Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-03 18:52:36

LOGOUT.hu

Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#123001) python1 válasza tranceplanet (#123000) üzenetére


python1
veterán

Biztosan jó lesz esztétikailag
Nálam is tetszett mindenkinek az előtétfal, de most egyelőre kikerültek a vászon mögül a sugárzók, mert új jobb vászon jött, meg is emelkedett a lecsengési időm úgy 100ms-al, sajnos.
Amire figyelj, hogy elég távolságra legyenek egymástól, és a beforgatás is lehet befolyásoló tényező, lehet be kell valamennyire forgatni, mert könnyen lehet, hogy off axis ban ülve lesznek anomáliák. [link]
Azt azért hozzá kell tennem, hogy jobban szólnak most a sugárzók, sokkal teresebb lett a rendszer, hogy kikerültek a sugárzók, már csak a beforgatás és szélesség miatt is.

[ Szerkesztve ]

(#123002) nyepi


nyepi
tag

Sziasztok!
Lenne egy amatőr kérdésem. Olvasgatom a topicot, de sajnos sokmindenben elveszek.
Nemrég vettem egy Wiim Pro hálózati lejátszót, amin néha, amikor csak háttérzenére van szükségem bluetooth-on keresztül játszok le zenét. Az lenne a kérdésem, hogy ez mekkora minőségromlást okoz, ahhoz képest, ha ugyanazzal a flac-el pl. külső HDD-ről etetem? Van értelme átmásolnom a zenéket a HDD-re vagy elég laptopról BT-n keresztül lejátszani? Van-e hallható különbség a kettő között?
Előre is köszönöm.

(#123003) fererencz89 válasza nyepi (#123002) üzenetére


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

Hát, a kapott válasz lehet igen, vagy nem is. Lényegtelen! Próbáld ki, hallgasd meg! Ha maximum egy "olyan, mintha" érzésed van, akkor hagyjad a dogmákat a fenébe, használd, ahogy kényelmesebb! :R

Nem szotkam hibázni.

(#123004) lezso6 válasza nyepi (#123002) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ha támogatja az AAC-t BT-n, akkor gyakorlatilag nincs hallható minőségvesztés. Ha csak az alap SBC-t akkor lehet, de eszközfüggő. Lenne még az AptX és LDAC, de ha windows a forrás, akkor ezek nem fognak menni. Telefonról viszont szokott menni az LDAC.

Illetve Bluetooth 5.2-től elvileg már lenne az LC3 kodek, ami elég nagyon jó és késleltetésben zseniális, de ezt még nem nagyon támogatja semmi.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#123005) nyepi válasza lezso6 (#123004) üzenetére


nyepi
tag

Köszi az alapos választ, de ez már nekem sajnos magas. Egy Wiim Pro van párosítva egy régi, HP Probook 650-hez.
Fülre azt mondanám, hogy nincs különbség, de azt gondolnám, hogy van veszteség BT-n keresztül, Igazából csak a kíváncsiság miatt érdekel, sajnos nem látom a digitális jel tulajdonságait. És ha elméletben van különbség, akkor átmásolom a zenéket és mehet HDD-ről. Ha nincs, akkor nem vesződöm vele. :N

[ Szerkesztve ]

(#123006) Joe123 válasza nyepi (#123005) üzenetére


Joe123
aktív tag

Nagyjából átfutva ebben kb minden lényeges benne van:

[link]

(#123007) lezso6 válasza nyepi (#123005) üzenetére


lezso6
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

Ja, ezek a sokbetűs dolgok a kodekek, tehát mint az MP3, WAV meg FLAC. csak a Bluetooth ezeket nem viszi át ott más kódolások / forumátumok vannak. Röviden kb:

SBC: ez az alap kodek BT-nál, mindennek támogatnia kell. Viszont állítólag nem mindenhol tökéletes, bizonyos eszközök rosszabb minőségben kódolják / dekódolják.

AptX: ez a Qualcomm találmánya, ezért az ő chipjeikkel szerelt cuccokban vannak, mint pl telefon. Ez jobb minőség, mint az SBC.

AAC: ezt ismerjük mint sima formátum, ez lett volna az MP3 utódja, de mégsem terjedt el. Az Apple Music meg a Spotify is ezt használja. Bluetoothon ha jól tudom azért nem elterjedt, mert túl számításigényes a kódolása. Ez is jobb, mitn az SBC.

LDAC: ez a Sony találmánya, az enkóder ingyenes, ezért pl az öszes telefon támogatja. A Windows nem, mert a Microsoft egy lusta disznó. Viszont a dekóder licencköteles, így pl nem minden fejhallgató támogatja.

LC3: Elvileg Bluetooth 5.2-től az alap kodek az SBC helyett. Az LDAC-ot leszámítva elvileg mindennél jobb. Késleltetésben meg főleg, azaz ezzel minimálisan késik csak a hang.

[ Szerkesztve ]

A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.

(#123008) tranceplanet válasza python1 (#123001) üzenetére


tranceplanet
addikt

Igen jópofira akarom megcsinálni. Természetesen a beforgatásra gondoltam én is. Most 3m a két front között a távolság, nem vagyok teljesen boldog így vele, növelni akarom és így a háromszögem is jobb lesz a "sweet spot" -hoz viszonyítva, így a sztereó színpad is javul. Most nem tudom szélesíteni a távolságot, de a fal nagy szabadságot fog adni. A "ribbonok" fejmagasságban lesznek mindenképp. :)
Például a Dali "On Wall" faládái alapból beforgatottan vannak megtervezve, mivel az on wall tartalmaz kabinetet ugye és ott gondoltak rá a mérnökök. Az "in wall" hangszóróknál a magas legtöbbször irányítható.

[ Szerkesztve ]

" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!

(#123009) python1 válasza tranceplanet (#123008) üzenetére


python1
veterán

Akkor szerintem elégedett leszel majd vele, de főleg a párod.

(#123010) nyepi válasza lezso6 (#123007) üzenetére


nyepi
tag

Ohh, köszönöm az alapos eligazítást! :R

És a linket is! Elolvasom.

(#123011) Satyricon


Satyricon
addikt

Sziasztok.

Erősítővásárlás előtt állok, használtan szeretnèk hozzájutni, egy olcsó árkategóriájú sztereo készülékhez. A kiszemeltem:

DENON DRA 500 AE

A már meglévő hangfalpár: MISSION 751, és egy DENON SCM 51, de többnyire csak az előbbit használnám.

Tudom, hogy a MISSION hangfalpár nem a mélyeiről híres, ha jól emlékszem, akkor inkább stúdió hangzással van megáldva. Viszont a jelenlegi erősítőmmel használva(h/k AVR 130 5.1) eléggé tompán szól, kevés dinamikával, és enyhe visszhanggal, ami cseppet már sérti a fülem. Úgy gondolom, hogy ez a 90es évek beli hangfal nem erre képes, sokkal jobbat ki lehet belőle hozni! Hozzáteszem, kevésbé értek az ilyen erősítő adatokhoz, emiatt is kérném a segítségeteket.

Ahol és ahogy használnám:

- Kb 25nm2-es nappali, (összevont konyhával)
- Egyáltalán nem fontos a hangerő, sokkal inkább a minőség számít
-később tervben van a tuning
-kb 2,5-3 méterre van tőlem a hangfal
-60%-ban veszteségmentes, hanganyaggal, 40%-ban bluetooth-szal használnánk(Logitech audio adapter)
- kizárólag rock/metalt szoktam hallgatni.

Szerintetek megfelel a belinkelt DENON erősítő erre a célra?

Vagy még ezeket az erősítőket tudnám jó áron beszerezni:

DENON DRA-585 RD
KENWOOD KR A4010

Ha a belinkelt wrősítőt nem ajánljátok, akkor a másik két erősítő esetleg?

Sokkal többet most nem tudok sajnos rászánni

(lOo \ (llll) (llll) / oOl)

(#123012) bytesizelife válasza fererencz89 (#122999) üzenetére


bytesizelife
kezdő

Pár száz forintért sajnos nem sok mindent kapni, elég drága lett a rézkábel. 10m 2x2.5mm2 OFC-ért hétezer forintot fizettem legutóbb. Nem véletlenül sumákolnak sokan a rézzel futtatott alukábelekkel (CCA). De abban igazad van, hogy bármelyik tisztességes rézkábel jó.

(#123013) VoidXs válasza bytesizelife (#123012) üzenetére


VoidXs
Topikgazda

Majdnem leírtam, hogy tudok fele annyiért is, majd megnéztem a legjobb árú forrásom, és nem 700/m? Tényleg elszálltak az árak.

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#123014) barack1997 válasza Satyricon (#123011) üzenetére


barack1997
senior tag

A Logitech BT adaptert engedd el velemenyem szerint. Az nem méltó egy hifihez. Van a Topping BC3-as tipusa, ha mindenkepp BT adapter. Egyik cimborám pont ezt a Logitechet valtotta ki vele. Nincs random pattogas, sokkal szebben es dinamikusabban is szol. Szinten volt nalam is ilyen Logitech adapter a Z2200 es a Z906 mellett hasznaltam, ez az epphogy mukodik szint. Viszont a Topping aukorrekt, Rendes ESS 9018Q2C DAC van benne, bar nem 5-10 ezer Ft de megeri a felarat abszolut. :)) :))

(#123015) nLali


nLali
senior tag

Tetszik a Cavern frissített verziójában a pár kattintásos megoldás. Szuper lett. :C

(#123016) VoidXs válasza nLali (#123015) üzenetére


VoidXs
Topikgazda

Köszi, a Dirac ART felülete ihlette, csak a hülyeségeit máshogy csináltam. :D

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#123017) Peczek válasza Bitpalace (#122994) üzenetére


Peczek
aktív tag

A Videoton Cleopatra erősítő + hangfal pároshoz képest szerintem ez egy nagyságrendi javulás lesz. Persze ha nincs komoly műszaki probléma (kontakt hiba, kondik kiszáradva, hangfal perem kirepedve stb.)

(#123018) Bitpalace válasza Peczek (#123017) üzenetére


Bitpalace
senior tag

Szia!

Köszönöm a választ neked is. Abban még esetleg tudnál segíteni hogy itt fórumon van olyan szaki (elektromuszeresz) vagy akit ajánlani szoktatok? Elvinnem hozzá az erősítőt csak higy nézze át, én autoszerelo vagyok ehhez a részhez kevésnek érzem magam.

Köszönöm :R

(#123019) Peczek válasza Bitpalace (#123018) üzenetére


Peczek
aktív tag

Szerintem ha szépen szól, akkor használni kell. Ez nem az a kategória, amit az ember nagyon szervizbe visz, mert drágább lesz a leves, mint a hús. Én mintha itt lettem volna egy öreg HK erősítővel [link]

(#123020) sgery


sgery
őstag

Ha érdekel valakit (nem tudom van-e itt még más rose hifi használó, vagy ha vásárlás előtt állsz jó ha tudod..) hogy megy a rose hifinél egy sw update.
Minden rose eszközön android alapú egyedi felületű történet van, nagyjából mindegyiken azonos csak eltérő kijelzővel és funkciókkal. Erre szokott jönni OTA frissítés. Nálam eddig 2 ilyen nagyobb frissítés volt, az elsőnél nem voltak igazán gondok, nade a 2 héttel ezelőtti minden felhasználónál kiverte a biztosítékot - ahogy a rose comm. fórumon látható mindenkinek volt valami hibája. Úgy látszik elfelejtették tesztelésre kiküldeni mielőtt élesítették volna..
A qobuz-ba frissítés után senki sem tudott belépni, csak aki ios-t használ. Ezen pár nap alatt javítottak kicsit, utána már be lehetett lépni de a legtöbb embert minden nap kidobja és újra be kell jelentkeznie.
A tidal-nál is hasonló hibkák voltak.
Ahoz, hogy sok funkciót elérj meg úgy működjön is a rendszer ahogy kell, a telefon, pc, tablet eszködön be kell jelentkezni. No, hát a legtöbb embernél - ahogy nálam sem - tud bejelentkezni ezekre. Kb 13 napig az ipaden legalább még ment - pc-n és androidon nem.. - de most már ipad is kilépett és nem tud visszalépni. Hiába minden eszköre is jött frissítés, egyik sem megy.
Természetesen magán a rose erősítőn se lehet bejelentkezni...
A rendszer szerint nem létezik a felhasználónév amit eddig használtam - ha újra regisztrálnám akkor viszont már regisztáltként mutatja...

