Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AuraSync kibeszélő topic
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
Kicsit eltértünk a tárgytól. Arról volt szó, hogy az átlag hobbigyúrósok is úgy néznek ki, mint a bunny szétkokszolva. Nem arról, hogy mi lenne, ha mindenki telenyomná magát és akkor jobban nézne ki. Egyébként bunny-nak elég szar genetikája van (bár itt ez káromkodás), sose lett volna belőle Vörös Zoli vagy Kathi Béla.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #56496 üzenetére
én se mr o szintről beszélek, hanem h mondjuk egy superbody élmezőnyben lévő 90 kilós testépítő arányait tudd hozni ahhoz kell ez. egy mr olympia versenyző az 170-175 magasan is van 120 kiló, szal gondolhatod ahhoz mekkorának kell lenni 190-200 magasan..
persze nem csak a tömeg számít ez csak irányadó valamennyire. az izomérettség, genetikai adottságok ugyanolyan fontosak minden esetben, csak a magassággal ennyit szívsz badiban hogy 180 már a necces kategória. az már nehézkes. ráadásul valszeg hogy a többszörösét kell magadba verni mind kaja, mind cucc szinten. ami extra terhelés a szervezetnek. és csak jól megdöglesz tőle.xcds- vékonyabb mert azon rendesen látszik mi a pálya. a fotó meg csalós. szal nem kell azt hinni h valami monster tömege lett volna. de elérte a célját ez a lényeg
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
kolosanyi
veterán
válasz BÁ Nutrition #56490 üzenetére
Bejött hát, most itt is az megy, hogy mennyire kigyúrt. Szerintem legyen ezentúl ő a mérce, nem a krisztijánó.
(#56495) xcds
Nem az én képem, de megválaszoltad a kérdésed magadnak. Magasabb vagy 1-2 centivel, könnyebb 1-2 kilóval és fedettebb is. Ergo kevesebb rajtad az izom, mint rajta akkor volt. -
Zola007
veterán
válasz BÁ Nutrition #56493 üzenetére
ezt vágom, de nem konkrétan Mr. O szintre gondoltam
itt helyben akik jól néznek ki hobbisták is mind alacsonyabbak nálam (cserébe én meg nem nézek ki jól )
múltkor Kathi B futott el mellettem, nem gondoltam volna képről, de ő is alacsonyabb nálam (183 vagyok)(#56495) xcds : a zsír máshogy oszlik, kitölti a hézagokat szépen egyenletesen,
rajtam is van akad bőven, 86 kiló vagyok, 80 fölé nem tippelnek.
De mikor majd 140 voltam, akkor se mondott senki 115-120-nál többet ismerősök közül sem, pedig szóba került őszintén a téma
A dokik rendszerint leestek a székről mikor méredzkedés volt és majdnem akadt a mérleg méréshatár[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
xcds
őstag
válasz kolosanyi #56486 üzenetére
175 vagyok pont, 1-2 kilóval kevesebb, mint amit bá mondott bunny-ra a képeden, de kurvára nem úgy nézek ki. Pedig, ha zsírosabb vagyok, akkor vastagabbnak kéne lennem, de én vékonyabb is vagyok meg zsírosabb is. Akkor hogy van ez?
(#56490) BÁ Nutrition: A videón vékonyabb, mint sanyi képén.
Ja, dexar linkelte a képet.
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz BÁ Nutrition #56493 üzenetére
Azért a 140 kiló még előfordul. Nem vagyok még elveszve. Lehet kéne tolni egy kreatinkúrát.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Zola007 #56488 üzenetére
azért mert kb 170-175 centis magasságig tudod az optimális arányokat hozni. utánna már embertelen tömeg kellene hogy olyan legyél mint egy 170 cetnis 90 kilós testépítő.
nehéz így megmondani hogy mennyi de 10 centinként minimum 25 kiló kb. ami 190nél már 140 kilószal 2 méterrel már akkorának kell lenned ami nincs. off szezonban közel 200 kilónak kellene lenned
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zola007
veterán
1:35-nél csini a bugyi
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Dicker
őstag
A bícsen úgy néz ki, mint aki alkoholista és életébe nem látott súlyzót.
Aztán jött a diéta, és úgy néz ki, mint egy átlaggyúrós 20-on pár éves akármelyik teremből. Semmi tömeg nincs rajta, és még a tricepsze is poén volt.Ja, és tangába edz.
-
BÁ Nutrition
addikt
[link]
legyen akkor videjó úgyis ezt az egész növi dolgot azért csinálta hogy eladja magát anno mert ezzel a mai formájával alapból teliberöhögték volna. és jól is csinálta mert a ránézésre 40-42es bicó 75 kilósan elég ahhoz hogy lassan 10 éve még mindig ezen lovagoljanak a scitek kémeksőt izmosabb is ám mint a dicker. meg a topicban szinte mindenkinél... ennyit számít az ha letolod magadról a zsírt növivel, meg odafigyelsz 3-4 hónapot az edzésre. aztán tolod magad a neten
és igaza is van, mert megél belőle ill lexarja hogy utálja mindenki lassan már
meg ez a csak a scitec vonal se zavar mert csak a gyökerek hiszik el h csak azt lehet venni, minden más szar.
nem csak a body vonalon van ez, az élet más területein is, szal nem értem mit furcsáltok annyira.a tvben is csak a győzike szintű okádék műsor megy. nem muszáj nézni
-
kolosanyi
veterán
válasz Zola007 #56488 üzenetére
Egyszerű optika az egész. A hegyijetinek ha 50-es karja van, 45-ösnek látszik, a kertitörpének meg már "embertelen vastagságú" az 50-es kar. Plusz nagyobb súlyokkal is tud dolgozni a törpe, mert kisebb az erőkar, kisebb a mozgástartomány. Cserébe a jeti előnyben van küzdősportokban, labdajátékokban, dobó, ugró sportágakban, úszásban, futásban. Már amennyiben van némi mozgáskoordinációja.
-
Zola007
veterán
azt hittem magasabb, 180 körül
miért ilyen alacsonyak az emberek testépítő körökben?
alig vannak 180 fölött[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Zola007 #56480 üzenetére
Nem mondanám emberesnek, bár ez relatív. Nagyobb én se feltétlen akarok lenni, sokszor mondtam már, hogy nem erre hajtok. Az én megközelítésem inkább amolyan funkcionális egyveleg, bár nem szeretem ezt a szót, mert a funkcionalitás is legalább ennyire relatív.
(#56484) xcds
Egyáltalán nem olyanok az arányai, mint egy 160 centis, 75 kilós, 10 körüli testzsírral rendelkező embernek. Nézd a csuklóját, könyökét és ahhoz képest a karját. Egy átlagos, 170-180 közötti magassággal ez egy 42-43-mas kar így tippre, az meg azért nem egy olyan nagy dolog. De még ha 46-os, akkor se, pláne koxszal. -
xcds
őstag
válasz BÁ Nutrition #56482 üzenetére
Sose olvasod el rendesen, amit írok.
Ha a képen 75 kiló, akkor 160 centi magas...
[ Szerkesztve ]
-
Dicker
őstag
válasz BÁ Nutrition #56482 üzenetére
Mé' milyen alacsony ez a bunny?
Amúgy most 130, de már diétázok.
Jön a bikini szezon, 10 kg mínusz kell, amiből szerintem az első 5, azért könnyen lemegy. Lényeg, hogy megvettem a legjobb zsírégetőt.[ Szerkesztve ]
-
BÁ Nutrition
addikt
a testépítés az illúziók sportja...
így kezdődik minden bbtva bunika növivel hozta azt a tömeget(kb 75 kiló) és szárazságot. a dicker meg 120 kiló állítólag
szal ha egymás mellé állnának kb annyit látnál hogy ki az a kis nyomorék ott a dicker mellett.. közben most meg egy szintre gondolod őket..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Zola007
veterán
válasz bandus #56475 üzenetére
ebben igazad van, nincs ennyit lehetőség és max 6-22 vannak nyitva
úgy 15 terem lehet összesen a városban, ezt is bővíteni akarják mert néha alig férünk (már meglehetősen zavaró is az edzésben, többen léptek le emiatt)
Ebből a 15-ből ez az egyik, ha nem a legmodernebb és igényes, kulturált környezet, jó megközelíthetőséggel
A tulaj nagyon korrekt és folyamatosan forgatja vissza a pénzt, szervizelteti, cseréli a gépeket, kopó dolgokat#56476) kolosanyi : nem durva tömeg, de azért emberes
ha piacon árulnák az izmot kilóra, nekem akkor se kellene több
Elég volt 120-140 kilósan eltölteni 10 évet, sportoltam is mellette, de nem fasza dolog ekkora testsúlyt mozgatni a mindennapokban sem, az ízületek feladják idővel. Bőven elég 80-90 kilót is.(#56479) Dani82: én is a Segnerbe járok
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz Zola007 #56471 üzenetére
szerintem nem meglepő, debrecenben gondolom azért annyi lehetőség nincs, itt meg tele van modern termekkel, sok közülük 0-24-ben nyitva van, és meglehetősen jók. sokkal jobb termeket nem is nagyon lehet összehozni, így muszáj az árakban versenyezni. és az 1200-as napijegy az igen barátinak számít, szerintem ez sok embert vonz hozzájuk. még én is oda járok heti 1-2 alkalommal, pedig az irodában, vagy a mellette lévő team fitnessben 400 ft/alkalomért edzek,
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Zola007
veterán
válasz bandus #56463 üzenetére
Megnéztem ezt a Chilit, a géppark szinte ugyanaz mint nálunk
Be.szarás hogy Budapest és még olcsóbb a bérlet mint itt Debrecenben(#56469) kolosanyi : bézik júzerként azért én elfogadnám azt a formát
a feje nem kéne :[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz PowerBuldog #56466 üzenetére
Ezt el is hiszem.
(#56467) Jorus
Itt a karon. Harcosképző a fenét, sima egyetem, csak kék ruhában (van aki zöldben) ülünk, ennyi.(#56468) Shadowbull
Usernek jóval kevesebb volt a testzsírja és még csak nem is koxolt hozzá. -
nagyúr
-
kolosanyi
veterán
válasz Shadowbull #56464 üzenetére
Miért, szerinted ez egy durva koxos forma? Nem magamról beszélek, mert én lófasz szinten vagyok, de vannak itt nálunk simán ilyen formát hozó arcok, akik aztán semmit nem tolnak az égvilágon és eszik a mamakosztot, meg jobb esetben valamilyen fehérjét. Most ezt túlzás nélkül mondom. Egyébként nem utálom, meg fröcsögök, ő ebből él. Hiába mondja magáról, hogy nem jó üzletember, az elsődleges célja az eladás. Persze, hogy ezért beszél úgy ahogy.
-
bandus
veterán
válasz Dani82 #56458 üzenetére
hm, hát nem lehet egy nagy észkombájn ez a kiss jenő, ha ezt a termet a csili szájában nyitotta meg. labdába sem rúghat mellette. bár amennyire árérzékeny a magyar fogyasztók többsége, ha 1-2-3 ezerrel olcsóbb lesz, mint a csili, akkor még akár sokan is átpártolhatnak. én mondjuk tuti nem fogok, kurvajó ez a terem. a gimis kondi óta nem szerettem ennyire edzőtermet
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
FIREBLADE78
addikt
Csak a szkájtök mert az adja a manit, én is azt hajtogatnám, ha nyomná a millákat
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Dani82
senior tag
válasz bandus #56437 üzenetére
Igen a Sára Gyuri, ha jól hallottam egyszer az öltözőben, akkor táplálkozásszakértő. Ilyen 20-25k -ért /hó
Annó még a Rubint Hotelbe jártam magyon régen, sztem az az övé is volt, vagy valami köze volt hozzá, aztán a Flexbe isjártunk "együtt"
Ma nyílt a Kiss Jenő terme a Chili mögött, kiváncsi leszek, egyszer megnézem...Kolosanyi: Persze, lehet a GFlexel jót edzeni, de amiket én látok az elég vicc kategória, amiket csinálnak, még akkor is ha kezdő kis lelkes "mindjártittastrandszezon" figurák.
Rwin: nem tudom, nekem fontos, hogy lássam, hogy úgy néz ki hogy ért hozzá, nem pedig egy 101. frissen szabadult IWI "szakember. Más az amit megtanulsz 3 hónap alatt OKJ személyi edzőként és más az amikor ez az életed, tudod mit jelent reggel dobozolni, tervezni, mikor mit fogsz enni, mennyi tápkieget vigyél, ha valami nem működik hova nyúlj, mit változtass... ezeket sztem iskolában nem tanítják meg.
-
Zola007
veterán
irodára is kell valaki, ott nem kell hogy ki legyen b.szva mindenki
az egyik csaj az egyetemen a katonasághoz felvételizett angol szakfordítónak.
Ugyanazt az alkalmassági vizsgát kellet végigcsinálnia mint a tiszti képzősöknek, szegény ő is 70 kiló tájáról indult és járt le mindennap edzeniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
Aki harcoló alakulatban szolgál, annak van fizikuma, ezt elhiheted, a többi meg ugyanolyan aktakukac, mint bármelyik átlagember, csak formaruhát kell hordania.
(#56456) Zola007
Mondjuk az a másik, hogy egy egyenruhás ne nézzen már úgy ki, mint egy teleszart zokni.[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #56440 üzenetére
először azt hittem hogy benne van már a bérlet is a 20k-ban, de mikor mondták hogy akkor az még külön 9k ,akkor elment a kedvem tőle
#56441) FIREBLADE78: én 3 dolgot tudnék javasolni ami praktikus, ha úgy indulsz el, hogy lehet hogy nem lesz időd/alkalmad rendeset enni:
- 100g zab 20g fehérjével elkeverve dobozkában + 1 műanyag kanál (felöntöd 2 deci vízzel és 10 perc múlva ehető az utca közepén is)
- korpovit keksz + Rossmanos energiaszelet (200ft 45gramm)
- 2 körte + zacskó mogyoró
egyik sem foglal sok helyet, táskába behajintod és gó'
Nekem szokott kikészítve lenni, mert belefutottam már többször abba, hogy nem úgy alakul a nap ahogy terveztem aztán vagy ehettem volna mekis kaját vagy éhen döglökMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
kolosanyi
veterán
Oké, de ő koxszal is csak egy közepes strandfazonra volt képes, szóval ez megint csak a pofa, meg a szokásos faszagyerekvagyok stílus.
Arról nem is beszélve, hogy kurvára csőlátású. Simán előfordulhat, hogy nem mindenkinek jönnek be a csigás baszakodásai, ellenben saját súlyos edzéssel egész jó eredményeket ér el, amit ő annyira lenéz. Persze normálisan nem bírja megindokolni, hogy mi a pöcs baja van egy kemény fekvőzéssel, de segáz, parasztkodjon csak, az legalább megy neki. Gondolom életében nem próbált még két 25-ös tárcsával fekvőzni, akkor tudná miről heszél. Ja, meg ugye csakaszájtek.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz FollowTheORI #56446 üzenetére
ááááá,csak ubi, amúgy bevehetitek!!
-
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #56441 üzenetére
Répa volt benne?
Mert ha nem akkor hagyd a faszba...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
rwin5
őstag
válasz FIREBLADE78 #56443 üzenetére
én meg olyat ismerek aki d*gadt geci volt és nem is volt kitüntetése sem Szerintem nem számít sokat a külső.. maximum ha natural, Bunnyt nem nagyon csípem nem is szoktam nézni meg követni semmilyen bejegyzését sem, de egyik videójában azt mondta, hogy adjunk neki 3 hónapot meg* gyógyszereket aztán megy versenyezni egyből és ez krva nagy igazság.. ha van kémia akkor minden megy
[ Szerkesztve ]
-
Dexar007
veterán
-
FIREBLADE78
addikt
ma nagyon szarul ettem,tehát alig,abból az egyik szalámis zsemle,nem volt időm főzni. Igyak több porocskát v hagyjam a faszba az egészet?
-
kolosanyi
veterán
válasz Dani82 #56435 üzenetére
Semmi gond nem lenne a GFlex-szel se, ha értelmesen csináltatnák az emberrel, én a nyarat azzal edzettem végig és fejlődtem tőle, csak az a baj, hogy egy átlag felfüggesztéses edzés kimerül a 10 fekvő, 10 evezés, 10 széthúzás, 10 guggolás körökben, ez így meg semmit nem ér. Simán össze lehet válogatni a gyakorlatokat úgy, hogy érjenek is valamit, csak ahhoz foglalkozni kellene az ügyféllel, meg személyre szabni a programot.
Amúgy ha már személyi edző téma... Elég húzós összegeket írtok, ennyi pénzért én tuti elmennék a HITS GYM-be inkább, Radnaiék eléggé jó hírnévnek örvendenek. Tudom, tudom, crossfit, buzis, blablabla, lépjünk túl ezen. Valószínűsítem, hogy nagyon sok dolgot lehetne tőlük tanulni.
(#56438) Dexar00
[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Én ezzel nem értek egyet.. Régen én is ilyen voltam a külsővel kapcsolatban. Egyetem előtt elkezdtem egy sportoktatói OKJ-t ahol bejött gimnasztikánál egy kb 160 centis 90 kilós nő. Elkezdte a storyját, hogy 20 évig élsportoló volt stb stb stb, én alapból gúnyolódó típus vagyok, nevettem is magamban, hogy persze.. Aztán folytatta, hogy utána asztmás lett és olyan szteroidos gyógyszert kap rá amitől csak szaladtak fel rá a kilók.. És gondolkoztam végülis nem oktathat? 20 évig benne volt a sportban edzősködött stb, nem kurva mind1 hogy néz ki? De.. Én pl, teljesen leszarom, hogy-hogy néz ki az edzőm (már ha lenne), úgysem az ő testével fogok hazagyalogolni a teremből.. ha van kellő szakmai tapasztalata, tudása, és tényleg nem úgy edz le, hogy odabasz egyet, hogy itt a kézisúlyzó csináljad ezt meg azt, hanem végig követi a fejlődésed, ügyel a gyakorlatok pontosságára akkor ki a tökömet érdekeli a külső? Szerintem az évek tapasztalata fontos.. Szántó Öcsi bácsi 60 év felett van, szerintem egy homokzsákot nem bírna felemelni, mégis kb MO-n a legjobb boxedző, akkor most ilyenkor mivan
-
bandus
veterán
én mostanában szoktam figyelni a csiliben őket, és egyet kell értenem veled. megy a haverkodás, de olyan igazán senki sem hajtja ki az edzett ember belét. viszont mostanában ott edz a sára gyuri is, nah ő biztosan jó edző, de úgy vettem ki a szavaiból, hogy már nem foglalkozik személyi edzéssel, inkább a táplálkozási tanácsadás vonalat erőlteti.
anno még egy másik teremben ő mutatta meg hogyan is kell rendesen oldalemelni, de már nem hinném, hogy emlékszik rám"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Zola007
veterán
válasz kolosanyi #56434 üzenetére
(#56435) Dani82: nálunk 20 rugó a személyi edzés /hó + 9k a bérlet
havi 45ezret költök kajára + átlag 5ezret vitaminokra, sportcuccokra (kesztyű, stb). Nekem a perszonyál trénying már nem fér bele, de hogy még sz.rt is kapjak cserébe.....[ Szerkesztve ]
-
Dani82
senior tag
válasz Unsign #56428 üzenetére
én még nem találtam olyan személyi edzőt, akinek tényleg szívesen adtam volna a pénzem, hogy együtt edzünk, pedig rengeteg terembe jártam már.
Ott kezdődik, hogy a 80% úgy néz ki mint a fos. Mennyire ért hozzá, vagy tudna motiválni egy behízott micheline baba?
Aki tényleg úgy néz ki, versenyzik is, ez az élete, az meg folyton arról dumál épp melyik versenyre készül be, nézegeti 2 és félpercenként a hasát a tükörben stb. Ahogy látom, a munkájuk kimerül abban, hogy felküldik a szerencsétlent 40 perce valami futógépre, 20 percet meg elbohóckodnak valami GFlex kötéllel. -
-
Zomb€€
őstag
Nagyon, nagyon,nagyon régen fáradtam el ennyire hát váll napon mint ma. Gondolom a 3 óra alvás is belejátszik, vagy ez a buzis felhúzás:
8*160
6*180
6*180
6*180
4*190Fájt.
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Zola007
veterán
válasz Unsign #56422 üzenetére
nálunk több személyi edző dolgozik, ebből egy aki értelmes és megmutatja, elmagyarázza mi mire megy, sorozat után elmondja hogy mit hibázott az illető, nyomásnál szakszerűen besegít ha kell vagy megérinti a dolgozandó területet izomérzet vagy mozgástartomány belövése végett, a többi csak sztorizik a kuncsafttal.
Ma is azt kellett hallgatnom, hogy múlt heti versenye után a személyi edző srácnak 12-14 tétel van határértéken kívül a laborleletén (echte naturál )[ Szerkesztve ]
-
Unsign
tag
válasz kolosanyi #56420 üzenetére
Ha fejben ott vagy magadat is tudod motiválni. Koncentráció kell meg, hogy minden feltétel adott legyen és akkor lehet a határokat kitolni.
Nagyon régen volt edzotarsam. A régi szép idők, nagy beszélgetések, egymás szivatasaLehet rossz helyre járok, de a személyi edzők nem motiválnak az biztos. Megy a life coaching meg az eszosztas, néha egy-egy gyakorlatot bemutatnak, de a hibákat nem javítják ki.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Unsign #56417 üzenetére
A többség csak annyit tud, hogy "nyomjaaaad Lacííí, nem súly b3zmeg!!!"
(idézet a múltkori edzés egyik motivátorától)
Kevés srác van, akivel szívesen edzenék együtt mert komolyan veszi a segítő szerepet, pedig jó lenne nekem is valaki aki segít és mond hasznos dolgokat is.Személyi edzés más termekben mennyibe szokott kerülni?
[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
-
nagyúr
válasz headhunter #56418 üzenetére
Semennyire...
Kb annyira, mint te szemre.Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
headhunter
addikt
-
-
kolosanyi
veterán
Volt edzőtársam ma, egy elég jó fizikumú srác, halálig pörgettük magunkat. Kb végig üvöltöztünk egymással, elég jó motiváció volt. Amikor én abbahagytam volna, hogy akkor bukás van, rám üvöltött, én meg rendre még kettőt-hármat bele tudtam nyomni. Fasza így edzeni. Most meg alig bírok megmozdulni, de jó érzés.
-
Casanova*
veterán
9 legnagyobb hazugság a zsírról és a koleszterinről ,,egyetértek a cikkel,,
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
Woodslave
félisten
vótam, beütött a flow érzés kegyetlenül. Nem találtam az edzőgatyámat, na mondom faxa, hol lehet, biztos a csomagtartóban kiesett a táskámból, de amikor kijöttem alsógatyában, szóltak hogy otthagytam Szerencsére nem lopták el, volt értelme hogy 3 éve nem mostam ki
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Unsign
tag
válasz BÁ Nutrition #56392 üzenetére
Ugyanez jutott eszembe nekem is. Durván is nézett ki (én nem néztem)
Nálunk a legnagyobb vizespalackok a dumagepeknel vannak, csak elhagyjak mindenhol. Mondjuk 2-3 óra pofazashoz kell az o2-vel dúsított mátrixviz. (sajnos én keveset iszom edzés közben)
Más:
Én ma reggel véletlenül 75 mg H-t toltam egyben. Lehet nem ettől, de letargia volt egész nap. Kérdezték is, h mi van velem[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
Fú de fos volt a mai edzés.. úgy indult, hogy még be se létem a terembe de vérzett egy picit az orrom (vmiért magas volt a vérnyomásom) na utána persze ittam egy edzés előttit meg a vállam is fájt szóval fostaliga volt.. a vicc meg az, hogy valamiért úgy bedurrantam, hogy az edzett izomcsoport kb beton kemény volt, nem is értettem mi a fax van
-
Dexar007
veterán
válasz Rabbitf_24 #56407 üzenetére
Jaja,a "cukorflash" is nagyon jo. Mikor honapokon keresztul osszesen 100g-t tolsz magadba,aztan egyszer csak gondolsz egyet,es bemegy egy egesz Milka,azert az is eleg szepen meg tud csapni.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
3 hetig felfuggesztettem a scitec mega daily one plus szedeset,most elkezdtem megint es bammmm olyan mint egy rossz eki.Durva.Eloszor nem ertettem mi ez a brutalis eberseg,amit csak par red bull kepes kivaltani.
Give me your cum,bull!
-
Because
őstag
válasz FollowTheORI #56401 üzenetére
azért egy kolonoszkópiát érdemes csináltatni én amondó vagyok
-
nagyúr
válasz Barell #56398 üzenetére
Túl sok híg kaja és rossz tápanyag felszívódás...
Én próbálnám elhagyni egy jó időre a tápkieg porokat és normál kaját enni. Lehetőleg sok zöldséggel és rosttal, gyümölcsökkel... és szilárd kaja természetesen.
Plussz valami probiotikus kapszulát ami rendbeteszi a bélflórát. Patikában kapható.
Valószínű sikerült tönkretenni a sok szar kajával meg porokkal.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest