Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zin
őstag
zabpehelyt hogy érdemes enni/inni? Régebben leturmixoltam de borzalmas volt nem tudtam meginni
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Ijk
nagyúr
válasz Dani82 #57491 üzenetére
Mert nem a Scitechez mentél.
Egyébként lehet pozitívan is hozzáállni, ha azt mondják ugyanúgy nézel ki mint 3 éve, akkor az azt jelenti hogy nem lettél szarabb.
Én is kb 1 év alatt eljutottam oda hogy alig nézek ki most izmosabbnak. Próbáltam mindenféle technikát, edzésmódszert azóta, étrend elég fullos volt, nyomtam magas fehérjét, bevettem olajos magvakat, nyomtam tömegelést, nyáron szálkásítást, de lehet hogy nem lehetne megállapítani a különbséget kinézetben. Szerintem egy év alatt eléri az ember nagyjából amit a teszto szintje és genetikája enged, aztán akármit csinál, úgysem lesz izmosabb./人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
3 kilót én is megeszek egy nap, még sincs lowfas karom se
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dani82
senior tag
válasz Woodslave #57490 üzenetére
Tartottam is, csak hulye voltam. Januarba kerestek 3 embert ilyen atalakitos programra. Jelentkeztem, bekerultem. Kaptam egy fix etrendet, grammra belőve és egy edzéstervet.
350g ch-t ettem 4 honapig kb minden nap. Hiába mondtam, hogy nem jó, látom, érzem, hogy zsírosodok.
Soha többet nem hallgatok idegenekre, remélem még az igazi strandidőig leadom vhogy, ezért keresek valami brutál zsírégetőt ( ahonnan az egész beszélgetés kiindult ma ) -
-
stickrs
senior tag
válasz Blackhole13 #57486 üzenetére
nyilván ha megnézed az összetételt akk rájössz "Dextrose, Palatinose™ (isomaltulose: low glycemic index carbohydrate), Oat Flour, Maltodextrin, Fructose, Waxy Maize Starch" vitargot kiszedték belőle ugytűnik.
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Radnix
senior tag
-
rwin5
őstag
válasz mayday00 #57480 üzenetére
szerintem ezt a jumbot ki lehet ütni egy ízesített szénhidrát szőlőcukor kombóval kb. én am sem költök tápkiegre sokat szerintem jó kajával lehet fejlődni anélkül is, csak most annyira ez a marketing megy, hogy vörös zolinak ettől van 50-es karja és nem attól a 3 kiló kajától amit megeszik egy nap meg /tudjukmégmitől/
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Én ilyen ,,tömegnővelőket" sosem fogyasztanék. tele van cukorral. Véleményem szerint cukorból nem lehet izmot építeni, max a zsírpárnákat növelni. Tömegnövelő=zsírnövesztő. Meg ennyi pénzért veszek 40kiló zabot, meg 30kiló rizst és mellé még futja húsra is.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
nagyúr
válasz Rabbitf_24 #57465 üzenetére
Lehet ő a banana girl...
(#57476) Zin
8.8kg fehérjét... hogy valami hasznos is legyen a szájba téve.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Zin
őstag
A 8,8kg-os Jumbo mellé mit érdemes még szedni? 100% Kreatin Mono? Vagy inkább BCAA-t?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
eddie17
addikt
válasz Rabbitf_24 #57465 üzenetére
Szerintem csak viccelt.
-
mayday00
őstag
Sziasztok
Edzés után lehet a kreatint fehérjével, plussz szőlőcukorral elkeverni hozzá víz is így meginni?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Dani82
senior tag
válasz Tenken #57452 üzenetére
Igyekszem kettőnél több lépést tenni, hogy leszálkásodjak, ma vettem otocsilit is hátha
Már elhagytam a kakaóscsigát, de nem szeretnék mindenféle porokat szedni és nem akarok túl izmos lenni.
Étrendet belőttem, reggel sonka és TELJESKIÖRLÉSŰ kenyér, Cini Minis és 1%-os tej,
ebédre ált. a menzán eszem. Főzelék a rost miatt és rántottcsirke. este 6 után csak gyümölcs, főleg banán. Ha nagyon nagyon megkívánok vmit akkor aszaltgyümölcs és danone görögjoghurt ( max 3!)
szóval ez így oké, e mellé keresek vmi zsírégetőt.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #57456 üzenetére
egyszer a Gilda 1ben nekem is kiesett a kezemből a 60 kilós
most már menne a 80 is csak nincs segítség
ezért ált úgy csinálom hogy először nyomok guillotine presst maxra 60ról 20 kilós emelésekkel 5 ismétlésekkel amíg megy
aztán versenyző fekvenyomás 100ról 1 ismétlésekkel 20 kilónként
aztán szűk nyomás 100al 4-5 sorozat amennyi megy ismétléssel
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #57451 üzenetére
2:52-nél rándultam egyet a székben
vállbarát egy mozdulat voltMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
stickrs
senior tag
válasz Miamiquake #57453 üzenetére
lehet én is veszek egy olyat akkor, ha hirtelen ekkora erőnövekedést lehet vele elérni
Nokia 808 PureView, LG G5, Xiaomi MI 10 Ultra
-
Tenken
őstag
válasz Dani82 #57436 üzenetére
Hát, ha olyan dolgot keresel, amit csak simán beszedsz és a fórum előtt ülve is szálkásodsz, akkor valami kokszhoz kell ajánlást kérned valamelyik tapasztaltabb kollégától. Az összes többi sz*r meg amit a boltokban megvehetsz csak úgy ér valamit, ha futsz is mellette. Amitől meg egyébként is fogysz...
De ja amúgy, tényleg nehogy kettőnél több lépést tegyél meg hirtelen, mert azonnal kitagadna a gyúrós társadalom.
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
BÁ Nutrition
addikt
múltkori gyökér gyerek elég keményen csapatja
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Woodslave
félisten
válasz Miamiquake #57449 üzenetére
ez a lényeg. Végre került vmi a rúdra
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Miamiquake
aktív tag
válasz littlelion21 #57447 üzenetére
Ilyen csak PINK színben
Egyébként nem, hasonlít arra amit linkeltél az előbb, csak a márkája más, a teremben vettem ahova járok.
Lényeg hogy stabilan fog nem izzadok benne és mondom: tudtam emelni a súlyokon.☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
hrvp
aktív tag
Sparban csak 1990,- a csirkemell kilója, hülyének is megéri
-
Woodslave
félisten
válasz littlelion21 #57444 üzenetére
hát én meg simán a Zola által linkelt 2. "csodára' de inkább az a kék színű amit a tecsóban árulnak. Legalábbis Miami-t ennyire keménynek képzelem
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
littlelion21
addikt
válasz Zola007 #57443 üzenetére
Nem egyről beszélünk, de örülök hogy megpróbálsz felvilágosítani, én a srác leírása alapján kb. ilyenre gondoltam.
-
Zola007
veterán
válasz littlelion21 #57442 üzenetére
Nem szar az, csak nem arra való amire vetted. Vízipisztollyal elefántra kategória
Az erőemelő bandázs és a térdstabilizáló között ég és föld a különbség
Az első arra van, hogy egyben tartsa a térdet olyan erőhatásnál aminél már jó eséllyel a szalagok és inak nem tudnák az ízületi síkban tartani mert a gravitáció kifelé rotálná a térdet. Evóna: [link]Az utóbb pedig arra van, hogy sérülés vagy műtét után a térdkalácsot a helyén tartsa és segítse a keresztszalagok munkáját vagy ínszakadás után ne engedje eltávolodni a szomszédos területekről. [link]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
littlelion21
addikt
válasz Miamiquake #57440 üzenetére
Ilyet már próbáltam, kalap szar. Maradok a hagyományosnál.
-
baluka6
aktív tag
[link]
1.01-nél szegény srác, hogy leült -
Zola007
veterán
válasz Miamiquake #57438 üzenetére
attól függ milyenre gondolsz
Ha sima rátekerős szalag, akkor csak ésszel, mert a bandázstól a térded és az izmok sem lett erősebb csettintésre, csak merevíti az inakat és így rövidíti a nyúlástartománytMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Miamiquake
aktív tag
Térdbandázst használtok láb napokon?
Én ma vettem és simán tudtam emelni az eddigi súlyokon☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Dicker
őstag
válasz PowerBuldog #57417 üzenetére
Én se kaptam. A beef proteines kupon mikor jön? Vagy kitöröltem volna? Ja és az ajándék póló méretét hova írjam Az lényeges. Az ajándék az kell!
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
válasz FollowTheORI #57393 üzenetére
felröhögtem ezen a kommenten: HOLO: He Only Lifted Once.
-
brownus
veterán
jelentem, ma már nem
fostam, creatin és én lenni jó barát mostantól, bódottá van (8. nap után)amúgy az normális vagy csak beképzelem magamnak, hogy egy hét creatin szedése után már érzem az erőt? és jobban mennek az edzések!
(#57430) shteer , francba :d akkor most betolok ebéd közben két bogyót is! :d
[ Szerkesztve ]
-
Koczó93
őstag
válasz BÁ Nutrition #57426 üzenetére
Én csak a termékteszt miatt iratkoztam fel
-
BÁ Nutrition
addikt
egyre több itt a kém
-
Zola007
veterán
válasz FollowTheORI #57423 üzenetére
az tuti egy Eleiko rúd volt
ez adja csak a videó minősége rossz[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
hogy kompenzáljuk egy kicsit a reggeli élményedet : [link]
-
deniro2
senior tag
Semmi... Küggyétek mégegyszer
-
Dani82
senior tag
ma? Nekem hétfői a legutolsó, az "embertelen edzésről"
meg a beef tesztelős hírlevél... ahol sajnos megint nem nyertem -
bandus
veterán
figyimár, mi lenne ha megmondanád, és akkor lehet feliratkozok, na?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
PowerBuldog
veterán
Aki fel van iratkozva a heti builderre az majd lesse meg, hogy milyen kupont küldtünk ki.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
ludsimon
veterán
undefined
-
Ijk
nagyúr
Mai mellezés biszettekben történt, szuperlassú, koncentrált végrehajtás kis súlyokkal.
Remélem holnap izmosan ébredek./人◕ ‿‿ ◕人\
-
-
bandus
veterán
válasz Champipi #57409 üzenetére
nekem az ilyesmi kajákkal az a bajom, hogy mindhez el tudom képzelni a jó kis fehérkenyeret vagy zsömlét. de majd veszek teljesí kiőrlésűt, vagy rozst, vagy nem tudom igazából, hogy mi lehet az alternatíva. de ezt is kipróbálom valamelyik nap vacsira.
-
Champipi
aktív tag
Itt egy rohadt egyszerű, de rohadt finom (szerintem) recept:
Egy tálba belecseszed:
- Tonhalkonzerv
- 2 keménytojás felszeletelve vagy Caprivius tojásrúd darabkák
- Konzerv uborka darabkák
- Majonéz vagy mustáros tejfölÖsszetunkolod egy villával és: kész.
Nem gondoltam, de rohadt finom számomra. És elvileg tápanyag tekintetében is korrekt cucc.
-
bandus
veterán
ez faszán hangzik, tetszik, a következő adagot így fogom csinálni, köszönöm
a többieknek is köszi a tippeket! sütőzacskót szoktam használni, de a kezdeti lelkesedés után mostanában kicsit mellőzöm.
kontaktgrillem van, kurvajó ráadásul, de mióta megvettük 3-szor ha használtuk, pedig elég jót választottunk de majd kipróbálom így alufóliával is.
a tejfölös pöri nekem azért túlzás, azt nem vállalnám
ennek a tilápiának utána nézek majd.
-
Lajkó
őstag
válasz FollowTheORI #57393 üzenetére
Szvsz az életben nem fogok ennyibe még belepróbálni sem!
-
-
Zola007
veterán
válasz Zoo123 #57399 üzenetére
azt nem tudom, de ilyen elbaszott tervezésű erőkeretet is ritkán látni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest