Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Skillet
addikt
válasz oliwire #25729 üzenetére
A check engine-hez nem, de a lukoil-hoz lenne pár szavam.
Nagyon sok embernél (autónál) jól működik a lukoil. Nálam nem.
Mindig az omv-nél tankoltam, aztán volt egy kis fennakadás (útlezárás, kerülni nem akartam), így maradt a lukoil. Az auto 3-5 literrel evett többet, mint általában. A szélessávú szonda kijelzője pedig egyértelművé tette, hogy gond van. 11 környékén mozgott a levegő/benzin arány a 14.7 helyett. Túldúsított. Aztán egyik haverral beszélgettem erről a dúsításról, laptopra is kötötte a vasat... végül kérdezte, hol tankolok
Innen egyértelmű a történet, visszaálltam az omv kútra és helyreállt a rend.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
bandus
veterán
válasz oliwire #25755 üzenetére
most napi szinten pályázok 200 km-t, van így időm végigtankolni a kutakat
eddig egy omv-s prémium dízel tankolásom volt mióta számolom, azzal 5,9 literes fogyasztás jött ki, 120-140 között haladva (kia ceed, 1.6 crdi), kíváncsi vagyok melyik üzemanyag lesz a győztes a tesztek végére. most sima omv dízel van benne, de holnap megint tankolnom kell majd.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
-
zack
nagyúr
válasz oliwire #28534 üzenetére
Köszi!
Az előzőhöz még annyit, 3 gyerekkel már autó csere kellene. Pöcsöm akar ezért egyterűt.
Mondi pedig még pont jó 2 gyerekkel, és nem lesznek elvonási tüneteim sem, a V6 hangját illetően.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Qtya123
őstag
válasz oliwire #31941 üzenetére
Részvétem és kitartás! Én is mászkáltam egy darabig a négyesen, de nem bírtam már ezt amit Te is tapasztalsz és átköltöztem a pályára, hiába drágább.
Már sokszor volt elmélkedésem, hogy az alföldi területeken miért ilyen borzasztóan lassú a forgalom annak ellenére, hogy hosszú egyenesek vannak. Mikor először jártam arra, akkor azt hittem, hogy mindenki le fog tolni, ha 90-100-as tempóval megyek az egyenesekben, erre kiderül, hogy 10 autóból 4 garantáltan a megengedett sebességhatár alatt megy 10-20 km/h-val, legyen az városon belül, vagy kívül. Ennek ellenére sok a baleset és sok olyat láttam, mikor a csiga tempóban törte össze magát mindegyik, egy sem gyorshajtott.
Munkatársaim közül sokan nem hajlandóak Budapesten vezetni, nem a forgalom mennyiségétől fének, hanem bevallásuk szerint attól, hogy "ott mindenki megy mint az őrült". Nem tudom mi van errefelé az emberek nagy százalékával, de másfelé az országban nincs ennyi csiga. Ezt több olyan családtag/ismerős is mondja, akik járják az országot, szóval nem hiszem, hogy velem van a baj.(#31983) zack: Én is meglepve olvasom, hogy ilyen sok atrocitással találkoznak az autópályán. Nem sokszor tapasztalok ilyet (elsősorban az M3 és M6 viszonylatában tudok nyilatkozni). Óra szerint kb 150-re állok mindig és általában elengednek. Amúgy valóban nem jellemző, hogy ökör módjára mennének. E tempó mellett úgy 5-6 autó, ha megelőz 250 km alatt. Azok viszont általában nem 160-170-el mennek el mellettem, hanem többel tolják és mostanában a legtöbb érdekes módon SUV Audi vagy SUV BMW.
[ Szerkesztve ]
-
Jaffa75
őstag
válasz oliwire #45221 üzenetére
az én cégesem Focus II-es volt, de még az sem vitte...a Mondeokban volt ilyen, meg talán a Ghia felszereltségű Focusokban, amik vitték! Még az aux csati is kimaradt sok Focusból (kesztyűtartó zárja mellett belül)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz oliwire #171687 üzenetére
Gyalogosként nem szokott ezzel problémám lenni, ha belegyintem a pici testem, akkor bevillan a sofőrök agyában az ütközés és szarvassal vagy valami hasonló és mindig megállnak.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz oliwire #171850 üzenetére
Pontosan. Alfát nem mernék venni kb. soha, de pl: ahogy a giulianál megoldották, az példás. Ott is van digitális kijelző bőven, még se ez a kiálló valami.
Magnum_: Ha valakinek joga van direkt bunkónak lenni, akkor nekem nincs jogom ezt jelezni felé?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
félisten
válasz oliwire #172743 üzenetére
Azért az sem mindegy, hogy mondjuk ebből mennyi a város.
Kollégám hasonló távolt tolt egy 2010-es Mondeo-val kb. 3 éven át és semmi gondja nem volt, valami 250.000 km-el adta el.
De tény, hogy neki az 55 km-ből kb a város annyi volt, hogy 4 km alatt kint az elkerülőn meg utána pályáról le 1 km-n belül a gyárban volt.
Várost nem is látott az autó soha kb.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz oliwire #172753 üzenetére
Ez inkább ide tartozik: Milyen autót vegyek topik.
#nincsbennetarcsi
-
Scarabeus
aktív tag
válasz oliwire #172980 üzenetére
Az a helyzet, hogy nem tudom, mivel 2000res a kocsi és csak OBD II volt kéznél, ebayen meg OBD 1et sehogy se találok így nem tudtunk ránézni. De rendben, megnézzük mindenképpen. Köszi a segítséget.
A lambdaszondát hol találjuk? Magunknak kitudjuk cserélni? Ugyanis a gyújtótrafó 4 csavar, 5 perc volt, ezért 20 ezret egy szerelőnek nem szívesen adnánk ki. :)
[ Szerkesztve ]
"Y2XSXW7" kuponkód a WOLT-on 3x 1000 ft kedvezményért!
-
BigBlackDog
veterán
válasz oliwire #174146 üzenetére
Érdekesség, ha még nem volt.
-
kisza25
félisten
válasz oliwire #174140 üzenetére
A1-A3-A6
Yaris corola avensis, az auris egy ideig a corola helyett voltA volvónak nincs B szegmens mérete V30 az a C, s40 a D, aztán s60 az Eezt akkor passzolom
A mazdából meg mazda 2 az B, 3 az C, és 6 a DAkkor most a Ford - Fiesta (A) - Focus (B-C?) Mondeo (D)?
A ford Ka az A és a fiesta a B és a focis a C, mondeo az D[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest