- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
barisj
aktív tag
Az előző rendelést kicsit elszámoltam és rajtam maradt 4x1kg ízesítetlen myprotko fehérje, illetve 3x200db omega3 kapszula. érdekel valakit olcsón?
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #73297 üzenetére
Izoláltan dolgozva viszont arra figyelj, hogy a vállizmok nagyon kicsi és rövid izmok a többihez képest, szóval szerintem ismétlésszámban érdemes 12 és felette maradni.
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cassidey
senior tag
válasz Dicker #73294 üzenetére
Jaja ezt vágom, egyszer kipróbáltam, csak észrevettem, hogy úgy néznek rám, mint amikor a funny gym videókon röhög az ember - amikor az embereknek fogalma sincs, hogy mire való a gép - szóval inkább nem. Nyilván leszarhatnám de azért na. (Nálunk nem tartanak bokapántot, szóval ezért vettem sajátot, nem volt nagy összeg.)
Legalább a csajokat értékelitek.
-
Dicker
őstag
válasz Cassidey #73293 üzenetére
Erre külön pánt van? Csodálom, ha nem rendelik. (na jó, a mi termünkben van, bár ingyen járt a női kerethez) Sima fogantyúba is bele lehet tenni a lábfejet ettől függetlenül.
Ezt a másodikat, combfeszítő gépen jobban tudod csinálni, vagy ha már van pántod, akkor így.
Gépből meg erre gondolok, bár ez nem biztos, hogy állítható, de egy combhajlító gép biztos az, ott működik. Csak feljebb kell állítani a bokatámaszt, hogy be tudd tenni alá a lábadat, onnan már menni fog.
(Videó fijúsba nem volt) -
Cassidey
senior tag
Megjött a bokapántom (rendelnem kellett, a Biotechben azt mondta a csaj már nem tartanak mert évente egyszer ha kereste valaki), csináltam ilyeneket, és baromi jó. Ajánljátok az asszonynak. Szoktam ilyet is, de ez azért más, és szerintem nem szeretik ha elfoglalom miatta a Smith-t. Tudom, kit érdekel, úgyse edz senki seggre.
-
Dicker
őstag
válasz FIREBLADE78 #73282 üzenetére
A kisujj már másodlagos, inkább a könyökre kell figyelni, aztán jöhet a többi.
Csináld ülve, meg váltott karral. Súly maradhat 5-7 között kezdésnek, csak ne ragadj le itt, mert sose lesz kugligolyó vállad. -
Zola007
veterán
vállat hátratolod, majd le
Mintha kidüllesztenéd a melled.
Ezzel nagyrészt kikapcsolod a csuklyátOlyan súllyal dolgozz, amivel folyamatos mozgást tudsz végezni, lendület nélkül.
2 mp fel, holtponton megállítod egy pillanatra, majd 2mp leValószínűleg a 8-10 kiló már egó-edzés inkább (kisujj és Merkúr állásától függetlenül).
Próbáld meg lassan, 6-7 kilótól is be fogsz sz.rni a 10. ismétlés utánMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
Csináld nagy súllyal az oldalemelést. Nem kell teljesen fel, feszítsd meg az oldalsó vállat aztán próbáld amíg tudod. Igy nem játszik annyira a csuklya...
Állig húzás meg ahogy mondtad szélesen mondjuk alkart is öli..
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Dicker
őstag
válasz mayday00 #73285 üzenetére
Majd 60 évesen derül ez ki, nem most. Van, aki a seggét se tudja kitörölni addigra, más meg jár ugyanúgy edzeni.
Nem a gyakorlat miatt van az egész, az csak rátesz, inkább a testtartás, és így minden plusz terhelés rossz helyre megy. Tízből kilenc ember nem tud normálisan, egyenes háttal állni se... -
mayday00
őstag
válasz FIREBLADE78 #73286 üzenetére
Szűken szoktam. A mutatóujjak kb. 15 cm-re legyenek egymástól a rúdon a kétkezes súlyzó közepén
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
FIREBLADE78
addikt
Csuklyám érzem az oldalemelésnél,pedig 5-7 kg között csinálom amikor állva nyomom és 8-10 kg között,ha váltott karral és közben kapaszkodok valamiben,így könnyebb számomra. A "kancsó effektusra" pedig figyelek,kisujjam feljebb van,mint a hüvelyk. Ezt a kirotációt hogyan képzeljem el?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
-
nagyúr
Vagy használj célgépet.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
mayday00
őstag
válasz FIREBLADE78 #73275 üzenetére
Csinálj nyak mögött nyomást, meg állig húzást. Utána szabályosan oldalemelést
Fogod érezni a válladat.. 2-3 napig biztos.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Zola007
veterán
válasz FIREBLADE78 #73275 üzenetére
Szerintem nem forgatod ki a vállad eléggé és besegít a csuklya
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
FIREBLADE78
addikt
Mitől van az,hogy váll edzéskor annyira nem érzem a vállam? Tehát nincs az a fájdalom vagy bedurranás,mint pl csöcsnél vagy karnál. Nem csinálom nagy súllyal,figyelek is a mozgásra, oldalemelést legalább 90 %-osan csinálom, 100%-ra nem mondanám,mert Tóth Dani nem ellenőrizte le Több ismétlés kellene?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
-
Woodslave
félisten
[link] na az Arnold expón lehet kérdezni ezektől a natural srácoktól
-
Cassidey
senior tag
A kajáim nagy része teljesen normális és változatos egyébként, reggeli például jellemzően zabkása. Vagy proteinpalacsinta, gofri.. Rostbevitelem is bőven jó. Csak igazából két dolog van, az egyik, hogy ha azt mondod nem ehetek Nutellát, nyilván állandóan azt akarok , a másik, hogy az alap napi bevitelem, amit magamtól megennék, és úgymond jólesik lenne max 1200-1300 kcal. Ez bőven alapanyagcsere alatt van, még diétában is kevés, szóval kitöltöm a makróimat ilyen fajsúlyosabb dolgokkal ha úgy van. Zsírral is trükközök, beiktattam zsírosabb húst is pl, locsolom az olajat, szórom a mandulát a zabra stb. Ha meg is ingáztat a cukor sincs nagy gáz, megeszem a következő kajám és kész. Bár én az a típus vagyok, aki ha csokit akar eszik 3 kockát, van aki benyomja a táblát ha már ott van.
-
Ijk
nagyúr
válasz Cassidey #73255 üzenetére
Ilyen cukros szarokat eszel? Sok sikert hozzá, nekem az ilyenek mindig megingáztatták a vércukrom és utána szenvedtem hogy ne egyek több édességet.
Jó kis zabkása, reszelt almával, fahéjjal, a legjobb CH forrás. Edzés után ill. délután szoktam enni, érdekes módon délelőtt soha nem kívánom a CH-t és úgy döntöttem figyelek a szervezetem üzeneteire./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
válasz -Mike- #73263 üzenetére
hülye vagy, ez csak a páratlan izmokat mozgatja meg
de az nem 1 centit nő tőle, mint SchumiBá karja[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
Nem tudom mi ez, de végig néztem. Sokat lehet belőle tanulni, meg a többi.
-
Cassidey
senior tag
-
Zola007
veterán
válasz Cassidey #73259 üzenetére
Nem is rád tervezte Kiefer ezt az étrendet
Egy 80-100 kilós férfi simán el tud tüntetni süti nélkül is 3000 kcal-t egy megnyújtott vacsora alatt.Megkockáztatom, hogy 300g CH-t 5 óra alatt 2 lépésben bárki benyelne itt a fórumon.
Azért mondtam a palacsintát, mert abból még egy kisebb nő is megeszik 6-7 darabot
1db palacsinta ~50g
lekvárból ~10-15g megy bele darabonkéntez 300-350g palacsinta + legyen 100g lekvár.
Ne mondd, hogy nem bírsz megenni 6-7 db palacsintát 5 óra alatt?!
és voálá, bent is van 200g szénhidrát[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Cassidey #73257 üzenetére
5 óra alatt annyit lehet zabálni mint állat!
Az hittem legalább ilyen 2 órában limitálta. Őszintén szólva nem nagyon ferdítettem rá energiát, hogy elolvassam, de ha lesz időm megteszemMég a gyomrod se szűkül be ha heti 4-5 nap van ilyen méretű zabálás
Ha pedig lehet enni nutellától kezdve gumibiszbaszon keresztül minden, akkor itt egy példa:
40dkg rántott karaj (3 szelet)_p:100_ch:90_zs:90
15db palacsinta_p:63_ch:230_zs:50
150g lekvár_p:0_ch:100_zs:0fehérje: 160g
ch: 420g
zs: 140gEz 1,2kg kaja, ~3500 kcal, 5 óra alatt ezt egy felnőtt ember lazán* benyomja és már bőven túl vagyok a 3000 kcal szinten tartó mennyiségemen.
*én biztosan, volt már rá példa több alkalommal
[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
válasz Zola007 #73256 üzenetére
Igen. Az optimális szerinte, ha 5 körül edzel, szóval az ablak legyen mondjuk hattól - de akár kicsit több is lehet, mintha módosított volna a fazon, hogy egy órát várni kell, az még tutibb - addig, amíg alszol. Reggel 7 órás keléssel példálózik, szóval egy normális alvással kb. 5 órás az ablak. De mintha a bodybuilding fórumon valaki írta volna, hogy közvetlenül alvás előtt már nem ajánlja, hogy egyél, ebben nem vagyok biztos, hogy tényleg így van.. Ha igen, még kevesebb. A gyakorlati példákhoz még nem értem, elvileg megvan a szitu arra is, ha reggel edzel, de így működik a legjobban szerinte a "manipuláció".
-
Zola007
veterán
válasz Cassidey #73255 üzenetére
heti 4-5 edzéssel majd mindennap van töltés
mennyi az időablak?Én szinten tartáshoz eszek heti 2500g szénhidrátot.
Ha ebből lejön a 7x30g = 210g
Akkor 4 edzéssel számolva minden edzés után be kellene nyomni 600g CH-t, hogy ugyanott legyek vele.
Szóval nem csodálom, hogy azért működik egyeseknek, mert nem tudnak adott idő alatt annyit enni.[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
válasz Zola007 #73254 üzenetére
Szerintem egyébként én nem tudnék túl sokat tölteni, így is néha gondban vagyok, hogy meglegyenek a makróim, simán ki tudom tölteni egy részét Nutellával, csokival, gumicukorral.. Gondolom ettől fogynék, hogy a kis kajaablakban van csak rendes ch, amiből ennyi idő alatt elég korlátozott mennyiség csúszik, ha meg nincs edzés 30g alatt van egész nap.
-
Zola007
veterán
válasz Cassidey #73252 üzenetére
Volt itt valaki aki csinálta pár ciklus erejéig.
Az a baj, hogy nekem pl. durva zabálásokat jelentene egy ilyen edzés utáni dolog.
Edzés után 2 óra alatt így is lazán bemegy az 1500 kcal egészséges kajákból (csirke, rizs, zab, tojás, gyümölcs, stb)
Mi lenne ha bármit ehetnék.... nutella, stb.
Megmondom: annyi lenne, hogy szépen idővel cukorbeteg lennék ilyen 3000-4000 kcal visszatöltésekkel.
Ez szerintem azoknak jó, akiknek kicsi a gyomruk vagy lassú az emésztésük.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cassidey
senior tag
válasz Zola007 #73249 üzenetére
Én emlegettem, mert a CBL felvezetése ugye 30g lenne. De például a keto meg sem fordulna a fejemben. Este befejezem a könyvet de rájöttem közben, hogy mi az ami zavar benne: ezek a betöltések pont olyanok, mint egy étkezési zavaros mikor elveszti a kontrollt diétában és bezabál több ezer kcalt egy ültő helyében. Csak itt promózva és ütemezve van a binge. És összekötve edzéssel, ami szintén tipikus - bezabáltam, úgyhogy elmegyek futni/edzeni és ledolgozom - csak itt fordítva működik, minél gyakrabban edzel annál többször mehet a töltés, vagyis a zabálás. Pszichológiailag nem tetszik hosszútávon, bár én max egy rövidebb időszakra fontolgattam, de akkoris.
Most úgy gondolom, hogy legfeljebb hintáztatok a ch-n kicsit, jön a HIIT (ahogy Ijk sejtette ) meg ilyesmi. Hacsak nem tartogatja a könyv második fele a nagy megvilágosodást.
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #73250 üzenetére
akkor ki volt az a fórumról, aki egy időben próbálkozott a nulla közeli CHval?
-
Zola007
veterán
tisztában vagyok vele nyugi, ettől függetlenül biológiai szempontból nem látom értelmét a 30g alatti CHnak. Ha 2-2,5g/ttkg CH mellett valaki nem tud fogyni, ott valami más van elba§zarintva
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #73240 üzenetére
én azt nem tudom, hogy a pcsába nem kopog a szemetek ilyen minimál CHval
Én 3 hete kezdtem megint diétázni 3400ról lefelé heti 200 kcalt veszek zsírból és CHból. A heti program lesz a 2800 kcal átlag, de már kopog a szemem.
Anno mikor nagyon kövér voltam, én is 2000et ettm 1 hónapig, de akkor volt rajtam egy furikra való háj. Ti meg már most átlag alatti tzs-al léteztek[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Cassidey #73238 üzenetére
ja kb. Valószínűleg olyan ez is mint az edzésnél, hogy a volumen-intenzitás-frekvencia tengelyen válogatni kell mert nem csinálhatod mind.. Azaz lehetsz böjtölő, carb loadingoló, húsevő, vega, fruttáriánus, paleo stb csak nem egyszerre és keverve
Hogy változik-e valami? Két alapvető elméletem van (sajnos egyelőre testkompozíció változás szempontjából tapasztalatom alapján a második elmélet az elsőt igazolja )
1. Nem, tök mindegy mikor hogy és mit
2. Valami hormonális manipulációval csak jár hogy mikor és mit eszel pl. inzulinérzékenység változása stb. (ha igen akkor persze a carb loading pont el is lehet baxva )Ha kiesem? Lásd fenti válaszom a következtetésre amit levontál, semmi nem történik. Másnap igyekszem a saját normám szerint folytatni, de mondom nem várok semmi csodát egyszerűen kényelmesebb így és jobban érzem magam..
Reggelizni és is 8 körül szoktam pedig 6-kor kelek.
Ja a leangains olyan átmeneti böjtölős prokoll ami 8 órás időablakot hagy enni.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Woodslave #73235 üzenetére
edzés előttre ajánlom az alma - túró - dió kombót
200g alma, 150g túró, 20-30g dió
Éhes se vagy, de el se telít és az egész 400 kcalMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cassidey
senior tag
Szóval kiválasztottad ami tetszik benne es azt csinálod. A délutáni/esti eves nekem is bejönne, soha nem ettem kb délig-kettőig, csak az utóbbi időben szoktam ra a rendes reggelizett, mert csak, de egyébként lazán elvagyok nélküle is, felkelés után azonnal pedig soha nem eszem, kell 1-2 óra. Csak ugye ha simán ennyit csinálok, hogy nem eszek csak az adott ablakban ch-t a faxnik nélkül, akkor vajon változik e valami azon kívül, h máskor eszem..? Érted mire gondolok. Illetve meg az érdekelne, mi van ha beesik egy-ket nap mikor kiszakadsz a ciklusból, mert egész nap normálisan etkezel? Lehet erre kitér majd a könyv vegen mondjuk. A leangains is ilyen átmeneti bojtos ugye?
Ijk jah, az lesz csak utálom. Ez meg régóta izgat, aztán annyi felesleg végülis nincs rajtam, h egy kis vakvágány ne férjen bele. Csak meg nem jött a meggyőződés, h tenyleg ez kell nekem.
-
brownus
veterán
kevés teavajat szoktam kávéba tenni, nagyon finom, és krémessé teszi!
és ha már a kávézás szóba került, új felfedezettem: blue bird kávé a dohány utcában. mennyei!
mostanában rászoktam megint a frei kávéira. meg a lidl-ben is szoktak lenni jóféle szemes kávék![ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Cassidey #73234 üzenetére
ha úgy érted hogy csináltam hogy amit a könyvben leír akkor nem. Az alapelv meg a felvetés tetszik és eléggé passzol ahhoz ahogy érzem magam a kajáktól illetve ami a szociális életembe belevág. (tehát inkább este ennék a családdal nem reggel mert munkanapokon nincs idő családi reggelire, meg nem is érzem magam jól pl. zabpehelytől. Ezért beleillik az életembe esti étkezés.
Nem nyomtam ilyen rávezetőt, izolátumot se vettem még soha. A kókuszzsírt próbáltam már kv-ba nekem bejön, de feleslegesen nem nyomom kalóriával magam még akkor se ha talán van valami előnye... BCAA-t se használok mostanában. Egyébként eléggé el van borulva pár dologgal: koffein, nikotin, kreatin. Meg azért változott pár elmélete is (edzés utáni étkezés)
Tehát a mindennapjaimnak megfelel az elmélet (napközben baxom a rezet egy irodában semmi szükségem ch-ra és nem is igénylem) Edzeni remekül edzek ch nélkül. Bármennyit is kisérletezem a tuti formulával, mindig oda jutok, hogy "éhesnek" kell lennem ha edzésről van szó. (előtte kis idővel natur fehére még jó) A héten teszek egy próbát zabpehely-alma kombóval
Edzés után meg jól esik enni egy jót. De kb. nekem ennyi már az egész elmélet. Utálom ha túl sok szabályt kell követni. Sokszor már az edzés előtti ital is stresszes mert szétbax az ideg ha nem jutok 15-30 percen belül a terembe.. Erre meg kinek van szüksége
-
Cassidey
senior tag
válasz Woodslave #73231 üzenetére
Közben megkaptam, te csináltad ugye? Meg meg páran innen ha jól emlékszem. Kérdezhetek párat? Nem jutottam meg a végéig es nem mondom, hogy meggyőzött, de lehet tennék egy próbát a kísérlet kedvéért.
1, 10 napig 30g ch, ezt ti lenyomtatok? Működhet enélkül egyáltalán? Mert ha ezt nem tudom kikerülni nem is gondolkodom tovább, szerintem elköltözne a pasim a felénél ha en ennyi ch-n lennék. Tuti nem bírnám 10 napig..
2, Értem miért kell szerinte izolatum, azzal nyomjátok? Nekem az nincs es annyira nem is vennék, egyszer próbáltam ket Scitec-et pár eve, es undorító volt. meg egyébként is van feherjem.
3, Azert a koffeinnel eleg erős túlzásba esik nem?
4, Kokuszzsir a kávéba undorítóan hangzik.
5, BCAA helyett csak simán aminoital jó nem?
Gondolom ennyi kötekedés után hagyhatom a picsaba mi? :/
Ui.: Egyébként el tudom képzelni, hogy egy rakás embernél konkrétan azert működik, mert a nap első felében beviszi a szükséges feherje/rost/zsír nagy részét, este meg mar nem tud annyit megenni, hogy tul sok kcal legyen a vége, szóval végül fogy.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Cassidey #73225 üzenetére
imád meghallgatásra talált!
Woodslavet úgy kéne lefogni, hogy ne tudja feltölteniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
rwin5
őstag
válasz FollowTheORI #73190 üzenetére
fú de szar tetko
-
-
őstag
-
zsolt1225
aktív tag
-
Ijk
nagyúr
30 ismétléssel bedurrantom és addig pakolom a súlyokat amíg a végén 7-8 meg csak. De egy tegnap nyomtunk egy triszettet 3 különböző gépen egymás után, azzal is jól szét lehet feszíteni az izompólyát.
De szerintem minden létező izomcsoportra ez a piramis módszer a legjobb.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
őstag
válasz kovsol #73213 üzenetére
Sajnos vagy nem sajnos de ilyen jó a szemem. Egy időben még különösen ki volt használva, mert a gyúrás előtt maketteztem és ott a témából eredően a tizedmillimétert is megláttam. Mostanság magamnak tervezgetek ezt azt, van hogy napokig tervezek valamit 3D-ben és utána megcsinálom, vagy ha nagy falat legyártatom. Fotózni is fotózok néhanapján, Dunát tudnék rekeszteni azokkal a képekkel, amiket a helyszínen látszólag vízszintesek, utána jön a Lightroom és még fordítani kell valamennyi képet hogy tényleg vízszintesben álljon. Egy szó mint száz túl jó a szemem és kész
#73216: az sem hozott eredményt
[ Szerkesztve ]
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
kovsol
titán
válasz SchumiBácsi #73214 üzenetére
Tanulj meg bal kézzel recskázni. Lehet úgy könnyebben csökkenne az asszimmetria.
May the Force be with you!
-
rootkiller
őstag
válasz SchumiBácsi #73212 üzenetére
Nekem láthatóan picit nagyobb az egyik bicepszem. Már ha befeszítem. Gyengébb is egy kicsit. És? Egy Hunderwasser nevezetű ürge megmondta hogy semmi sem szimmetrikus, csak a hülyeség.
Artengo TR 990 Pro
-
őstag
válasz HussarF #73207 üzenetére
3éve edzek gyakorlatilag végig tartja az 1cm eltérést, ennyi idő alatt össze kellett volna hogy érjen. 33/34centi körül indult, most év elején 40/41, a pici félrepakolással egy hónap alatt már 40,5/41. Jöhetnek az egyéb eljárások amivel ugyanezt a hatást elérhetem
-
kovsol
titán
válasz SchumiBácsi #73212 üzenetére
1 centi asszimmetriát te kiszúrt a tükörben?
-
őstag
-
Ijk
nagyúr
válasz Dani82 #73205 üzenetére
Nem időzítettem semmit, tavasz óta szinte ugyanazt az étrendet nyomom néha egy-egy csalással. Ez így is marad egyelőre. A nyarat meg leszarom, nem szoktam strandon feszengeni.
Egyébként a vádlimra vagyok büszke, igaz nem nagyon látszik, de ahhoz képest hogy régen seprűnyél volt már elégedett vagyok vele. A legfontosabb testrész.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #73207 üzenetére
Hagyjad szerintem, az aszimmetrikusan megpakolt francia-rúd rulez. Neki a centi a lényeg, hadd csinálja.
komolyan, mintha egy nőt hallanék f.szról társalogni....Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
válasz SchumiBácsi #73202 üzenetére
Hát szerintem annál nagyobb hülyeséget, mint aszimmetrikusan edzeni a két testfelet, megfeszített kutatással sem lehet találni. Ha ugyanazt az ingert kapja mind a két testfél akkor ugyanahhoz fog idomulni, ergo egy idő után szépen összeérnek. Az ugye meg trivialitás, hogy az izom mérete és a súly között nincs egyenes arányosság.
-
őstag
válasz kovsol #73204 üzenetére
Ezt csináltam második évben 37/38centi állapotban másképpen, egykezesekkel: bemelegítésnél minden egyforma, majd balra minden sorozatnál 4 ismétléssel több ment mint a jobbra, jellemzően 12/8, 10/6, 8/4 leosztásban. Nem bírt még csak csökkenni se a különbség... most az aktuális módszerben bízok, de ha ez is megadja magát jön a te változatod. Aztán a 44cm-es cél
-
kovsol
titán
válasz SchumiBácsi #73202 üzenetére
Én egyszerűen azt csinálom, hogy mindent a bal kézzel kezdek, és ha jobbal menne több is akkor is csak annyit csinálok mint amit a gyengébb bal bírt.
-
őstag
Na úgy tűnik 3adjára is elérem a kitűzött célt, így ki lesz tűzve majd a 4edik
Legalább is a felkar körmérete feszített állapotban edzés előtt most 41cm közeli és 42cm a cél.Viszont volt/van egy probléma hogy a bal kar felül minden esetben le volt maradva 1centivel. Ezért új évben kitaláltam azt hogy bármely bicepsz gyakorlatnál, 4×2 sorozattal megyek el a maximum súlyomig, azt követően a bal karra rá kerül +1,25kg. Utána visszaváltok és a 3adik majd 2odik sorozatot is megcsinálom 2×, csak a +1,25kiló ráterhel a balra. A franciarúdnál érzésre még többet is nyom, először úgy belázasodott hogy két napig gyógyult , miközben a jobb oldal szinte semmi. Hasonló eljárással nyomom az egykezeseket, ott is +1,25kiló a balnak a "leszálló ágban". Azóta volt még két bicepsz tréning és az eltérés már csak 5mm, és úgy tűnik ha így folytatom, Valentin nap környékére, de legkésőbb február végén 0mm körül lehet az eltérés, és ez buli
Tehát ha valakinek ilyen probléma akad a karjában, fontolja meg ezt az eljárást
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CES 2025: még idén befut az Intel Panther Lake
- Path of Exile 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Autós topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...