Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
Typhoon47 #19552 üzenetére
Így van.. De egyébként ez nem csak autóbiztosításnál van így hanem lakásnál is... A viharokat rendszeresen kihasználják emberek.. Havat is stb... Aki meg felméri a kárt azzal meg esetek 90% -ban megtudja susmusolni a károsult h kicsit legyen a zsebbe is azért....
do3om: Ismerős.. Haverom sedane 1.6 swiftje fele annyira tört össze mint az enyém és ez is oldalt( c corsa neki ment oldalról kb 40el) és 240et legomboltak róla vagyis nem róla hanem biztosítóról.... Szerintem össz vissz az a kár lehetett olyan 80e ft.... Enyém meg kb 300k ha nem én lettem volna a hibás és biztosító állja
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest