Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-03 18:52:36

LOGOUT.hu

Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1201) Nicky Nygaro válasza bajnokpityu (#1198) üzenetére


Nicky Nygaro
tag

Azért ez meglep... Valóban ekkora különbség lenne stereo és 5.1 erősítők között? Nagyon durva.

(#1202) Nicky Nygaro válasza bajnokpityu (#1198) üzenetére


Nicky Nygaro
tag

Az lenne még itt a kérdés, hogy vajon a jelenlegi stereo erősítők is ilyen visszafejlődést mutatnak-e elődjeikhez képest? Remélem azért nem...

(#1203) golyani válasza Nicky Nygaro (#1201) üzenetére


golyani
addikt

nézd azt meg azért h egy 80k-s sztereo erősítő elég valószínű h szebben szól mint egy 80k-s HMerősítő...

(#1204) DDL válasza bajnokpityu (#1200) üzenetére


DDL
őstag

Ez hülyeség. Az a doboz amelyet fárasztó hallgatni az egyszerűen szar. Nem pedig monitorsugárzó. Ennyi. Feltéve persze, ha nem a megelőző cuccok a ratyik. Sokan megnyalnák itt az újjaikat egy Rogers LS3/5A, vagy BBC BC1, BC2 monitor hallatán.

Üdv: DDL

Messziről jött ember azt mond amit akar. http://logout.hu/blog/ddl/index.html

(#1205) Thunder78 válasza golyani (#1193) üzenetére


Thunder78
senior tag

Autóhifiről ... a honlapomon találsz egy ilyen menüpontot. Nézd meg!
thunder78.fw.hu :)

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1206) Thunder78 válasza Nicky Nygaro (#1194) üzenetére


Thunder78
senior tag

Ezzel nem teljesen értek egyet.
Mindig a hangfal a leggyengébb láncszem egy rendszerben.
Egy 80k-s erölködőhöz még elmegy a millás hangfal is. És bőven fogsz hallani különbséget a 100k-shoz képest. De azért ezt ne egyszerűsítsük le ennyire.
A lényeg, hogy egy 100k-s hangfalhoz elég a 20-25k-s használt erősítő is :)

Nekem a Denon POA-800-asaim, amit most használtan szerintem 20-30k között meg lehet találni, nagyobbat szólnak, mint az annó többször ennyibe kerülő HM-erösítőm, pedig az sem a gagyibb fajtából van :)
A hangfalaim bolti árát pedig nehéz lenne meghatározni. Volt már, hogy leszólt egy 800k-st és volt hogy nagyjából egy szinten állt egy 1 millással, de volt, hogy alulmaradt egy 900k-ssal szemben. Persze ezek nem voltak ennyire egyértelműk, inkább bizonyos stílusokban ez volt jobb, másikban az, de az összbenyomás adott egy egyértelmű (bár szubjektív) véleményt :)

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1207) Thunder78 válasza bajnokpityu (#1198) üzenetére


Thunder78
senior tag

Sajna a jó HM erősítők elég drágák, az igazán jók meg aranyárban vannak. De egy sztereó, az akkor is sztereó :)
Nem véletlenül van két láncom (kukken máj honlap bitte) :D

Ui: A HM-ek Watt-jairól kirábban írtam ebben a totyikban, olvass vissza :)

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1208) Thunder78 válasza bajnokpityu (#1200) üzenetére


Thunder78
senior tag

Szerintem Te inkább a munkára gondolsz (mixelés, keverés, stb), nem a monitor hangfal otthoni hallgatásra.
Ha mégsincs igazam, akkor DDL-lel értek egyet ezügyben. Akkor jó szerintem egy hangfal, ha magával tud ragadni a zene és el tudsz mélyülni benne. Ha fárasztó egy idő után, akkor vagy dolgozol, vagy tényleg szar a cucc :D

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1209) Thunder78 válasza Nicky Nygaro (#1202) üzenetére


Thunder78
senior tag

Mondok egy példát ... nem idevaló, de le fogod tudni szűrni a véleményemet és példaként is veheted akár.
Van nekem egy 3 éves Canon digi fényképezőm. 2 MP-es, gondoltam, hogy lecserélem egy újabbra. Mivel számtech üzletben dolgozom, nem volt probléma több típust sem kipróbálni. Maradtam a réginél. Hogy miért?
Hát ... szép képeket csinált szinte mindegyik gép, de színhűségben pl. csak mellette voltak a Canon-nak. Főleg szobában. Ott aztán mindegy volt, hogy mit fényképezek velük.
Úgy teszteltem, hogy fogtam a 8db (!) gépet, amik 60-120k közöttiek voltak. Beálltam egy helyre a szobámban, és mindegyikkel készítettem egy képet teljes automatikát használva, beállításokat alaphelyzetben hagyva (így ferr szerintem). Aztán ugyanezt eljátszottam az udvaron is. Később számítógépen elemeztem a képeket, és a régi Canonomé, meg a tesztelt masinák közül az egyetlen Canoné tetszettek a legjobban. Utóbbi volt a legdrágább a 120k-jával. A többi az udvaron jó volt, de szobámban meghaltak a félhomályban.
Hiába volt 5-6-8 MP, de nem volt képminőség alatta :(
Aztán rájöttem ... anno az én Canonom 98k-ba került úgy, hogy ismertem a boltost és nekem engedett az árából. Most szintén ugyanezért a pénzért kapnék hasonló minőséget, hiába lettek olcsóbbak a digi fényképezők az elmúlt 3 évben. Az árváltozást a minőség romlásával sikerült csak elérni sajnos.
Mindenki vonja le a konklúziót maga :)

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1210) Thunder78 válasza DDL (#1204) üzenetére


Thunder78
senior tag

Szerintem a nagy baj az, hogy mostanában már nagyon sok hangfalra rányomják, hogy monitor. Pedig aztán közük sincs hozzá :)

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1211) golyani válasza Thunder78 (#1205) üzenetére


golyani
addikt

my point of view:
mivel te a kalaptartóba tetted a mélyközepeket ezáltal csináltál egy böszme nagy ládát nekik ami ha kell dübörög.viszont 206-osnak kicsi a kalaptartója, meg ah rendesen le akarsz menni a mélyekkel akkor oda kel egy láda, így az kilőve. így keresek egy olyan mélyhangszórót ami elég gyors mert a zenéhez(trance,dance,rock,metal,punk,pop) keresem a cuccot ahhoz állítom össze.
én se szeretem ha leveri a kalapot a fejemről. magyarul lehet mélyládát is ésszel használni.
elkap a szívroham amikor olyan mélyet hallok ami dübörög morog és elnyom minden mást.

(#1212) Thunder78 válasza golyani (#1211) üzenetére


Thunder78
senior tag

Ez így igaz ... van alatta litertérfogat :)
Máshogy szól általában is, meg nagybevásárláskor is. Így lehet finomhangolni :D :DDD
De azért dübörgés nincs, mivel a sok kis hangszóró kellően gyors ehhez. Meglepően nagy hangerőt is képes kidobni magából és a dinamikája lehengerlő.

Nem lesz egyszerű dolgod. Gyors mélyeket találni nem túl könnyű. A 30cm-es kategóriában alig van pár komoly, 25cm (ha elég neked) esetén viszont jóval nagyobbak az esélyeid :)
30cm-nél nézz küröl a Dragster háza táján. Nekem a HM-hez a subwooferembe van ilyen mély, és koncertdvd-knél is szívesen alkalmazom, mert jól tudja szinesíteni az összképet, ugyanakkor nem dörmög bele a zenébe, meg tud állni, amikor kell.

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1213) golyani válasza Thunder78 (#1212) üzenetére


golyani
addikt

25 cm-es elég nekem abba kis a csomagtartóba.
egy 25cm-es Fusion FEW-10-esnek nagy esélye van mert a kocsi is zöld, ehhez egy olyan 21-24L körüli ládikó :D .
előre egy Impulse Comp 6.5 megy vagy hasonló kategóriában vmi. egy Solid Audio MS-40-es erölködő és egy Pana CG-C5303-as fejegység.sztem jóó lesz...


[Szerkesztve]

(#1214) bajnokpityu válasza Nicky Nygaro (#1201) üzenetére


bajnokpityu
félisten

hát ha még az eladó is azt mondta,hogy alkalmatlanok zenehallgatásra nagy általánosságban 120alatti HM erősitők,akkor gondolhatod.. engem idegesitett,hogy a megszokott zenéim mennyire igénytelenül szóltak.rendesek voltak a boltba,visszavették.persze ajánlották a szép 2106os vagy nemtom pontosan hanyas denont 140ért,de igazából ez sem győzött meg,hogy nekem ő kell mindenáron.
hát nézd,ha életemben nem hallottam volna jobb cuccot annál a HM erősitőnél,akkor valszeg sosem tünt volna fel a hiányosság.nem volt fülsértő,csak egyszerűen elmosott minden finomságot.

DDL:''hülyeség'',ez nagyon komoly vélemény,sajnálom,h máris igy leirtál.

közben meghalálozott este a régi sztereó denonom is,most már úgy érzem végleg.már nem is recseg,hanem fél oldala süket.úgyhogy szenvedek.valamit sürgősen kell keritenem.
genius 5.1 az uccsó vészmegoldás,de már inkább be sem kapcsolom.

ja meg kipróbáltam mit tudnak ezek a digit kábelek.háát érdekes.egy fokkal több részletet vettem észre(de télleg csak hangyányival több),de valami zavart a hangjában.ja meg kijött egy magas frekijű hang néha.ilyen 17-18kHz körüli kb.ez előtte nem volt.ugyhogy vissza az analóg kábelekhez,ez meg marad vésztartalék.

megnéztem a http://thunder78.fw.hu oldalt futólag :)

nem lehet,h amugy azért nem jöttek be az ujak,mert ugyanannyi fénysugárra több pixel jut?akkor inkább az optika fényerejével volt a gond.de ez is általánositás,sztem.én meg elég nagy megelégedésemre használom a panámat.ismerem korlátait,de bolondbiztos,és szeretik kölcsönkérni.nem vok fényképész,sőt még amatőr sem.egyébként van ennek a tipusnak egy 5 megapixeles változata,enyim 4MPes,és nekem is jobban tetszett a 4.

amugy nem értettem,miért nem vettél egy jó erősitőt a kocsiba.nekem sokat javult a hangzása tőle.oké,nem SAL terméket,az lehet többet árt.de az első mondat,h neked nem kell erősitő,az nekem elég érdekes :))

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#1215) DDL válasza bajnokpityu (#1214) üzenetére


DDL
őstag

Öööööö... Nem értelek. :(

Üdv: DDL

Messziről jött ember azt mond amit akar. http://logout.hu/blog/ddl/index.html

(#1216) Thunder78 válasza bajnokpityu (#1214) üzenetére


Thunder78
senior tag

A fényképezős storímnak semmi köze a MP-ekhez. Emiatt szerettem volna váltani. De aztán rájöttem, hogy nem érdemes, mert a jobbfajta elektronikát most is csak a 100k fölötti gépekbe rakják. Röviden ez volt a lényeg :)

Hogy autóba nem akarok erősítőt? Ugyan miért akarnék? A fejegység elég erős, hangzásról meg nem beszélhetünk menet közben, csak álló helyzetben. Ugyebár motorzaj, menetzaj, stb. Tehetsz akármit a kocsidba, nem lesz jobb a hangzása, max azt hiszed, meg jól lehet mutogatni. Nekem nem ez kellett, hanem egy jó hangminőségű cucc. Ez megvan. Kocsiba több minek?
Alapjában véve nem értem, hogy minek a pénzt szórni egy olyan hi-fi-re, ahol nem lehet élvezni a zenehallgatást. Mert ugyebár menet közben a vezetésre illik odafigyelni. Ezek után ott a zene másodrangú. Így is kezelem :)

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1217) Thunder78 válasza bajnokpityu (#1214) üzenetére


Thunder78
senior tag

Másik: Mindek vegyek autóba erősítőt, amikor a fejegységet is általában 1/3-as, max. 1/2-ed hangerőn hajtom. Nincs mélyláda a kocsiban, amihez feltétlen kéne erölködő, akkor meg minek? :D

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1218) djtörök


djtörök
senior tag

Én egy ilyen vásárlását tervezem:

[kép]

• Beépített erősítő, szabályozható hangváltó Szub-basszus hangsugárzó:
• 250 mm átmérőjű hangszóró
• impregnált cellulóz membrán
• gumi perem
• nagy méretű polipropilén porvédő sapka
• 40 Oz-os mágnes
• kettős hangtekercs
• méret (mm): 310 x hossz: 480
• Beépített erősítő:
• 50 W kimenőteljesítmény
• szabályozható frekvencia-átvitel: 20-80 Hz/20-180 Hz
• kisszintű és nagyszintű bemenetek
• beépített közösítő, a jobb és bal csatorna jelének fogadására
• távvezérelhető bekapcsolás
• tartozékok: tápkábel, RCA csatlakozókábel, szerelvények

Azt hogy milyen mélyközép és magassugárzókat veszek hozzá még nem tudom. (akinek esetleg van ötlete segítsen!) Nem drága cucc, de csak ennyim van rá.
Ugyanakkor én nem kocsiban akarom használni, hanem panellakásban!
Ehhez kapcsolódik a köv. kérdésem: ezeket ugye lehet hálózati feszültségről is üzemeltetni? ill. Milyen átalakító/tápegység kell hozzá? Továbbá, ebben ugye beépített erősítő van. Akkor a közép/magassugárzókat mivel tudom erősíteni?
Bocs a láma kérdésekért, de nem értek hozzá.

(#1219) horvathkrisz válasza djtörök (#1218) üzenetére


horvathkrisz
addikt

úristen! :Y
miez a hányás??!! :F :O :O :O

szerk:
tudod panelben használni, csak nagyon stabil egyenáram kell neki, különben ''búgni'' fog...
szomszédok meg majd kib@szn@k... :D

[Szerkesztve]

(#1220) djtörök válasza horvathkrisz (#1219) üzenetére


djtörök
senior tag

köszönöm az építő jellegű hozzászólást. még valaki?

(#1221) horvathkrisz válasza djtörök (#1220) üzenetére


horvathkrisz
addikt

miért nem veszel panelba normális 3utas hangfalakat+erősítőt?
1részt olcsóbban megúsznád, mint ezt a hányadékot, másrészt talán még hangminőseged is lenne...

szerk.: ez a sz@r csak puffog... :O

[Szerkesztve]

(#1222) Fori23 válasza djtörök (#1220) üzenetére


Fori23
őstag

Ha jól látom autóba való, 12V-ról üzemel.

Hova, és mire szeretnél rendszert építeni? Szoba m2, erősítő van? zene, film, monitor vagy tv-hez?


[Szerkesztve]

"mert ugye ritkán lát az ember egy futó gépben lángoló vinyót"-wnix

(#1223) horvathkrisz válasza Fori23 (#1222) üzenetére


horvathkrisz
addikt

Hát, ha ezt akarja otthonra, kell majd neki egyfajta tápegység...
előre sajnálom... :O

(#1224) djtörök válasza horvathkrisz (#1221) üzenetére


djtörök
senior tag

azért kifejtenéd miért hányadék? mint mondtam nem értek a témához!
De ha ajánlasz vmi jobbat, akkor megfontolom

[Szerkesztve]

(#1225) tomiee85 válasza djtörök (#1224) üzenetére


tomiee85
senior tag

Leginkább mert autóba való és abból is a leggagyibb legszarabb márka...(lehet kinai piacon találsz szarabbat de boltban nem)

(#1226) horvathkrisz válasza djtörök (#1224) üzenetére


horvathkrisz
addikt

Most hadd ne indokoljam meg, hogy miért nem ajánlom, mert csak fika lenne...
Ez amugy sem otthoni használatra van!
tomiee85nek meg teljes mértékben igazat adok!

Mennyibe kerül ez?

[Szerkesztve]

(#1227) horvathkrisz


horvathkrisz
addikt

Én ezt ajánlanám, ez nem pénz ezért a cuccért:

[link]

De itt is körülnézhetsz:

[link]

(#1228) golyani válasza djtörök (#1224) üzenetére


golyani
addikt

azt h Sal-t akinek egy kis igéyne van kerüli. ha meg füle is van hozzá akkor meg pláne.
autós cucot szobába totál feleslegesnek érzem mert nem oda van kitalálva.
szerintem is vegyél inkább egy pár 3 utas szettet vagy ha mély kell akkor vmi 2 utasat meg egy szobai mélyet.
ha kocsi lesz akkor esetleg:
Alpine, Fusion, DLD, Pioneer, JBL.

(#1229) horvathkrisz válasza golyani (#1228) üzenetére


horvathkrisz
addikt

Latom, nem csak en utalom a somogyi-fost...
:R

(#1230) Thunder78 válasza djtörök (#1218) üzenetére


Thunder78
senior tag

Ha elfogadsz egy tanácsot, elfelejted ezt a mélyládát. Az egy dolog, hogy 12V DC-ről megy és kell hozzá egy táp, hogy meghajtsd egyáltalán, ráadásul még szarul is fog szólni. Nem azért mert SAL (azért is, de nem elsősorban), hanem mert autóba lett kitalálva, arra való hogy puffogjon. A szobai sub-oknak is máshogy kell szólniuk, meg ennek is.
Ha kicsit visszaolvasol, láthatod, hogy 50k-ból már egy tisztességes sztereó rendszert össze lehet vakarni, aminek a mélyei is a helyén vannak. Annál jobbat olcsóbban nem fogsz összekalapálni, akárhogy ügyeskedsz. Szerintem.

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1231) Thunder78 válasza horvathkrisz (#1229) üzenetére


Thunder78
senior tag

Én sem csípem őket, de azért a demoautójuk megér egy fülelést. Hidd el! :D
Igaz azokba nem is ilyen fos hangszórók vannak, csak rányomták a SAL matricákat :DDD

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1232) Thunder78 válasza djtörök (#1220) üzenetére


Thunder78
senior tag

No ... mivel nem írtad le, hogy konkrétan milyen rendszert szeretnél, ezért adok pár választási lehetőséget.
Sztereo: 1 db sztereo erősítő (rádióval vagy nélküle), 1 pár hangfal (2 utast javaslok).
Forrásnak (cd, dvd, kazetta, stb) amit szeretnél.
Házimozi: 1 db HM erősítő (jól zsebbe nyúlva, mert a jobbfajták nem olcsók), 1 pár front hangfal, 1 pár surrount hangfal (ua, mint front vagy kisebb), 1 db center hangfal, 1 db ''szobai'' subláda (ide beépített erősítő is kell, mert a HM erősítők a sub-ot nem erősítik általában).
Forrásnak szintén amit akarsz.

Továbbá nem mindegy, hogy filmre, zenére (ezen belül milyenre) szeretnél rendszert magadnak. Ezért javasoltam 2 utas hangfalakat, mert azok általában minden stílushoz jól alkalmazkodnak. A 3 utasok leginkább a komolyabb basszust igénylő zenékhez jók, de itt vesztesz a linearitásból, ami által romolhat a hangszerhűség és a hangszín, viszont ezeket disco zenéknél nem venni észre :) Nem egyszerű ... mindig hallgass a füledre, azért van :D

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1233) horvathkrisz válasza Thunder78 (#1232) üzenetére


horvathkrisz
addikt

Nekem otthon 3utas AKAI-m van.Nem diszko zenet hallgatok rajt, inkabb rockot... ;)
Sokmindenkitol hallottam mar, hogy a 2utas jobb, bar nem sok viszonyitasi alapom van.
Hogy erted azt, hogy veszit a linearitasbol es romlik a hangszerhuseg? Kifejtened ezt?
Mar csak azert kerdem, erdekelne a Te velemenyed is!

Nagyon osszetett dolog a HI-FI, ahany ember, annyi velemeny, bar en mindenkiet szivesen meghallgatom... :)

(#1234) Thunder78 válasza horvathkrisz (#1233) üzenetére


Thunder78
senior tag

Persze, hogy összetett dolog, mivel mindenkinek szubjektív a véleménye, azaz a saját igényei és tapasztalata alapján alakul ki :D

Megpróbálom egyszerűen elmagyarázni.
Ugyebár a lineáris az ilyen:
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Persze nincs ilyen precíz hangfal, vagy hangszóró, de most a példa kedvéért tekinsünk el az apróbb eltérésektől a 0-hoz képest :)
A kétutas hangfal, az ilyen:
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯\/¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A tüskénél van a váltás a két hangszóró között.
A háromutas pedig ilyen:
¯¯¯¯¯¯\/¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯\/¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Két váltás van benne. További egy veszteség a lineárishoz képest.
Persze sokminden befolyásolja azt, hogy ezek a tüskék mekkorák, egyáltalán kihallani-e őket? Persze ahol nem hallani, az szerintem nem a mi pénztárcánknak van. Szal szerintem maradjunk annál a verziónál, hogy vannak tüskék és hallani is őket :)
Most belemehenénk a részletekbe, hogy miért jobb 1 tüske és miért nem jó a 2 tüske, milyen frekinél vált, mennyire bonyolult váltó kell a 3 utashoz és mennyivel egyszerűbb a 2 utashoz, stb. Holnapra sem végeznénk vele. Szerintem ennyiből megértetted, hogy miért jobbak a kétutasok :)

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1235) Thunder78 válasza horvathkrisz (#1233) üzenetére


Thunder78
senior tag

Mégvalami ... nekem az összes hangfalam kétutas. Nem véletlenül :D

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1236) djtörök


djtörök
senior tag

Erről mi a véleményetek? :

[link]

/videoton hangfal dupla mélynyomóval/

(#1237) horvathkrisz válasza djtörök (#1236) üzenetére


horvathkrisz
addikt

Na ez mar valamivel jobb, mint a somogyi-kaki! ;)
Azon nagyot neztem, hogy 50ert adjak!!! :Y
NEHOGY MEGVEDD!!! :)) :Y :Y

szerk.: marmint a somogyit
A videotont mennyiert adjak?

[Szerkesztve]

(#1238) Thunder78 válasza djtörök (#1236) üzenetére


Thunder78
senior tag

Nah ezzel már érdemes foglalkozni. Mit kérnek érte? :)

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1239) Thunder78


Thunder78
senior tag

Most hogy ilyen Somogyis téma van én is leírom egy havarom tapasztalatát.
Ő úgy járt, hogy valami elszakadt a 25cm Somogyi (akkor még nem SAL volt) hangszórójában és a membránja kifordult. A belső része állt kifelé. Nagyon muris volt :D
Előtte se volt Somogyi hangszóróm, de ahogy hallom a véleményeket innen-onnan, eztán sem lesz :DDD

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

(#1240) tomiee85 válasza Thunder78 (#1239) üzenetére


tomiee85
senior tag

de az mnc ugyanez a kategória...

(#1241) GeorgeBerger


GeorgeBerger
tag

A sok audiofil fikázza a Somogyit, mint ahogy a sok sznob fikázza a Suzukit.
(a közös bennük az, hogy tömegigényt elégítenek ki, elfogadható áron, elfogadható minőségben)
Akinek az kell, hogy szóljon valami, picit hangosabban és tisztábban, mint a gyári, annak jó.
Hi-endre persze nem ez kell, de ez nem hi-end topik, ahogy látom.

[Szerkesztve]

(#1242) tomiee85 válasza GeorgeBerger (#1241) üzenetére


tomiee85
senior tag

elárulom neked hogy az átlag kocsi gyári cucca szebben szól mint a sal...(ez kb 3 millió felett igaz)

(#1243) DDL válasza GeorgeBerger (#1241) üzenetére


DDL
őstag

Csak HI-FI topik. De a SAL, MNC ide is kevés....


Van ám olcsó és jó hangszórómárka: TESLA. Akarom mondani (írni) TVM. Igaz nem annyira olcsó mint a SAL, vagy az MNC.

Üdv: DDL

Messziről jött ember azt mond amit akar. http://logout.hu/blog/ddl/index.html

(#1244) DDL válasza Thunder78 (#1234) üzenetére


DDL
őstag

Azt ugye tudod, hogy csak részben van igazad? Mert meg lehet ám úgy választani a 3 utas két keresztfrekijét, hogy sokkal jobb legyen a kétutasnál! Igaz viszont a megfelelő hangszórók lesznek nem olcsók. Főleg a közép.


Üdv: DDL

Messziről jött ember azt mond amit akar. http://logout.hu/blog/ddl/index.html

(#1245) GeorgeBerger válasza tomiee85 (#1242) üzenetére


GeorgeBerger
tag

elárulom neked, hogy hallottam már három millió fölötti autóban szólni a zenét, és nem volt meggyőző egyik se.
igaz, az A8 már jól szólt.:)

[Szerkesztve]

(#1246) GeorgeBerger válasza DDL (#1243) üzenetére


GeorgeBerger
tag

rengeteg embernek ez a hi-fi.. mégis mennyit költsön autóhifire, ha csak azt akarja hogy hangosan szóljon a zene? félmilliót/erősítő?:)

(#1247) DDL válasza GeorgeBerger (#1246) üzenetére


DDL
őstag

Attól, hogy drága még nem lesz HI-FI... ;] :( :(

Üdv: DDL

Messziről jött ember azt mond amit akar. http://logout.hu/blog/ddl/index.html

(#1248) djtörök válasza Thunder78 (#1238) üzenetére


djtörök
senior tag

30 ropit kér érte, de sztem alkuképes ár!

(#1249) pweisz válasza GeorgeBerger (#1246) üzenetére


pweisz
senior tag

Atól hogy valami hangosan szól még nem HiFi :)

(#1250) djtörök


djtörök
senior tag

panelba szerintetek elég lenne egy 2*80W-os pioneer erősítő?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.