Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenny123
addikt
Jól van, nem baszik ám ki velem holmi tweak.. Fontos nekem a gyári kinézet, camera tweaket feltettem, ifile-val belemasztam, rondagonosz .png-ket kigyomlaltam a fenébe, és most 95%ban úgy néz ki mint a gyári, és meg okos is.
Ha érdekel mit kell torolni, visszanezem és leírom.
yo
-
Kommy
veterán
válasz Fecogame #37081 üzenetére
Akkor annyit kell csinálni, hogy
OS X esetén:Indítsunk egy Terminal-t, és írjuk be a következő parancsot, majd nyomjunk Enter-t:
defaults write com.apple.iTunes carrier-testing -bool YES
Indítsuk el újból az iTunes-t.
Windows esetén:Írjuk be a következő parancsot a futtatásba, majd nyomjunk Enter-t:
"%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt carrier-testing 1
Indítsuk el újból az iTunes-t.És után mintha firmware-t frissítenél. Shift (alt/option Mac esetén) + update és válaszd ki ezt a fájlt.
Előtte mindenképpen csinálj a rendszerről biztonsági mentést. Ez a fájl annyit csinál, hogy frissíti a szolgáltatói beállításokat és kimondottan a hangposta számát törli ki, így nincs mit hívnia.
Visszaállítani restore-al lehet (ezért kell a mentés).
-
madgie
titán
Létezik, hogy megszűnt a push gmail-nél (gyári mail program)? Mármint tudom, hogy igen, de nem volt restore, azt hittem, menni fog a régi rendszeren.
Vagy két napja csak később, ömlesztve kapom meg a leveleket, -
Criton
veterán
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a "Diagnosztikai.." érdemes automatikusra állítani?
Mentések hova érdemes rakni, sz.gép vagy cloud-al érdemes szinkronizálni? -
Criton
veterán
Szóval akkor érdemes mind a két opciót használni?
Restore után érdemes akkor a Cloud-ot választani és ha a gépre rákötöm a telefont, akkor iTunes ott is csináljon egy mentést? Bocsi, csak ezek a dolgok engem annyira nem érdekeltek, és most már igen.Mit érdemes egyébként még kikapcsolni? BT is ki van kapcsolva.
-
Xero
nagyúr
válasz Criton #37113 üzenetére
Két helyre nem megy a backup. Alapvetően minden mehet a cloud-ba, akár a backup is. Ez csak az én bajom, hogy szeretem ezt lokálisan tárolni.
Felesleges bármit is kikapcsolni. Úgyis csak akkor megy, ha szükség van rá. A location services-nél érdemes a rendszer szolgáltatásokat kikapcsolni.
-
Blyan
félisten
De megoldható az is, hogy hetente-kéthetente megy egy lokál backup is, csak egy beállítás kérdése, amit utána vissza kell kapcsolni. Egyéntől és elhatározástól függ - meg persze, ha valaki tudatosan használja a telefonját.
[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Criton
veterán
-
Criton
veterán
Nálam sok csere is volt, azok a készülékek eladásra is kerültek, és jelenleg most 2device regisztrálható. Mi van akkor ha most megjön az iPad és az iPhone meg rögtön cserélik? akkor már rögtön -1nél tartok. Szóval azokat az eszközöket amik már nincsenek nálam, honnan tudom kitörölni?
[ Szerkesztve ]
-
linkoln001
tag
Sziasztok, olyan problémám van, hogy a kijelző azt csinálja, hogy bekapcsolom mukodik, nyomok egy lezárást feloldást és tiszta fehér a kijelző.
csak ujrainditással mukodik helyesen, de ha megint nyomok egy lezárást akkor megint fehér az lcd.http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?sfor_all=&sfor_exac=&sfor_some=&sfor_none=&suser=linkoln001&sival=&sctyid=&scmpid=&swanna=
-
vadászcsiga
félisten
Az edigital másnál is lefagyasztja a safarit? Vagyis nem akasztja ki csak nem lehet navigalni az oldalon.
[link] -
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #37125 üzenetére
Ha edigitál, mosmáegyél.
Elnézést.
-
Mr.Pear
tag
Sziasztok.
Miért van az, hogy némelyik játék, amikor elinditom, kéri az Apple ID-met, amit ha beirok kilép a játék, de ha a mégsére nyomok is kilép. Eddig nem kérték, hogy lépjek be, most miért?
Termékeimmel kapcsolatos kérdéseket, és esetleges ár ajánlatokat PÜ-ben kérem, mert azt hamarabb látom!!!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz vadászcsiga #37130 üzenetére
Jo leesett. De az enyem jobb
-
nord_
veterán
Az edigital honlapja mindig is egy kész katasztrófa volt mobileszközről...
-
Nescafé
őstag
Az mitől lehet vagy mi használhatja a netet folyamatosan,vagy úgy hogy már elfogyott a 200 mb netem,pedig csak facebook-ozok rajta meg 1-2 honlapot nézek.?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Blyan
félisten
Nekem hónapok óta.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Ragnar95
félisten
Azért a 200mega kicsit soknak tűnik 10 nap alatt ilyen felhasználással Nekem ment el annyi úgy,h én napi 2-3órát netezek és osztom is gyakran a netet...Bár ha sok kép van az oldalakon, akkor valóban reális lehet a 200mega
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pondor313
tag
Sziasztok. Kis angol tudás kellene :/
Ez most akkor hogy van?
"Carrier : AT&T (Factory Unlocked) - This item is Factory Unlocked to work with any GSM Carrier around the world. Simply insert your SIM!"
Google fordító kevés :/
köszi.[ Szerkesztve ]
podor313 felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Ragnar95
félisten
válasz pondor313 #37142 üzenetére
Gyári független a teló elvben. Gondolom ezt ebayen láttad, azért én óvatosságra intenélek, bármilyen olcsónak is tűnik így a teló, látatlanban elég nagyot ráfizethetsz a dologra...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
pondor313
tag
válasz Ragnar95 #37143 üzenetére
Itt van jó pár 3Gs.. :/ nemtudom meg e éri a kockázatot. csak a lap kell nekem.. de a többit meg itthoni lappommal eladhatnám.. Ha csak így menne
felnyitnám kitudja mi várna ott
de jó lenne 2db. érintetlen ennyi píízért[ Szerkesztve ]
podor313 felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Ragnar95
félisten
válasz pondor313 #37146 üzenetére
Nem az a gond,h mi várna a teló belsejében, hanem hogy egyáltalán megkapnád-e a terméket és ha meg is kapnál valamit, az egyáltalán az lenne-e, amit rendeltél...
-
Ragnar95
félisten
válasz linkoln001 #37149 üzenetére
Az meg a másik fele, h postai termékeknél 20€ a vámhatár...Mondjuk nem tudom, telókra van-e vám, fel kell hívni a NAV információs vonalát, mert pl számítógépekre az USA-ból nincs elvben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro 12/512GB Extrákkal, valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
- APPLE iPhone 12 64 GB Black - 9 hónap garancia
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest