Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-03 18:52:36

LOGOUT.hu

Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1026) Thunder78 válasza commanDOS (#1025) üzenetére


Thunder78
senior tag

Én a Jamokkal nem vagyok túl jó viszonyban, mert az első hangfalaim Jamo Studio 180-asok voltak. Házibulin elszállt az egyikben a középsugárzó, aztán vártam 1,5 hónapot a javításra, aztán a következő bulin, javítás után 1 hónappal a másikban is :)
Mint utólag kiderült azért, mert az a hangfal hangváltóról csak hírből hallott, így a közép is kapta rendesen a 20Hz-es hangokat is :(
Aztán megvettem a mostani surrondjaimat. Akkor még stereo rendszerem volt. Egy Pio erősítővel, már nem tudom milyen, de 2-essel kezdődött a száma, meg egy egyszerűbb fajta Sony cd-vel.
A teszt a következő volt. A két kis Exel-t (mert ez a művésznevük) rátettem a Jamo-kra, mind a négy hangfalat rákötöttem az erősítőre és menet közben kapcsolgattam. Gondoltam alig fogom a különbséget hallani, mert a Jamo-k nagyok, az Exel meg pici, igaz hogy kétszer olyan nehéz, meg minden, de hát akkor is.
És ekkor ért a nagy meglepetés. A kis Exel úgy leverte a kétésfélszer nagyobb Jamokat, hogy csak na. Hírtelen alig kaptam szikrát, és közben örültem, hogy jó hangfalat vettem 100k-ért. A Jamok voltak annó 47k-ért.
Előtte még kicsit fájt is a szívem a pénz után, hogy kétszer annyiért veszek egy kevesebb, mint feleakkora hangfalat. Aztán jöttem rá, hogy mennyit számít, ha jól meg van építve. :D

''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.