Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-08-09 20:41:24

LOGOUT.hu

- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#60801) Assdak


Assdak
őstag

Mondjuk azért az vicces, hogy azon megy a vita, hogy edzés előtt, meg lefekvés előtt mennyire okos dolog szénhidrátot bevinni.
Nyilván, van 10 ember a világon akiknek bejön az ilyen CBL hez hasonló kutyafüle hobbi szinten, de nem hiszem, hogy ez lenne a mérvadó.

(#60802) k!nG válasza mrgymisi (#60760) üzenetére


k!nG
aktív tag

"Nem regota talaltam ra a prohardver mobilarena it cafe nyujtotta lehetosegekre, de az az eszrevetelem hogy az emberek 90%-a azert kommentel mert imad vitatkozni."

Az nem lehet, hogy te provokalod ki a vitat? Vagy esetleg az, hogy a mindenkinel mindent jobban tudok stilusod, a bekepzelt fejed miatt es amiatt, mert nehany ponton marhasag amit allitasz, azert kezdenek el veled vitaba szallni az emberek. Bizonygatod itt, hogy milyen jo szakember vagy. Jo, akkor Torghelle Sandor szavaival elve, most mit csinalsz hazamesz es kivered magadnak?

https://www.behance.net/vargadom

(#60803) Shadowbull válasza Assdak (#60801) üzenetére


Shadowbull
addikt

Nem arrol van szo hogy mi a mervado es mi nem, hanem arrol, hogy a vilag ezerszer osszetettebb es bonyolultabb minthogy egy dogmaszeru modszert barkire es barmire ra lehetne huzni, es azt mint az egyeduli ervenyes igazsagot hirdetni.

Aki ezt teszi az valojaban nem szakerto, hanem egy erosen korlatolt ember. Ha nagy az arca hozza akkor meg gyökér is.

Az pedig tenyleg az alja mindennek amikor valaki az IRL dolgaival kezd el pattogni, hogy hat nekem igazam van, mert en ez es ez vagyok.

Leszarjuk.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60804) Tamoo


Tamoo
MODERÁTOR

Norbi Update

(#60805) shteer válasza Zoo123 (#60800) üzenetére


shteer
titán

Mi volt az, hogy gyúr-e? ;]

..szerintem jónak tűnik

(#60806) Assdak válasza Shadowbull (#60803) üzenetére


Assdak
őstag

Azt, hogy ki mit és hogy tálal engem nem érdekel. Az viszont amit leírt alap dolognak számít azok között, akik komolyan foglalkoznak ezzel a sportal, és csináltak már végig egy normálisabb diétát.
Nyilván előfordulhat, hogy én is korlátolt vagyok, hogy valamilyen szinten a régbevált, alap dolgokban, meghatározásokban hiszek. Hetente bukkan elő egy-egy kibaszott okos ember az interneten, aki megrefolmálja a testépítést, cbl, harcos diéta, paleo, egyélösszevisszamindendszartlényeghogyjokor, szopdlemagadedzéselőtt attól jobban durransz és hasonló okosságokkal. Persze, lehet hogy a sok hülyeség között van értelmes is, és a saját korlátoltságom miatt nem fogom soha észrevenni, hogy a kemény diéta helyett, zabálhatnék edzés után palacsintát, meg lefekvés előtt almát...

(#60807) Zoo123 válasza shteer (#60805) üzenetére


Zoo123
senior tag

:K

''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

(#60808) Koczó93 válasza shteer (#60805) üzenetére


Koczó93
őstag

Igen, csak aztán rájöttem miközben visszaolvastam hogy még van két oldal amit nem pörgettem át, és szerkesztettem de, utána letelt az 5 perc.
úgyhogy a kérdés továbbra is adott :)

Gyúrsz amúgy? ;]

[ Szerkesztve ]

(#60809) Jorus


Jorus
nagyúr

Előkerült egy fél éve elveszettnek hitt sékerem, benne az annak idején bekészített protein por. Ezt megihatom, vagy belepudvált és felfordulok tőle? :D

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#60810) k!nG válasza Jorus (#60809) üzenetére


k!nG
aktív tag

Szagolj bele melyen es meglatod. ;] Ez a kep amugy tokeletesen el lett talalva. :D

szerk.: Szerintem azert ne kockaztass. :DDD

[ Szerkesztve ]

https://www.behance.net/vargadom

(#60811) Jorus válasza k!nG (#60810) üzenetére


Jorus
nagyúr

Természetesen csak a por volt benne, nem volt még installálva. :D Beleszagoltam, kicsit öregnénis szekrényszaga van, de semmi taszító. :)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#60812) brownus válasza Tamoo (#60804) üzenetére


brownus
veterán

(#60813) Zola007 válasza brownus (#60812) üzenetére


Zola007
veterán

tudod milyen nehéz egy olyan megrakott fonott bevásárlókosár? :)

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

(#60814) Shadowbull válasza Assdak (#60806) üzenetére


Shadowbull
addikt

nagyon jol irtad, a sajat korlatoltsagod miatt :K

Ebben a sportban rengeteg begyokeresedett dogma van, aminek semmi koze sincs a valosaghoz. Lehet hogy mukodik ugy is, ahogy te csinalod, de az nem jelenti azt hogy CSAKIS UGY mukodhet, es azt sem hogy az a legjobb modszer.

En csinaltam hagyomanyosan is, rizscsirke, tomegeles-fogyasztas, es most csinalom maskepp, ami a dogmak szerint egyszeruen nem mukodhet, es az sem mukodhet hogy egyszerre adtam le zsirt es szedtem fel izmot. A dogma azt mondja, hogy ez lehetetlen. Akinek van esze, az nem hisz a dogmakban.

[ Szerkesztve ]

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60815) Assdak válasza Shadowbull (#60814) üzenetére


Assdak
őstag

Jó, persze, lehet így van. Én csak azt látom, hogy a környezetemben lévő egy két profi, egyik sem nyom cbl-t vagy hasonlókat, pedig van mögöttük tudás bőven elég. Viszonylag sürün járok ki munka miatt az USA-ba, és az ottani edzések alkalmával is volt alkalmam beszélgetni pár emberrel, Viktor Martinez, Ken Hunt, Murray, stb, egyik sem az újhullámos dogmákat emelte ki, hanem a pontos kemény diétát. Persze ettől függetlenül, xy embernél egy szintig működhet a CBL-is, de ha ekkora királyság lenne valószínűleg mindeki ezt követné.

(#60816) Shadowbull válasza Assdak (#60815) üzenetére


Shadowbull
addikt

nade nekem, mint hobbibutagyurosnak nulla egesz nulla% relevanciaval bir, hogy a profik mit csinalnak. Ha valaki komenyen tolja a kemiat, az olyan szinten valtoztatja meg a szervezet mukodeset, hogy az o szuksegletei es modszerei taplalkozas es edzes teren koszonoviszonyban sem lesznek egy atlagember szuksegleteivel es lehetosegeivel.

Mondhatja Kai Greene nekem, hogy apafej, toljal be 5g feherjet mert attol fejlodsz, attol meg az szamomra hulyeseg lesz, mert az en szervezetem a felet sem fogja tudni felhasznalni. Ugyanigy beszelhet a kaloriabevitelerol, a dietajarol, az edzeseirol, barmirol, erdekessegnek jo lesz, de gyakorlati jelentosege szamomra nulla.

Nekem marad a kiserletezgetes meg az olvasas. Probaltam sarga kapszulas stilusban, indulasnak jo, de az egyeni finomhangolas elengedhetetlen. Aztan a tokom tele lett a rizscsirkezessel, a hizas-fogyas ciklusokkal, es kicsit szetneztem mi van meg. Az eredmenye az lett ennek a szetnezesnek hogy most jobban fejlodok mint sargakapszulas stilusban, eletem formajaban vagyok 38 evesen.

Aztan jon egy okostojas es elkezdi magyarazni hogy 16:00 utan ne egyek gyumolcsot mert az nem jo :D

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60817) Assdak válasza Shadowbull (#60816) üzenetére


Assdak
őstag

Ezek szerint gondolom natural vonalon a CBL az alap, ha diétáról van szó.
Értem én, hogy te 38 évesen életed formájában vagy, meg örülök is neki, csak kérdés, mihez képest. Anélkül, hogy bárkit kritizálnék, vagy meg akarnék bántani, a topikban is az eddig látottka közül van 10 ember aki jól néz ki, 9 kokszol, 1 meg Ijk.
De mint mondtam lehet hogy van akinek ez bejön.

(#60818) Tenken válasza mrgymisi (#60793) üzenetére


Tenken
őstag

Könyörgöm HASZNÁLD a szerkesztés-t. Nem igaz, hogy nem szúrja ki a szemed...

Ha külön válaszolnál egy másik posztra is benne, akkor valahogy így szokták megoldani pl:

mrgymisi (#60793):

esetleg linkelheted is, ha annyira fontosnak érzed, hogy hamar megtalálja:

mrgymisi (#60793):

[ Szerkesztve ]

"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

(#60819) Shadowbull válasza Assdak (#60817) üzenetére


Shadowbull
addikt

Dehogy alap. Csak egy a sok lehetseges ut kozul. Egy alternativa. Nem fogok uj dogmakat tenni a ledontott regiek helyebe...

Mihez kepest? Magamhoz kepest. A befektett energiahoz kepest, az adottsagaimhoz kepest, az eletkoromhoz kepest. Ahhoz kepest hogy hogyan mukodott nalam a hagyomanyos felfogas.

Az ember jarjon nyitott szemmel, legyen kesz az allando tanulasra es valtozasra, es ne higyjen a dogmakban, ez lenne a lenyeg.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60820) Assdak válasza Shadowbull (#60819) üzenetére


Assdak
őstag

Alapvetően amit mondasz, azzal még egyet is értünk. Viszont te bizonyított, kismillió sportolónak bevállt alap felvetéseket kezelsz dogmaként, pedig lehet te vagy a 1000000000000/100 kakukktojás közül az egyik.

(#60821) Shadowbull válasza Assdak (#60820) üzenetére


Shadowbull
addikt

"pedig lehet te vagy a 1000000000000/100 kakukktojás közül az egyik."

lehetseges, de nem valoszinu. Valoszinubb hogy a tobbsegnel mukodne, hogy aztan ez az egyen szamara hosszu tavon tobb elonyt biztosit mitn hatranyt az mar egyeni megiteles kerdese.

A dogma attol dogma, hogy kizarolagos akar lenni es megdonthetetlen, a dogmakat terjesztok pedig inkvizicios hevulettel probaljak irtani az ellenvelemenyeket. Aztan ha nem megy, akkor jon a tekintelyelvu baromsag, en szemelyi edzo vagyok szaz eve, Kai Greene is pont igy csinalja ahogy en... De ez mar annak a jele hogy elfogytak az ervek.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60822) Radnix válasza Buster17 (#60739) üzenetére


Radnix
senior tag

Csak véletlenül eszem gyümölcsöt, ha van itthon, de nincsen csoki, süti, vagy más édesség ;]

(#60823) Radnix válasza mrgymisi (#60760) üzenetére


Radnix
senior tag

"Nem regota talaltam ra a prohardver mobilarena it cafe nyujtotta lehetosegekre, de az az eszrevetelem hogy az emberek 90%-a azert kommentel mert imad vitatkozni. Itt elvezi a verbalis harc elvezeteit."

Egyetértek. Amúgy még mindig jobb mint élőben, mert ott lehet tettlegességig fajulna egy-két vita :DDD

(#60824) Dani82


Dani82
senior tag

Epp edzek a cutler goldban
Nagyon nagy tetszik. Iszonyat motivalo az egesz terem. Itt vannak a magy testepitok is bela, bereczki, voroszoli berki, tothdani. vegre nem music fm.szol hanem.igazi rock es rap
Rengeteg gep, oruletjo. Haza se megyek

(#60825) Shadowbull válasza Dani82 (#60824) üzenetére


Shadowbull
addikt

voros zoli nem ausztriaban van?

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60826) Jorus válasza Dani82 (#60824) üzenetére


Jorus
nagyúr

Ha edzel, akkor ne a telefonodat nyomogassad, ombre! :D

(Én mondjuk lábrázást és heveny ideggörcsöt kapok a rock és rap zenétől, de a gépek azért jók lehetnek.)

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#60827) Radnix válasza Shadowbull (#60825) üzenetére


Radnix
senior tag

Dani miatt feljött egyet edzeni, élőben akarta látni Danit edzés közben, mert motiváció neki is kell ;] :P

(#60828) bandus válasza Dani82 (#60824) üzenetére


bandus
veterán

vegre, ugyis kezdett tulzsufolt lenni a chili ;]

"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"

(#60829) Dexar007 válasza Shadowbull (#60825) üzenetére


Dexar007
veterán

Voros Zoli a kedvencem. O az egyetlen aki nem suttyo parasztnak tunik a magyar mezonybol.

Give me your cum,bull!

(#60830) Tamoo válasza Dexar007 (#60829) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Szöges ellentéted. ;]

(#60831) #84221696 válasza Rabbitf_24 (#60773) üzenetére


#84221696
törölt tag

:DDD
Ezen jót mulattam.
Kolbász + tojás leöblítve egy tálca krémessel a legjobb tömegnövelő! :D

(#60832) Assdak válasza Shadowbull (#60821) üzenetére


Assdak
őstag

Értem, tehát a classic diéta mellett elfogytak az érvek, nyilván ezért követik olyan kevesen. Szerintem nincs több kérdésem. Nyilván a 77dollárért vedd meg a csodapdf-et amiből kiderül, hogy zabálhatsz össze vissza, minden féle szart, amit cska megkívánsz a nélkül, hogy never-ever kardióznál mellett több érv van.

(#60833) Shadowbull válasza Assdak (#60832) üzenetére


Shadowbull
addikt

szovegertessel ugye neked eros problemaid vannak?

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60834) Dexar007 válasza Tamoo (#60830) üzenetére


Dexar007
veterán

:DDD

Give me your cum,bull!

(#60835) Jorus


Jorus
nagyúr

Front van ma, úgy látom. :D Szerencsére reggel lenyomtam a lábazást, mielőtt meg tudtam volna magam gondolni.

''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

(#60836) Assdak válasza Shadowbull (#60833) üzenetére


Assdak
őstag

Nem, de elég nagy probléma, szerintem, hogy egy testépítéssel foglalkozó forumon külön érveket kellene felsorakoztatni alap dolgok mellett.
Persze, jöhet megint a kifogáshalmaz, hogy hobbigyurosként a kutyát nem érdekelnek a profi módszerek, meg unomacsirkerizst naturálba így is jól fejlődök. Közben xy eléri a hőn áhított formát, edzéssel, meg kemény diétával.

(#60837) Shadowbull válasza Assdak (#60836) üzenetére


Shadowbull
addikt

mondom, erosen szenvedsz a szovegertessel. Szerintem olvasd vissza meg egyszer azokat amiket irtam, aztan ha ezutan is ezt irnad amit most irtal akkor zarjuk le a beszelgetest mert totalisan ertelmetlen.

"Közben xy eléri a hőn áhított formát, edzéssel, meg kemény diétával."

Igen. Es utana xy eljon egy forumra okoskodni, hogy CSAKIS a kemeny hagyomanyos dieta ami mukodhet, SEMMI MAS nem mukodik azon kivul. Igen, rad neztem, ez vagy te.

[ Szerkesztve ]

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60838) Dicker


Dicker
őstag

Tudok eladó inzulin injekciókat, ha valaki gyümölcsöt szeretne enni este.

(#60839) Yeffy válasza Shadowbull (#60825) üzenetére


Yeffy
veterán

tudtommal volt

Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!

(#60840) shteer válasza Dicker (#60838) üzenetére


shteer
titán

En mar epp akartam kerezni ;]

..szerintem jónak tűnik

(#60841) Assdak válasza Shadowbull (#60837) üzenetére


Assdak
őstag

Lehet könyebb lenne hinnem az egészben, ha tudnál mutatni egy olyan kósza niggert, aki ezzel a CBL-el elért
bármi értékelhetőt. Ha lesz ilyen istenemre kipróbálom, úgy is régi álmom esténként fánkot zabálni dinnyével. Mivel eddig ilyennel sajnos nem találkoztam, így ez az egész számomra max egy újabb internetes okosság lusta emberek számára. "Ehetsz amit akarsz, nem kell még edzeni se, mégis meglesz a 6pack" szlogennel.
A klasszikus diéta színtiszta matek. Miből, mennyit, mikor, mihez. Ez mindenkinél működik. Hja hogy macerás, hát ez van.

(#60842) FollowTheORI válasza Dicker (#60838) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Az minek? Betolsz egy protein gokszot mellé és megvan az inzulin csúcs duplán is... :D

Vagy te már arra az időkre gonolsz mikor a majmok bolygóján a sok banántól feladta a hasnyálmirigy? ;]

[ Szerkesztve ]

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#60843) d3tox1c


d3tox1c
senior tag

Sziasztok.
Lehet hogy mar ezerszer megkerdeztek,leszek a +1.
Melyik a jobb megoldas?
Nagy sullyal kezdeni a gyakorlatot kevesebb ismetlessel, vagy kissebb sullyal kezdeni tobb ismetlessel, es fokozatosan pakolni ra a tarcsakat?
Vagy ahogy erzem?
Ettem ma 1 banant,remelem nem lesz bajom, 16 ora elott volt 😀😇

(#60844) Shadowbull válasza Assdak (#60841) üzenetére


Shadowbull
addikt

hogy te mit hiszel vagy mit nem, az is totalisan irrelevans a valosag szempontjabol, bar en oszinten hiszek a gondolatok teremto erejeben.

senki sem mondta hogy ehetsz amit akarsz, azt sem hogy edzened sem kell. Talan ha elobb megismerned a dolgot legalabb nagy vonalakban, mielott velemenyt mondasz rola, az mindenkeppen hasznos lenne. Nilvan ez is a dogmatikus gondolkodasod jele, ha olyannal talalkozol ami nem illik bele a vilagkepedbe, akkor megprobalod lejaratni.

Nekem ne magyarazd el a klasszikus dietat, 2x is fogytam vele 10 kilot.

d3tox1c

en mindig kisebb sullyal kezdek, mert nem akarom szetkurni az izuleteimet.

[ Szerkesztve ]

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

(#60845) Tamoo válasza d3tox1c (#60843) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Nagy súllyal szvsz sosem jó kezdeni. Sérülésveszélyes.

(#60846) Gergosz2 válasza d3tox1c (#60843) üzenetére


Gergosz2
veterán

majd rájössz. De tényleg. Eleinte kezd kisebb súllyal mindenképp de nem muszáj a sok ismétlés. Bár mondom rájössz. Valakinek több ismétlés jobb attól indul meg, valakinek meg pont a kevesebb jó.

De a súlyban mindenképp kevéssel kezd.

Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito

(#60847) Tamoo válasza Gergosz2 (#60846) üzenetére


Tamoo
MODERÁTOR

Ráadásul ez még izomcsoportonként is más. :D Évtizedek alatt kitapasztalható.

(#60848) Assdak válasza Shadowbull (#60844) üzenetére


Assdak
őstag

Jó akkor idézek az oldalról.
"These days, I only get to the gym three times a week if I’m lucky. I’m building a business and working with athletes across the globe. I don’t have time to spare."
"And No, I never do cardio - ever."
"I don’t eat on a schedule anymore. I make gains in the gym with little effort, even training a total of 3 hours a week; I eat cherry turnovers, hamburgers and fries, ice cream and cheesecake and guess what?"
"After spending a few years perfecting the eating strategy, I finally put it all into a single book with everything you need to live like you want, enjoy life and look like a fitness model all year, while still achieving new goals in the gym."
"And that’s it. That’s all I have to tell you. Everything you could want is in the book. It’s one of the most heavily researched and referenced diet books in the world, bar none. My only goal for this book is to help people learn my supposed secret:Looking awesome really is easy"
Ezek után értelmes ember minek olvasson tovább? Kapj már az agyadhoz. Nem én próbálom lejáratni, ez a dolog, ezekkel a kijelentésekkel magát járatja le. KB mint egy flabelos reklám.

Én értelmes embernek tartalak, ezért érdekelne, hogy mi az ami megfogott ebben a dologban, ha nem az, hogy "lustábbra" lehet venni a figurát, és egyszerűbb? Főleg úgy, hogy ha a klasszikus diétával jó eredményeket értél el.

"enjoy life and look like a fitness model all year", "Looking awesome really is easy". Valaki szóljon már szerencsétlen fitnesszmodelleknek, hogy hagyják a picsába a diétát, itt az áttörés.

(#60849) k!nG válasza d3tox1c (#60843) üzenetére


k!nG
aktív tag

A banant nem kellett volna, itt azt suttogjak, hogyha megeszel egyet akkor tonkrebasztad az egesz napi munkad es plusz 2 kilot is felszedsz adagonkent. Ha egy protein is benyomtal akkor nincs mese veged.

Kis sullyal, nagy sullyal nagyon konnyen megserulhetsz az szvsz marhasag. De szerintem ez elegge emberfuggo azt hozzatennem. Ha birod es nincsbaj akkor a nagysulyos edzes foleg tomegnovelesnel nekem jobban bejon.

[ Szerkesztve ]

https://www.behance.net/vargadom

(#60850) Shadowbull válasza Assdak (#60848) üzenetére


Shadowbull
addikt

ez a reklam resze, en elolvastam a konyvet is. Egyebkent ebben hol van irva hogy nem kell edzeni?

A CBL igazabol egy ultrarovid ciklusu ketogen dieta, de ezt is leirtam mar kismillioszor. Napon belul nincs ch, edzes utan van ch. Kiefer is leirja a konyveben hogy kemeny sulyzos edzes nelkul nem mukodik, ha edzes nelkul akarsz igy kajalni, elhizol.

Elso olvasasra az egyszerusege fogott meg, nem kell dobozolni, nem kell szamolgatni. Aztan kiprobaltam es kiderult hogy jol toleralom a napkozbeni alacsony, nullakozeli vercukoszintet, sokkal jobban mint az alacsony ch-os dietat.

Klasszikus tomegelos-fogyasztos ciklust 2x csinaltam vegig, es amikor masodszor jottem le 110 kilorol 100 korulre azt mondtam hogy ebbol nekem eleg. Masodik alkalommal 105 kilo utan kinkeserves volt, olyan alacsony ch-n voltam hogy allandoan szedelegtem, kozerzetem a padlon, a heti 6x 1 ora aerob + a 4 sulyzos edzes totalisan kikeszitett. Tudtam hoogy ez igy nem megy tovabb. Lehet rajta gunyolodni, meg jatszani a kemenyet, de amikor mar hetek ota 4:30-kor keltem hogy lenyomjam a napi aerob penzumot, este meg fel 9 kor bezombiztam a teve elott, akkor nem voltam mar annyira motivalt. Raadasul olyan gyenge voltam mint a harmat.

Tavaly nyaron kezdtem el a CBL-t, aztan nyaralas miatt kihagyas, szeptembertol ment elesben. 103 kilo korul maradtam iden tavaszig. Viszont a testzsirszazalekom lecsokkent, az eroszintem meg novekedett olyan kajalas mellett, amit ha normal modon csinaltam volna, most 115 kilo lennek.

tavasszal kezdtem a fogyasztos varianst, csinalom igy is az aerobot csak kevesebbet. Most hetvegen 97,6 kilo voltam, kezdenek latszani a hasamon a kockak, 15 eve nem voltam ilyen konnyu, es ugyanolyan eros vagyok. A ch mennyiseget erzesre lecsokkentettem, de nem szamolgatok. Hogy meddig tudok lemenni, nem tudom, de mar most jobb az eredmeny, mint amit valaha elertem ezzel a sporttal. Ezt a honapot vegigcsinalom, aztan jon a szokasos augusztusi tunyulas. Szeptembertol meg majd folytatom a tomegelos resszel megint.

Ezek utan nyilvan lehet azt mondani, hogy egy vagyok az egymilliobol, es pont veletlenul hozza azt a cbl, amit Kiefer iger, csak ez nem tul valoszinu.

Pazarol a világ, én meg segítek neki.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.