Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Biqci

aktív tag

válasz Qru #201238 üzenetére

Ja, az Accordban is elég jó, csak az idegesít, hogy néhány cseppre is rátöröl. Ezért is kapcsolom ki automatából. Bár lehet bennem van a hiba, de szinte minden automata funkciót kikapcsoltam, de meg is tudom magyarázni. Az automata törlést írtam, az automata világítást, mert ha beállok a garázsba akkor jó ha felkapcsol, de mikor legközelebb indítom, gyújtásra felkapcsolja a lámpát és arra ráindítani nem kedvez az izzónak. Az Accordba pedig közismerten "egyszerű" a cseréje. Inkább ha elindultam és szükséges, kapcsolom automatára. Az automata klíma is mindig ki van kapcsolva, mert egyszerűen idegesít, ha csak egy picit is melegebb van mint a beállított és rögtön indítja a klímát, holott az ablakokat ha lehúzom, máris szükségtelen.
    De ez nem azt jelenti, hogy feleslegesnek tartom ezeket, hanem mindent használok, csak a megfelelő helyzetben... :D

"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés