Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Buster17 #59796 üzenetére
majd azt hiszed h megiszol x kg tömegnővelő port és hízol 10-20kg-t? úristen,inkább hagyd a picsába a egészet, max,de kva maximum 5kg-t híznál,de annyit sem fogsz az tuti mivel nem zabálsz csak szart illetve edzés sincs,habár ha elmész kubikolni,akkor felesleges edzeni,mert ott lehet
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Hopkins_001
aktív tag
Sziasztok!
Van egy felesleges bontott 100% Hydrolyzed Beef Isolate Peptides fehérje(1,8kg), 300 gramm hiányzik belőle
íz mandulás-csoki
Sajnos nem bírja a gyomrom valamiért.
9000 ft-ért vihető
Helyileg Újkígyóson található,esetleg Békéscsabára át tudom vinni. -
FIREBLADE78
addikt
válasz Buster17 #59792 üzenetére
felesleges gebéknek sima tejsavó, vegyél ebből az árból 2db full force mass-t és igyál napi 4 kanállal,igaz fele zsír lesz,mivel nekem is az lett,de akkor is nősz. Én kipróbáltam a kva drága porokat is,szart sem ér egyik sem,ha nincs 100%os kaja, inkább vegyél olcsóbb port és kaját kéne rendbe tenni,igaz ez a főzni,enni nem tudok duma egy hülyeség. Este tudsz főzni,mert fél óra kb. Enni megint csak lehet min. 2x is este. Napközben simán lehet a tömegnövelő két étkezés között. Proteint nem iszunk tejjel,azt csak a buzik csinálják vagy az ostobák. Sokan írjátok,h egyél bármit majd nősz,lófaszt,én is 55kgosan kezdtem,hiába edtem minden szart,nem ért semmit. Akkor ér vmit ha megzabálod a kimért húst és a ch-t. Hiába eszel napi 3db pizzát,fél kg hurka kolbászt vagy zsíros kenyeret,attól max a zsír nő a beleden. Annyiből jó a vékonyaknak,hogy nem kell ezen agyalni h rizs v krumpli v rántott hús v fél liter szósz a húshoz.
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Buster17
addikt
válasz kristof_ #59795 üzenetére
Ott megvagyok lőve, hogy külföldön vagyok és szolgálati szobában lakom ahol egy kis hűtő van semmi más. Főtt kaját minden nap 11kor és du. 5 kor látok.
Reggelit és vacsit kitudnám egészíteni joghurtos-tejes-mézes-müzlivel, napközben meg valami shéket benyomok és ennyi.Tömegnövelőkön nem is gondolkodtam, mert a testi adottságaim nem engedik hogy 100kilós legyek. Egy deka zsír nincs rajtam és nekem csak izmaim lehetnek
-
kristof_
tag
válasz Buster17 #59794 üzenetére
Egy dolgot árulj el. Miért akarsz tápkieget venni? Azt látod, hogy az izmos emberek azt isszák?
Olvasgass szerintem(úgy kb egyhuzamban fél évet) a témáról. Azt a pénzt amit erre szánnál inkább költsd normális, minőségi kajára. Hidd el, semmit nem ér egy fehérjeturmix, ha mellette nincs meg a rendes kaja, meg edzésmunka, ezért is hívják táplálékKIEGÉSZÍTŐnek. Jóból mondom csak, de szerintem pl10000Ft-ot az ember másra is el tud költeni, nem kis pénz az azért. Ha majd normális edzésre van időd, akár teremben akár otthon, értelmes a kajád, akkor kezdj csak ilyesmikre költeni.
Mindezt úgy mondom, hogy aktívan iszok fehérjét, szóval nem azt ellenzem, csak véleményem szerint az alapoknak kell először meglennie. Bármit is mond egy fehérje reklámja amin egy izmos bácsi/néni van, nem ettől leszel izmos.
És (sajnos gyanítom nem) de remélem fehérjén/tömegnövelőn kívül meg sem fordult másmilyen tápkieg a fejedben.LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
Buster17
addikt
Ha veszek Ilyet akkor mellé még miket kell venni? Meg milyen oldalról rendeljek ami jó és nem túl drága?
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
Végre szereztem fasza trikót, alig várom hogy a holnapi melledzésen lássam magam bedurranva a torz tükrökben.
Dexar007: Vettem alsógatyákat is.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
d3tox1c
senior tag
http://gymstore.hu/termek/promera_sports_-_con-cret_-_creatine_micro-dosing_-_25_g_-_24_adag_hg.html
Ezt a kreatint hasznalja valaki kozuletek?
Velemeny? -
rwin5
őstag
Most keltem fel, toltam egy kávét, bnőztem meg haverokkal lógtam szombattól hétfőig, eléggé offra vágtam magam Épp készülök kipróbálni a túrót, de szerintem beleturmixolom a shakerbe, majd elmesélem a tapasztaltakat
-
Tenken
őstag
Pesten Vezérhústól vett már valaki "mell apróhúst"? Fel kéne töltenem a hűtőt, de netről rendelném, mert messze van. Különösebb igényeim nincsenek, de nem akarok belefutni, hogy berendelek, aztán valami inas, csontos hulladékot hoznak 10k-ért.
[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
Buster17
addikt
Turmixra tudtok tippeket hogy miből álljon és milyen arányban legyen?
Reggelire jó a műzli vagy az legyen estére?
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
En is ilyen kemeny voltam anno.Vasarnap meg rendeltem egy csaladi 50 centis pizzat,bekuldtem,aztan hetfotol -mert minden dieta hetfotol kezdodik - mar csak csirke-rizs-zöldseg fel even keresztul,felreeves nelkul.Ami szo szerint ertendo,mert egy szaros konnyu es finom joghurtot nem ettem meg.
Kar,hogy nem erte meg kinozni magam.Give me your cum,bull!
-
Zola007
veterán
válasz Cseri0058 #59760 üzenetére
akkor neked egyelőre mindegy még van előtted egy 20 kilós "focipálya"
eddzél tisztességesen és fokozatosan
egyél rendszeresen mindent vitaminokkal egyetemben
igyál sok vizet
tartsd a havi 1 kilót, aztán fél év múlva majd meglátod hogy mi jött fel. Persze közben majd többet kell enni, ha kezd lassulni a dologVagánykodni nem kell, ne legyél súlymániás, mert 55 kilóba nem sok adamantium jut
Szóval csak fokozatosan növeld a terhelést és légy nagyon türelmesMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Cseri0058
őstag
Lassan 2 hónapja járok edzeni. Azóta oda figyelek a kajára, csirkemell+rizs elég gyakran. Lemértem és olyan 600g sült csirkét déltől másnap délig megeszek. Na ezalatt a durván 2 hónap alatt híztam 1,5 kilót. Ez így mennyire van rendben?
Reggelire zabpelyhet szoktam enni. -
dani3l
őstag
válasz Buster17 #59750 üzenetére
Haver vendeglatasban dolgozik. Irigylem is abbol a szempontbol, hogy kb korlatlan mennyisegben ingyen fogyaszthatja a csirkemellet..
Enni mindig lehet, ha akar az ember.. Ha krumplit tudsz enni, tudsz enni rizst is.
Nem tudom, milyen beosztasban vagy, ha tenyleg nagyon nem tudsz 3 orankent 10 percet kajalassal eltölteni, akkor javaslom a zabpehely turmixot, köztes kajanak. Nyilvan ezen elni nem lehet, de ha nincs idöd megallni kajalni, egyszer-egyszer akkor is tuti belefer, hogy kb 20 masodperc alatt kiigyad a shakerböl a cuccot.
Ha tudod, darald le, melle a feherje es viz es kesz is. Ha nem tudod ledaralni, nezz valami aprobb szemü puhabb zabot es mehet egeszben.Az edzes elött kajalas szubjektiv. Ha birsz ugy edzeni, hogy elötte fel oraval ettel, akkor nincsen vele semmi gond. De azert ne az öltözöben küldd be a kajat..
Majd elfelejtettem: pufirizs! Kb akkor veszed elö zsebböl amikor akarod. Hozza valami csirkemellsonka, vagy akarmilyen "tiszta" hus, cottage cheese, turo, esetleg egyeb light sajt. Szoval azert van opcio a fözes nelküli, vihetö kajara is, igaz valamivel dragabb..
[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Buster17 #59750 üzenetére
Iktass be egy kiadós reggelit és egy rendes vacsorát. Elég sok idő telik 11 és 17 óra között , szerintem vigyél magaddal egy jó adag fehérjét vmi ch-val amit gyorsan meg tudsz inni. Alapvetően nincs baj ha edzés előtt eszel de ez ne legyen közvetlen előtte hanem kb 1,5 órával .
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Buster17
addikt
Hali!
21 vagyok és tovább szeretnék már végre lépni!
Vékony, csörgő csontú alkat vagyok ami a legroszabb kivitelezett alkat.
Jelenleg 60kilo vagyok ami alig akar feljebb kúszni. Utóbbi 2 évben jött fel rám 5 kilo a vendéglátási tevékenységein gyanánt.Jelenleg most csak karra megyek de csontból "szalonnát"...
Étkezéssel bajok vannak mert étteremben dolgozom és a beosztásomtól kifolyólag mindig ott eszek. 11 kor ebéd és du. 5 kor vacsi és vége a munkanapnak. És ha van időm akkor kaja után edzek ami a legroszabb mert előtte kellene. Pláne nem arrol hogy napi 6-8x kellene étkezni...
Mellesleg a kaja krumpliból, tésztából és némi húsból áll.Ezen kellene változtatni!? Valami ötlet rá? Fentebb felsoroltakon nem tudok változtatni, főzni nem tudok illetve nincs is min. Rőviden ennyi.
Minden ötletet, tanácsot, kérdést elfogadok.
-
Karex
senior tag
Nagyon megy a zabtémán a pörgés, csak kérdem, a Herbaház miért nem jó?
Raklapszám áll az 1kg-os Dénes-Natura lágy zabpehely, 490-510 Ft-ért. És egy szinttel minőségibb, mint a Spar/Lidl féle, szóval simán megéri azt a felárat is. -
Koczó93
őstag
Farmer+bakancs kategória..
Champipi
5kg alatt nem is szoktam belőle venni[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
Bp. Bihari u. környékén lévő Lidlben van zabgoksz. A nagy ijedelemre betaraztam belőle..
-
Manitou
veterán
Brutal Anadrol-t, meg ilyesmit kinek kell elpostázni itt szakszerű megsemmisítésre ?
Nekem nem hatott
-
dani3l
őstag
válasz N.Ferry #59736 üzenetére
Michelle Lewin. Nalam abszolut favorit.
(#59739) Dexar007: Ha igen, akkor se büdöset..
Hogy egy haveromat idezzem: "Ez olyan csaj, ennek meg a fingja se büdös."[ Szerkesztve ]
-
d3tox1c
senior tag
válasz dani3l #59732 üzenetére
Feltoltest 3x 10 grammal,azutan 2x7.5grammal.
Lehet hogy meg kellene probalnom 3x5el?
A viz mennyire lehet meleg?
Arra is gondoltam, tul meleg amibe belerakom....
Egyebkent teljesen feloldodott.
Az elejen minden ok. volt,de mostanaban nagyon keszen van a gyomrom.
Vasarnap a lab edzest szinte el sem kezdtem, abba kellett hagyni,majdnem betaccsoltam.
Nem tudom mit csinaljak. -
dani3l
őstag
Igen, de bruttoban, tehat abbol kb 80g a feherje.
Egyebkent gondolkoztam mar, hogy lehet lejjebb kene vinnem, a kaja igy is megvan, de nem tudom, ebböl meg mit tudnek leszedni.. Max a kazeint majd, ha nem dietazok, de szerintem marad az is, valami ugyis kell estere. Reggeli meg edzes utani meg alap.
A desszertkent valo kajalasrol kellene leszoknom, mert ha olyanom, van, elöfordul, hogy lemegy meg ezen a negyen felül is 1-2 adag..(#59730) d3tox1c: Hogy szedted a monot? 10 grammnal többet egyszerre nem erdemes, de ha az is fosat, akkor 5 grammos elosztasokban es vard meg amig föloldik teljesen! Sokat szamit. Ha csak beledobod a folyadekba es nem oldodik el rendesen, raadasul meg sok is, akkor garantaltan megfosat.. Tedd egy keves langyos vizbe ha sietsz, oldd föl, aztan tegyel hozza hideget.
[ Szerkesztve ]
-
d3tox1c
senior tag
válasz Zola007 #59673 üzenetére
Na, en pont ezt teszem!
Vege a feltoltesnek, azt hittem jobb lesz.
De maradt a fos@s, sot, mintha mar a gyomrom is kesz lenne..... ha csak ra gondolok a kreatinra, hanyingerem van.
Mypro mono volt,de szerintem vissza terek a vitargo-hoz.
Igaz hogy dragabb,de legalabb hozott is valamit. -
Polacheck
HÁZIGAZDA
Múltkor valaki erre a memforte kox-ra mondta itt, hogy atomjó, ugye? Elb*sztak bicajozás közben és eléggé fáj pár helyen, gondoltam rá, hogy a rehab keretében bevetem ezt is, aztán majd ráverem a srác biztosítójára a végén.
less qq more pewpew!
-
Dani82
senior tag
válasz Shadowbull #59727 üzenetére
hát biztos nem ilyen
Azért az ember x év edzés után ( ahol X nagyobb, mint 4 ), már tudja mi, hogy változna kb. egy naturál diéta/tömegelős fázisban.[ Szerkesztve ]
-
Gergosz2
veterán
válasz Shadowbull #59721 üzenetére
most vettem 5 kg myproteines fehérjét kipróbálás képpen. Első körben egy Acid Whey-t és egy Impact Whey-t vettem.
-
deniro2
senior tag
válasz Shadowbull #59724 üzenetére
-3kg, -4cm has, +1cm kar
van még 3 hét, remélem, hogy a vége -5-6% tzs lesz méretcsökkenés nélkül -
deniro2
senior tag
válasz Champipi #59716 üzenetére
Az a nagy büdös helyzet, hogy mindennek van egészségügyi kockázata, ami hatásos, hiszen a hatás eléréséhez jópár dolgot fel kell bolygatnia a szervezetben... Ez ördögi kör, mert, ha nem okoz nagymértékű változást valami, akkor nincs jelentős hatása, ha meg hat, akkor előfordulhat, hogy nem csak pozitív irányban...
Egyébként, mivel a furaza a stanolozol előanyaga, a hatásait is ahhoz célszerű mérni és nem az aszpirinhez és ebben az összevetésben valóban sokkal kevésbé cseszi a májat, mert a metil csoport, ami igazán toxikus.
Ostarine-t meg még mindig nem tudom minek szedtél, mert az egy ösztrogén blokkoló, amitől különösebb izömtömeg növekedést nem lehet várni...Amúgy meg én soha nem írtam le olyat, hogy valaminek egyáltalán nem lehet mellékhatása, pusztán megosztottam, hogy a furazának nálam nincs...
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz corres78 #59718 üzenetére
Nekem a középhaladó biliárd dákókkal
Egyik cimbora nemrég vett csájnánól egy jó kis Fury 2 részest potompénzért, irigylem is tőle
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zoo123
senior tag
-
Champipi
aktív tag
válasz deniro2 #59683 üzenetére
"a a pénz nem számít, akkor a furazabol fury-t tudom ajánlani, most használom épp és nagyon bejön, 0 mellékhatással."
Szétkúrja a koleszterined. Pont a jó koleszterint csökkenti. A szar koleszterintől epekövet lehet kapni. Elég szopó, mert nekem van, és most próbálok megszabadulni tőle, pont a jó koleszterin növelésével és a rossz koleszterin csökkentésével.
Meg a wikipedia szerint attól, hogy nem methyl-es még cseszi a májat.
Most toltam Ostarine-t, amire mindenhol ahol árulják azt írják, hogy semmi mellékhatása nincs. Faszt nincs! Zsugorodott tőle a mogyi, és elkezdett a bicepszemen is szőr nőni. Izom talán ha 0,1 kg feljött. Hű de jó, bassza meg! Pedig erre is azt írják mindenhol hogy semmi mellékhatása nincs.
-
dani3l
őstag
válasz Gergosz2 #59712 üzenetére
4 es 70 kilo. Egy megy a reggeli zabba, kettö edzes utan, meg egy kazein lefekves elött.
De nem edzös napon is lemegy 1-2 adag valamilyen formaban az edzes utani helyett, ha megkivanom..(#59715) Tamoo: Nem. De egyebkent relativ, bar nem tartom magam kifejezetten annak..
[ Szerkesztve ]
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Gergosz2 #59712 üzenetére
Én magamon azt figyeltem meg, hogy gyakorlatilag tökmindegy, akár el is hagyhatnám. Általában már csak reggeli zabhoz megy, hogy legyen valami íze... vagy mostanában eléggé "üresen" megyek edzeni, akkor van hogy előtte iszok egyet. Napi 30-60g. Szóval ez nem oszt nem szoroz.
-
Gergosz2
veterán
Hány kanál fehérjét isztok egy nap ? És milyen testsúlyhoz?
-
shteer
titán
csak mert tudom, hogy vágytok a témára
szerintem jónak tűnik..
-
Tamoo
MODERÁTOR
válasz Shadowbull #59706 üzenetére
Igyál olyan fehérjét amiben protein is van! Attól felpuhul a bicepszed felső rétege.
-
Rica
senior tag
válasz FollowTheORI #59701 üzenetére
https://magaduram-hu.cms.webnode.hu/a-magyar-tortenelem-logikusan/
-
Zola007
veterán
tyűha
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
BÁ Nutrition
addikt
fujj ez izmosabb mint egy "férfi" - ti
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest