- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
userxy
őstag
válasz
Woodslave #49296 üzenetére
30-35 öt írtam. Ami lehet hogy csak 30 de az is lehet hogy 32 nem tudom nem nyomtam már úgy 3 hónapja.
Mindezt ülve.Állva kétkezes rúddal 1 RM nem tom mennyi lesz csak saccra írtam a 70-75öt. lehet több lesz.
Estére megtudom mennyi a max.
Próbálom magam rákészítenikaját is úgy időzíteni. Meg most kicsi extra CHval előtte, hogy legyen craft
(#49299) Ijk
Ajánlom neked az előző edzéstervem vállazását.
Állva mellről nyomás: 5x_kg; 5x_kg; 5x_kg; 3x_kg; 3x_kg; 3x_kg; 8x_kg;
Első hat sorozat 4 sec negatív 1 sec lent tartás majd nyomás fent nincs pihenés. Utolsó sorozat meg normál nyomás a 3. 5x-ös súllyal
Oldalemelés 3x30-as ismétlés
akkora súllyal hogy elsőre max 20-25 menjen és égjen be mint állat.
Hátsó delta is 3x 30-as vagy kézivel vagy csigán vagy gépen én gépen szoktam.Csinált 6 hétig meglesz az eredménye.
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg #49293 üzenetére
Megmozdítani sem bírnám.
Mondjuk mostanában hagyom a mellről nyomást is, inkább az oldalsó vállra koncentrálok. Bemelegítek oldalemelő gépen, aztán jön a szuperlassú Arnold nyomás 14 kilós egykezesekkel. -
Woodslave
félisten
válasz
userxy #49295 üzenetére
nem akarom összehasonlítani.
De te meg ha jól értem 70-75 kilós 1rm-hez képest nyomnál 8-akat ülve 35 kilóba? Az is aránytalannak tűnik. (ha 75% a 75 kiló akkor persze nem szóltam
)
Én qrva gyenge vagyok ebben is, de nekem 60 kilós 3*5-höz kb a 20-as kézisúlyzó amivel 8-akat tudok nyomni az elején. (illetve mell után ha ez enyhítő körülmény
)
azért ilyenkor mindig elmerengek, miafaxnak nem sakkozok inkább (talán mert ahhoz meg hülye vagyok
)
-
userxy
őstag
válasz
Woodslave #49292 üzenetére
Az a baj ezekkel a súlyos összehasonlításokkal, hogy csak akkor mérvadó, ha ugyanúgy csináljátok.
Mert ha lassított negatívval tolsz akkor nyilván kisebb súllyal csinálod.
Hagyományos vállból nyomás egykezessel ülve 4x8-as ismétléssel. Nem lassítva csak nagy általánosan pumpálva nyomva ahogy az emberek 90%-a edz. Úgy nekem kb a 30-35 kilós egykezes kéne.
Kb ilyen módihozZsuzsika vállazik
-
userxy
őstag
válasz
Casanova* #49289 üzenetére
Nyak mögül én sem szoktam.
Állva mellről szoktunk nyomni. Így
(#49291) Casanova*
Ésszel kell csinálni mint minden mást is.Ezért nem nyomunk eszetlen nagy súlyokkal.
Itt is 4seces negatív szakasz 1 sec lenttartás majd nyomás. Felső holtpontban semmi megállás.
geci fárasztó tud lenni.
És azon felül, hogy jó váll gyakorlat a törzs tartó izmait is erősíti. Ja meg én használok hozzá övet. -
stickrs
senior tag
válasz
Cassidey #49269 üzenetére
izületvédőnek animal flex, vagy elasti joint, ez a két legjobb. Edzés előttre meg nekem az No-Xplode 2.0-ból egy adag jobban adta mint (s.a.w,nitrox terapy, hotblood)-ból dupla. Big banget nemtudom,de abba van koffein egy zsákkal.. majd meglátjuk jövőhéten,kaptam egy adagot..vagyis cseréltem. Egyébként az ilyen pörgetőknél csak akkor tudod meg,hogy neked melyik jo,ha kipróbálod.. itt pl a s.a.w-ra esküsznek,de nekem meg semmi extra..szval nagyon egyénfüggő. De flexet, elastit nem éri meg shop-on venni,még ingyen szállítással se.
-
margithid
veterán
Ebből most lejön még 25% vagy ez már a csökkentett ár?
A mennyiségnél mi az az lb? Ez nem kg-ra van? -
userxy
őstag
Na a mai meg a csütörtöki edzés.
Lemegyünk ökörködni haverral
Mai Felhúzás megnézzük mennyi az egyismétléses max.
Fekvenyomásba is
és állva vállból nyomásba is.Csütörtökön meg guggolásba.
Meg mellé ego növelés lesz állva bickózással.Scott padon szépen ment 45 kilóval 6 ismétlés 4 seces negatív szakasszal.
Úgyhogy most állva kicsit csalósan kíváncsi vagyok mennyi lesz az annyi
Arcnövelés leszEzen adatok ismeretében kövi héttől kezdődik a 10x3-as ismétléses diétás edzés.
-
Cassidey
senior tag
Bizony az, nem mintha nem lenne gyúrós bolt a városban.
No mindenki mást mond, végignézem.
De ez az Elasti joint iható, ez nagyon tetszik. Nem akarok én megint picsogni a kapszulákon, de vagy 10-12 bemegy egy reggel, undorító és jóllakom vele félig. És nem osztom fel, nem.
SimiZi köszi, 4 súlyzós edzésem van, 1 kardió, 1 pilates. Pilates előtt nem akarok pörögni persze.
#49278: hát ez az, én is lusta voltam, meg is fájdult a térdem. Amíg szépen szedtem az ízületvédőt nem volt gond, de azért kipróbálnék másfélét is, úgyis el fog fogyni hamarosan. Soha többet nem leszek lusta, terheljük a térdem keményen, hülye voltam na.
-
Tamoo
nagyúr
Artúrguárdból már elfogyasztottam vagy 3 dobozzal, nekem spec nem ért semmit.
-
SimiZi
csendes tag
válasz
Edzés előtti pörgetőnek a hot-blood ami rendkívül hatásos, de én egy erős fekete kávéra esküszöm. Természetesen annak függvénye, hogy milyen stílű edzést csinálsz. Nekem heti 6 Crossfit edzésem van így kávézni szoktam előtte, hiszen amúgy sem árt egy kis vérnyomás serkentés ilyen alkalmakkor. Esetleg még a koffein tablettát nézd meg, avagy Kreatin ATP kapszulákat.
Izület védőnek pedig a legjobb a piacon szerintem a Biotech terméke az Athroguard. Nem vészes az ára és hihetetlen jó. Amennyiben nincs kedved kapszulákat szedni ami tele vannak színezékkel érdemes tiszta magnéziumot és cinket venni és kevés c-vitaminnal összekeverni. (4-6g) összmennyiségben és ez a kombináció is kiváltja a kellő hatást.
Fontos azért figyelembe venni, hogy ahány szervezet, annyi hatásmechanizmus. Nem mindenki reagál ugyanúgy a csodaszerekre/vitaminokra...
Remélem tudtam segíteni.
-
userxy
őstag
válasz
Izületvédőnek én ezt javaslom.
Elasti Joint
Sokak által dicsért cucc. Muteromnak is segített.Edzés előtt én Big Bang-et tolok.
-
Cassidey
senior tag
Builderen ma ingyen szállítás van!
Melyik a legjobb edzés előtti pörgető cucc?
És ajánlottatok valami szuper baromi sok kapszulás ízületvédőt, melyik is volt? Gond van a térdemmel, beszedem.
-
törölt tag
sulyzos edzes nem fogja vissza a fogyast, sot egyenesen kivanatos.
Mondjuk a heti 2 aerob az lofutty. Nyugodtan nyomhatod minden nap, es legalabb 45 perc legyen, de ha birod tornazd fel egy orara. Esetleg a vasarnapod legyen pihenonap.
Ekkora sulybol az elejen gyorsan fognak lemenni a kilok, de aztan termeszetesen belassul. Heti 1 kilo atlagos fogyast celozz meg, ha nem ment, akkor vidd le egy kicsit a napi ch bevitelt. Aztan ha mar nagyon keves a ch, es szarul erzed magad miatta, akar a ketogen dietaval is megprobalkozhatsz, en hatekonyabbnak erzem mint a minimalis ch-n valo billegest.
Ehhez a magassaghoz meg illene 30-40 kilot leadnod, de ez nem fog egyik naprol a masikra menni, kitartas.
Egy a lenyeg: MINDENKI le tud fogyni, nem kell hozza csodaszer, csak némi agy meg akaratero.
panizzi
"Ezt az életformát pont a rendszeres terembe lejárás adja meg"
Hulyeseg.
-
rwin5
őstag
ez a legjobb "WTF" gym videó amit valaha láttam, és rövid is hála ég
[Video]
-
kukinyo
addikt
válasz
szőröscica #49263 üzenetére
Háttal nem kezdünk mondatot.
-
szőröscica
addikt
Hát-bicepsz volt, nem volt rossz!
-
kolosanyi
veterán
válasz
panizzi #49255 üzenetére
Kinek a pap, kinek a paplan.
Én szeretek otthon, illetve a szabadban edzeni, legjobb érzés kint a jó levegőn atomra elfáradni. Szeretem a saját súlyos gyakorlatokat is, egyelőre nem fenyeget az a veszély, hogy kevés lenne az ellenállás, amit a testtömegem ad (pláne külső ellenállással tovább nehezítve). Előnynek tartom, hogy nem csak a testkompozíció javítására jó, a relatív erőt, a mozgékonyságot, ügyességet is hozza. Ez szerintem jó dolog. Ezzel persze nem a súlyzós edzést fikázom, hisz azt is csinálom, csak mivel 2 db 20-as kézim van, ezért többnyire izolálni tudok velük, vagy ha összerakom a kettőt, akkor a 30 kilóval előfárasztás után nyomásokat, húzásokat csinálni. De pl a renegát evezéshez elég volt 2*15 kg is ma. Király egy gyakorlat.
-
kisbrekes100
tag
Mi a véleményetek a vitalmaxos beef proteinről? 1,8 kiló 8.000ft Szerintetek?
-
Tamoo
nagyúr
De izom szag van.
-
rwin5
őstag
válasz
gooool #49254 üzenetére
ne siesd el, nagyon szarrrrrr
regki-egfejl szakon végeztem én (is)
Kb 1 éve nagyon ... voltak a tanárok, szopatták a fizetősöket, hogy maradjanak még egy félévig, a tanárok után rohangálni kell, ki vagy szolgáltatva.. pedig a többség főleg a rekreáció irányban csak egy tesis egyetemi diplomával tanít, szóval nem tettek le nagy dolgot az asztalra.. 1-2-nél volt már, hogy elszakadt a cérna és úgy volt beleverem a betonba, de tudtam, hogy akkor az életben nem fogok végezni
-
panizzi
aktív tag
válasz
kolosanyi #49251 üzenetére
15 éve én is otthon kezdtem el edzeni. Akkor lett elegem, mikor mázsányi súly sem volt elég, így abba is hagytam a pitsába
Na de komolyan, a géppel történő edzéssel pont a csalást tudom legtöbbször kiiktatni. Egyszerűen az otthoni súlyzós edzés már semennyire sem motivál.
Ezt az életformát pont a rendszeres terembe lejárás adja meg, nem a magadba tömött szájtek placebók.
Szerintem. -
gooool
őstag
Még nem, mert voltam oly okos és nem adtam be felvételit, elvégzek egy renccergazdai infót gyorsba, aztán lépek Szegedre.
De gondolom mennyire üdítő lehet, ha már kérdezed.#49256:
Nem fogom, igazából anyagiak tekintetében is gázos egy fősuli most, pedig úgy fest muszáj lesz... -
kisbrekes100
tag
válasz
userxy #49248 üzenetére
Volt egy időszakom mikor nagyon érdekelt az erő, és zabáltam egy csomó ch-t hogy erőm legyen, akkor születtek ezek a számok... Nem azt mondom, hogy full szabályosan csináltam mindent, mer azért 190 kilós guggolásnál már a 2-nál csak vízszintig mentem vagy addig sem. Már most szerintem ha rekordot kéne csinálnom jó ha menne 130-150 közötti guggolás, olyan 180 felhúzás vagy annyi se, meg kb. 110 fekve nyomás...
-
kolosanyi
veterán
válasz
kolosanyi #49242 üzenetére
Francba, szar a netem, azt itt duplázok, mert nem tudom, hogy elküldte-e.
panizzi
Nem mindenki vágyik csillivilli gépekre meg plazmatévére a teremben, én otthon edzek. Egyrészt így megspórolok havi 5 ezret, amit inkább kiegészítőre vagy kajára költök, másrészt egy ideje nem is szeretek terembe járni, kényelmesebb otthon. Hogy ennek a gyakorlatnak mi értelme? Ugyanaz, mint a katonai nyomásnak, annak a saját súlyos megfelelője. 115 kg vagyok, elég bivaly ellenállás ez egy fej fölötti nyomó mozdulatnál, mégha a kisebb mozgástartomány miatt olyan 80 kilónak is felel meg az esetemben. -
rwin5
őstag
Mikula Norbert/ 1993-as születés 315kg fekve,
durca
akit érdekességképp érdekelne: [rekordok]
-
userxy
őstag
válasz
kisbrekes100 #49245 üzenetére
Grat hozzá! Szép számok. Az izületeidre vigyázz engem egyedül ez tart vissza a nagy böszme súlyok erőltetésétől. Egész családom gerincsérves
Szóval én nem akarok beállni a sorba.
(#49244) gooool
Én a helyedben tartanék egy nagy pucolást. Most így. Levinném 10% köré alá testzsírt és ha ez megvan akkor kontroláltabban újra neki állnék egy tömegnövelésnek.
Egy ketogén diéta után az inzulin is helyre áll és utána sokkal jobban lehet száraz izomtömegre tömegelni kevésbé fogsz zsírosodni. -
rwin5
őstag
válasz
panizzi #49243 üzenetére
nekem van egy boxoló haverom ugyanilyen
f*szásgokattolSimán nyom fekve 110-el úgy, hogy ilyen gyakokat tol és 75 kg asszem, de én is megkérdezem tőle mindig, hogy mi a szarra jó ez.. de valamire csak jó
(#49245) kisbrekes100: Akkor te biztos Junior bajnok lehetsz, mert ebben a korosztályban nincs még jegyezve ekkora rekord.
-
kolosanyi
veterán
Én meg új rekordot nyomtam kézállásból fekvőben, 5 belement, utána mondjuk csak negatívokra maradt kraft. Ja és régóta nem csináltam áthúzást kézivel, meglepődtem, hogy a 30-as már nagyon kicsi, alsó holtponton kellett tartanom (1. ismétlésnél 1 sec, 2. ismétlésnél 2 és így tovább), így fokozva az intenzitást, hogy egyáltalán megérezzem. Mondjuk eddig is csináltam a mozdulatot, csak épp a saját súlyos változatát GFlexen, illetve a LaLanne fekvőt, ami hasonló még. Tudom, ez nem a topik témája, de attól még beírom.
gooool
Én nem szállnék el a testzsírral, de én nehezen pucolom le. -
kolosanyi
veterán
Én meg új rekordot nyomtam kézállásból fekvőben, 5 belement, utána mondjuk csak negatívokra maradt kraft. Ja és régóta nem csináltam áthúzást kézivel, meglepődtem, hogy a 30-as már nagyon kicsi, alsó holtponton kellett tartanom (1. ismétlésnél 1 sec, 2. ismétlésnél 2 és így tovább), így fokozva az intenzitást, hogy egyáltalán megérezzem. Mondjuk eddig is csináltam a mozdulatot, csak épp a saját súlyos változatát GFlexen, illetve a LaLanne fekvőt, ami hasonló még. Tudom, ez nem a topik témája, de attól még beírom.
-
userxy
őstag
válasz
gooool #49238 üzenetére
Mi motivál ?
A kilók vagy a tükör ?
Hiába mész fel 90-ig ha már látod hogy zsírosodsz utána a pucoláskor ha tényleg szépen beakarsz száradni úgyis minimum 80 kg-ig lediétázol.
Nem látom értelmét úgy a tömegelésnek, hogyha jelentősen zsírosodik az ember. Az tök felesleges zabálás.
-
gooool
őstag
Fontos kérdésem volna hozzátok.
Az a helyzet, hogy szépen halad a tömegelés, növök, formásodok, de sajnos leginkább hasban erőteljesen megindult a terjeszkedés...(legalábbis itt a legszembetűnőbb)
Kérdés, hogy megérné beiktatni egy kis diétát a 83kg-ból vagy vigyem végig, a 90kg-os célomig és majd akkor egy kiadósabb pucolás?
Igazából zavar, hogy az amúgy is nagy belemen még a zsír is elburjánzott, de közben meg annyira jön a forma is, hogy sajnálnám elb@szni.Hagyjam abba vagy mi legyen?
-
freaghill
őstag
-
panizzi
aktív tag
-
t1
veterán
Sziasztok!
24 éves vagyok és úgy gondoltam, hogy ideje megváltoztatni az életemet mert rossz irányban haladtam testügyileg, 143kg voltam 2 hónappal ezelőtt. 20kg-ot sikerült fogynom kardió edzéssel illetve teljes étrend változással. Most 123kg vagyok ( 180 cm ) neki álltam nem csak kardiózni is egyik haverommal. A kérdésem az lenne, hogy ha tolom a rendes edzést (hétfő-szerda-péntek) és mellette kardiózók (kedd - csütörtök) akkor tudom lejjebb faragni a testsúlyomat vagy felejtsem szépen el? Megmondom őszintén szeretnék erősödni is mert nagyon gyenge vagyok, de mellette kéne vesztenem a zsírból is. Csak vitamint szedek mást nem. Ha lenne ezzel kapcsolatban tanácsotok azt megköszönném
-
userxy
őstag
-
userxy
őstag
válasz
norbi2010 #49222 üzenetére
Azok szerintem csak 10es tárcsák.
220ba nem igy guggolnak az emberek ahogy ez a csaj
(#49223) Woodslave
Szerintem nem ratyi forma
Lehet picit jobb leszek
Majd egyszer
(#49225) Tamoo
Akkor hidd azt hogy 20-as tárcsák nekem azt kurva mind1.
Koxos 110 kilós haverom guggol egyet 230-ba és húz fel 280-at.A csaj meg nagy lazán guggol a 220-ba gondolkozz már picit szerintem.
-
Casanova*
veterán
-
userxy
őstag
2009 óta össze vágtam egy egy képet magamról
egymás mellé
Ilyenkor fáj a szívem hogy régebben nem vettem komolyan most nem itt tartanék...2009 nyarán 58 kiló voltam és a 60ról álmodtam
2014ben 77 kiló vagyok és a 80ról álmodok
Sose jó ami van XD -
venge
aktív tag
Mindenki hagyja abba az edzést MOST! Igen, a topik is zárható!
Félelmetes vagyok! Egy állat! Egy gyilkológép!
Most értem haza, mellnap volt!130 kilóba toltam négyet!
Akkor mikor lesz a közös edzés a topik saját konditermében Kecskeméten? -
Mikuland
tag
Azt mondják, hogy rá kell pisálni a terhestesztre és ha pozitív az eredmény, hererákod van.
Mindenki menjen tesztért most! -
gaborh
aktív tag
Én jelenleg 105 kg vagyok 46,5cm kar. Most kezdtem a diétát. Képet nem rakok fel majd ha vége a diétának. Pöcsöm mérete netán érdekel valakit akkor megmérem. Csokolok mindenkit
-
rwin5
őstag
válasz
kolosanyi #49205 üzenetére
A bal oldali egyébként telenyomta magát cuccal, az 15 éves, de valami határtalan sokat nyomhatott be agyatlanul persze, mert kb feljött rá 15kg de egy ideje nem is láttam, szerintem meg hozta a 15 éves fejlődő szervezetre kiható "pozitív
" hatásokat.. (képen még tiszta volt nyílván
)
(#49206) userxy a karom szép formás és nagynak tűnik, igen ez elég konkrét be is lőttelek vizuálisan egyből
-
userxy
őstag
Hehe
Jó kép, fiatalnak fiatal vagyok
de 24 az nem 14.
Illetve már írtam annyi paraméteremet, hogy ha ezek alapján ezt képzeled el akkor egészségedre
Elég érdekes elképzeléseid vannakMindenki azt hisz amit akar.
Gödöllő esetleg Mezőberény környékén jár innen bármelyikőtök szívesen elnézek vele edzeni
-
rwin5
őstag
válasz
userxy #49201 üzenetére
Én csak kértelek, hogy írj még ilyen sztorikat, hogy a sunák az utcán leszólítottak, mert próbáltam a helyedbe képzelni magamat, és már az orgazmus határait súroltam de sajnos rövid lett a story és így nem sikerült
Egyébként járt egy /srác ~14 éves kb/ aki ilyesmi stílussal oktatta a népet, hogy kockás a hasa illetve a tzs alacsony, egyből ő jutott eszembe rólad. Itt egy kép amin nem csak a hasa látszik, gondolhatod ezek után mennyire irigyel téged a fórum.. valami ilyesminek képzellek téged is (jobb oldali) Annyira brutálul nézel ki ne ezzel a kisujjam-karom szöveggel gyere, hanem tolj egyet, kitakarod az arcod és szevasz. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Yettel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!