- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt1225
aktív tag
Az gáz, ha rendesen szürke színű a székletem?
Kb mióta szedem a MP kreatint. Blue raspberry, elég fos íze van :S -
aleister
veterán
Egyébként ez a kúraszerű szedés úgy vettem ki, hogy régebben volt ajánlott. Most már az okosok szerint a folyamatos szedéssel ugyanott leszel 2 hét múlva, mintha kihagyod a feltöltési időt. Annyi, hogy nyilván a nagyobb dózis miatt látványosabb lesz az eredmény, mint folyamatos szedés esetén.
-
törölt tag
válasz
Peti78 #88188 üzenetére
83 kg nál 4 gramm? Zárd be azt az oldalt.
Töltésnél 10 napig tskg /3 .. .ez elosztva 5 grammos adagokra naponta. De ha bírod 5-10g között is szedheted.
Majd a 10 nap után ennek a fele minden nap,.MP monohidrátot vettem tegnap 3000 ért a kilósat
De a wheyprotein.hu oldalt is szokták itt ajánlani, ott 3900. -
aelod
veterán
válasz
Peti78 #88188 üzenetére
Kreatinból a monohidrát is jó. Ez a tri kreatin malát meg észter stb. nem köti meg a vizet dolog marketing bullshit. A kreatin dolga pont ez, hogy vizet vigyen be a sejtfalon keresztül az izomszövetbe.
Én most biotékás monohidrátot nyomok. Megvolt a töltés aztán 4 nap vidék ott egyáltalán nem szedtem. Most megint töltök
Jó lesz ez. -
Peti78
őstag
Sziasztok
A három kreatin [link] között mi az érdemi különbség? A drágább ér annyival többet mint amibe kerül? tejsavó mellé szedném.
Szerk: am még érdekes, hogy az akg-nál azt írják, hogy "elég kevesebbet szedni" azaz 3x3 g-ot.
A creatine-monohydrate -nál a napi adag az én esetemben (83 kg) 4gramm. Ez csak számbéli ellentmondás, vagy csak a tudatlanságom miatt nekem nem egyértelmű? -
törölt tag
Iszonyat kreatív voltam ma, és desszertet gyártottam. Tropical ízesítésű BCAA-t oldottam fel abban a vízben amivel a zabkása készült. Így végül a zsírszegény túróval együtt megvolt a gyümölcsös tejberizs feeling.
-
Eagl3
veterán
Wood: mivel te már voltál, akkor erről az oldalról a homonoknál a teszton kívül mit érdemes még nézetni ez ügyben?
aelod: mivel igencsak szkeptikus vagyok ezekkel a cuccokkal, ezért lenne érdekes megnézetni az értékeket kúra előtt és után.
-
Eagl3
veterán
válasz
Woodslave #88169 üzenetére
Igen, csakhogy neked magas a teszto szinted.
Nagyon sok férfinek viszont alacsony és ők bizony igencsak érezhetik a negatív hatásokat. Ami érdekes, hogy attól, hogy alacsony a teszto még lehetsz izmos és szőrös.
aelod: pusztán érdekel, még sosem mérettem, ellenben minden mást már igen. Szerintem ugyan olyan fontos, mint a pajzsmirigy ellenőrzés. Azt is terveztem egyébként, hogy megnézetem mostanában a teszto szintem, majd kipróbálom az éppen aktuális teszto fokozó tápkieget, majd megnézetem rá egy hónapra is. Aztán látva az árakat, utóbbit gyorsan elvetettem
de ha összedobjátok a pénzt még egy laborra, akkor megcsinálom
-
Eagl3
veterán
Voltatok már tesztoszteron szint mérésen? Milyen hormonokat kell még nézetni a tesztoszteronon kívül hozzá?
-
aelod
veterán
válasz
Woodslave #88158 üzenetére
Azt jól teszed, átérzem a helyzeted. Én most a hasra is odafigyelek, eddig nem tettem pedig nagyon sokat dob a felső testen hiszen a 2/3 az összképnek a has. Guggolni guggolok szokásos 60-70-80-90-100kg és mindegyikbe 20ismétléses guggoló programommal. Ezt 2 hetente váltom a nagyobb súlyokkal ilyenkor rámegyek a 130-140-re is. Legutóbb 2 ismétlés ment a 140be. Felhúzást majdnem mindig csinálom hát edzésnél. Az alsó hátam nekem is gyenge.
A vádlit jól gondolod, javítja a láb összképét ha izmos a vádli. A teremből nálunk nagyon hiányzik az ülő vádli. Csak álló van. De megoldom...csak nem mindig kényelmes.
[link] jelenlegi forma. -
Woodslave
félisten
most egyébként abszolút kiveszem a guggolást. A felhúzáson még agyalok. Valahogy érzem hogy gyengébb a hátam a tartásom ha nem húzok fel. Guggolni viszont nem fogok egyrészt a térdem miatt másrészt meg a seggem miatt. Tudom hogy nem csinál nagy segget blabla. De ha amúgy is zsírosabb akkor már egy kis izom alá is xar összképet eredményezhet. A lábam meg abszolút nem érdekel, nem azt mondom izmos, de ha soha nem edzeném többet szerintem akkor se lennék felsőtest domináns.. Az időt megpróbálom inkább a vádlira fordítani hátha jobb lenne az összkép.
-
Tamoo
nagyúr
Tegnap nyújtottam edzés utána, de így is rohadt nagy izomlázam van.
Biztos szarul csináltam.
-
Nightmare
senior tag
válasz
Woodslave #88143 üzenetére
Vissza akarod nyerni a motívációt?
Csak nézz tükörbe, lehetőleg a teljes magasságodban lásd magad, egy alsóban. Ha erre sem kapsz ihletet, akkor ennyi.
(#88148) Woodslave akkor dőlj hátra, és élvezd, közben mormogd félhangosan: jól nézek ki, kúrva jól nézik ki.
(#88149) szuszinho akkor az asszony lenne megelégedve.
vagy rosszul gondolom és lesz@rja a f@aszodat Wood?
-
szuszinho
őstag
Nem volt elég, hogy leégett a konditermünk teteje, hétvégén meg is sérültem egy rúgásnál.
Kíváncsi vagyok mennyit kell kihagynom, na meg, hogy mikor lesz kész a terem. Zola, melyik kence-ficét ajánlod erős húzódásra?
-
Woodslave
félisten
csirkemell, brokkoli, barnarizs, tojás, zabpehely beszerezve. Végre lassan vissza lehet térni a normális étkezéshez.
Megpróbálok belőni valami normálisabb szintentartó kalóriát amíg el nem döntöm mi legyen. Vissza kell nyernem a motivációm hogy lehet még valami azon erőforrásokkal is ami rendelkezésemre áll. Szóval erre ne válaszoljon senki
-
Vék0ny
újonc
válasz
Angel2014 #88138 üzenetére
http://www.supplementshouse.hu/jack-3d-micro-6624?utm_source=argep&utm_medium=cpp&utm_campaign=direct_link
http://www.emag.hu/usp-labs-jack-3d-micro-146-g-lime-fb4701/pd/D6C7ZMBBM/?ref_cmp=ps&emagi_click_id=e2dcba6f1bfcb2693ef802c922b205bd
Ez a 2 ugyan az a jack3d lehet, mint amit régen is lehetett venni? -
Peti78
őstag
válasz
Woodslave #88135 üzenetére
Köszi!
Morris Neked is.
Aludtam rá egyet, és egyelőre igyekszem megoldani a zsírégetést az étkezés+edzés+zöld tea kombóval, hátha...
Türelmetlen vagyok kicsit, bár nem tudom miért. Egy hónapja sincs, hogy edzek, de lement kb. másfél kiló, az úszógumimon egyértelműen látszik. -
Woodslave
félisten
válasz
szőröscica #88132 üzenetére
Van rá lehetőség amig a gyerek uszik nem punnyadok. Nekem ez 30-35 perc volt. Mell és minden 5. Hossz gyors. Agyaltam közben hogy mire is jó ez nekem..
hét 3x tudom csinálni. Próbálom növelni a távot csökkenteni a pihenőt. 250 méterenként kellett szusszannom. Pláne a gyorsnak a technikája annyira még nincs meg
-
szőröscica
addikt
válasz
MPowerPH #88036 üzenetére
Van még Jacked?
Mázlista!
Én már nagyon sajnálom, hogy az utolsó tégellyel eladtam itt a fórumon egy kollégának.Egyébként ma aerob volt.
Wood: az úszást milyen formában csinálod és milyen céllal? Én heti egy alkalommal akarok lejárni, két kilométert kellemes mellúszásban megtenni. Amolyan átmozgató+aerob jelleggel.
-
-
Angel2014
addikt
Nem tudom szabad e itt ezt emleíteni illetve kérdezni, de genotropint alkalmazott itt valaki?
Esetleg a peptin hormonokról vélemény?
-
Woodslave
félisten
[link] jó reggelt ébresztő
-
Woodslave
félisten
válasz
FollowTheORI #88122 üzenetére
Sztem se... Ezért kérdeztem..
-
-
törölt tag
egy chilis bab mennyire mehet diétában?
nagyon kívánom, és annyira nem találok benne sok szart.
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
40 dkg darált pulykahús1 hámozott paradicsom konzerv
1 doboz vörösbabos-kukoricás konzerv
1 doboz fehérbab konzervketchup
piros arany
só
bors
paprika
chili
oregánoA fűszereket meghagynám a zacskós chilisbab fűszerkeverékre, abból szoktam csinálni, ennyire vagyok konyhatündér
-
Nightmare
senior tag
válasz
FollowTheORI #88105 üzenetére
Fókusz? Pumped Gabó? Ezek mik, kik?
Közben megnéztem. Első gondolatom, tiszta Zyzz...erre látom a videóban.
Jó forma, de nem kicsit van beájulva magától. Ugatok én, a 63 kilómmal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged