- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz
Szada85 #183117 üzenetére
Mondjuk most újra végiggondolva a tegnapi napot, nekem is 140 volt a minimum, de volt hogy a gyors előzés miatt 160-170-re is felment az óra, utána hagytam visszaesni 140-re
egyszer volt egy 200 km/h is, mert egy egyterű az előzést 130-cal kezdte meg, majd ahogy beálltam mögé, visszalassítva 130-ra én is. Mikor befejeztük az elhaladást, kisorolt külsőbe, én visszatettem a tempomatot 140-re, gondoltam majd így őt is kielőzöm. De erre elkezd a külsőben gyorsítani, láttam, hogy a 140 sem lesz elég hogy megelőzzem. Mondom úgy sem próbáltam még ki igazán, lépjünk oda
200-ig vittem, de már sehol nem láttam utána őt. Vissza külsőbe, 140-re beálltam újra és folytattam a visszafogott utazást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!