- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz
Woodslave #57282 üzenetére
ezt a fej feletti nyomást melyik variációra gondolsz, mikor mellről emeled a függőleges súlyzót vagy mikor a vízszintest felemeled fej fölé és csak fejtető feletti a mozgástartomány?
(#57286) Morris: ne akarj te pajzsmirigyhormont adatni, hónapokba telik mire klinikai körülmények között is belövik normálisan. Egyébként odab.sz a vrényomásnak és a szívnek is, szóval kétélű a dolog. De a megrögzött koxosok úgy se a hosszú életre pályáznak
#57285) Shadowbull : nagykönyv szerint 3-6 havonta amúgy is illene 1-2 hetet kihagyni, sajnos sokan elfelejtik
#57287) userxy: ez a fekvő egykezes tricepsznyújtást most nem vágom
(#57288) BÁ Nutrition : a börtöntricepsz a pados tolódzkodás, nem?
-
brownus
veterán
itt talán még vannak férfiak nem úgy mint a másik topikban
-
Morris
veterán
válasz
BÁ Nutrition #57289 üzenetére
sorry
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
mayday00 #57290 üzenetére
ami még nem fosat meg
20-30g is akár folyamatosan, nem csak feltöltés alattde ugyse lesz tőle mutáns formád, szal mindegy, kísérletezd ki mi neked a legjobb
ha 10 kg-ot erősödsz nyomógyakorlatokban az már nem rosszill ne 4-6 hétben gondolkozz, vagy ha igen akkor pár hét kihagyás után újra
-
mayday00
őstag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy kreatinból mennyi a napi max bevihető mennyiség? Hány gramm?
Mindenhol mást írnak. Van aki 3grammot ír, van aki 5grammot, van aki többet. Ami még nem káros, az kb hány gramm lehet? Nem szabad túlzásba vinni azt olvastam. Remélem, hogy tudtok ebben segíteni, hogy ,mennyi a napi max bevihető mennyiség., Kb 80kg vagyok ha ez fontos lenne.
Köszönöm.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Zola007 #57279 üzenetére
én a következő kombót tolom
csigás letolás rúddal, csigás fejfölötti gyakszi előre felé kötéllel, ill börtöntric
ha fáj a könyöked a letolástól akkor vegyél vissza a súlyokból és mondjuk legalább 3 bemelegítő sorozatot csinálj. ill valszeg a homlokraengedés nyírja inkább, azt teljesen hagyd el
ami még jó szokott lenni az a tolódzkodás de ugye börtöntric is majdnem az
-
-
Morris
veterán
válasz
BÁ Nutrition #57276 üzenetére
no, mi a gond? valamit félreértettem?
Zola007: És akkor endok-nál mi a teendő ha csak zsírt kell lepucolni, de kaja részben marad ugyanúgy mint eddig.
-
Zola007
veterán
Tapasztalatotok szerint melyek a legkevésbé könyök és vàllgyilkos tricepsz gyakorlatok?
Csigàs letolàs és homlokra engedésj egyre rosszabbul esik és szùr a könyököm tőle
-
Zola007
veterán
válasz
Morris #57274 üzenetére
A két hormonàlis vonal mesterségesen függetlenithetö, magyarul a szervezeted kúra soràn azzal "nem szàmol" hogy izmot épìt.
Ez ugyanigy elöfordulhat serdülőkorban ha valakinek mellékvese vagy hipofizis probléma miatt megborul az hormonrendszere, de pl az extrém ektoknàl ez majdnem az alapbeàllitàs. -
Morris
veterán
válasz
BÁ Nutrition #57266 üzenetére
Casanova*: De hogy a picsbe tud egy cucc izomban hozni és még zsírt is darálni?
-
Woodslave
félisten
ja vagy Ijk tükre jobban torzít.
Nálunk is olyan a fürdőszoba tükör, hogy van egy enyhe dőlésszöge és így nagyobbnak tűnik benne az ember
A kis tükörben meg biztos kisebbnek
Szerintem mindkét versenyző rakjon be egy olyan képet amin látszik a centi (nem mintha nem lehetne csalni azzal)
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition #57266 üzenetére
... szal nem tartom valószínűnek h végigcuccolta volna az elmúlt 10 évet...
höhh
-
Woodslave
félisten
ja vicces már hogy olyan objektívnek tűnő dologban mint mondjuk a hosszmérték, ami ha jól tudom egységes
abban se lehet megbízni. Van egy Ijk qrvára nagynak tűnő karral, ami 40-es (ráadásul úgy hogy magas és 100kg felett van, meg van egy Cibere kar, ami szintén 40-es, de úgy tűnik mintha nem is edzene (bocs
).
Cibere mondjuk szerencsésebb, mert ha elkezd edzeni, akkor már csak nagyobb lehet, Ijk meg megszívta, mert ha ennyi edzéstől ilyen szánalom maradt a karja, akkor baxhatja
-
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Morris #57259 üzenetére
agyzúzó mondta Janesznek anno egyszer h persze de téged elrabolnak éjszakánként az ufók és telepumpálnak kogszval
mondjuk neki azért kiemelkedő adottságai voltak, szal nem tartom valószínűnek h végigcuccolta volna az elmúlt 10 évet, ennek ellenére itt mindig az elérhetetlen kategória maradt két zsemlén is
pár napja néztem faxbúkon, h most indítja a diétát a malacformából, hát az is majdnem színpadképes volt -
Jorus
nagyúr
Nekem 19.5-ös a csuklóm, 40 felett az alkar és 52 a kar, de zsíros, szal szart sem számít.
Ja, 185 centi, 119 kiló, 28-30% körüli tzs. De majd rámegyek a cbl-re meg a trx-re, és hirtelen rommá szálkásodok.
-
PowerBuldog
veterán
Nekem csak 41-es a karom.
-
N.Ferry
senior tag
hogy tudtok ilyen hárdkórok lenni,hogy szétokádjátok a konditermet?
-
Lajkó
őstag
válasz
Zola007 #57211 üzenetére
Aerob az ugye elméletben zsírégetés..., ezen kívül még annyi célja volt, hogy vártam az edzőtársam. Ücsörögjek amíg megjön, vagy mi?
De burkoltam előtte 7, 10, és 13 órakor is. Szóval nem tudom mennyire voltam leürülve, de adta egész a végéig! Csak akkor kezdődtek a gondok! Fokozott légszomj, kis hányinger, enyhe szédülés.Am azt mondtam, hogy az edzéstől s nem csak a hát-váll tricepsztől volt gebasz.
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78 #57230 üzenetére
legkozelebb tedd be egy zacskoba.
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Miamiquake #57249 üzenetére
Viccet félre téve amugy 35-ös volt akkor...
Szóval én még akár el is hiszem a 40-et ciberének. Minden relatív.
Ljk meg csal... letagadja a centiket.16-os a csukló... már írtam nemrég.
-
Dicker
őstag
válasz
FollowTheORI #57244 üzenetére
18 csukló, 33 alkar, 39 kar. A bicepszet még keresem a képen.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz
szerintem 56-os
-
cibere11
tag
válasz
37.
-
userxy
őstag
válasz
38 -39 cm
-
rwin5
őstag
válasz
36-7
-
Ijk
nagyúr
válasz
cibere11 #57231 üzenetére
Nem, csak valamit elmértél.
Egy pár hónappal ezelőtti kép, a 40 es karom.
Egyébként meg le van szarva, az a lényeg hogy mindkettőnké szar, kép alapján is. -
Zola007
veterán
válasz
FIREBLADE78 #57230 üzenetére
háhá
mit szoptam én is múltkor vele, örültem, hogy hazaestem és beraktam 3 tálcát egymásra
csak éppen elfelejtettem, hogy ha ez megfagy akkor qrvára megnő a térfogata a víztartalom miatt.
3 nappal később ott kellet bűvészkednem percekig, szerencsére nem deformálta el a fagyasztó tetejét -
FIREBLADE78
addikt
Kva eget nem bírom kivenni a csirke csöcsöt a fagyasztóból úgy belefagyott.
-
Zola007
veterán
válasz
FIREBLADE78 #57222 üzenetére
semmi, csak mivel minden 3. ember kezében azt látok, kézenfekvő volt a példa
(#57224) cibere11: nem gond, láttam már sötétebbet, borsodi vagyok
az az "izom-tetkó" igazi a válladon? -
rwin5
őstag
én meg 172cm 85kg 41,5-es bicó, kérdés, hogy f*szért nőttem ilyen alacsonyra?
-
Zola007
veterán
és ennek mi célja lett volna?
mert leürült CH raktárral nekiállni egy ilyen kombónak = több kárt okozol mint hasznothányingered meg nem az edzésintenzitástól van, hanem az alacsony vércukorszinttől és a dehidratáció miatt ingadozó vérnyomástól
(#57210) rwin5: dettó, én is első mozdulat, hogy berakom a szekrénybe. Ha pedig máshová nem megyek, csak a terembe közvetlenül, akkor néha otthon is hagyom.
Ami ki tud még borítani, hogy széthagyják a mobilokat a talajon, padok alatt/között. Aztán meg én kerülgessen, nehogy megtapossam véletlenül valamelyik felfújt majom S4-ét vagy hájfónnyát. -
-
-
korcsillio
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
PowerBuldog #57206 üzenetére
mr rik szint már megvan. túl izmos
-
PowerBuldog
veterán
Jó dög ez az új Vörösné is.
-
Lajkó
őstag
Na most már tudom milyen amikor hányingerem van az edzéstől!
1óra 35 perc Aerob után Hát-Váll-Tricepsz! Annyi pihi volt az aerob után, hogy kiöblítettem, meg kicsavartam a pólóm!
Közvetlen előtte 97.5kg, edzés után 95.7! Közben 1.5 liter ásványvizet bevertem.Amúgy az összes gép csak max. 1 órát enged egyszerre. Azért lehet többet is nyomni, nem?
-
Dani82
senior tag
nyíregyházán nem tud valaki valami rendes termet? Holnap mennék oda, de amit neten találtam, azok annyira nem tetszenek
szerk: hoo van ott egy Cutler
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Nők, nőügyek (18+)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Wise (ex-TransferWise)
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen alaplapot vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD