Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
-
madle
őstag
válasz FIREBLADE78 #72484 üzenetére
Tettem már fel képet
-
FIREBLADE78
addikt
" De egyenlőre maradok a 100% whey pronál. Ott legalább kapok hozzá egy szép nagy vödröt és van miből tápot vinni a csirkéknek, ők is had nőjenek!" bilder oldalán írták a véleményekhez, ez mibe van
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
válasz FIREBLADE78 #72479 üzenetére
A madártej. Be lehet vele faszán tömegelni
-
FIREBLADE78
addikt
Legyen vmi értelmes téma is. Kinek mi a kedvenc kajája,receptje ? Bádis kosztról van szó
-
Zola007
veterán
én azon melózok 2 éve hogy legyek mgint olyan erős mint 8.-ban. Egyik váll egy cementes zsák, másikra másik. Most összeszakadnék alatta, de akkor mindig dolgoztunk valamit
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz mayday00 #72471 üzenetére
Tegnap egy vékony srác negatív padon belenyomott 7-et a 100ba pedig a 60at se néztem volna ki belőle
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mayday00
őstag
válasz FIREBLADE78 #72472 üzenetére
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
válasz FIREBLADE78 #72466 üzenetére
Láttam már, hogy a vidéki parasztgyerek, kis izomtömeggel belenyomott a 100 - 120kg-ba, a nagyobb tömegű gyúrós meg megszenvedett vele. Én meg ehhez hasonlókat látok. Nagy tömeg nincs erő. Meg amikor a gyúrós haverom állványon nem tud menni, mert elfárad, és nehezére esik felvinni 2 vödör maltert a 2.emeletre.
Max színpadra jó a nagy tömeg, máshova nem.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
válasz FIREBLADE78 #72464 üzenetére
Ez azért nem igaz. Csak lassabban nő. Így el szokott fogyni a lendület és nem edzenek olyan bedobással. Vagy azért, mert ilyen "okoshülyék", mint Woodslave (engem hívott így egyszer a drogos nyúl", de tulajdonképpen Wood-ra is jól passzol ), akik minden szart összeolvasnak, aztán nem tudnak az edzésre koncentrálni, mert elbizonytalanodnak.
-
FIREBLADE78
addikt
😣😭
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #72466 üzenetére
sajnos cáfolni nem tudom
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #72464 üzenetére
te rájöttél valamire
-
Cseri0058
őstag
Sziasztok!
Már fél éve járok kondiba és most már szeretnék szedni valamilyen fehérjét. Eddig semmilyen étrendkiegészítőt nem szedtem. Mit ajánlotok?
[ Szerkesztve ]
-
ztoldy
senior tag
válasz FIREBLADE78 #72446 üzenetére
Viccet félretéve, mert nem is ugyanaz a termék? Nézd meg melyiknek mi az összetétele és rájössz magadtól a megoldásra.
[ Szerkesztve ]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Woodslave
félisten
válasz FIREBLADE78 #72446 üzenetére
a festék miatt. A zöld drágább mert a kékhez még sárgát kell keverni
-
brownus
veterán
válasz Woodslave #72444 üzenetére
mostanáig nem , de Te egy jó barát vagy, aki mindig jó tanáccsal lát el! ezért leszek mindent beleadó, és sikeres gyúrós
(#72447) mayday00 , köszi!
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz brownus #72445 üzenetére
nem jól mutatja, teljesen máshol van a gyár..pont a vidámpark túlsó oldalán..
Kacsoh Pongrác úti felüljáró közepe fele van egy lejáró, egy csigalépcső...ami levezet a sínek mellé..a sínek, és a vidámpark széle mellett van a gyár. ahogy lejössz a felüljárón, egyből jobbra fordulsz, és kb 100méterre van a gyár..zsákutca féle nem is lehet tovább menni.
ősrégi kép, de a csigalépcső ott van, ott kell lemenni, majd jobbra végig...kocsival fogalmam sincs, hogy kell oda menni.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz mayday00 #72442 üzenetére
jól mutatja a gugli térképe? hogy hátulról lehet hozzájuk bejutni?
-
mayday00
őstag
válasz brownus #72440 üzenetére
capriovusnál kell venni mindent, fele annyiba kerül. Csak nehéz odajutni, szinte egy sikátorban van a gyár. Utca házszám nuku, nincs kitáblázva. legalábbis én nem láttam... gps a vidámpark túloldalára visz
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz HussarF #72438 üzenetére
ezt csak próbaképp vettem meg, mert a corvinban van egy tök jó biobolt, és ott találtam. de majd rákérdezek tojásfehérje-lét árulnak e. azt nem láttam náluk a hűtőben.
(#72439) mayday00, köszi, megnézem
meg is van a pontos cím, varannó u.3
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
-
brownus
veterán
ettől leszek izmos :d
340huf
meglepő, de tojás íze van mielőtt valaki rákérdezne :d[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
Chondroitin sulfate -ot honan érdemes venni?
MP-n vettem glükozamint meg MSMet por alaput, de kéne még kondroitin is, viszont nemértem miértnem lehet ezt külön megvásárolni.... builderen cápaporcot lehet venni, dehát nemtudom mennyi esély van arra hogy az valóban az.. meg rásincs irva mennyi van benne
-
mayday00
őstag
Megvettem ezt, szerintem megérte. Szerintetek? [link] Örök darab, esztergált tömör vas. Felcsiszolom szépen, és fekete zománccal lemázolom.
-
Zola007
veterán
válasz sutyesz96 #72430 üzenetére
nem. Levegőt venni kell, nem kapni
Ha rosszul veszed vagy csak lendületből csinálod és nincs ideje dolgozni a rekeszizomnak, persze hogy elfogy a szuszMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
sutyesz96
őstag
Hasprésnél ti is szoktatok olyat érezni hogy nem kaptok levegőt?
No matter what, you keep finding something to fight for.
-
Я влюблен
-
válasz FIREBLADE78 #72416 üzenetére
Neked a piros. Bár, ha nincs pénzed, a kékkel sincs semmi gond.
-
rwin5
őstag
válasz BÁ Nutrition #72421 üzenetére
ebben mi a gym?
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
hetfo, nemzetkozi mellnap. irany a padyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Dazsar
aktív tag
tömegelésenél szabad aerobozni? vagy nem ajánlott?
"Akárki lopta el a bankkártyám, kevesebett költ mint a feleségem"
-
-Mike-
addikt
válasz FIREBLADE78 #72416 üzenetére
A sárga, abban van amino.
-
FIREBLADE78
addikt
100% wheyben van kék , piros,zöld. Melyik a legjobb?
-
rwin5
őstag
Vótmá? [vidi]
-
madle
őstag
Miért? Te vagy itt a bal oldali ördög mindenki feje felett?
Most értem haza edzésről, elég jól ment minden, előbb bevettem az aminosavat, és nekivágtam: teljes kiörlésű friss magva kenyér, kígyó uborka és egy frissen füstölt házi szalonna! Nem bírtam megállni, totál tele zabáltam magam! Ez, az étrend
-
Manitou
veterán
válasz Zola007 #72410 üzenetére
Ja, eddig mikor voltam mindig viszonylag sokan voltak, de mivel nagy a terem így jobban eloszlik.
A terem méretéhez képest az öltöző szerintem kicsit alulméretezett. De szerintem ez az állapot csak addig fog tartani, amíg az akciós bérletek le nem járnak. Mert amúgy valami 8000/hó ez a terem. De annyit nekem már nem ér, mert van olcsóbb közelebbi alternatíva.
Most nyílt egy pár új terem. Elég sokan akcióznak. Pl ott van a new york fitness, ott is jó pár ingyenes nyíltnapot tartottak már, karácsonykor akciós bérletek voltak, most a cutlerben is akcióznak.
Nagyon sok teremből lehet válogatni.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
madle
őstag
Én nem, de körülöttem van pár ember aki igen, viszont orvosi felügyelettel. Aztán hallok dolgokat, meg az ismereteimet is onnan merítettem az évek során a témával kapcsolatban. Terveztem egyszer egyébként, de nem lett belőle semmi. Győzött az ész, hobbi szinten felesleges... Tök jó eredményeket elértem eddig kajával is.
-
rwin5
őstag
Valami hasonló száraz formát akarok elérni a nyárra [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok