- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
Typhoon47 #19552 üzenetére
Így van.. De egyébként ez nem csak autóbiztosításnál van így hanem lakásnál is... A viharokat rendszeresen kihasználják emberek.. Havat is stb... Aki meg felméri a kárt azzal meg esetek 90% -ban megtudja susmusolni a károsult h kicsit legyen a zsebbe is azért....
do3om: Ismerős.. Haverom sedane 1.6 swiftje fele annyira tört össze mint az enyém és ez is oldalt( c corsa neki ment oldalról kb 40el) és 240et legomboltak róla vagyis nem róla hanem biztosítóról.... Szerintem össz vissz az a kár lehetett olyan 80e ft.... Enyém meg kb 300k ha nem én lettem volna a hibás és biztosító állja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Akciókamerák
- Spórolós topik
- Íme az új Android Auto!
- Summer Game Fest 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest