- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [TheLázs:] ADHS
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
- [Re:] Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- [Re:] Android másképp: Lineage OS és társai
- [Re:] [antikomcsi:] Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- [Re:] [Sub-ZeRo:] Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [bambano:] Bambanő háza tája
- [Re:] Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
- Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24
LOGOUT.hu
Hozzászólások
kolosanyi
veterán
De nem is izmos, még koksszal se.
(#80883) Zola007
Én például most teljes kiőrlésű kenyeret ettem vajjal, nyírfacukros lekvárral, meg fél liter tejjel. Elvileg a gabonafélék biológiai értékét feljavítja a tej, jó párosítás a kettő. Na most akkor valójában mennyi lehet a hasznos fehérjebevitel ennél az étkezésnél, tényleg 29 g, vagy csak 18, mert a kenyér nem számít, vagy inkább 23,5 a te számítási módszereddel? Meg úgy egyébként számít ez valamit? Van egyáltalán hobbi szinten különbség 1 / 1,5 / 2 vagy még több g fehérje beviteli értékek között testsúlykilogrammonként? Mert azt tudom, hogy amikor abszolút nem számoltam semmit, és mamakoszton voltam csak, akkor is tudtam erősödni és izmosodni is, de a napi 250-300 grammos fehérjebevitelnél se vettem észre semmi különöset, csak több pénzt adtam ki kajára. De lehet, hogy valami én csinálok rosszul és kellett volna különbséget látnom, éreznem. Igazából mindegy is, mert én erős akarok lenni, nem izmos.
___________________________________
Ja, egyébként mamám isteni finom ebédet csinált most. A javaslatomra úgy készítette a zöldborsó főzeléket, hogy nem liszttel sűrítette, hanem a zöldség felét leturmixolta, a másik felét meg simán hozzáadta. Frankó sűrű lett és tényleg nagyon finom íze volt. Nem tett hozzá semmit egyébként, maga a borsó is jó lehetett ezek szerint. Sült hússal, vagy tojással tök jók az ilyen dolgok.
Ő meg örült, hogy kelendő a főzelék.
[ Szerkesztve ]
Téma tudnivalók
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!