A hivatalos fórumot elárasztották a userek elégedetlenségei, 14 nap alatt nem tudta megoldani a gyártó a hibákat - visszafrissítést pedig nem enged.

Szóval így megy egy tech cégként nyomuló, nem épp olcsó erősítő/streamer gyártónál a frissítés és annak kezelése.

Persze maga a dolog jó lenne, hogy folyamatosan frissítenek, javítanak, új dolgokat adnak hozzá, csak hát ezeket tesztelőkhöz ki kéne küldeni és alaposan átnézni.

Kár érte, mert maga az eszköz amúgy nagyszerű mind hangra mind tudásra - már amikor épp működik mindez :/

FurTv-s Lapeno figurát keresek, aki tudja hol lehet venni szóljon!!!:)

(#123021) liszi70


liszi70
nagyúr

Ezeknek az albumoknak mi a funkciója szerintetek? [link] [link] Sok ilyen album van. 1-2 perces számok, szinte egyformák, jelen esetekben 50 db albumonként. Ha legalább folyamatos lenne, akkor érteném, mert relaxáláshoz, tanuláshoz, kávéházba, stb. De szétszaggatva 50 részre, gyakorlatilag ugyanaz a zene.... Mire jók ezek? Ez talán tanuláshoz készült: [link] Én ettől biztos begolyóznék és suicid késztetésem lenne, nem pedig az agyam fogna jobban. :D

[ Szerkesztve ]

(#123022) VoidXs válasza liszi70 (#123021) üzenetére


VoidXs
Topikgazda

Ahhoz készültek, hogy az algoritmus nagyobb eséllyel adagolja. Spotify-on arányosan kapnak az előadók a teljes bevételből, lejátszások száma (legalább fél perc belehallgatás) alapján.

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#123023) orbano válasza VoidXs (#123022) üzenetére


orbano
félisten

Gondolom ezek AI generált zenék

A vér nem válik VAZZE!™

(#123024) VoidXs válasza orbano (#123023) üzenetére


VoidXs
Topikgazda

Annyira még nem fejlett az a technológia.

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#123025) orbano válasza VoidXs (#123024) üzenetére


orbano
félisten

Valahol tavaly azt olvastam, hogy már tele a spotify, és én is hallottam egy két tűrhetőt ha jól emlékszem :F

A vér nem válik VAZZE!™

(#123026) VoidXs válasza orbano (#123025) üzenetére


VoidXs
Topikgazda

A tucatszámra random exportált 3 hang még nem AI. Az sokkal rosszabb lesz, mert azt még élvezni is lehet majd. Most még ott tartunk, hogy a jó AI zenéhez nagyon sok emberi beavatkozás kell.

[ Szerkesztve ]

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#123027) liszi70 válasza VoidXs (#123022) üzenetére


liszi70
nagyúr

Ahhhhaaaa!..... Már csak az a kérdés, kik veszik fel ezekért a lóvét, mert nem mindig tűnik valid személynek vagy együttesnek. Például New York Piano Trio, aki ezen az "albumon" nem kevesebb mint 100 db, egyenként kb. 1,5 perces opusszal örvendeztet meg minket. :D De a neten semmi nincs róluk, és sok ilyen van.

[ Szerkesztve ]

(#123028) VoidXs válasza liszi70 (#123027) üzenetére


VoidXs
Topikgazda

Amikor az első ilyen pandémia volt, kiderült, hogy az Epidemic Sound állt mögötte.

W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

(#123029) fererencz89


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

Volt itt fejhallgatós koncert mostanában, hát itt még csak közönség sincs, és messze-távol vannak közben mindentől, és mindenkitől: [link]

Nem szotkam hibázni.

(#123030) orbano


orbano
félisten

Genelec 8361A-t hallott már valaki? Vagy tudtok olyat, akinek van? Nagyon gondolkodom, hogy a borsos ára ellenére is jobban járok majd egy ilyennel, ha amúgy tetszik a hangja...

A vér nem válik VAZZE!™

(#123031) fererencz89


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

A magyar hájend egy szelete: [link]

high resolution reference tweeter (USA): [link]
Majd egy pár doboz evvel építkezve: Prices from 3 990.- EUR

Nem szotkam hibázni.

(#123032) tranceplanet válasza fererencz89 (#123031) üzenetére


tranceplanet
addikt

Még nem néztem meg, de pótolom. Láttam a korábbi videót róluk. :C

" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!

(#123033) Joe123 válasza orbano (#123030) üzenetére


Joe123
aktív tag

Én nem hallottam, de Amir igen:

[link]

(#123034) orbano válasza fererencz89 (#123031) üzenetére


orbano
félisten

Egy 4000 eurós hangfalat pedig a kereskedő kb. 2000 euró körül kap meg, abból még vond le a kerekedelmi lánc többi részének a hasznát, ÁFA-t, adókat, miegymás.
Aztán a legnagyobb kötség az összeszerelés és tesztelés lehet, plusz a magas K+F, az anyagköltség, benne a driverekkel eléggé minimális, nincs sok mozgástered, ha egy adott árat lőttél be a termékednek.

Joe123: ez keltette fel az érdeklődésem, de nem vagyok benne biztos, hogy az én világom.

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#123035) fererencz89 válasza orbano (#123034) üzenetére


fererencz89
őstag
LOGOUT blog

Anélkül, hogy ismerném a valós megszólalását, tudását: töredék / harmad áron vannak az emlegetett lengyel-, cseh,... dobozok, minimum ilyen szintű hsz-készlettel, kabinettel. Persze ránézésre. De mint termék, talán rendes háttérrel. De hát valahol el kell kezdeni, zenét, bocsánat ZENÉT a népnek apró pénzért! :D

[ Szerkesztve ]

Nem szotkam hibázni.

(#123036) Mathiask válasza orbano (#123034) üzenetére


Mathiask
senior tag

Ez akár hihető is lenne, de akkor ez hogy létezhet? 3700$ és soundimports oldalról összeválogatva a hangszórókészletet 1170EUR jött ki. (Berylium magas, Purifi mélykötép + passzív radiátorok) Oké biztos olcsóbban kapja, de ez se nagy szériás doboz, szóval nem lehet nagy mennyiségi kedvezményt szerezni a hangszóró készletre szerintem.
Mellesleg mérve is elég jó, ha jól rémlik Erin azt mondta, hogy a legjobb passzív doboz, amit mért.
[link]

(#123037) Bitpalace válasza Peczek (#123019) üzenetére


Bitpalace
senior tag

Ott tartok hogy papamtol elhoztam a szettet, viszont a hangfalak nem az igaziak. (Mission 732) Sajnálom őket mert úgy tudom azért tényleg nem egy gagyi gyártó hangfalai de foglalkozós nagyon. Esetleg tudnátok mondani hasonló kaliberű párost ami viszonylag jó áron beszerezhető használtan és dinamikus hanggal rendelkezik? Én úgy néztem hogy 40-50 között mozog, de lehet tévedek. 701et szerettem volna de azt csak külföldről tudnék rendelni és úgy tudom melyben egy kicsit gyengék. Erősítő szerencsére hibátlan Pioneer A-339.
Azon is gondolkodtam hogy kötni hozzá melysugarzot, de ezen nincs csatlakozási lehetőség na meg persze ha van olyan hangfal ami alapból szép melyeket produkál, akkor felesleges is. Tudom kompromisszum kell ebben az árkategóriában.

Előre is köszönöm!

(#123038) Joe123 válasza Mathiask (#123036) üzenetére


Joe123
aktív tag

Elsőre azt hittem ki van szakadva a mélyközép membrán széle, de aztán látom, hogy ez valami extra hosszú löketű cucc. :)

(#123039) Dißnäëß válasza fererencz89 (#123031) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Hogy izgulnak mindketten a Popori interjú alatt :D
Jók ezek a szögletes Rode mikrofonok, már van 32 bitet tudó is. ;]

"A budapesti kiállítás akusztikai környezete lerombolja a termékünk nimbuszát, erre nincs szükségünk".

Érdekes volt hallgatni.

Sok itt azért a hit, még mindig azt látom. De a design-ok nem rosszak, a fa híve nem vagyok ugyan annyira, így a Popori nem játszik, de az NCS nagyon baba. :K

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#123040) PuMbA válasza Dißnäëß (#123039) üzenetére


PuMbA
titán

"A budapesti kiállítás akusztikai környezete lerombolja a termékünk nimbuszát, erre nincs szükségünk".

Ezt mondtam én is anno :) Az egész hifi show közel értelmetlen, mikor a szobámba jobb akusztika van.

[ Szerkesztve ]

(#123041) Dißnäëß válasza PuMbA (#123040) üzenetére


Dißnäëß
veterán

A megdöbbentő az volt, hogy amúgy jóban van a szervezővel és az tudja is a visszajelzéseket, mégsem változtatnak.

Hihetetlen.

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#123042) Dißnäëß


Dißnäëß
veterán

Estike, végre Tidal-re is felkerült. :) Nagy kedvenc.
YT

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#123043) tranceplanet válasza Bitpalace (#123037) üzenetére


tranceplanet
addikt

Újonnan: [link]
Használt: [link] [link] [link] [link] [link] [link]
[link] [link] [link]

[ Szerkesztve ]

" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!

(#123044) orbano válasza fererencz89 (#123035) üzenetére


orbano
félisten

jó én ezeket ne mismerem, csak általánosságban mondtam :) ismerve a magyar cégek versenyképességét, én sem vennék magyart :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#123045) orbano válasza Dißnäëß (#123039) üzenetére


orbano
félisten

a budapesti kiállítás tavaly nekem a hifibe vetett hitemet rombolta le, egy rossz vicc volt az egész :D
látom PuMbA is osztja a véleményemet :)

és az egyi kiállító is mondta, hogy pár hónap és elkészül a bemutatótermük, inkább ott hallgatózzak, mert láttam rajtam, hogy fáj a fülemnek az egész :D

[ Szerkesztve ]

A vér nem válik VAZZE!™

(#123046) Dißnäëß válasza orbano (#123045) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Az lehet a Popori volt pont, itt is mondta az előbbi interjúban, hogy Baja és Kecskemét után Bp bemutatóterem készül. :K

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#123047) Dißnäëß


Dißnäëß
veterán

Nem tudom láttátok-e az "1900 - Az óceánjáró zongorista legendája" c. filmet.
A világ legkirályabb zongoradarabjai szólalnak meg benne :) (Morricone ofkorsz).

Persze, én Tim Roth-ot is imádom..
[link] [link]

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

(#123048) barack1997 válasza Dißnäëß (#123042) üzenetére


barack1997
senior tag

De rohadt jo szám :DD ugy velem felfedezni van atfedes a zenei izlesvilagunkban ha gondolod cserelgethetunk zeneket. :))

(#123049) liszi70 válasza Dißnäëß (#123047) üzenetére


liszi70
nagyúr

"Az óceánjáró zongorista legendája"

Alapmű. :K (Érdemes belőle a rendezői változatot beszerezni.)

(#123050) Dißnäëß válasza liszi70 (#123049) üzenetére


Dißnäëß
veterán

Az milyen hosszú a lejátszóprogram szerint ?

Lá lá lá lá lááá lááá.. Lá lá lá lá lááá lááá .. Lá lá lá lá lááá lá lááá lá lá lá lááááá láááá

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.