Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-03 18:52:36

LOGOUT.hu

Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#31001) orbo


orbo
tag

Sziasztok,

Újra a tanácsotokat kérném.
Kaptam egy jó ismerőstől egy Pio tunert, ami sajna nem működik tökéletesen. Csinál olyanokat, hogy mondjuk cd lejátszáson van, és magától átkapcsol rádióra. Gáz, mert a rádió sokkal hangosabb, aztán leviszi a hajam a fejemről... :)
Még nem vettem meg a cuccost, mert úgy egyeztünk meg, hogy 3 hónapig használom, ha tetszik eladja 10 ezerért, ha nem akkor visszaadom. SZóval vszínű visszaadás lesz...

De most vennem kellene egyet. Szerintetek milyet érdemes venni? Használtan szeretném, azt hiszem ez lesz a karácsonyi ajándékom. :)

Köszi.

(#31002) #10726912 válasza orbo (#31001) üzenetére


#10726912
törölt tag

A tunerek nem szoktak átkapcsolni és hangosabban szólni....Rádiós erősítőről van szó? Próbáld kikapcsolni a PTY funkciót, ha csak híreknél kapcsolgat át (bár elvileg ilyenfajta funkciót az autós fejegységekbe építenek be).
Mennyit szánnál a cserére? Milyen típus ez a Pioneer pontosan?

(#31003) orbo válasza #10726912 (#31002) üzenetére


orbo
tag

Igaz, rádiós tunerről van szó, Pio SX305 RDS.

PTY funkciót nem tudok állítani, de nem is híreknél kapcsolgat át.
Max. 20-at szánok rá.
Köszi.

(#31004) eclipse006 válasza orbo (#31001) üzenetére


eclipse006
őstag

Szia.

Rádiós erősítő lesz az szerintem is. Én még a bemenetválasztó részre gondolok, hogy az játszik veled, de egyáltalán nem biztos, Így típus nélkül ezt is félve mondom.

szerk: közben látom, írtad a típust, nem ismerem, de én továbbra is arra gyanakszom amit előbb írtam. Illetve volt nálam egy Sony rádiós erősítő korábban ami össze vissza kapcsolgatott magától. A probléma forrása az előlapi panel volt, kontakt spray-el való kitakarítás után elmúlt a probléma. Nem kizárt, hogy hasonló nálad is a probléma.

[ Szerkesztve ]

https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu

(#31005) #10726912 válasza orbo (#31003) üzenetére


#10726912
törölt tag

Volt nekem is, kár, hogy van ez a hibája, mert jó hangú darab.
Alternatívaként tudom ajánlani a Yamaha sorozatot, ebben az árkategóriában (20 ezer) jobb hangja van illetve nekem jobban tetszik a hangzás világa, a hangszíne is szerethetőbb számomra és kevésbé érzékeny a hangfal minőségére a Pionerrel ellentétben, nekem az RXV-395-ös darab van belőle, de a 4xx-es sorozat is jó hangú, ha találsz ennyiért.
(Általánosságban jobban szeretem a Yamaha hangját, mint a Pioneer-ét :B ).

[ Szerkesztve ]

(#31006) DDL válasza orbo (#31001) üzenetére


DDL
őstag

Pioneer SX-339

Pöpec ha meg van: Pioneer SX-636, vagy ez

Üdv: DDL

[ Szerkesztve ]

Messziről jött ember azt mond amit akar. http://logout.hu/blog/ddl/index.html

(#31007) Pety válasza DDL (#31006) üzenetére


Pety
senior tag

nekem sx-890-volt,ha még egyszer visszakerülne hozzám sose hallgatnék zenét annyira rossz hangjuk van
ezeknek a régi pio-nak.csilli villi meg jól néz ki,de ne kapcsold be csak nézegesd..... :U
nem tudom,hogy milyenek az újak ,de nem hiszem,hogy sokat javultak hangilag....

"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"

(#31008) DDL válasza Pety (#31007) üzenetére


DDL
őstag

Azt nem is ajánlottam....

Egyébként soha ne legyen rosszabb rádióm, mint a Pio SX-690...

Üdv: DDL

[ Szerkesztve ]

Messziről jött ember azt mond amit akar. http://logout.hu/blog/ddl/index.html

(#31009) DDL válasza Pety (#31007) üzenetére


DDL
őstag

A 8xx és a 950 feletti tipusok "korszerű" IC-s erősítősek voltak. Az előfokban. A végfok sem egy remek mű. A 4xx, 5xx, 6xx egészen a 780-ig hagyományos technika. Mérföldekkel jobb hanggal.

Ha valaki ezeknél jobb rádió hangot szeretne akkor külön tuner + erősítő. De ez nem 20k lesz...

Üdv: DDL

[ Szerkesztve ]

Messziről jött ember azt mond amit akar. http://logout.hu/blog/ddl/index.html

(#31010) zolika30


zolika30
csendes tag

Üdv!
Otthoni zenehallgatáshoz szeretnék beruházni egy kisebb költségvetésű hangfalpár és sztereó erősítő párosításba. Mindenképpen csak használt jöhet szóba az anyagi keret miatt. Viszonylag jó minőségű cuccot szeretnék, de nem szeretnék vele falat bontani, max 100w bőven elég lenne, és nem számít ha régi darab, lényeg a hangzás lenne(tudom hogy ehhez lényegesen többet kellene rá szánni de ezt nem lehet sajna). Ami azt illetti elsődlegesen rock/punk/alternatív/metál stílusok szólnának rajtuk.
Az erősítőre max olyan 20k körüli összeget szánnék -ezt talán kevésbé szokta cserélgetni az ember, gondolom én. Néztem már régebbi videoton ea 7386s típusút, illetve hallgattam is de igazából nincs összehasonlítási alapom nagyon. Jókat hallottam a Pioneerekről, pl egy A-209R-est néztem ki eddig, és sok másról olvastam de hát ugye az igazi ha az ember meg tudja hallgatni.
Magára a hangfalakra szintén nem szántam valami nagy összeget, 10-20k körül mozog, pl egy Videoton 2050-et találtam és hallgattam is, de itt is szükségem lenne segítségre.
Tehát tanácsokat szeretnék első sorban olyanoktól akik ismernek valami bevállt típust rendelkeznek tapasztalattal e téren mind erősítő mind hangfalat illetően, ami persze megfelel ezen elvárásoknak.
Köszi szépen előre is. :)

(#31011) Patice válasza zolika30 (#31010) üzenetére


Patice
nagyúr

A használt cucc ebből a keretből jó ötlet.

Szerintem régi, de megbízható hangfalakat + erősítőt érdemes tényleg nézned, jó az irány!

10-20 között szoktam látni régi, nagyobb darab 3 utas, zárt hangdobozokat itt.

Erősítőt szintén itt.

A korrekt eladók megengedik, hogy vásárlás előtt meghallgasd a kiszemelt példányt, akár saját hangfallal, vagy saját erősítővel. Hallgass meg lehetőleg többet, mielőtt a vásárlás mellett döntenél. Vigyél magaddal olyan zenét, amit már nagyon jól ismersz, amit már százszor hallottál, hogy tudj mihez viszonyítani.

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#31012) Pety válasza DDL (#31009) üzenetére


Pety
senior tag

Komplett stk ic-s volt legalábbis az sx-890,mert belenéztünk.Fene tudja szerintem azok a lapos videotonok
tuner+ erősítő jobb választás ebben az árkategóriában,de ez csak egy vélemény a sok közül.
Én csöves párti lettem régóta :DDD
Üdv: Peti

[ Szerkesztve ]

"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"

(#31013) zolika30 válasza Patice (#31011) üzenetére


zolika30
csendes tag

Köszönöm a segítséget, de igazából konkrét típus érdekelne, mit ajánlotok, ami már bevált éés megbízható, és majd keresgélek én ennek megfelelően :)

(#31014) andorra válasza zolika30 (#31013) üzenetére


andorra
őstag

Azt az ajánlatot kaptad, hogy lehetőleg minél többet halgass meg és annak alapján dönts. Ami másnál bevált, az neked egyrészt egyáltalán nem biztos, hogy jó lesz, másrészt valószínűleg éppen nem lesz belőle eladó.

(#31015) #71562240 válasza zolika30 (#31010) üzenetére


#71562240
törölt tag

(#31013)-ra is.

Egy-két észrevétel és tanács:
Ha új készüléket akartál volna venni, akkor viszonylag könnyű lenne tanácsot adni, mert ki-ki elmondhatná, hogy szerinte a jelenleg kapható készülékekből az adott árkeretben mik a legjobbak, illetve az igényeidhez legjobban illeszkedők. Használt készülékre azonban nehezebb konkrét típusokra szóló ajánlást adni, egyrészt mert az, hogy használtan éppen mit éri meg megvenni, azon múlik, hogy éppen mit, mennyiért hirdetnek, másrészt mert az elvileg szóbajöhető típusok köre korrelál a végtelennel, - kicsit persze sarkítva. Tehát használt készülékre való tanácsadás terén igazából az a módszer tud működni, hogy a tanácskérő találkozik a hirdetési kínálattal, és annak alapján konkrét hirdetésekre rákérdez: itt ezt hirdetik ennyiért, szerintetek megéri-e?
Kezdetnek példálózzunk az ötleteiddel, vegyük azt, hogy erősítőre és hangdobozra is külön-külön van 20ezer forintod. Használt készülékek körében á 20ezerért már lehet találni hallgathatós típusokat is, ha nem is könnyen.
Videotont ne vegyél, erősítőt se, hangdobozt meg különösen ne, mert egyik típusuk sem ér ennyi pénzt - állítom én. A Pioneer példád már valamennyivel jobban veszi ki magát, az az A209R erősítő a maga idejében egy több mint korrekt hangú készülék volt az alapkategóriás "áruházi" típusok között, kicsit magasba húzós, néha súlytalan, de mégis viszonylag tisztán és részletezően szóló, dinamikus karakterével.
A fő haszna annak, hogy itt kérdeztél, az lesz, hogy mi a tömegtermelt áruházi típusok felől elkezdünk terelni téged a zeneorientált hifi-audiofil gyártók zeneorientált készülékei felé, - no persze széles sávban átfedés van ezen két kategória között, és az is igaz, hogy néha-néha lehet egy-egy gyöngyszemet találni a tömegtermelő multik "szemétdombján" is, - éppenséggel a szóba került A-209R erősítő is amolyan határeset, akár zeneorientáltnak is nevezhetnők az adott olcsó árához képest, vagyis az a típus akár meg is vehető, ha jó áron találsz.

Nem konkrét típusokat ajánlanék a figyelmedbe, hanem néhány olyan márkát, amelyeknél esélyed van, hogy az olcsóbb, tíz-húsz-harminc éves korú készülékeik között az árkeretedbe illő áron találsz olyat, amit érdemes megvenni zenehallgatási célra, - illetve érdemes megkérdezned tőlünk, hogy szerintünk az adott márka éppen meghirdetett típusa megveendő-e annyi pénzért, amennyiért hirdetik. Hangdobozok közül inkább csak kis méretű, állványos dobozok férnek bele a keretbe.

Erősítők: Cambridge Audio, Rotel, NAD, Harman-Kardon, Marantz, Denon, Orion (mármint a régi magyar, nem a mai japán cég), Yamaha...

Hangdobozok: Tannoy, Mission, JPW, Mordaunt Short, Cambridge Audio, Bowers & Wilkins, Wharfedale, Visaton, Boston Accoustics, Canton, Heco, System Audio...

Néhány példa, némelyik szándékosan aláhúzva:

YAMAHA AX-396 ti
DENON PMA-495R
JPW ML-410
HECO Interior Reflex 10H
Infinity Reference 1i
Canton Karat
Épített hangfal pár Seas hangszórókkal

[ Szerkesztve ]

(#31016) Rederik


Rederik
tag

Sziasztok,,

Lehet teljesen buta a kérdés, de érdemes kisérletezni jó minőségű RF kábelből hangfalkábelt csinálni? Vagy itt a tökéletesen csillapított RF kábel pozitív tulajdonságai egyáltalán nem számítanak?

Köszönöm

(#31017) #03969024 válasza #71562240 (#31015) üzenetére


#03969024
törölt tag

+ 1 szavazat a Yamaha és a JPW mellett. Gondolom, alkudni is lehet egy kicsit.

(#31018) blattida válasza #71562240 (#31015) üzenetére


blattida
nagyúr

A JPW dobozzal egyetértek (bár,ez is szóba jöhet!), viszont erősítő fronton cserét ajánlanék,már csak a hangdobozhoz jobban illeszkedő teljesítmény miatt is: Denon.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#31019) BBéci válasza #71562240 (#31015) üzenetére


BBéci
titán

Erre a japán Orionra gondoltál?
Annyira nem is új, alig 54 éves. :K

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#31020) DDL válasza zolika30 (#31010) üzenetére


DDL
őstag

Dynaco A-25

DENON PMA-520

DENON PMA-560

Bár lehet ez rockra jobb lenne: Pioneer SA-540

LUXMANN A-331

Üdv: DDL

Messziről jött ember azt mond amit akar. http://logout.hu/blog/ddl/index.html

(#31021) Tamoo


Tamoo
MODERÁTOR

ProAc Studio 130-ról mit érdemes tudni?

(#31022) Patice válasza Tamoo (#31021) üzenetére


Patice
nagyúr

Hogy jó doboz.... :))

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#31023) blattida válasza Tamoo (#31021) üzenetére


blattida
nagyúr

Mire gondolsz?
Pontos, részletes, dinamikus hang, kottázható mély hangok, nagyon szép, artikulált középtartománnyal és egy csipetnyi harsánysággal a magas tartományban, egy kissé rendszerfüggő, igényli a teljesítményt, jó jelenlétérzet, mondhatni jellegzetes proac.

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#31024) Tamoo válasza blattida (#31023) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Ilyesmire gondoltam. Köszi! :) Csak kíváncsiságból érdekelt.

(#31025) blattida válasza Tamoo (#31024) üzenetére


blattida
nagyúr

Már azt hittem, megszaladt egy kicsit és beruháznál... ;] ;)

Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

(#31026) Tamoo válasza blattida (#31025) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Van most ugye egy használtan, de nem akarom költségekbe verni magam. :( pedig ott motoszkál bennem... ;]

(#31027) andorra válasza Tamoo (#31026) üzenetére


andorra
őstag

Rossz belegondolni, hogy ennyi pénzből még mennyi kábelt vehetnél....

(#31028) Tamoo válasza andorra (#31027) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Hiába szurkálódsz, azt én tudom mennyit költöttem kábelekre. ;)

(#31029) bajnokpityu válasza Tamoo (#31021) üzenetére


bajnokpityu
félisten

Tegnap hallgattam egy kb méteres ketutas proac klont. Mocskos jól zenelt.

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#31030) trufa12


trufa12
addikt

Sziasztok
Azt szeretném kérdezni ,mi az a HI-LITE SCAN ?

(jah már rá is jöttem )

[ Szerkesztve ]

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#31031) zolika30


zolika30
csendes tag

Hello! Köszi az eddigi segítségeket.

Lenne még pár kérdésem.
Tehát főleg rock zene hallgatására kellene de nem nagy a keret rá, illetve nem a tökéletes hifi a cél csak az itthoni "normálisabb" zenehallgatás. Erősítő téren szerintetek mi éri meg az alábbi hirdetések közül? vagy valami egyéb? Véleményetek is érdekelne pl a castonról mit gondoltok.
Pioneer A-209R
Pioneer SA-540
Pioneer SX-339
Denon PMA-250
Denon PMA-520
Denon PMA-495R
Yamaha AX-396
Yamaha RX-397
Castone B200

Ami a hangfalakat illeti nem a kisméretű hangdobozokra gondoltam. Nem hifista célra keresek, inkább nagyobb 3 utas hangfalak (20-25ös méllyel) érdekelnének. Még ha régi is és nem olyan jól szól mint azok, de legalább valami középutat keresnék, illetve ott is lehet valami gyöngyszem, csak hát én nem igazán vagyok otthon e téren...

(#31032) zolika30 válasza zolika30 (#31031) üzenetére


zolika30
csendes tag

Erősítők közül kimaradt egy FineArts V14 távirányítóval 28 ezerért.

(#31033) Patice válasza zolika30 (#31032) üzenetére


Patice
nagyúr

Azt vedd... :))

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#31034) eclipse006 válasza zolika30 (#31031) üzenetére


eclipse006
őstag

Szia.

A Castone-hoz volt szerencsém, szerintem az annyira nem a szobai zenehallgatásra van tervezve, inkább hangosításra.

https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu

(#31035) Dorian válasza Patice (#31033) üzenetére


Dorian
félisten

Szerintem nem-hifi célra ne azt vegye, inkább hagyja meg másnak, aki minőségi hangfalakat kötne rá.

Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!

(#31036) orbo


orbo
tag

Sziasztok,

Az alábbi két rádióerősítőt véleményeznétek nekem?

[link]

[link]

Igazából a keretem kicsit kevesebb ennél, de ezek szimpik elsőre.

Ha esetleg konkrétan tudtok ajánlani 20 körül sztereó rádióerősítőt, köszönettel fogadom.

(Omnitronic PSM 6.5-ös hangfalpárhoz kellene)

(#31037) bajnokpityu válasza Dorian (#31035) üzenetére


bajnokpityu
félisten

;]

eladók: Hifiman HE560V3, Topping DX3PRO+ DX7PRO

(#31038) eclipse006 válasza Dorian (#31035) üzenetére


eclipse006
őstag

Elsiklottam az utolsó bekezdésénél, ez alapján a Castone-t ajánlom. :DDD

orbo: Szerintem ez a JVC rádióerősítő nem rossz ennyiért.

[ Szerkesztve ]

https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu

(#31039) BBéci válasza zolika30 (#31031) üzenetére


BBéci
titán

Mi a bánatnak kell 20-25 centis mélysugárzó?
Nem is értem, szegény Bajnokpityu miként tudja elviselni, hogy ELAC-jaiban csak 15 centisek mozgatják a levegőt. Dorian DALI C6 dobozaiban 16 centisek a mélysugárzók. Ezekhez képest amiket én hallgatok, valóságos óriások a maguk 18 centijével.
A háromutas konstrukció kergetése szintén elhibázott ötlet a rendelkezésedre álló összegből.

Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!

(#31040) Patice válasza BBéci (#31039) üzenetére


Patice
nagyúr

Az lehet az én saram. Én ajánlottam régi, zárt 3 utas ládákat.

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#31041) DDL válasza zolika30 (#31031) üzenetére


DDL
őstag

Az általam ajánlott Dynaco A25 25cm-es méllyel van megáldva. Otthoni zenehallgatáshoz tökéletes. Ennyi maniért jobbat nem kapsz (3x ennyiért sem). Ha "házi hangosítása kell", akkor keress mást. De arra a felsorolt erősítők - kivéve a castone - egyike sem jó...

Üdv: DDL

Messziről jött ember azt mond amit akar. http://logout.hu/blog/ddl/index.html

(#31042) trufa12 válasza Patice (#31040) üzenetére


trufa12
addikt

Nem is olyan rosszak amúgy :S
persze nem 1 audio fííl :D
alá írom (de mélyet és magasat szépen adják )
viszont kell melléjük valami jó kis kiegészítő láda másik csatornára

ezt minap vettem észre . :R
közép nem az erőssége az ilyen ládáknak :)(legalábbis az én sharpomból erősen hiányzik ezt 1 ledzeppelin számnál vettem észre tegnap ott a gitár hangja másik 2 pár hangfalból nagyon szépen jött viszont a sharpból csak magasat és mélyet hallottam ,gitár nagyon háttérbe szorult a vokállal és a basszus gitárral szemben

Egyébként még mindig nem égett le 1 hangszóró sem a sharpjaimban :)
szóval az általam össze rakott kondik nagyon jól beváltak :)(már csak ki kellene cserélni őket márkásakra viszont lehet az nem lesz meg mert ,házimozira befogok ruházni majd 3-400 ezerből tavasszal. Jelen álláspontom szerint. Bár még addig változhat ez a gondolat mentem :S

[ Szerkesztve ]

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#31043) trufa12


trufa12
addikt

Egyébként közép nem is lesz szerintem ilyen nagy 3 utas 4 hangszórós hangfalakon jó sosem
mert a dupla 20-25 ös mélyek mellé be vágtak egy 9 cm es közepet -.- ami ráadás papír volt -.- hát szánalom

Bár nem is audio fíl célra tervezték őket azt is alá írhatjuk :)
De legalább akkor lett volna benne 15 ös közép pl valahogy arányosan és az se papír (mert volt cat hangfalam ami szintén nem audió fil de már közelebb ált hozzá a doboz keskeny viszont öblös 16 ös közép (de legtetején) kis selyemdóm magas középen , és 1 kamrával elválasztott 16 os mély . nah ott nagyon szép volt a közép tartomány meg a mély meg a magas sem volt rossz :)

viszont a sharpokat meg csináltam olyanra hogy magas nagyon szép (már szerintem) mélyek is feszesek és a helyükön vannak. mintha melettem csápolnák a lábdobot nem el kenettek a hangok
de sajnos közép az nemigazán van hallatszik de nagyon hátul van a többihez képest így megoldottan egyelőre :) 2 régi philips bassrexlex mini hifi hangfal volt itthon rá tettem b channelre mert régi gyártmány és még nem kínai bírja a gyűrődést és ez így már ad közepet is :) szépen kiegészült a hangkép

[ Szerkesztve ]

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#31044) gorbep válasza trufa12 (#31043) üzenetére


gorbep
senior tag

Az eredeti váltó elemértékekkel sem volt közép? :F

Egy mérést szerintem megérne mindkét verzió.....

(Csendesen jegyzem meg, lehet a hasra ütéses kondizás tett be neki, de nem biztos, a mérésből kiderülne)

- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......

(#31045) #71562240 válasza BBéci (#31039) üzenetére


#71562240
törölt tag

Az enyémben 20 centis, én nyertem!

(#31046) xtremetuning válasza #71562240 (#31045) üzenetére


xtremetuning
addikt

27... ;]

[ Szerkesztve ]

...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'

(#31047) trufa12 válasza gorbep (#31044) üzenetére


trufa12
addikt

(nem volt közép akkor sem -.-)
nem ez az első pár sharpom (közép van csak nem olyan nagy a többi elnyomja)
1 ládában van 5 cm magas nagy mágnessel
1 9 cm kis fing közép
2x20 cm mély -.- :D igen meg fekszik az a kis papír közép

pont hogy így van több közép (meg hallgattam azért hagytam így mert jobb klasszisokkal mint ami volt

egyébként még 1 verzión gondolkodom . kérdeztem már de milyen mélynyomó lenne jó a yamaha ax 750 es erősítőmhöz?

és kellene majd 2 db hangfal is ami azért jobban bírja a hangerőt mint ez a 2 kicsi philips amit most használok kiegészítésként

olyan 100-130 at tudnék ráfordítani a 2 őre

ha nem házimozit vennék arra 300 at szántam de lehet költség hatékonyabb mert végülis házimozi nem létfontosság elégedett vagyok a hifivel is csak hajt a kíváncsiság de van 1 olyan sejtésem 1 ilyen belépő szintű házimozival nem sokkal jutnék előrébb :S

Mérni pedig mérnék ha tudnám hogyan kell.
De sajnos nem tudok !!:(

füllel hallható persze vannak hibái (de mondjuk a zenék minősége sem az igazi mert ha be teszek 1 marantz audio teszt cd t azzal aztán tiszta nah de az minőségi úgy meg megcsinálva .
ezek a disco és stb zenék nah meg a régi rock számok többsége nagyon rosszul van átvéve az eredeti lemezről

[ Szerkesztve ]

Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..

(#31048) #71562240 válasza xtremetuning (#31046) üzenetére


#71562240
törölt tag

Mélyközépsugárzó játszik csak.

(#31049) Patice válasza #71562240 (#31048) üzenetére


Patice
nagyúr

Az a 27 centis XT-nél...
Azon kívül van még egy magas + egy közép.

Eladó: Apple iPad mini 1 (2db)

(#31050) gorbep válasza trufa12 (#31047) üzenetére


gorbep
senior tag

Nem profi méréshez, ami azért sok információt ad, elég egy PC +mikrofon+SW (RMAA ,vagy HOLMImpulse...)

A programok ingyenesek, és mindkettő könnyen kezelhető.

MIC--> PC
PC Audió OUT vagy SPDIF--> erősitő/AVR/DAC

SW futtat----> kész átviteli függvény!

Guglin sok részletes útmutatót találsz.... én az AVR mérőmikrofonjával mértem, egész lineáris....

[ Szerkesztve ]

- Micimackó! Hogyan betűzik azt, hogy szeretet? - Sehogy Malacka, azt érzik .......

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.