- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- New Game Blitz - 2025
- Digitális Állampolgárság Program
- Notepad++
- Android másképp: Lineage OS és társai
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok.
Nem tudjátok, van-e most valami bestbuy multivitamin ajánlat?
Köszi.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Woodslave #72333 üzenetére
Szerintem félreértesz. Ezt nem azért hoztam fel, hogy menőzzek. Sőt, ez inkább rossz, mert többet kell a teremben töltenem, mint másnak. De azt azért hadd tudjam jobban, hogy mi használ nekem és mi nem.
Egyébként is ismeretes, hogy egyéntől és izomcsoporttól eltérő, hogy kinek-kinek a kis súly, magas ismétlésszám, vagy a nagy súly, alacsony ismétlésszám válik-e a hasznára."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Woodslave #72320 üzenetére
Attól, hogy valaki az adottságai miatt máshogy kényszerül edzeni, az nem csinál hülyeséget.
Fekvenyomást sem azért csinálják sokan sokféleképpen, mert mindenki balek. Hanem mert máshogy érzik benne az mellüket."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Zola007 #72275 üzenetére
Eddig még nem volt rá panasz, plusz sokszor egyedül edzem (nincs kinek menőzni). Ráadásul tudom, hogy "form>weight".
Részemről annak tudom be ezt, hogy más típusúak vagyunk. Amivel más már a végét járja, én lehet még csak attól melegedem be. De már hozzászoktam, bárkivel is kelljen edzenem, hogy többet kell mozgatnom, különben edzés végére ilyen "semmit sem csináltam" érzésem lesz, illetve az izomlacit is messziről üdvözölhetem csak.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Ízlések és pofonok... vagy valami hasonló, de én pl. ha egy izomra a szokásos 4 gyakorlat 4*8 ismétléssel edzem, akkor az olyan, mintha semmit sem csináltam volna. Ha kötve vagyok a 3-4 gyakorlathoz fizikai korlátok miatt, akkor abból inkább 10*6-8-at hozok ki. Legpihentetőbb edzéseim férnek bele 1,5 órába, pedig elég intenzíven nyomatom neki, nagyon minimális pihenőkkel.
-
AssAssynn
őstag
-
AssAssynn
őstag
válasz BÁ Nutrition #71986 üzenetére
Nekünk meg te tűnsz újoncnak...
Mondd csak: te gyúrsz amúgy?
-
AssAssynn
őstag
válasz Zola007 #71939 üzenetére
Ami azt illeti, szerintem sokkal életszerűtlenebb annak a kínai fószernek a teljesen egyenes háta. Nem is értem, hogy tudja végig úgy tartani. A befelé homorítás szerintem nem rossz. Persze lehet az is, de ezek még messze nem a vészes kategóriák.
Viszont köszönöm ezt a "csípőhorpasz" szót. Erre rákeresve találtam konkréten olyan gyakorlatokat, amik ezt az izmot nyújtják. Kíváncsi leszek rá."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz -Mike- #71934 üzenetére
Köszönjük.
Zola007: Pont erről beszéltünk az előbb! (A gif. amire hivatkozva írom ezt a hsz.-t.) Ő sem megy le teljesen vízszintig, s amikor már a közelébe ér, akkor neki is elkezd behajlani a dereka. Most akkor már ő is szabálytalanul csinálja, vagy van egy megengedett szint, amíg ez belefér?
-
AssAssynn
őstag
válasz Zola007 #71753 üzenetére
Gyaaaa. Jobb, mint ha orvoshoz fordultam volna.
Köszönöm a választ! Végre fény derült erre is.Ugyanaz a helyzet nálam, mint nálad is (csak velem nem történt baleset). Annyira tudok előrehajolni egyenes háttal, mint a képen az ember. Meg érzem is, hogy a combhajlítóm feszül közben. Bár reménykedem abban, hogy nyújtással javítható a dolog, csak sokat kell vele foglalkozni...
Még annyi, hogy úgy vettem észre, hogy guggolásnál valamennyire kiküszöbölhető ez a dolog, ha teszek valamit a sarkam alá, plusz előre veszem a súlyt, nem a hátamra, mert akkor máshogy guggolok, s tovább egyenes marad a hátam. Bár igazad lehet, hogy a kitörésben kellene keresni a megoldást."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Ha már guggolás...
Ti mennyire tudtok bepucsítani közben? Szabályosan ugye eléggé kellene, s látom videón, hogy Kai Green-nek megy is szépen. Amikor pedig én csinálom alapjáraton megy is, de amikor elkezdek guggolni és lentebb érek, akkor egy idő után a derekam elkezd így vissza, lefelé hajlani, s akkor már nem pucsítok úgy.
Ez nektek is így van, vagy csak velem van a baj?
Remélem érthetően magyaráztam el..."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Hát alapból az MP(MyProtein gondolom), meg amiről mi itt beszéltünk(ON, BSN..), minőségben meg árban sincsenek még köszönő viszonyban sem.
Mert mi a baj a Myprotein minőségével?
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz soldierboy #71576 üzenetére
Miért grammal számolsz, amikor oda van írva a Ft/kg mindenhová?
Amúgy meg, a Sciteces VitarGO!-nak 6 850 Ft/kg-ja, s ez még nem is a CRX 2.0! Annak 8-9ezer...(shop.builder árak)
Ezzel szemben az FA terméke 4 300,- Ft/kg-ra jön ki.
Szerintem nem kérdéses.... Bár azt is vedd bele, hogy amit linkeltél, az jelenleg nem kapható. Kitudja mikor lesz újra."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Szerintem ne foglalkozz velük.
Aki neten árul ilyeneket, az teljes titoktartásban csinálja. Ez túlságosan nyílt, nagyon gagyi. Mondjuk a használatot nem büntetik, szóval nem hiszem, hogy csapda lenne... viszont működőképes dolog sem lehet, mert akkor már rég lekapcsolták volna a tulajt. Vagy az is lehet, hogy már le is kapcsolták, csak a honlap maradt meg, ami inaktív.De ki is próbálhatod, aztán majd várjuk a véleményeket.
-
AssAssynn
őstag
válasz BÁ Nutrition #71287 üzenetére
Az kár, mert én nagy BioTech-es vagyok..
-
AssAssynn
őstag
Ti gyúrtok amúgy?!
Viccet félretéve, trenből, boldiból melyik most a megbízható gyártó? A decaról már lemondtam, hogy találok...
Jó lesz privibe is."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
"A vér szállítja a szervekhez és izmokhoz az oxigént, tápanyagokat, szabályozó anyagokat és távolítja el az anyagcsere végtermékeit."
-
AssAssynn
őstag
válasz cibere11 #21195 üzenetére
Olyan igazi, fájós, szenvedős nekem kb. sosem szokott lenni.
Viszont olyan mindig van, hogy ha másnap piszkálom, nyomkodom az izmot, akkor érzem, hogy van benne láz, de ezt alapból nem veszem észre, csak ha úgy nyúlik meg az izom, vagy fogdosom."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz God Vazzeg #21133 üzenetére
Azt persze nem mondtam, hogy elfelejtem a BCAA-t.
-
AssAssynn
őstag
válasz God Vazzeg #21131 üzenetére
Értem, köszönöm a választ.
-
AssAssynn
őstag
válasz jookomak #21129 üzenetére
Na most felhasználom azt, amit a sárga könyvből tanultam.
Nem a mérleg száma zavar, hanem az, ha belenézek a tükörbe, meg csipkedem magam, akkor nem olyan vagyok, mint voltam régebben, amikor is kb. simán az izmon feszült a bőr, s mondhatni szálkás voltam. Szeretném eltüntetni a párnákat.
A mindenféle kalkulátorok szerint nekem amúgy kb. 76-78 kilónak kellene lennem a magasságomhoz, meg a koromhoz képest. Ezt igyekszem is elérni, de nem zsírból, hanem izomtömegből. Így persze nyilván lassabb de kibírom.
Egyébként igen, nekem is testkompozíció-javítás a célom, hogy ezt az új kifejezést használjam most. De ugye ahhoz hozzá tartozik a zsírvesztés.[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Nightmare #21089 üzenetére
Na elolvastam a kapszula azon részét, ami érdekelt most hirtelen.
78. oldal
"A súlyzós edzés mellett végzett aerob edzés célja is kettő: egyrészt közvetlenül zsírt bontunk vele, másrészt fokozzuk a zsíranyagcserét. Megtanítjuk és ösztönözzük a testünket arra, hogy a zsírt használja energiaforrásnak.
Az aerob edzés időtartalma legyen...40perc.. bátran végezhetjük minden nap."Nekem ebből is az jön le, amit írtam. Ha le akarom adni a zsírt, akkor a helyes étkezés és a heti 3 súlyzód edzés mellé kell más is, ami legkönnyebben futás, biciklizés.
+ most nézem, hogy amit a testkompozíció javításról ír a 89. oldaltól az is szinte tökéletesen igaz rám, kivéve az aerob edzést (ami nekem a futás lenne, amit most nem csinálok).
Mert az ott írt fehérje, ch bevételt tartom most is nagyon kicsi eltérésekkel esetenként és az edzés szám is annyi.
Szóval megerősödtem abban, hogy tényleg a futás, biciklizés hiányzik most nekem, hogy lemenjen a zsír.Viszont fontos, hogy nem felejtettem el azt, amit már az előbb leírtam. Először kissé félreértelmeztem, amit írtál, szóval most ezt nem támadásként mondtam el neked, csak azért, hogy lásd, elolvastam a kapszula ide tartozó részét.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz God Vazzeg #21113 üzenetére
Akkor foglald össze röviden.
De most komolyan, ha írtam valami nagy baromságot, akkor mutass rá kérlek, hogy ez hülyeség, felejtsem el, vagy ha írtam valami hasznosat, akkor mond, hogy ezt így kell csinálni.meroly: Nem készülök versenyre, de ez hozzám képest magas. Nem a szám (12) zavar, hanem az, hogy tudom máskor jobban nézek ki. S itt jön az, hogy máskor, amikor futok, focizok, akkor más az alkatom, mint ilyenkor, amikor csak a heti 3 súlyzós edzés, s azon kívül egész nap ülés, tanulás.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
meroly: Számoltam már, de itt a koliban nincs tolómérőm, szóval kb. csak úgy érzésre tudom lemérni. Amúgy a TZS% így 12%-ra jön ki (végül hashoz 2cm-t írtam, mert nem tudom pontosan lemérni, s inkább írjon többet, mint kevesebbet).
Arra, hogy izmos vagyok-e nehéz válaszolni. Mondanám persze, hogy igen, de hát egy 30-as karú, szálkás ember is izmos meg egy 50-es, tömegelős karja is az, szóval ezek közé én is beférek szerintem.God Vazzeg: Kérlek írd le akkor, hogy is van ez az egész. Ha olvastad, amit beszéltünk, akkor képben is vagy, hogy most miről szólt a vita, meg mi érdekelt minket. Kérlek írd le erről a véleményedet.
Woodslave: Valamennyi abból is mehetett, hiszen, mint mondtam nem azt írtam, hogy egyáltalán nem mozog a zsírod, ha nem futsz, csak azt, hogy nem úgy.
Amúgy látom magamon azt, amit látok, a hasam összecsípésre ugyanolyan vastag, mint azelőtt, s máshol sem veszem észre, hogy jobban lennének a "tónusok". Azért, ha 2kg zsír lement volna, azt észre kellene, hogy vegyem. Ja, és eközben megvolt napi 100-120gr fehérje, szépen szétosztva.[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Nightmare #21079 üzenetére
Így már értelek, persze ez így más. (Nem értettelek jól az elején, ne haragudj.)
Nekem a célom az izomépítés és az, hogy a zsírpárna eltűnjön (mondjuk a hasamról). Nyilván, ha a zsír eltűnik, akkor súlyvesztés történik, de mivel én 182cm és 73kg vagyok, ezért nem akarok nagyon súlyt veszteni, mert ez bőven jó szerintem.
A lényeg tehát az, amit te testkompozíció változásra értesz szerintem. Vagy ezt csak úgy lehet elérni, ha kemény tömegelés után diétázom? Tehát egyszer hízom, növök, másszor meg fogyok?
Mert én amúgy próbálnám a kettőt együtt, amennyire lehet. Izomtömeg növelés és zsírpárna elhagyás.
E célból iktatnám be a futást a normális étrendem mellé (majd vizsgaidőszak után).Amúgy másfél-két hónappal ezelőtt 75 voltam, most vagyok 73 és ezt annyival értem el, hogy elhagytam az esti zabpelyhezést és ebédre kevesebb rizst eszem. Azt persze tegyük hozzá, hogy nem mérlegeltem többször magamat, szóval mindkét alkalommal egyszer álltam rá egy tetszőleges alkalommal este (tehát nem pontos a dolog). Szóval ilyen módszerrel a tskg-ból tudtam fogyni, de hát kitudja az honnan jött le...
Annyit tudok, hogy a hasamat összecsípve még most is van 1cm zsír rajta, s ez zavar.Az étrendet külön köszönöm.
-
AssAssynn
őstag
Nightmare: Megtennéd, hogy leírod, hogy te hány kg vagy, milyen magas és mennyi a kalória igényed.
Továbbá, hogy egy nap hány gr-ot viszel be ch-ból, fehérjéből, zsírból?Egyébként én az olvasott információk alapján arra alapoztam még amit írtam, hogy mi ha azt észleljük, hogy van felesleg, akkor beépítünk futást, biciklizést, hasonlót, s akkor lemegy, de ugyanúgy csinálunk közben minden mást.
Egyébként neked ilyenkor, amikor délután, meg edzés után nem viszel be szénhidrátot, akkor a szervezet az ez irányú igényét azzal rendezi, hogy elégeti a fehérjét, nem? Mármint úgy értve, hogy nem építi be, s így nem fejlődik az izom.
Casanova*: Szobabicikli az ugyanaz kb. mint a sima bicikli, vagy mint a kocogás, én sem rohanó futást írtam, hanem lazát, ami csak kissé emeli meg a pulzust.
meroly:40kg-ot fogytál mozgás nélkül?
UI: ja közben olvasom, amit írtál. Azért az más, ha teljesen kiéhezteted magadat, meg kb. nincs mi mást bontania a szervezetnek.
kompjúter: Bontatlan volt a csomagolás? Nagy a por térfogata? Ha igen, akkor nem kell, hogy baj legyen vele.
-
AssAssynn
őstag
válasz Woodslave #21053 üzenetére
Azért azt nem mondtam, hogy alap esetben a szervezet egyáltalán még egy mg zsírt sem éget el.
Csak azt, hogy az alap zsírfelhasználástól nem fogsz lefogyni.
Vagy te mit gondolsz, hogy ha kihagyod az étkezést, akkor simán zsírt égetsz el, hogy fedezd a hiányt?Azt se mondtam, hogy csak futással lehet fogyni. A lényeg, hogy olyan mozgást végezz, aminél felgyorsul a pulzus, de mégsem olyan nagy erőkifejtést igényel, mint a súlyzód edzés. Ilyen a biciklizés is pl.
Amúgy, ha igaz lenne az, hogy a kalóriadeficit miatt elégeti az ember a zsírt, akkor a kövér embereknek elég lenne keveset enni. Ami, mint tudjuk nem elég nekik.
-
AssAssynn
őstag
válasz Woodslave #21046 üzenetére
Ez most úgy jött le, mintha hitegetnem kellene magamat.
Nightmare: Edzés után te nem viszel be szénhidrátot?
Egyébként a felvázolt esetben tudtommal pont az történik, hogy mivel nincs szénhidrát, ezért vagy a bevitt fehérjét égeti el a szervezet, vagy máshonnan bont le izmot, hogy legyen energiája.
Egyébként meg nyilván nap közben nem a tegnapi futástól fogysz, viszont a tegnapi futás közben, meg utána még kb. fél óráig zsírt égettél és ez számít."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Woodslave #21041 üzenetére
Most mi van? Ezt nem én találtam ki. Csomó helyen olvastam, meg hallottam.
+ részben tapasztalom is. Egy-két hónappal ezelőtt elkezdtem hízni, aztán még időben észrevettem és módosítottam a kajáláson. Most már nem hízok, de a "zsírpárna" még most is ugyanúgy megvan.
Ez csak akkor fog lemenni, ha majd nyáron elkezdek futni, meg kb. hét-három naponta hasazni.[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz Casanova* #21029 üzenetére
Zsírégetés.
Attól, hogy jól kajál még nem fog lemenni a zsír, csak azt éri el, hogy ne szedjen fel többet. De ugye a zsírt nem égeti csak úgy el a szervezet, mert ha már elfogyott a szénhidrát, akkor inkább az izomhoz nyúl, de nem a zsírhoz.
Ugye ezért is van a kardió. Mert amikor a szervezet nagy terhelésnek van kitéve (mint a súlyzós edzés), akkor kb. semmi zsírt nem éget, hanem csak a szénhidrátot.
Viszont vannak olyan dolgok, mint a futás, vagy a biciklizés, aminél szénhidrátot és zsírt is éget. Ezek ugye kisebb intenzitású gyakorlatok, nem terheli meg úgy a szervezetet, ezért éget zsírt is.
Pl.: Jay Cutlernek is néztem múltkor egy edzését, ő is úgy csinálta, hogy súlyzózás után BCAA, aztán futópad."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Casanova* #21026 üzenetére
Ezért szokták sokan úgy, hogy edzés után BCAA, s azután a kardió.
Vagy lehet úgy is, hogy edzés után rendes fehérje turmix, amiben van szénhidrát is, aztán vár az ember negyed-fél órát és utána megy futni.
Ezekben az esetekben nem lesz leépülés, mert a szervezet számára pótolva van az aminosav utánpótlás, ami ezt megakadályozza."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Nightmare: Egy ideig biztos fejlődsz, de ha már nem vagy kezdő, akkor az össze-vissza kajálás kevés lehet. Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy elkezdesz szálkásodni (mert azért gondolom arra figyelsz, hogy ne zsíros ételeket egyél mindig).
kompjúter: Nem onnan, de máshonnan rendeltem. Jó cucc, megnyugodhatsz. Teljesen megbízható a termék.
Angliából meg azért olcsóbb, mert azt maga a nagy cég árulja közvetlenül, így ők tudják a legolcsóbban adni, s ennek a cégnek pont ez is a stratégiája.
Itthon azért drágább, mert több emberen keresztül megy, s azok levámolják mind.[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz BÁ Nutrition #20970 üzenetére
Ja te gyúrsz amúgy?
Bocs, nem hagyhattam ki.
Amúgy ebből is látszik, hogy nem vagyunk egyformák. Bár az is igaz, hogy sok függ a gyakorlattól is, mert pl. az ilyen csigás letolásokat secc perc lezavarja az ember.MMA87: Edzés előtt már én sem iszom. Úgy szoktam, hogy egy órával előtte bezabálok, meg kb. negyed órával előtte iszom arra egy fél pohár vizet kb. csak mert jól esik, aztán WC és így jól elvagyok.
Sosem jön rám, hogy mosdóba kell mennem, de ha annyit innék mint te akkor tuti folyton kijárnék...UI: mondjuk kreatinnál megint más lehet, én nem tolom.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Ez igaz, de pl. én is megiszom a napi 2-3 liter vizet úgy, hogy edzés közben nem iszok.
Úgy szoktam amúgy, hogy minden evés előtt 10-15 perccel megiszok fél litert, s evés után 1-1,5 órával meg kb. egy pohár vizet. Így is összejön a napi adag, s legalább jól szét van osztva, meg szerintem jó időpontokban is iszom meg.
Persze, ha te szeretsz edzés közben inni, akkor tedd nyugodtan, csak én mondom, hogy én így szoktam csinálni."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Edzés közben másfél liter víz?
Az kemény. Mi csak egy-két kortyot szoktunk, ha kiszáradna a torkunk.
Meg amúgy haveromék szoktak BCAA-t tolni edzés és futás között, az biztos jó olyankor, csak én meg nem futok mostanság."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Jó ez, hogy minden edzés végén nyomsz valami kardiot.
A kérdésem az lenne, hogy miután vége az edzés rendes részének, utána letolsz valami kiegészítőt, vagy simán üresbe mész futni/hasazni, stb...?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Casanova* #20957 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire fejlődsz majd így jobban, biztos jó lesz.
Illetve az edzéshosszak is valószínűleg megnyúlnak, hacsak nem visszaveszel a gyakorlatszámból, amit nem hinnék."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Casanova* #20944 üzenetére
Biztos, hogy sok? Te hány gyakorlatot csinálsz az izomcsoportokra, mennyi ismétléssel és mennyi pihenővel?
Mert nekem van csak kar napom, s igaz ugyan, hogy bemelegítéssel, súly pakolással, meg mindennel együtt, de csak az 1,5 óráig eltart.
Bic-tric. megy felváltva, köztük kb. semmi pihenővel, csak akkor pihenek amikor új sorozat jön. Mindkét izomcsoportra van 4-4 gyakorlatom és 3*8, majd 1*10-es sorozatokat nyomok.
Amikor alkarozok is hozzá az plusz bő negyed óra kb.Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem ez nem sok.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz deniro2 #20934 üzenetére
Hmm.. ez érdekes.
Akkor ezek után kíváncsi vagyok rá, hogy a többi termékük honnan származik.
Illetve, hogy pontosítsunk, akkor most az ő wpc80-juk annyiban német, hogy ott van a gyársor, vagy annyiban is, hogy az összes alapanyag onnan származik. Nem mindegy."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz spammer #20928 üzenetére
Nem. Az enproteinem.hu-n árulják az angol MyProteint. Itt arra gondoltam, hogy amit a wheyprotein.hu-n árulnak, az belsőleg, tartalmilag ugyanaz, mint a MyProtein, csak ezt magyarok gyártják, ezért ez az angolnak a hazai megfelelője. Ilyen értelemben értettem.
S az igazságosság kedvéért tegyük hozzá, hogy mindkét cég gyárt ízesített termékeket is.
Outlander: Testsúlyod mennyit változott? Ez az egyik ami fontos lehet, a másik pedig, hogy írtad, hogy nagyobb súlyokkal szériázol. Lehet, hogy azok nagyobbak, de megeshet, hogy a hátizmodnak nem ugyanazt a részét dolgoztatod meg. Itt arra gondolok, hogy a húzódzkodáshoz a széles hátizom kell, de te lehet a gyakorlataiddal inkább a belső hátizmot, vagy más néven a trapéz izom alsó részét dolgoztattad meg.
Plusz ugye játszik az is, hogy a húzódzkodás az pont egy olyan dolog, hogy a szálkás embereknek tudnak belőle sokat megcsinálni egyhuzamban. Ezzel persze lehet vitatkozni, de nekem ez jött le.[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz deniro2 #20924 üzenetére
Köszi a választ.
Habzás nem zavar, a tejnél megszoktam már és ízre se adok.
Már csak a búzafehérje tesztjére vagyok kíváncsi, hogy kinek, hogy jön be, aztán ha igen, akkor én is berendelek egy jó adaggal. Haveromnak bejött, de ilyeneket elfelejtettem kérdezni akkor tőle."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz Nightmare #20840 üzenetére
Nem volt időm minden hozzászólást átrágni, de ezen megakadt a szemem.
Ugyanis a 2gr fehérje nem össz. testsúly alapján kell mérni, hanem tiszta izomtömeg alapján. Csak mivel azt nehézkes lemérni, ezért mondanak testsúly kg.-ot.
Amúgy amit a Wheyprotein.hu-val kapcsolatban kérdeztél. Ugyanaz, mint az angol MyProtein, csak ez magyar és olcsóbban kijön (nekünk úgy volt).
deniro2: Borsófehérje, hogy oldódik?
-
AssAssynn
őstag
válasz Coccolino_O #20230 üzenetére
Egy kazal személyes, régóta kondizós barátom tapasztalata, véleménye áll szemben egy PH!-s nickkel (ez lennél te).
Szerinted kinek fogok hinni?
Főleg úgy, hogy a legnagyobb érvelésed az volt, hogy "szívok"."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Sotho: Köszönöm a normális hangvételű választ. De amúgy csak azért lenne hülyeség, mert már 1995-ben is ezt mondták?
Amit a koxosokkal kapcsolatban írsz, azt megértem, de ettől függetlenül nem látom azt, hogy nekem miért ne lenne szükségem edzés után gyors felszívódású szénhidrátra.Coccolino_O: Hát ezt a hozzászólást köszönöm szépen. Úgy szeretem az internetet. Mindig találni ilyen gyöngyszemeket.
-
AssAssynn
őstag
válasz Coccolino_O #20213 üzenetére
A szőlőcukor nem ugyanolyan cukornak számít, mint a kristálycukor. Ha abból vinnél be egy nagy adagot edzés után, aztán tényleg rossz lenne, de a szőlőcukor pont, hogy más, mint a többi cukor.
Edzés után pedig igenis kell fehérjét és szénhidrátot bevinni, mert miután a szervezet kimerült könnyen beindul a katabolizmus. Ezért szoktak sokan már edzés előtt is és után meg főleg BCAA-t bevinni, ha ne leépülés legyen belőle.
Vitargo pedig tényleg minőségi, de azt inkább hagyjuk meg a többi alkalomra, amikor nem tudjuk kajából bevinni a szénhidrátot, de mégis szükség van elnyújtott felszívódásra.
Szőlőcukor bevált módon jó, komolyabb testépítők is ajánlják edzés után, amikor is gyorsan van szüksége az embernek szénhidrátra.Muscl3Pharm: ???
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz drogery #20211 üzenetére
Mennyi zsír van abban a csokiban?
Csak mert azért nem szoktak csokit enni, mert ugye abban egyrészt zsír van, másrészt pedig ugyanez a zsír lassítja a felszívódást, ami rosszul jön edzés után.
Ezért szoktunk szőlőcukrot enni, mert az szintén nagyon gyors felszívódású, s nincs benne zsír.Coccolino_O: Miért lenne baromság a szőlőcukor?
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
Az. Erről híres a tejsavófehérje. Nagyon gyors felszívódású. Ihatsz még hozzá szőlőcukrot is, mert az is hasonlóan gyors, szóval nem lassítja és lesz szénhidrátbeviteled is.
Aztán vannak még a tejsavó izolátumok. Azok olyan 10-15 percesek."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Nem fölösleges.
Az edzés után nagyon ki van merülve a szervezet. Azért kell a gyorsan felszívódó fehérje, mert azt akkor egyből felhasználja. Aztán a tejsavó kb. fél-egy óra alatt fel is szívódik, szóval utána mehet is a szilárd kaja, ami biztosítja a hosszabb utánpótlást, amire szintén szüksége van a szervezetnek, szóval nem megy kukába."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
-
AssAssynn
őstag
Nightmare ; Ijk ; Casanova* : Köszönöm szépen a válaszokat!
drogery: Nem mintha nem hinnék neked, de arra a tanulmányra kíváncsi vagyok, szóval megköszönném, ha belinkelnéd.
Egyébként hogy érted amit írsz? Mindegy, hogy kazeint, vagy tejsavót viszek be? Csak mert ha a tejsavó gyorsan felszívódik, akkor mi marad utána? Mi lesz 3-4 óra múlva? Tudtommal a fehérjét nem raktározza, vagy "keringeti" a szervezet arra várva, hogy mikor kell majd legközelebb felhasználni."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Következő kérdésem lenne:
A lefekvés előtti fehérjebevitelt szeretném megoldani, de nincs pénzem kazeinre, viszont van most itthon egy csomó tejsavófehérje, szóval jó lenne abból megoldani valahogy.
A kérdésem, hogy hogy csináljam? Nem akarom tisztán vízzel meginni, mert akkor ugye gyorsan felszívódik, s nem lesz megoldott az esti ellátás. Hogyan csináljam?
Igyam tejjel, vagy talán valamilyen esszenciális olajjal, mint pl.: lenmagolaj, vagy esetleg kókuszzsírral?(Amúgy sovány túróval szoktam néha megoldani, de az sajnos nincs mindig a boltban (kis településen lakom), szóval kellene valamilyen alternatíva.)
A segítséget előre is köszönöm. (:
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nők, nőügyek (18+)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Videós, mozgóképes topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Philips Sonicare ExpertClean 7300, 2 év gyári garancia
- Eladó egy Company of Heroes (első kiadás) társasjáték sok-sok kiegészítővel!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával (3 akkuval)
- Motorola TLKR T62P walkie talkie