- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz
deniro2 #57795 üzenetére
Mert az lenyegeben az lenne amit irtam.Reggel zab+feherje-- ez 4 oran keresztul adja az energiat. Utana jonne a hus valamennyi rizzsel,majd meg egyszer, este pedig egyben a zoldseg.
Viszont a szervezetem nem tudna szintetizalni ezt a nagy mennyiseget egyben, mint ahogy az elobb olvashattuk. -
python1
veterán
válasz
Dexar007 #57793 üzenetére
Érdekes még régen,kb 20-évvel ezelőtt nem foglalkoztam ennyit az étkezéssel,húst-hússal ettem. Na jó annyit,hogy legalább 4x egyek,viszont az edzéseket azt szigorúan vettem. Érdekes akkoriban jött az izom rendesen most,hogy golyózom az étkezést nem nagyon jövöget. Pedig edzem rendesen.
-
Tenken
őstag
-
xcds
őstag
válasz
deniro2 #57761 üzenetére
Nem tehetek róla, hogy nem úgy néz ki, mint ahogy be lett harangozva. Ettől még biztos sokkal izmosabb, mitn a topik átlag, de hát na, ufóról volt szó... De írtam is, ahol pózol, ott hibátlanul néz ki. Ismerőseim között nekem is van, aki legalább ennyire izmos. 85 kilósan 50-es kar meg aránytalanul nagy, igaz, ebben a sportban nem hátrány.
-
Tenken
őstag
válasz
Dexar007 #57787 üzenetére
Amennyire én tudom ilyet nem érdemes, mert ennél bonyolultabb a hardver. CH-t dél körül meg edzés után jó enni. P-t szintén edzés után, meg amennyire lehet szétosztva, mert egyszerre kb 20-30g-nél többet nem képes szintetizálni a szervezeted. F-et, meg minél távolabb a CH-tól, meg szétosztva. (Meg jobb lenne inkább aza tőkehalmáj olaj lenne amit linkeltem korábban, mint majonéz.
)
-
Dexar007
veterán
Kerdezek valami okosat.:
Szerintetek mindegy milyen idozitessel viszi be az ember a kajat? Teszem azt napi szinten meg kell enni 400g hust 250g rizst es 400g zoldseget. Na most ha nekem ugy lenne kedvem bevinni az anyagot,hogy a hust egyben reggel , a rizst del-delutan, a zöldseget pedig szinten egyben este majonezzel,akkor itt elmehet a Mr.O? -
Ijk
nagyúr
Múltkor kimentem a dechatlonba, de csak feszülős buzitrikók voltak.
Valami ilyesmit keresek (amiben úgy nézek ki), de mondjuk 2-3k-ért.
-
Ijk
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #57775 üzenetére
Ő nem a mikulás hanem Tamoo.
-
corres78
tag
válasz
Rabbitf_24 #57775 üzenetére
Tartania kell a lépést a korral! Manapság már szűkebbek a kémények!
-
Woodslave
félisten
sok vén xar
-
venge
aktív tag
Én is úgy döntöttem, hogy nem buziskodok, lemegyek edzeni! És azért is vállra! Majd megmutatom neki, hogy ki az úr!
-
S e t h
nagyúr
válasz
God Vazzeg #57675 üzenetére
Na ez egy érdekes dolog, én nagyjából kihagytam két hónapot, csak némi szinten tartás volt és a vállam úgy lesérült, hogy arra évek óta sem volt példa.
A fekvenyomás és a mellről nyomás tiszta kín volt, gondoltam egyet, most elkezdtem nyak mögül nyomni és kezd helyrejönni a vállam.
Viszont azt csak megerősíteni tudom, ha vki komoly éveket sportolt nehéz súlyokkal, akkor utána már halálig ne hagyja abba, mert ha csak pihen pár hónapot, csőstül jön elő az itt is meg ott is fáj szindróma. -
venge
aktív tag
Nem hiszem el!
Mi a lófaxért fáj a vállam? Kedden este voltam utoljára edzeni, akkor is melleztem. Tegnap délután minden ok nélkül elkezdett szúrni a jobb vállam. Egy bizonyos ponton olyan fájdalom nyilal belé, hogy szabályosan hányingerem lesz! Nem tudok menni edzeni!Kenegetem Fastum géllel, szedem ezt az öt szemből álló izületvédőt, de már nagyon hiányzik az edzés!
Mindegy... átmegyek Szegedre, megnézem Godék, hogyan bohóckodnak!
-
-
Ijk
nagyúr
válasz
FollowTheORI #57754 üzenetére
Aesthetic = Koxos, önimádó hülyegyerekek.
-
deniro2
senior tag
Gondolom most viccelsz...
Ja, Dicker nehezebb vagy 40 kilóval, magasabb 10-15 centivel, meg annyi cucc van benne, hogy Janesz kb. 10 évig pótolhatná zsinórban...
A srácnak már 7 éve, 73 kilósan volt 43-as karja, 10% körüli tzs-vel, naturálban... Most 85 kilósan hozza az 50-es kart... Átlagos kis szar, igazad van, nyilván tudsz mutatni számtalan hasonlót... -
Zola007
veterán
válasz
FollowTheORI #57757 üzenetére
Ahogy mondani szokták: amíg szar van, verèb is van
-
FollowTheORI
nagyúr
válasz
Polacheck #57756 üzenetére
A mai világban a "birkák" irányításával sok pénzt lehet keresni szinte bármilyen területen...
Ahogy a "bodyzósoknak" el lehet adni mindent ami tömeget növel csak kicsit is vagy ilyesmi, úgy a nőknek is el lehet adni sokmindent amivel fogyni lehet... ebbe beletartozik ő is.
Igaz a stílusát is kajálják...Manapság menő suttyónak is lenni...
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
FollowTheORI #57754 üzenetére
A lifetiltes csávó szponzorálja őket. Érdemes egyébként elolvasni a srác legújabb cikkét. Igazából nem tudom miért olvasom mindig, egyedül talán azért, hogy felbasszam magam, hogy ilyen hülyeként is lehet ezzel az egésszel pénzt keresni.
-
FollowTheORI
nagyúr
Lesz ilyen is https://www.facebook.com/lifetiltaesthetic két magyar sráccal természetesen vezényelve valami átalakítós program.
Kíváncsi leszek mit hoznak össze...
Lehet tippelni amugy kogxoln/tak e...
-
Zola007
veterán
válasz
Dexar007 #57744 üzenetére
jó, nem egy kategória.
Bob Sapp már jó ideje csak ilyen díszbölény, de épp azért mennek el sokan megnézni és ő bizony ezzel durván 40 ezer dollárt keres meccsenként
Évi 1 millió meg van neki tisztán, ezt ő maga nyilatkozta egy interjúbanAnnyi pénzért én lefeküdnék az első ütésre és a következő meccsig úgy maradnék
-
Woodslave
félisten
láttam Janesz képét a face-n. Vmi ilyen szöveggel: 85 kg malacjelmezt ledobom októberig.. (olyan forma amit én 16 hét kőkemény koxolással se érnék el) Egy komment: grat mennyi idő alatt érted el ezt a szép eredmény? Erre a válasz: ez a malacforma
-
Dexar007
veterán
válasz
stickrs #57743 üzenetére
Errol eszembejutott ez.: Ennyit a tankokrol
-
Ijk
nagyúr
válasz
Zola007 #57739 üzenetére
Felfújódok a zöldségtől, a zsíroktól, a cukortól, tejcukortól, vörös hústól, fehér hústól, gyümölcsöktől, kávétól. A víztől nem.
Olyan mint amikor régen elmentem allergiatesztre. Csak a gombákra lett 3+, mivel a többi mind max lett, azt mondta a doki hogy ilyet még nem is látott. -
Zola007
veterán
akkor lehet hogy érdemes lenne benézned egyszer a gasztroenterológiára, mert az nem normális hogy minden felfúj
pár egyszerű vizsgálatból lehet hogy kiderülne, hogy valami alapélelmiszerre vagy allergiás vagy nem megfelelő az enzimfunkció és egy vénynélküli gyógyszerrel megoldódna a problémád.még egy bogyó meg már nem sokat számítana a koksz mellé
-
FollowTheORI
nagyúr
-
Zola007
veterán
ne legyé' már ilyen
köcsögrosszmájúnekem rengeteget javított például a helyzeten az hogy leszoktam az állva / telefonálás közben / buszmegállóban 3 perc alatt betolom kajálásról és szánok rá 10 percet, hogy ülve, normálisan bekanalazzam és megrágjam az ételt
Kukoricát is nagyrészt elhagytam, az volt még olyan, hogy egyszer unalmamban megszámoltam és 1 óra alatt 25-t durrantottam egy 20 dekás kukoricakonzerves ebéd utáni estén
nem volt épp csajozós a légkör -
mayday00
őstag
nem tudom, hogy a kreaintól van e vagy a zabtól de egész nap durrantok..
-
Zomb€€
őstag
Patik,
Van valakinek Clenbuterollal tapasztalata? Illetve, hogy hol lehet beszerezni? (
)
-
Silverr
aktív tag
válasz
BÁ Nutrition #57699 üzenetére
Egy évet az ő termében edzettem
Emlékszem először mikor beléptem és megláttam a pult mögött, mondom te jó ég
Tényleg durva méretei vannak és nincs is nagyon bezsirosodva
-
Tenken
őstag
Halolaj témában találtam. Igaz, hogy június 30. van szavatosságnak bevallottan, de ez akkor sem pénz érte szerintem. (Amúgy nem tudom miért fordították nálunk a "best before"-t "fogyaszthatóságnak". Van árnyalatnyi különbség a jelentések közt...)
-
python1
veterán
Váll megvót.
Atta!
Erősebb ma se lettem. -
barisj
aktív tag
Na megjottek a myprotein gogszok,de sajnos melo miatt leghamarabb csak hetfon tudom szetosztani. Amint hazaerek mindenkire rairok ezzel kapcsolatban.
-
Yeffy
veterán
válasz
BÁ Nutrition #57702 üzenetére
ja ezen voltál?
óóó, hogy ******
ja, már kint vagy, igaz.
nagy példakép ő is
-
-
Gergosz2
veterán
válasz
Miamiquake #57707 üzenetére
ez már annyira szakállas videó mint amennyire a faszi a videón
-
python1
veterán
A vállamat én is óvatoosan edzem. Elég gyengék,de szerencsére még az izületek nem fájnak. Egyébként nekem kényelmesebb egykezes súlyokkal edzeni,sokkal koncentráltabban tudom végrehajtani a gyakorlatokat.
Igaz cserébe nem vagyok sem erős sem pedig izmos. -
Dicker
őstag
Az a 45 fok néha elég keményen vállra adja. Én eggyel feljebb teszem a padot, és néha válledzés végén nyomok kisebb súlyokkal, amikor már nem bírja el a váll a terhelést, akkor van vége az edzésnek. Talán az egyetlen módszer, amitől keményen beég a vállam, a vetkőző oldalemeléseken kívül.
-
Miamiquake
aktív tag
Mai hasedzés: [link]
-
Jorus
nagyúr
válasz
Zola007 #57704 üzenetére
Ajánlani én sem ajánlom senkinek, ahogy a skull crashert sem. Ugyanakkor én semmi mástól nem érzem azt a fajta durranást, feszülést, mint a nyak mögül nyomástól, vagy tricepsznél a skull crashertől. Kinek mi, ízületek terén jól állok, 18 éve nyomok nyak mögül, mégse fájt tőle semmim.
Mondjuk nekem relatíve erős a vállam, mivel ugyanannyival nyomok nyak mögül, mint 45 fokon mellezés során (110-zel most éppen), márpedig a mell azért jelentősen nagyobb izomcsoport, mint a váll elülső része. Persze az is lehet, hogy inkább a mellem gyenge. -
Zola007
veterán
Eddig 1 srácot láttam aki normálisan csinálta, szép egyenletes mozdulattal
Meg is kérdeztem tőle, hogy mit-hogy lenne érdemes?
Azonban korrektül azzal kezdte, hogy ő ezt a gyakorlatot nem ajánlja, ő is csak azért végzi, mert neki nem fáj semmije tőlejómagam nem csinálom, nagyon nem esik jól a fogás, már a fejtető magasságában érzem hogy húzza hátrafelé a vállamat. Valószínűleg kötöttebb is a vállízületem a korábbi ficam miatt
Én csak kézivel és csigás gépen csinálom, de azzal is csak a fül magasságáig engedem le. -
Champipi
aktív tag
-
Jorus
nagyúr
válasz
Assdak #57698 üzenetére
Pontosan.
Én addig a pontig szoktam leengedni, amikor a felkarom vízszintes alá kerül, ez nagyjából a azt jelenti, hogy a fülem vonalában van a rúd, ja. Plusz még arra is érdemes figyelni, hogy a súly erővonala minél inkább a váll fölé essen, ami azt jelenti, hogy célszerű előredönteni a fejet leengedéskor.
Egyébként ezzel együtt is fájhat valakinek a válla tőle, akinek az ízületei nem szeretik.
Látok a teremben arcokat, akik kvázi a lapockájukig engedik le a rudat, rossz nézni a kicsavart vállukat.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS