Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
válasz Tenken #58796 üzenetére
Osztom.
Egyébként én is 1-2 évente szoktam cserélni a cipőket. Nincs is erre kimondott séma egyébként. Már nem is emlékszem,hogy miben futkároztam 20-25 éve,de gondolom,hogy nem ezekben a mai modern cipőkben. Mégsincs semmi bajom,izületi problémáim. Az egészségre gyakorolt hatását meg nem is kell ecsetelnem.Na jó tudom duguljak el,ez itt nem futó topik.
[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
válasz proof88 #58791 üzenetére
Szerintem felesleges ennyiért is venni. Én rendszeresen futok, meg néha csinálok félmaratonokat is (pl most vasárnap Keszhely) és volt már sokféle 30+ feletti nike, adidas cipőm a legtutibb futóboltokból ajánlva, de az összeset ronggyá hordtam egy éven belül. Idén decathlonból választottam egy tavalyi modellt 15k-ért és cirka 3 hónap használat után azt kell mondjam, hogy semmiben sem marad el az agyon hype-olt márkáktól. Persze 5-10-ért ott is lehet vackokat kapni, de 15 körül már olyan cipőt találsz, aminél gyakorlatilag már jobbat nem, csak drágábbat kapsz máshol.
[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Ijk
nagyúr
válasz Zola007 #58792 üzenetére
Van, de nincs kedvem körbe-körbe futkosni. Szabadidőközpontba járok ki, füves terület, kellemes környezet tavakkal, estefelé jó levegő, nincs olyan meleg és a látvány is pazar. Berakok valami kellemes zenét a fülembe és gyorsan elmegy 45-60 perc. Nincs kedvem a városban valami kerítésen belül körbe monoton kocogni.
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Zola007
veterán
nincs rugalmas burkolatú futópálya a közelben?
az nagyon sokat levesz az ízületekre rótt terhelésből, kérdezz rá mindneképpenMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
proof88
addikt
Vannak helyek ahol kifutó példányt 30 alatt megkapsz, így lett egy Nike Vomero+ 5-öm tavaly a Mr XL-ből 25ért. Igaz hogy drága volt, de életem legkényelmesebb cipője, jól szellőzik, van benne csillapítás, már 2x lett mosva mosógépben és egyáltalán nem akar sehol se szétjönni. Mivel kifutó példány volt, ár alatt, gari nem volt rá de tudtam hogy nem lesz vele gond.
[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
Itt csak én szeretek futni?
Lehet,hogy a versenyszintű multam miatt maradt meg.
Kihagyás után(4hónap) kezdtem el futni megint. Nekem is kapkodnom kellett a levegő után,de hidd el napról-napra erősebb leszel.
Az úszáshoz,meg kifelyezetten ajánlom.
Nyugi,majd erősödik az.[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz python1 #58787 üzenetére
Kellene rendes futócipő, de alaphangon 30k. Annyit meg nem hiszem hogy megér nekem, már nem a térdem, hanem hogy fussak.
Egyébként 90 kilósan sokkal könnyebben ment, most fáj a térdem, bedurran a belső combom, vádlim a leglassabb kocogástól is, ráadásul szinte fújtatok. Pedig minden héten 2km-t lecsapok uszodában kardiónak.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
Dexar007
veterán
válasz python1 #58781 üzenetére
10-ert mar tudsz venni az aprodon MTB-ot
Az enyem mar 14 eves,es meg mindig birja a strapat. Csak az a lenyeg,hogy meg veletlenul se vekony gumis orszaguti biciklit vegyel,az buziknak valo akik nem akarnak rendesen tekerni. MTB traktorgumijaval sokkal nagyobb kihivas lenyomni a tavot.Give me your cum,bull!
-
deniro2
senior tag
válasz mayday00 #58775 üzenetére
1. ala->epa, dha konverzió, nem ártana utána nézni
2. a kapszula zselatin, nem halálosIjk: legyen akkor intervall, tömindegy, mozgás, nem kardió, aztán kész
nemfutokpython1: mi az, hogy nem értek semmit? nem izmot építek vele, hanem mozgok valamit az edzésen kívül, ennyi
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
válasz grizlisandor #58773 üzenetére
Hogyne érné meg jobban Itt nincs kapszula, csak 100% lenmagolaj.
Mindenképpen jobban megéri Meg a lenmagolaj a egyik legértékesebb olajSzerintem felesleges kapszulákra költeni..meg a kapszula ugye mesterséges anyag- Azt se tudjuk, hogy miből van...
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Zola007
veterán
válasz mayday00 #58762 üzenetére
Én még csak 200 ml-est láttam 600 ft-ért.
Ezzel számoltamDebrecenben még nem láttam literest . Repcét is úgy kellett vadászni
Ilyen áron már 250 gramm EPA+DHA-t ad, akkor meg tényleg majdnem ott vagyunk mint a kapszulával
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
mayday00
őstag
válasz grizlisandor #58764 üzenetére
rendes eredeti lenmag olaj, solio.
Csak gondolom kisebb haszonnal dolgoznakA cég amúgy nagyon jó pick pack pontra is ingyen szállítanak
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Zola007
veterán
válasz barisj #58752 üzenetére
Annál nem éri meg jobban, viszont kevesen vannak akik ehhez így direktbe hozzájutnak. Én is akartam rendelni, de akkorra már leosztottátok a dobozt.
Azonban megjegyzendő, hogy ezeknek a kapszuláknak a felszívódása a lágyzselatin héj miatt messze nem teljes.
De számolgatok egy keveset, hogy legyen némi rálátásunk a dologra:1000db kapszula 7500 ft, ez tartalmaz
EPA: 180 gramm
DHA: 120 gramm
összesen: 300 gramm2500ml lenmagolaj 7500 ft, ez tartalmaz ~57% omega-3 zsírsavat ALA formában
ALA: 1430 gramm
az ALA -> EPA / DHA konverzió hatékonysága férfiban ~12%, nőben ~10%, tehát
tehát konveretált EPA+DHA: 1430*0,12 = 170 grammLátszik hogy nem éri meg jobban, de összességében viszel be még vele 1260 gramm ALA-t, ami ugyan nem bír olyan pozitív hatásokkal mint az EPA és a DHA, de hasznos zsírsavak a sejteknek, membránfelépítésben, anygcsere folyamatokban és az emésztéshez, epesavtermeléshez is hozzájárul
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
emiki6
veterán
válasz deniro2 #58753 üzenetére
Papp Lajos szívsebész mondta. Nem hiszem hogy az ő szava urban legend-nek számít. Abban szerintem megegyezhetünk, hogy sütésre nagyságrendekkel jobb, mint az étolaj.
Barisj: ha annyiért vetted, akkor nem biztos
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
barisj
aktív tag
válasz emiki6 #58741 üzenetére
Miért lenne pazarlás? napi 3tól el se kezdené kifejteni a pozitív hatásait. Megemelem az adagot 3-4x 3-ra
Zola,szóval akkor azt mondod,hogy olaj kiszerelésben jobban megéri,mint kapszulában? Amikor 6000dbosat rendeltünk myproteinről,akkor került 7500ft-ba 1000db. Ennél is jobban megéri?
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
emiki6
veterán
-
python1
veterán
válasz Zola007 #58748 üzenetére
Értem a választ!
Köszönöm!Ezzel én is így volnék,mármint a mozgásra vonatkozóan. Ha látványosan "zsírosodni" kezdek,autómatikusan jóval többet mozgom napi szinten.
Azért nem tudom elképzelni azt mondjuk,hogy itt valaki nem tud a sport mellett fogyni,ráadásul a kémiát is hülyeségnek tartom,ezen a téren.
Többet kell mozogni,ez a titok.:
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz python1 #58747 üzenetére
Be lehet iktatni. A lényeg, hogy számolj vele és tudd mennyit ettél, tehát mértékkel.
Ez alatt nem azt értem, hogy nem 3 zsíroskenyeret eszek, csak 2-tSemmi gond nincs a sertéshússal sem, csak mondjuk a nagyobb zsírdarabokat érdemes levágni róla
Ha eleget mozog és dolgozik az ember, akkor ezek a "csaló"-nak titulált dolgok mint sertéshús, 1 pohár sör, 1 szelet pizza vagy 1-2 péksütemény simán belefér hetente amatőr szinten, nem kell tőle befosni.Csak az a gond, hogy keveset mozgunk.
Igen, még mi is, akik edzünk, tehát nekünk is csak módjával fér bele.Akkor a másik véglet, az átlag irodista apuka, akinek már a sakk-világbajnokság döntőjének a megnézése TV-n is sportnak számít, meg végképp ne csodálkozzon 120 kilósan, ha nem kellene bőröspacalt ennie sörrel és almáspitével.
Visszamenőleg kiszámolták, hogy a 18.-19. századi átlag parasztembernek durván 4500 kcal volt a szinten tartója naponta. Ebbe simán belefért a rántott hús törtkrumplival és az esti borocska. A mai kor emberének már nem fér bele
-
emiki6
veterán
C-vitamin por hol van jó áron? Aki vesz honnan vesz?
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Zola007
veterán
válasz emiki6 #58741 üzenetére
szerintem az omega3 kapszula pazarlás
lenmagolaj,halolaj 200ml-sek vannak 4-500 ft körül, ez omega3 tartalomban, omega3:6:9 arányban és árban is mind veri a kapszulátMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
margithid
veterán
Én most úgy csinálom a fekvőtámaszt, hogy közben egykezes súlyzót fogok, de nem tűnik nehezebbnek mint mikor tenyéren csinálom.
Másnak mi a tapasztalata ezzel? -
barisj
aktív tag
#58709) emiki6: ennék én változatosan,de örülök h a csirkerizsre van pénzem
(#58710) python1: ezen vagyok én is kiakadva.
(#58711) Zola007: wczéssel még sose volt gondom, naponta 1x sz.rok és tök simán kijön. Rendben,akkor emelem a zsírbevitelt. Az jó,ha minden étkezés mellé megy 5g lenmagolaj és 3db omega3 kapszula?
(#58717) userxy: Rendben, emelek a zsíron,de a kaja marad ez.
(#58718) cibere11: szerintem meg pont,hogy számolgatni kell,mert csak akkor fogod megtudni h mennyi a kalóriadeficited..
(#58723) legiaap: köszi,de ez még édeskevés Kajálásra nagyon oda kell figyelni főleg az ektok esetében,anélkül nem lesz eredmény.
◄► [Megbízhatóságom: http://goo.gl/LlJdlL] ◄►
-
Woodslave
félisten
strand előtti gyúrás nagyon atta. Megint abba a hamis illúzióba ringattam magam, hogy izmos vagyok Na mindegy a strandon majd hozom a pocakos középkorú punnyadékot.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz Coccolino_O #58730 üzenetére
Egyetemi szférában mozgok, ott ilyennel nincsen gond ez tény.
Azonban máshol is megoldható szerintem. Ahol dohányozni vagy WC-re kiengednek, ott biztosan.És hogy miért is mondom ezt? Az egyik csaj férjét 2 hete vitték kórházba, ugyanis az egyik gyógyszergyárban (most nem nevezném meg, de aki akarja, kitalálja) még wc-re és inni sem engedik ki őket, ha be vannak öltözve steril szkafanderbe vagy éppen oszlopot töltenek kémiai elválasztáshoz.
Leállt a veséje folyadékhiány miatt. DIetetikus ismerőshöz is fordult azzal gyári dolgozó, hogy mit egyen reggel és este, mert a 10 órás műszakban nem engedik ki őket kajálni 1x sem!Éppen ezért soha az életben nem dolgoznék olyan munkahelyen, ahol nem oldható meg,hogy minimum 2x étkezzem a 8 óra alatt és 2-3 óránként ki tudjak menni mosdóba. Az egészségem nem eladó
Egyébként én nem szégyellem: ettem már a mosdóban banánt és szendvicset, mert nem volt rá lehetőség hogy kilépjek kajálni
[ Szerkesztve ]
-
python1
veterán
válasz Coccolino_O #58730 üzenetére
Igyá turmixot.
-
nagyúr
válasz Coccolino_O #58728 üzenetére
Inkább munkakörtől és tevékenységtől függ, nem attól, hogy vki alkalmazott-e.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
legiaap
félisten
válasz Zola007 #58724 üzenetére
Nekem 15-17% közt ingadozik a testzsírom. De elég nyüzüge az alkatom meg baromi gyors az anyagcserém, plusz fizikai melót végzek már évek óta így elég nehéz hízni. Napi szinten olyan 3000-3500 kalóriát égetek el.
Mondom én már olyan alkattal elégedett lennék amit nem rég a kolléga betett.
Ja a húzódzkodóból ez lesz: [link]
Kedden jön meg.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Zola007
veterán
válasz legiaap #58723 üzenetére
Na meg az a rákvörös bőr
ahogy szétsütötte a floridai nap talán még ott is ahol jó esetben nem ériÉn se szeretnék ekkora lenni, most kezdtem neki júni 1-el némi combosodásnak.
86,5-ről indulok, 94-95 a cél november/decemberre, utána vissza 85-re március körül. Ha jól csinálom, akkor márciusra olyan 12% testzsír körül leszek és több izom lesz rajtam mint most.
-
legiaap
félisten
válasz Zola007 #58707 üzenetére
Ez a csávó, már undorítóan izmos. Ennek a negyedével elégedett lennék.
barisj: A te alakod az amire kb. én hajtok. Az adataink is hasonlóak, csak az izom, zsír eloszlás nem. 175 cm vagyok 64 kilóval. Én két hét fehérje+kreatin kombóval híztam kb. 1 kilót. Persze kajám az ugyanolyan mint volt. Mindig is csirkét abból is csak a mellét ettem, meg halat, abból is a tengeri , sovány félét no meg ami jön. Nem veszem szigorúan a kajálást.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Zola007
veterán
válasz Coccolino_O #58716 üzenetére
Látom a smileyt külön be kell keretezni
Nem az a lényeg, hogy szétkoxolta az agyát (amit egyébként nem tagad a gyerek, egyik videóban taglalja is milyenek voltak az első ciklusai)Egyszerűen a stílus miatt tettem be, ahogy előadja, hogy :"eat more". És igaza van.
Edzel? igen
Eszel? igen
Nőttél? nem
akkor egyél többet. Ennyi
Nem kell mindenkinek egyből szúrni magát, ha nem jön fel 1 kiló izomMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
userxy
őstag
válasz cibere11 #58718 üzenetére
Másfél hónap alatt 9-10 kg ?
Abból jó indulattal kb fél kiló izom. A többi víz zsír meg a belekben a rengeteg kaja
(#58720) emiki6
Két mérlegelés között én is hízok 1 óra alatt 3 kilót (3 liter sör a gyomorba )
Buta komment az egész. Ki a bánat akar zsírban felhízni hogy utána leszálkuljon oda ahonnan elindult. Logikátlan és buta elképzelés.
[ Szerkesztve ]
-
cibere11
tag
válasz barisj #58699 üzenetére
Üdv!
Én is nehezen hízok de kb 1,5 hónap alatt feljött 9-10 kg.Nem zsírosodtam el csak kicsit kerekebb lettem.És valahogy észreveszik az ismerőseim hogy híztam meg hogy edzek. Eddig sajna nem vették észre.
Én is hozzáfogtam a csirke-rizs témához. 2 napot csináltam. Azóta meg tolom a tömegnövelőt iszok 2-3 liter vizet.Ami csak elérhető megeszem (szerencsére a család sem szereti a zsíros kajákat így nem sok zsírt kajálok) meg reggel este ( most is) zabpelyhet eszek.Plusz van az asztalomon valami édesség.
80 ig megyek. onnan vissza 75-re.És bízom benne hogy ezt szeptembertől is tudom tartani.Nem hülyeség ez a számolgatós kajálás sem de szerintem nem a nehezen hízóknak találták ki.
Összefoglalva:Szerintem ha nehezen hízol akkor ne számolgass csak egyél mindig valamit.HTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
userxy
őstag
válasz barisj #58708 üzenetére
Napi 100+ g zsírt vigyél be. Nem a CH-t kell az egekbe emelni semmi értelme.
Volt idő mikor én is a CH-t emeltem fel 5-6 grammra is és semmi eredmény nem volt mert szinte 0 zsír volt mellette.
Aztán áttértem arra hogy Ch max 3-4 gramm zsírból is 2 gramm zsírmentes ttkg-ra.
és láss csodát egyből lettek eredmények.Annyira elfelejtik az emberek a zsír fontosságát...
Meg vagy megfogadod vagy nem de a csirkemellt hagyd a picsába. Egyél pulya combot csirke combot sertés húst. Nem kell mellé annyi fos olajat inni. Olajos magvakat egyél még.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz python1 #58713 üzenetére
persze
hidegen sajtolt a legjobb, mert a finomított repcének kicsit avas íze van, de ha elkevered a kajában, akkor észre sem venni.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Akkor leírom az én véleményem:
Szerintem kevés a zsírgondolom néha megszenvedsz a wc-zéssel is
Rendes, egyenletes emésztéshez kell 20ml olaj/nem kötött zsír naponta, főleg ha zöldség miatt a rostbeviteled is eléri a napi 30-40 grammot. Én azt szoktam mondani, együnk minimum annyi zsírt mint rostot. a reggeli tojás az egész napot tekintve csepp a tengerben
Még a végén megáll benned a káka mint csuhaibanTegyél minden csirke-rizses étkezéshez 5ml repce/oliva/lenmagolajat.
Ez maga csak 20ml, ami 180 kcal, viszont a zsiradék megkönnyíti az emésztést, mivel segíti a vékonybél enzimkiválasztását, epesav termelést is serkenti és hormonszintézishez is elengedhetetlen.Ami kapszulában viszel be az kevés ilyen tekintetben
-
emiki6
veterán
Rizs meg csirkemell, akkor értem az öklendezést. Egyél változatosabban, úgy talán több fér beléd.
Én egy idő után már éreztem, hogy a csirke és rizs már megakad a torkomon, ilyenkor segítségemre volt a brokkoli, karfiol szósz, nomeg a tartár, de egy idő után már egyik se esett jól, ezért váltogatni kell, illetve nem minden nap enni ugyanazt. Ez az én véleményem."De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Zola007
veterán
Röviden: "Eat more"
Hosszabban[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Ez egy simán szép eredmény!
Én pont tegnap mértem magam és nekem is 63,8-at mutatott. Mondjuk én 180 vagyokSzerk: Mit eszel?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok