az európaitól, és az ECU is totál más, nem lehet csak úgy beépíteni.
Kormánybőrözés: nekem vagy fél órán át csiszolták a bőr ráhúzása előtt, így éppen csak icipicit lett vastagabb, nekem pont jó így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Midea klíma akciós áron beszereléssel együtt!
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest